הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חל יל Member

ניצ את קזח 2-1
    איך הדיל בבתים הללו?
    מקום 1 אוטומט ו2 פליאווף?

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ביורו עד גיל 21 מתחרות 8 קבוצות בלבד, לכן מקום ראשון עולה לפלייאוף בנוסף ל4 הסגניות הכי טובות, ביחד יוצא 14 קבוצות במפגשי נוק-אאוט כאשר 7 בלבד יזכו במקום ביורו 2011 בנוסף לדנמרק המארחת.

בנתיים, ישראל ראשונה בבית עם 2 נצחונות ותיקו (2 הנצחונות בדקות 90, ותיקו ממש מעצבן נגד קזחסטן) לאחר 3 משחקים, שבדיה בנתיים עם ניצחון אחד ממשחק אחד. בעוד שעה קלה היא תארח את בולגריה (3 משחקים בהם נצחון ושני הפסדים).

3. איגור .פ. Member

פחות הצעירה מביאה כבוד ,אבל מעניין מה יהיה איתם עוד שנתיים שלוש יצטרכו להוביל את הבוגרת.

4. חל יל Member

שבדיה ניצח 2-1
    רע לנו לדעתי
    מתי המש הבא?איך הולך הסדר פה?

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני לנצח אנסה להבין את משמעות צמד המלים "מביאה כבוד". מצליחה? בטח. אבל איזה כבוד? מישהו בכלל מסתכל על המשחקים האלה?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

סדר המשחקים דיי מבולגן למען האמת. כיום, נבחרת אחת שיחקה 5 משחקים, אחת 4 משחקים, אחת 3 משחקים והשתיים הנוספות 2 משחקים בלבד. מזכיר התנהלות של לוזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    הלו"ז עד סוף הקמפיין:
    14.11 נגד מונטנגרו בחוץ.
    18.11 נגד בולגריה בבית.
    4.6.10[!] נגד שבדיה בבית.
    3.9.10 נגד שבדיה בחוץ.
    7.9.10 נגד מונטנגרו בבית.
    הייתה נפילה אחת קטנה עד כה לנבחרת, וזה היה ב1-1 מול קזחסטן. בשני המשחקים האחרים השחקנים הצילו את עצמם בדקה 90, מצד אחד אומר אופי מצד שני אומר חוסר יציבות. אני זוכר את ה4-3 בבולגריה, היה משחק טוב, שוב-חוסר יציבות גרם לתוצאה להיות כזו דו צדדית למרות שרוב המשחק היה בשליטנתו.
    מה הלאה? חייבים לקחת 6 נקודות ממונטנגרו, בולגריה בבית עם העידוד[?] הישראלי אפשר וצריך לאסוף 3 נקודות. עוד מההגרלה היה דיי צפוי שמשחקי המפתח בבית הזה יהיו נגד השבדים, לא יהיה קל, אבל קודם צריך לדאוג לא לאבד נקודות בדרך כמו הכוסיות מהבוגרים.

לאמיר-אני מתעניין במשחקים האלה, זה שהנבחרת הזאת לא מקבלת את אור הזרקורים והכוסיות מהבוגרים כן זה ממש חבל. הדבר הראשון שעשיתי ברגע שחזרתי הביתה אתמול זה היה לבדוק את התוצאה שלהם. המשחק הזה לא שודר ולא חקרתי לעומק אם הייתה אפשרות לשדר, כי אם כן הייתה אפשרות וערוץ הספורט/11 לא רצו לשדר זה בזיון בזיון בזיון, בעיקר שהמשחק שוחק בשעת צהריים שממילא נחשבת שעה מתה ברוב ערוצי הטלוויזיה.

7. gustavo_broccoli Member

לא רק קשטן כישלון:

נבחרת הנוער הובסה ע"י אזרבייג'אן 3 : 0 .

אוחנה הביתה.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/952/300.html

לא סובל את פוהורילס הזה, אבל פה הוא צודק.

8. riquelme1 Member

צודק ב100 אחוז, אלי אוחנה הוא מאמן כושל שנכשל בכל מקום שאימן עד היום, בכל הפרשניות שלו בליגת האלופות רואים כמה הבן אדם לא מבין בכדורגל, וכמה ההבנה שלו נמוכה- בושה וחרפה שהוא מאמן את הנוער.

