הנבחרות הצעירות של גרמניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏5/10/06.

1. 100%Bayern Member

פשוט לעמוד ולומר להם כל הכבוד!

מי יתן והזכיה הזאת תפתח רצף זכיות גם בנבחרת בלאומית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את רוב המשחקים באליפות ואני יכול להגיד כל הכבוד ל(רוב) השחקנים ובטח ובטח כל הכבוד להורסט רובש (שמי שלא יודע מחזיק כרגע בתואר אלוף אירופה (כמאמן) עד גיל 19 ועכשיו הוסיף גם את זה). עם סגל לא פשוט (רק חלוץ אחד אמיתי בסגל - סנדרו וואגנר) הוא העמיד קבוצה שפשוט נראתה כמו קבוצה. כמו נבחרת/קבוצה גרמנית בימים הטובים. רק להסתכל על טור הספיגות ולהנות. גם לראות איך הקבוצה עומדת על המגרש ולא נותנת ליריב מטר לנשימה כשהקישור כולו, כולל אפילו את אוזיל ומארין עוזרים בהגנה. הגול האחרון אתמול התחיל מחילוץ כדור של אוזיל, למשל.
    גם הגמישות המחשבתית והטקטית של האיש והאמון שהוא נותן בשחקנים. לא מכיר הרבה מאמנים שהיו שמים פתאום אתמול את מטס הומלס לשחק ועוד במקום שהוא שיחק. ואם כבר, אז משחק ענק של מטס הומלס ועוד כישלון מהדהד של קלינסמן במסגרת הריגת הצעירים בבאיירן. איך מוכרים שחקן כזה?
    לעמוד ולמחוא לרובש כפיים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מבחינת שחקנים יש לי 4 וחצי מצטיינים.
    שני הבלמים שהיו פשוט יוצאים מן הכלל. במיוחד ג'רום בואטנג שעד אתמול עשה בכל הטורניר רק עבירה אחת, ואני לא זוכר שמישהו אי פעם עבר אותו.
    גונזלו קסטרו שפשוט עושה הכל על המגרש. עבודה הגנתית יוצאת מגדר הרגיל, השחקן שרץ הכי הרבה בנבחרת וכל זה לא מפריע לו גם להיות פקטור משמעותי במשחק ההתקפה, כולל שני גולים סופר חשובים וסופר טובים, כמו שחקן גדול.
    סמי קדירה. איזה שחקן. איזה פיגורה. איזה עמידה על המגרש. עושה עבודה יוצאת מגדר הרגיל גם בהגנה וגם בהתקפה, מנהיג ומשרה שקט וביטחון על כל שאר השחקנים. תענוג של שחקן. אם אני הורסט הלד, אני בונה את שטוטגרט סביבו וסביב היצלספרגר. סביב השניים האלה אפשר לבנות קבוצה סופר חזקה. במיוחד עם המאמן הנכון (ונראה לי שבאבל כזה).
    החצי מצטיין שלי הוא כמובן מסוט אוזיל. שחקן נהדר, אבל עדיין לא מספיק בוגר. כדורגל יש לו ברמות, אבל הילדותיות עדיין לא יצאה ממנו. פשוט לא יכול לשכוח לו את הזלזול נגד ספרד. אם הוא יתבגר הוא יהיה באמת שחקן פנטסטי.

3. riquelme1 Member

תגובה מושלמת נדב. מסוט אוזיל כשרון נדיר, הוא מסוג הקשרים המודרנים, יש לו טכניקה וטאץ' מדהים בכדור, אבל הוא עדיין לא דומיננטי מספיק ולא התבגר במשחק שלו כמו שאמרת, נירא איך הוא יתקדם העונה, יהיה מעניין מאוד לעקוב אחרי הילד המוכשר הזה.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב, עמי, שהוא היה מספיק דומיננטי ואסור שיהיה יותר מידי דומיננטי - ככה אני רואה את משחק הכדורגל ומספיק לקרוא את התלונות שלי לגבי ריברי. אני חושב שאוזיל עשה כל מה שביקשו ממנו, עזר בחלק ההגנתי (ואני לא מצפה שיעשה מה שסמי קיידירה עושה, אלא מה שהוא צריך לעשות), מסר כמעט תמיד כשצריך, בעט כשצריך. בכלל, היה בסדר גמור. מה שכן, ניכר בו קצת רוח שטות וזלזול (במיוחד במשחק הראשון, אולי הוא קיבל על הראש מרובש ולכן אחרי זה זה פחת) שזה דברים שאני לא יכול לסבול.
    אני חושב שעם מארין ושני קשרים הגנתיים טובים (וקצת שינוי בראש של שאאף) לברמן יכולה להיות קבוצה נהדרת השנה.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל כיף לראות שאני לא היחידי ששם לב לסמי קדירה כי כולם מדברים רק על אוזיל ווונגר (שפתאום התפוצץ). הילד הזה הוא פשוט ההברקה של ארמין פה. שם אותו כקשר אחורי ולא כווינגר שמאלי והנה קיבלנו את המחליף של טורסטן פרינגס.

