הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אוחנה מאמן גרוע, נכשל פעם אחרי פעם אבל נותנים לו את אחד התפקידים הכי חשובים בכדורגל שלנו.
    חזן גם גרוע,רק שחזן לא קיבל את הנבחת הצעירה אחרי שורה של כישלונות כמאמן בוגרים, והוא גם לא טורח להגן על לוזון כל שבוע בטלויזיה.
    את שניהם צריך להעיף ולתת למאמנים רציניים את התפקיד.
    אם אני לא טועה, גם עופר פביאן שחביב על הלוזונים מאמן איזה נבחרת נערים. אני לא מכיר אותו ולא יודע אם הוא טוב או לא,אבל נמאס מכל הדאגה למקורבים הזאת.

2. Ice Cream חסה

זלצר היה אחראי רק על הנבחרות עד גיל 19, בנבחרת הצעירה שהעפילה ל-8 הגדולות גיא לוי פעל לבדו, והסתכסך עם קשטן בלי סוף.

דווקא אני זוכר שנבחרת הנוער של זלצר כשלה לא פעם להעפיל שלב- וזו הייתה נבחרת עם שכטר, בוזגלו, כיאל, תמוז, נאתכו...

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איזו נבחרת מאמן גיא לוזון?

4. Telkiyski Member

אני מודה
    אני לא מחבב את אלי אוחנה באופן אישי ואני גם לא מנסה להסתיר את זה, מה שנקרא "גילוי נאות",זה הדבר הזה שאוחנה במשך שנתיים בערך לא נותן לנו ביציע העיתונות כאשר הוא מדבר על ההתאחדות או על טביב.
    (קשה להגיד "גילוי נאות, אני עובד התאחדות"? או "גילוי נאות, אני חבר של אלי טביב ועבדתי אצלו מספר שנים?")

אלי אונחה איש קטן

ואגב, אין מה להשוות את הנפלות של חזן לעומת אלה של אוחנה,
    למי שכבר שכחף אוחנה גם הפסיק לקבל 7 חתיכות מגרמניה, הספיק לעלותבפוקס אחרי 2-2 עם ליטא ועוד....

5. אלי מתחן Member

עמיר פלג סוגר כל שבוע חשבונות אישיים על גבי העיתון בלי שום גילוי נאות, מדוע אתה לא דורש את זה גם ממנו?
    מבחינתך גם אם סטיב ג'ובס היה תומך בטביב אז הוא אפס בלי עמוד שדרה. לא כל העולם מתחלק לפי היחס שלהם לאלי טביב.

6. Don Joan Roman Member

כשיגיבו לגופו של עניין ולא לגופו של אדם אז תדרוש את זה ממני, לא לפניי זה אח שלי.

ושוב זה שאוחנה מאמן חלש זב דבר אחד זה שההתאחדות מושחטת ומקבלים ג'ובים על סמך חברויות זה דבר שאני וקרייזי בלו זועקים פה כבר שנתיים, אבל זה לא לעניין לבוא ולהגיד על כל תוצאה לא טובה של אוחנה "המאמן האפס" בגלל שוואלה הוא לא בא לכם טוב בעין כי הוא חבר של אלי טביב ולקפוץ כמו חמורים בראש, למה אף אחד לא פצה פה כשהוא ניצח את קרואטיה? או כשנהוא סיים בתיקו מול איטליה? או כשהוא ניצח 2:1 מול גרמניה? או ב2:1 על צ'כיה? או 1:1 נגד הולנד? זה שאוחנה מאמן חלש לא אומר שצריך להתעמר בו על כל הפסד רק בגלל שהוא חבר של טביב.

7. Telkiyski Member

חשבתי שאוחנה הוא איש קטן עוד הרבה לפני העניין הזה עם טביב ומופעי האימים הקבועים שלו שם ביציע האינטרסים (אגב, מה עם שי אבוטבול כפוי הטובה לפי אוחנה? מסתבר שגם אוסידון העיד נגד החבר הטוב טביבי).
    אם אתה חושב שאין שום בעיה בזה שהוא מגן באופן קבוע על מעסקיו (ההתאחדות) ועל חבריו (טביב) ביציע העיתונות, בתור "איש תקשורת" אם אפשר לקרוא לו ככה בכלל, אז שיבושם לך.