והיום הנבחרת מפסידה גם לדנמרק, אלי אחונה לך להיות פרשן, גם את זה אתה עושה בצורה מחרידה.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי אוחנה באמת כושל כמאמן והפעם אנחנו מתאכזבים מנבחרת הנוער שלנו. אלו יהיו שחקני העתיד שלנו בנבחרת הבוגרת ואנחנו עוד רוצים להגיע למונדיאל מתישהו.

10. riquelme1 Member

אוחנה אחרי המשחק: ''לא זכור לי כזאת התנפלות על מאמן נוער, כנראה שאני שווה משהו''.

לא רק שהוא מזלזל בתפקיד שהוא נמצא בו ורואה את הכשלונות שלו כמובן מאליו, הוא גם חושב שהוא עדיין שווה משהו האפס מאופס הזה.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקלמה1, כאחד שמחליף את הדעה שלו בכל יום ואחרי כל הפסד קובע אם קבוצה כלשהי היא טובה או גרועה אתה לא יכול להאשים מישהו אחר באי-הבנה בכדורגל.
    הפסד 0-3 לאזרבייג'אן בבית זה כישלון גדול, צריך להסיק מזה מסקנות אבל נמאס כבר מאנשים שאחרי כל משחק שולחים בן-אדם כזה או אחר הביתה, הקמפיין הזה עדיין לא אבוד לפי מה שהבנתי ובנוער לא התוצאות מה שחשוב אלא היכולת ואני בטוח שאתה לא ראית את המשחק אז אנא ממך אל תחרוץ גורלות.

12. riquelme1 Member

אם הית עוקב אחרי הודעות שלי לא הייתה אומר את זה, אני לא חורץ גורלות לא אחרי המשחק, לא אחרי שתיים ולא אחרי 20, אני חורץ גורלות אחרי שנתיים ושלוש, אבל אוחנה מאמן כדורגל כבר כמעט 10 שנים, וחוץ מלהוריד קבוצות ליגה, להכשל בבייתר פעמיים, להפסיד בבית 3-0 לנבחרת עלובה כמו אזרבז'יאן הוא לא עשה כלום, אין לו מקום בנבלרת הנוער, הוא לא משקיען וכל חיי היום יום שלו עוברים בעסקנות ובתקשורת שהוא כל כך ירד עליהם, בן אדם צבוע ומגעיל.

הוא גם פרשן גרוע, ולפי הפרשנויות שלו רואים שמאמן מצליח הוא לא היה וגם לא יהיה לעולם.

בוא תוכיח לי שזה נכון, אני לעולם לא מחליף דעות- אני מודה בטעויות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/09
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל אוחנה לא נכשל בבית"ר לא בקדנציה הראשונה ולא בשנייה אבל זה סיפור ארוך ואין לי כוח להיכנס לזה.
    אני גם חושב שאין לאלי מקום בנבחרת הנוער ולא בגלל התוצאות, הוא פשוט לא מתאים לתפקיד הזה של מאמן נבחרת, לא היה צריך למנות אותו לתפקיד הזה, אולי ע. מאמן הנבחרת, לתפקיד כזה עם המנהיגות שלו הוא יכול להתאים וגם מאמן קבוצה, בבית"ר תמיד יהיה לו מקום.
    אבל הוא כבר התחיל את הקמפיין, תנו לו לסיים אותו ובסופו של הקמפיין מי שצריך לקבוע יחליט אם הוא נכשל או לא.

14. gustavo_broccoli Member

בטוח יש לו מקום בבית"ר, מקום ביציע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

מבית"ר הוא פוטר, ממכבי פ"ת הוא עף אחרי 7 משחקים, את בני יהודה הוא הוריד ליגה, ורק בנבחרת הנוער אין לו אפשרות לרדת.

הוא לא מסוגל לאמן בליגה תחרותית בלי להיכשל, אז אבי לוזון ( כישלון בעצמו ) נתן לו הזדמנות להיכשל גם בניבחרת הנוער.

גם בתור פרשן הוא לא משהו.

15. חל יל Member

היתי במש וזה היה פשוט בושה
    נבחרת בלי כיוון ובלי קו מנחה
    מדקה 70 הפסקנו לשחק והיה ברור שבסוף נקבל שער מנייח דקה 90
    אין עתיד לכדורגל פה

מצב נושא:
הנושא נעול.