הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

קודם כל תדייק, סארי פאלח נפצע בסוף ינואר
    זה סך הכל 4 חודשי העדרות מהמגרשים ולא כל העונה

לדעתי זאת טעות מקצועית לא לזמן אותו בדיוק כמו מיכה ולוגסי אבל כל עוד זה יפגע בנבחרת שלהם אז מה טוב.

2. BvB Member

לדעתי טעות אין לנו עוד בלם ברמה שלו,וןזה כולה 3 משחקים,וזה להיות או לחדול אסור לחטוף בראש בטורניר הזה
    לא מבין את הזימונים של לוזון אבל הוא יצטרך לשאת באחריות ולהביא תוצאות אחרת איך אומרים "פוארה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

3. OriRR Member

צודק, טעות שלי.

עדיין, 4 חודשים זה הרבה זמן והוא חוזר אחרי פציעה לא קלה.
    אני לא חושב שיש טעם לזמן שחקן שלא שיחק 4 חודשים.

אגב, מה זאת אומרת הנבחרת שלהם?(לא שאני איזה פטריוט גדול אבל עדיין..)

4. Landon Donovan Member

שוב, אז? את מי זה מעניין אם יש שחקנים שכרגע נמצאים בכושר יותר טוב? כל המטרה של הטורניר הזה היא להוות במה לשחקנים עם פוטנציאל להיות משמעותיים בעתיד. למי אכפת אם הוא פלאח לא ישחק טוב? למי אכפת אם נגיע לחצי הגמר או לא? זאת לחלוטין לא המטרה של הטורניר.

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לפי שחקנים בנבחרת הצעירה סארי פאלח מתאמן כבר חודש אימונים מאוד קשים על מנת לחזור לכושר ושם לעצמו מטרה ברגע הפציעה להיות כשיר ליורו ועשה כל מאמץ על מנת להגיע למטרה ואכן הוא הצליח והיום הוא כשיר ב100% ובמחנה אימונים היה אחד מהטובים.

רק על המאמץ והכוח רצון שלא רואים הרבה אצל שחקני כדורגל ישראלים הייתי נותן לו להיות בסגל ( ולפי שחקני הנבחרת אין מניעה שהוא ישחק גם בהרכב )
    אבל זה כמו אי הזימון של מיכה ולוגסי הוא לא מקצועי.

בוא תסביר לי מה בן והבה ( שהוא אחלה בלם ) עדיף על סארי פאלח
    ומה מרואן קבהא עדיף על מיכה ולוגסי חוץ מזה שהוא שחקן מכבי פ"ת מהליגה השנייה
    או מה עידו לוי שמאז חודש מרץ לא שיחק כדורגל עושה בסגל?
    ולמה אור ברוך שבוא נגיד במילים עדינות לא הבריק במיוחד בבני יהודה וכבש רק שער אחד כל העונה ונפצע במרץ ונעדר חודשיים נמצא בסגל ואחד עבד שהיה אחד מהשחקנים הכי טובים העונה בק"ש לא בסגל?

הזימונים של גיא לוזון לא מקצועיים.

ושלהם זאת הנבחרת של משפחת לוזון שלי אישית אין שום הזדהות איתה ואני מאחל לה בכל משחק לקבל כמה שיותר.

6. OriRR Member

לא ידעתי על זה שהוא התאמן וכ"כ רוצה להיות בנבחרת, מסכים איתך שגם אני הייתי מתחשב בו מאוד על זה ואולי מזמן אותו גם על זה.
    הבעיה שלי היא שהוא פצוע כבר ארבעה חודשים, לא שיחק מאז שהוא החלים ואתה לא יודע איזה בלם תקבל.
    למרות שאני נגד הזימון שלו אני מסכים איתך שגם מיכה וגם לוגסי חייבים להיות בנבחרת. לגבי הזימונים של לוזון, אין לי ספק שהם לא מקצועיים והדוד הגדול נותן את דברו.

את האמת אני לא אוהד גדול של הנבחרת(הבוגרת והצעירה) וגם אני לא מוצא איתה שום הזדהות. בין אם זה בגלל לוזון ובין אם זה שלא כיף ולא רוצים לראות את הנבחרת.
    מה שקורה בהתאחדות הוא מסריח וזה ידוע. אני רק מחכה שהמשפחת פשע הזאת תחלוף מהכדורגל הישראלי.

7. alexshw Member

סארי פלאח הוא בלוף שחושב שהוא מינימום מטס הומלס.

8. sagi4814 Member

אם סארי פלאח לא נפצע העונה הוא באנקר בהרכב של הנבחרת, עם כל הכבוד לעמרי בן הרוש שירד ליגה עם נתניה הוא לא בלם בכלל, וגם אדי גוטליב הוא בינוני מאוד. המזל של לוזון שיש לו את טאלב טאווטחה אז הוא יכול לשלב את עמרי בן הרוש כבלם מה שהוא ממשל לא וראינו את זה העונה גם בנתניה עם כל הניסיונות המוזרים של בין

9. Landon Donovan Member

הוא יכול גם להאמין שהוא זיווג בין קנאברו לנסטה לבקנבאואר אם בא לו. זה לא משנה את זה שיש לו יותר כשרון ופוטנציאל מלכל הבלמים שלוזון זימח גם יחד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/13
  10. alexshw Member

לא לפי מה שהוא הראה עד עכשיו.

11. Landon Donovan Member

מה הוא הראה עד עכשיו? חצי עונה טובה מאוד בחיפה, לאחר מכן ירידה חדה ביכולת - אף אחד לא מכחיש את זה - אבל מדובר בשחקן צעיר. ואז חצי עונה סבירה לפני שנפצע. בסה"כ הוא הראה המון פוטנציאל. הפוטנציאל אומנם לא ממומש עדיין אבל בהחלט קיים.

12. alexshw Member

טובה מאוד? היה אחד מאדריכלי הכישלון של מכבי חיפה בעונה שעברה. פשוט הרג את הקבוצה מקצועית, ביחד עם בוליאט, קטן ויא יא סיידו

13. Landon Donovan Member

תקרא שוב מה שכתבתי. חצי עונה הוא היה טוב, ולאחר מכן בחצי השני ירידה חדה ביכולת. אני מוכן להיות פחות עדין ולכתוב קטסטרופה. מה לעשות שככה זה לפעמים עם שחקני הגנה צעירים שנזרקים ישר להרכב בקבוצה גדולה, לא כולם רפאל וראן. גם טוואטחה היה ביזיון רוב העונה שעברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/13
  14. alexshw Member

טווטחה עדיין ביזיון בהגנה. אבל ברור שהוא מעל כל מגן שמאלי בגילאים האלה ולגבי פלאח הוא פשוט הראה יכולת עלובה עד עכשיו בקריירה שלו. גם חצי עונה ראשונה וגם חצי עונה שנייה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/13
  15. Igi Member

לא. החצי עונה השנייה שלו הייתה אכן רעה, אבל החצי הראשון ממש לא. הוא נתן כמה חודשים מעולים בחיפה והראה פוטנציאל אדיר וכבר ראו בו כ"בנאדו עתידי".

מצב נושא:
הנושא נעול.