אגב, איפה הגילוי הנאות שלך שאתה אוהד ביתר?

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/12
  8. Ice Cream חסה

הצעירה (U21)

9. אלי מתחן Member

יש פה מישהו שלא יודע שאני אוהד בית"ר?

אני לא חושב שאוחנה בסדר כי אני מבזבז מעט מאוד זמן להקשיב למה שהוא אומר. השנאה שלך אליו לא קשורה לשום דבר שהוא יגיד או יעשה, מלבד לעובדה שהוא תמך באלי טביב.
    אפשר לחשוב שאם יהיה למישהו קרוב אלייך סכסוך עסקי, אתה לא תיקח את הצד שלו באופן אוטומטי. אל תדאג, יש מספיק אנשים שכבר לקחו את הצד שלכם בלי לשאול הרבה שאלות, מותר לטביב שיהיה לו גם כמה סניגורים.

10. Don Joan Roman Member

חביבי לקחת את אוסידון ולהסתמך על העדות שלו זה בדיוק כמו לבקש מאוחנה עדות, סך הכל בגלל שכל אחד מהם מקורב לצד השני הם תמיד יעידו לטובת חבריהם למה? ככה.

11. לא מצאתי כינוי Member

first of all i'd start and say my english ain't perfect, so for those wanna be smartasses - not in that message plz. just don't have an hebrew letters right now.

Anyway, basically even tough i'm beitar fan and i will always remember ohana his glorious days as a player, and i still think he's the biggest symbol we've ever had, i just can't accept what he's doing right now.

everybody knows he failed with beitar, and relegated with kfar saba, but why nobody reminds his unbelievable half season before, when they didn't relegated after a great come-back?

I have a lot of criticism About ohana, mostly about the way he's defending Mr. luzon, i've got also a lot to say about the youth national team with him, but come on, yeah, maybe he's a bad coach, but what about alon hazan? what about ofer fabian?!?!? what about guy luzon? aren't those last two i mentioted maccabi petha tikva's ppl? yes they are! it's even worse, cause everybody knows why they have been chosen.

Maybe he's bad coach, maybe i don't like he's friendship with luzzon, but i think that before mister amir peleg or nomatter who are speaking about him, they should check themselves out.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/5/12
  12. Telkiyski Member

הוצאנו 1-1 מאירלנד עם שער שוויון בדקה 89
    כל הכבוד אוחנה, אתה מאמן גדול, ואין שום סיבה שתתפטר אחרי השביעיות וההשפלות לאזרבאג'ין בחסותך, אתה לא אשם!

13. alexshw Member

כמובן ביציע העיתונות לא נאמרה אף מילת ביקורת על המאמן המביך הזה, אלא הפנו את הדיון למתקנים(כאילו שאצל מאמנים הקודמים היו מתקנים של אנגליה).
    תוכנית בידור כבר אמרנו?

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני לא מחזיק מאוחנה מאמן גדול ויש לי הרבה ביקורת אליו אבל אני באמת לא מאמין שהוא האשם במצב
    תראו מה קורה בכדורסל, אותו דבר בדיוק
    כל הנבחרות הצעירות מקבלות תבוסות וירדו לדרג ב'

זה לא שיש לאוחנה נבחרת מאוד מוכשרת והיא מקבלת 7 רק בגלל המאמן שלה.
    מצד אחד הציפיות שלכם בשמיים ואתם רוצים נבחרת טובה ואיכותית מצד שני אתם מתעלמים מהדבר הנכונים שנאמרו ביציע העיתונות גם אם זה היה בשביל להעביר את האשמה מאוחנה למשהו אחר.

מתקני האימונים ומגרשי הנוער בארץ הם זוועת עולם
    קל לכולם ישר לזרוק דוגמאות ולהגיד תראו את המגרשים של מכבי חיפה כמו באירופה או אשדוד
    אבל כל שאר הקבוצות מתאמנות בתת תנאים ואין פלא שזה התוצר.

15. Don Joan Roman Member

ומנצ'סטר לקחה גביע אירופה בדקה ה-90 מה זה משנה באיזה דקה הובקע שער שיוויון? מיום ליום אתה נהיה יותר פתאטי.

מצב נושא:
הנושא נעול.