לא יודע מה איתכם, אבל אני רוצה לראות אותו במונדיאל (במידה ונגיע). הוא אולי צעיר ואני לא אומר לשים אותו ישר בהרכב הראשון, אבל הוא שחקן העתיד של הכדורגל הגרמני באחת העמדות הכי חשובות ונדירות שיש.
    רק אני מקווה שהוא לא יחווה עונה חלשה כמו סימון רולפס שהיה התקווה הקודמת...

ג'רום באוטנג, המבורג חייבת לבנות עליו כבלם של הקבוצה. אני לא רואה היום בקבוצה בלם טוב ממנו. נתן טורניר ענקי, הבלם הגרמני הטוב ביותר שראיתי מזה הרבה זמן.

מנואל נוייר, השקט, היכולת, המנהיגות הידידותית (ראיתם איך הוא "גער" בהוודרס?)

אוזיל, מצטיין הטורניר וזה אומר הכל.

קסטרו, בשקט, בשקט אחד השחקנים הכי סולידים בנבחרת.

וכמובן אנדי בק, עוד תקווה גדולה ושחקן כבר עם ניסיון של שנתיים בבונדסליגה ובליגת האלופות. אני מאד בונה עליו לנבחרת.

אז סלע סיכם את זה בשניים - שלוש, אני הולך צעד אחד קדימה ומכנה את השמות שלך השחקנים עם הסיכויים הגבוהים ביותר להיות בנבחרת הבוגרת פונקציה חשובה.

הנבחרת הבוגרת סובלת מבעיות חמורות בהגנה ובעמדת הקישור האחורי, בהחלט אפשר לנסות חלק מהשמות שכיניתי פה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/6/09
  6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, אבל אני לא יכול להשתתף בהתלהבות הכללית מאנדי בק. נכון הוא עושה, בד"כ עבודת הגנה טובה, אבל בכל משחק יש לו איזה 5 או 6 איבודי כדור מטופשים לחלוטין וגם בחלק ההתקפי הוא בד"כ מאוד לא מדוייק. ההגבהות שלו הן לא משהו בכלל.

7. dudi Member

קודם כל מברוק לצעירה שעם המון קלאס בטורניר,ובגמר במיוחד שלחה אותנו לחגוג לא פחות ולא יותר אלופי אירופה!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

ועכשיו אין ספק שלנבחרת הבוגרת יש הרבה מה לקחת מהנבחרת הצעירה שנראתה כמו שגרמניה צריכה להראות עם המון כח,התלהבות,ביחד,כשרון טכני וטקטי,והכי חשוב נחישות שאף נבחרת לא יכולה להציע.

גם אינדיבידואלית-

ג'רום בואטנג לצד מרטה זו אופציה נהדרת שתמלא כראוי את החלל העמוק שנותר שמה בעמדת הבלם שנים!!

טסקי אחרי טורניר נהדר ללא ספק נראה יותר ממולח מרולפס האנמי,ופרינגס שהשנים לא עושות לו טוב.

אנדי בק שלמרות נדב :) נתן טורניר ענק ללא ספק המגן הימני הטוב בגרמניה.

מנואל נואייר מבחינתי השוער מספר 1 ולא רק בגרמניה!!

מסוט אוזיל סוף סוף אור בקצה המנהרה לשחקן שיעזור לבאלאק בקישור הקדמי.

יש לציין את קאסטרו שיכול לתת לסגל הבוגרת הרבה כאב ראש חיובי.

8. riquelme1 Member

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1512697

כתבה מענינת על ההצלחה של נבחרת גרמניה הצעירה.

