הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. הפועל קטמון Member

יש בנוער יש שוערים מצויינים בוריס קליימן ואוראל כהן אחד מהם יהיה בסוף השוער הראשון של הצעירה כי אריאל הרוש שוער סביר קליימן וכהן יותר מוכשרים וטובים

2. noam1103 Member

על מה הוויכוח? אני לא מבין. כל הישג של הנבחרת הצעירה הוא בונוס השיקול של קשטן בכלל לא אמור להיות אם שכטר יהיה על הספסל ויוכל לתרום יותר לנבחרת הצעירה מאשר לבוגרת. אלא השיקול היחידי הוא אם הוא יכול לתרום בתסריט כלשהו לנבחרת הבוגרת, וכנראה שקשטן כן היה צריך אותו כדי לגבות את שחקני ההרכב.

3. 1982 Member

אני כבר הרבה שנים במגרשי כדורגל
    והייתי בהרבה משחקים של הנבחרת משנות השמונים ועד היום.

מאוד אהבתי כמה דברים במשחק נגד אטליה הצעירה
    את העובדה שבלומפילד היה מלא (כל הכבוד להתאחדות על מחירי הכרטיסים)
    את העידוד בחלקים גדולים של המשחק
    את העידוד עם הירידה למחצית והעלייה למחצית השנייה למרות שכבר הרגשנו שאין תקווה

ובמיוחד את מחיאות הכפיים לשחקנים והשיר "אנחנו אוהבים אותכם" בסיום המשחק.

זו תופעה שלא הייתה קיימת בטורנירים גדולים בעבר שבהם הפסדנו
    וזה מוכיח שסוף סוף מתחילה להיות כאן תרבות של כדורגל - כמו במדינות עם מסורת של כדורגל.

נהינתי להיות במשחק הזה עם קהל מדהים שכזה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. Robin Van Gool Member

גם אני נהנתי להיות בבלומפילד עם כלכך הרבה אוהדים וכל כך הרבה תמיכה בנבחרת,
    למרות שהם לא עלו הקהל דחף אותם בכל דקה של המשחק.
    אני מצטרף למי שמעלי ואומר שכל הכבוד למי שבא.

נ.ב
    לא היה לי כרטיסים אז קניתי שתי כרטיסים במאה שקל רק כדי לתמוך בנבחרת.

5. burning soil Member

זה קודם כל מוכיח שמחירי כרטיסים הגיוניים יימשכו יותר קהל למגרשים.

דבר שני, אולי צריך לחשוב פעם נוספת על אירוח משחקי נבחרת בבלומפילד\טדי\קרית אליעזר, לפחות
    במשחקים מול הנבחרות הקטנות יותר, דבר שיגרום אמנם להפסד כספי להתאחדות, אבל רווח ספורטיבי
    זה בטוח.

ודבר שלישי - הנבחרת הצעירה, מאז ההעפלה לאליפות אירופה הקודמת, צוברת לעצמה אהדה גדולה
    בהרבה משל הבוגרת - הקהל רואה שחקנים שנלחמים, רצים בלי פוזות, וזה יוצר הזדהות אצל האוהדים.

6. שגיא Guest

גם הנבחרת הנוער של ישראל כשלה בנסיון ההפעלה שלה לשלב הבא בדרך אליפות אירופה. ישראל נוצחה היום 3-0 על ידי נבחרת פורטוגל. הנבחרת סיימה את השלב הזה עם 3 נקודות (ניצחון על פינלנד והפסד לבולגריה) וסיימה במקום ה3 מתוך ארבע. אחרי מחצית מאופסת הפורטוגלים עלו ליתרון 3 דקות מפתיחת המחצית השניה. בדקה ה68 הורחק מוחמד גאדיר והמשחק נסגר למעשה. עד הסיום הפורטוגלים כבשו עוד שני שערים וסיימו ב3-0 ועלו לשלב הבא יחד עם פינלנד.

7. חל יל Member

אין עתיד
    אפשר לסגור תכדורגל בארץ אם לא עולים למונדיאל-סופית!

8. Number 8 Member

1:1 ביתי מאכזב של הצעירה מול קזחסטן

הנבחרת הצעירה של ישראל פתחה הערב את מוקדמות אליפות אירופה ברגל שמאל, כשסיימה בתיקו 1:1 מאכזב עם קזחסטן. מאור בוזגלו הבקיע את היתרון לישראל בדקה ה-45, אך דווקא כשהיא בעשרה שחקנים השוו האורחים בדקה ה-62 משער של קינטייב.

9. חל יל Member

הערב מול בולגריה
    כל תוצ פרט לניצ ואפר לסגור תדיל

הרכב
    אריאל הרוש, לירוי צעירי, אושרי רואש, דין מורי, רחמים צ'קול, אלמוג כהן, בירם כיאל, ביבראס נאתכו, אייל גולסה, בן סהר, טוטו תמוז.

10. c_web Member

4-3 מטורף לישראל על בולגריה.
    הבולגרים הובילו 1-0 כבר אחרי 3 דקות, צעירי השווה בדקה השביעית אחרי בישול גדול של אלמוג כהן.
    כיאל עשה 2-1 ולפני המחצית הבולגרים נותרו ב 10 שחקנים.
    תמוז עשה 3-1 בתחילת המחצית השנייה, הבולגרים כבשו פעמיים תוך 10 דקות וחזרו ל 3-3.
    אחרי כמה החמצות של ישראל, בן סהר (בין הגרועים במשחק) כבש בדקה ה 90 והביא לישראל ניצחון חשוב 4-3.

שיחקנו מול נבחרת בלי הגנה מחצית שלמה ולא ניצלנו את זה, היה לנו מזל גדול במשחק הזה.

11. שגיא Guest

ראיתי רק את המחצית השניה. לא ברור לי איך ספגנו שערים כאלה שטותיים. ההגנה היום הייתה מחפירה. במקום לדרוס אותם כשהם בעשרה שחקנים הצלחנו לספוג שני שערים שגרמו להמון המון לחץ. בסופו של דבר סהר הצליח לכבוש ומנוע עוד איבוד נקודות מיותר.

12. Charlton Member

משחק לא הכי גבוה שלנו , הובלנו כבר 3-1 מהזילזול המעצבן הם חזרו ל3-3 אבל בן סהר חתם בגול ענק ברגש מרגשש

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו היה פירסום איפשהו שמשדרים את המשחק? כי אני לא ראיתי ובגלל זה לא ראיתי את המשחק...

14. COYS Member

ספורט 5 פרסם כבר לפני כמה ימים שיש משחק
    http://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=1503
    וערוץ 1 משדר את משחקי הנבחרת צעירה ובוגרת.

בקשר למשחק-עומר דמארי היה מצוין כשהוא נכנס,ביחד עם לירוי צעירי שהפתיע אותי לטובה הם המצטיינים.
    בישול גדול בגול הראשון של אלמוג כהן.
    יש כאן שני צדדים של מנטליות,צד אחד איך שאיבדנו יתרון 2 שערים שאנחנו ביתרון שחקן וצד שני איך החזרנו לעצמנו את היתרון שלא נשאר הרבה זמן,שמח על הניצחון אבל איווניר חייב לעבוד עם הצעירים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/09
  15. c_web Member

ההגנה שלנו לא תפקדה במחצית השנייה, מלא חורים והאיטיות של צעירי ודין מורי עלתה לנו בכמה מצבים. שלא נדבר על ההחמצה הכפולה של הבולגרים מול השער שאיכשהו הסתיים רק במשקוף.

מצב נושא:
הנושא נעול.