יותר מחצי סגל הם שחקנים שלא נולדו בגרמניה ובנים למהגרים, עם כל הכבוד אני לא יודע איך אפשר להזדהות עם נבחרת שרק 2 שחקנים שלה ידעו לשיר את ההמנון שלה במשחק נגד ספרד וחלקם לא יודעים לשיר את ההמנון. נבחרת היא סמל של זיהוי של אותו מדינה, וגרמניה הזאת היא ממש לא. מילא היה 2-3 שחקנים אבל יותר מחצי סגל, ממש נבחרת אומות העולם.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/09
  9. דנידין Member

הנה בא עמי שעדיין אוכל את הלב מההצלחה של בתי הספר לכדורגל בגרמניה שנים על גבי שנים. לא מהיום, כמו החד פעמי כל 30 שנה שספרד עושים, אלא תמיד תמיד מטופ. גרמניה גם לפני שאירופה החלה למלא את עצמה במהגרים ידעה לפתח נוער ולהעמיד סגל גרמני שהולך רחוק כל טורניר וטורניר.

ואני אשאל אותך סתם שאלה, אתה בכלל יודע כמה שחקנים בנבחרת הזאת לא נולדו בגרמניה?

10. riquelme1 Member

תקרא את הכתבה, ותבין שגרמניה לקחה את ספרד כמודל לחיוקי שלה, שספרד היא הנבחרת הכי מצליחה בשנים האחרונות בגילאים צעירים. לספרד יש 2 גביעי אירופה עד גיל 21, בעוד שגרמניה לקחה רק פעם אחד וזה היה בשוודיה.

לא אוכל את עצמי ולא בטיח, כבר החמאתי לגרמניה על הטעוניר האחרון, דיברתי על הזיהוי שלכם עם הנבחרת, שיותר מחצי סגל הם בנים של מהגרים שלא נולדו בגרמניה.

11. דנידין Member

הנבחרות הצעירות בסופו של דבר זה לא מעבר למשהו נחמד, לא ראית שום חגיגות כאן. פשוט כיף שהצעירים מתפתחים יפה. אל תקפוץ אם זה שלספרד יש 2 אליפויות שם, כי בכל קנה מידה לנבחרת הבוגרת ולדבר האמיתי אתם שנות אור הרחק מהנבחרת אולי הכי מתוארת בהיסוטריה של הענף.

דבר נוסף, כל הנבחרות וכל היבשת מלאה במהגרים וכך גם הכדורגל שינה פניו. אל תשחק אותה תמים כל הזמן. בוא ותגיד לי מי לא נולדו בגרמניה, קדימה. אני יעזור לך, קח הנה רשימת השחקנים: http://www.dfb.de/index.php?id=500109

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשקוש בלבוש
    מנואל נוייר - נולד בגלזנקירשן, אנדי בק - קמרבו, ג' בואטנג - ברלין, הוודאס - הלטרן (שבווסטפליה הצפונית), בוניש - גליויץ', מטס הומלס - ברגיש גלדבאך, פביאן ג'ונסון - מינכן, גונזלו קונסטרו - וופרטל, סמי קדירה - שטוטגרט, מסוט אוזיל - גלזנקירשן וסנדרו ואגנר - מינכן.
    2 מתוך 11 - בדיוק חצי. אז עמי או אתה או מי שכתב את הכתבה צריך דחוף שיעור בחשבון. מה גם שהשניים שלא נולדו בגרמניה (בק ובוניש) "עלו" לגרמניה עוד לפני שידעו מה זה בכלל כדורגל. קצת בניגוד לחבר שלכם סנה שקיבל אזרחות בגלל הכדורגל ובטח יש עוד כמה רק אף אחד לא מדבר עליהם.

13. דנידין Member

עמי סתם קנאי ועדיין מתחמק מלומר לי מי נולד ואיפה.
    מי שהכי איכזב הוא תומר, הכתב שכותב גם כאן באייסוקר, שהעלה כתבה בלי לבדוק את השטח ולהבהיר את הדברים במדוייק.

14. riquelme1 Member

גם דג'אגה(איראן), ומארקו מארין(יוגסלביה), לאנולדו בגרמניה- זה כבר 4. זה לא משנה הכוונה שלי שחצי סגל הם בנים של מהגרים, עם שמות לא גרמנים. אני לא יודע, אבל עם בספרד זה היה ככה היתי פחות מעריץ את הנבחרת. (בספרד עד גיל 21 כולם נולדו בספרד וכולם ספרדים טהורים למעט בוז'אן שהוא בן לאבא סרבי אבל נולד בספרד).

15. דנידין Member

אתה סתם מחפש וחופר מתחת לאדמה וכל תירוץ שלך לכאוב את ההצלחה של השחקן הגרמני אתה תקדם כאן.
    פשוט תגיד שאתה שונא את נבחרת גרמניה וזהו. אל תסע בסיבובים, סע ישר.

על הדרך סע החוצה, תפרסס חביבי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/09