הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. SusPoni Member

טוב, כנראה אני לא אגיע אם כך. למרות שרשום שנותרו כרטיסים למספר יציעים והמכירה תתחיל בקופות האיצטדיון ביום רביעי ב12..
    זה אומר שעדיין לא אזלו אבל יאזלו ביום רביעי מהר מאוד.

2. Don Joan Roman Member

לא אזלו הכרטיסים, יש עוד 4000 כרטיסיםב קופות.
    סגרו את המכירה באינטרנט בגלל מחסור בכוח אדם שיחלק את הכרטיסים המוזמנים לרוכשים בויזות, מי שיגיע לאיצטדיון יוכל לרכוש כרטיס כניסה למשחק.

3. שלומי בן בסט Guest

בגילאים האלו הבדלי הרמות לא גדולים במיוחד. טוטו תפוז ויובל אבידור צריכים לפתוח בחוד. אלמוג כהן ושירן ייני צריכים לפתוח בקישור האחורי(חבל שאביחי ידין נפצע ולא יהיה כשיר למשחק).
    בהחלט אפשר לנצח את המשחק הזה.

אושרי רואש השחקן היחיד בסגל הזה שיש לו עתיד. כל שאר השחקנים בנבחרת הזאת הם בינוניים אפילו בקנה מידה ישראלי. אה וגיא אסולין לא צריך לשחק בכלל. גיא אסולין זה האוברייטד החדש של הכדורגל ההישראלי. מאור מליקסון עם קצת יותר מהירות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/10/08
  4. חל יל Member

מאיפה בא מטח ההכפשות הזה?
    במקום לגדף תבוא לעודד עוד יומיים

5. Number 8 Member

http://img408.imageshack.us/img408/7109/77116594eu6.Xxx ישראל - איטליה http://www.asoccer.co.il//uploads/av-493.Xxx

רביעי, 20:00, איצטדיון "בלומפילד" ביפו.

נבחרות ישראל ואיטליה הצעירות ייפגשו שוב מחר לאחר שהתמודדו אחת נגד השנייה רק ביום שבת האחרון. איטליה אירחה את המשחק הראשון ביניהם, אך לא הצליחה לנצח וישראל סחטה תיקו 0:0 חשוב מאוד והצליחה להעביר את ההכרעה הביתה. לא הרבה האמינו שישראל הקטנה אשר שחקניה משחקים בליגת העל הקטנה, תוכל לעמוד בכבוד מול איטליה שהתברכה בשחקנים גדולים ומוכשרים, כמו ג'ובינקו מיובנטוס, שרובם משחקים בSERIA A, אך עושה רושם שמוטי איווניר צדק בדבריו: "לאיטליה יש שחקנים גדולים, אבל אין להם את התלכיד שיש לנו". עם זאת, נבחרת איטליה הצעירה, אשר זכתה חמש פעמים באליפות היבשת והעפילה לפלייאוף ללא הפסד במוקדמות, עדיין פייבוריטית לעלות לאליפות אירופה, אך מוטי איווניר ושחקניו בכלל לא פראיירים ויעשו הכל, הרבה בעזרת הקהל, כדי לעשות שוב היסטוריה ולעלות לאליפות אירופה בפעם השנייה ברציפות. המאבק על הכרטיס לאליפות אירופה עד גיל 21 בשבדיה - מתחיל מחר.

איצטדיון בלומפילד צפוי להיות מלא עד אפס מקום ולעודד את הנבחרת. בעקבות דהירת ההזמנות מיד בסיום המשחק הראשון, רוב הכרטיסים למשחק כבר נמכרו, אך משרד הכרטיסים "לאן" הפסיק את המכירה דרך האינטרנט, בגלל מחסור בכוח אדם שיחלק את הכרטיסים המוזמנים לרוכשים בויזות ובגלל הפקק הגדול שצפוי להיווצר מבואם של המון אנשים. כתוצאה מכך, נשארו 4000 כרטיסים וכולם יימכרו בקופות ביום המשחק.

http://img408.imageshack.us/img408/7109/77116594eu6.Xxx

כאמור, ישראל הצעירה חזרה מאיטליה עם תיקו מאופס שערים ובכך העבירה את ההכרעה לישראל. הנבחרת בטוחה בעצמה שיש לה את היכולות לנצח גם את איטליה הגדולה, בדיוק כמו שעשתה זאת לפני שנתיים מול צרפת, ולעלות לאליפות אירופה. מבחינת מאמן הצעירה, מוטי איווניר, משחק המפתח היה באיטליה וישראל עברה אותו בשלום ודי בהצלחה, אבל הסיפור עדיין לא גמור. זה נכון שישראל צריכה לנצח בהפרש מינימלי של שער אחד, אך יחד עם זאת אסור לה לספוג כי אז המשימה תהיה הרבה יותר קשה. אם במשחק הראשון באקונה, ישראל הגיעה כדי להתגונן, לחשוב הגנתי ולחזור עם תוצאה טובה, הפעם המצב צריך להשתנות והנבחרת צריכה להתקיף יותר וליצור מצבי הבקעה.

למרות ניסיונם של אבי לוזון ומוטי איווניר לדבר עם המאמן הלאומי, דרור קשטן, ולבקש ממנו שישחרר מספר שחקנים לצעירה(מביניהם איתי שכטר, מאור בוזגלו ובן סהר), הוא לא הסכים ובמקום זאת איווניר החליט להזמין שני שחקנים נוספים - חלוצה של בית"ר ירושלים, טוטו תמוז, שהחמיץ את המשחק הראשון בגלל פציעה, וקשרה של הפועל ת"א, אביחי ידין, שהחלים מפציעה ממנה סבל שבועיים, אך נאלץ לנטוש את האימון בגלל אותה פציעה, ולכן שוחרר. שחקן נוסף שאיווניר רצה להזמין הוא קשר בני יהודה, תמיר כחלון, אך גם הוא, כמו ידין, סובל מפציעה ונשאר בחוץ.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/909856/DSCF7695_wa.Xxx
    טוטו תמוז עם בן סהר. הראשון חוזר לצעירה, השני נשאר בבוגרת.

מוטי איווניר יבצע ככל הנראה שני שינויים בהרכב שפתח נגד איטליה באקונה - ליאור רפאלוב יפתח על חשבונם של אחד הקשרים, אלמוג כהן או ביבראס נאתכו, וטוטו תמוז יחליף את אחד החלוצים, יובל אבידור או שמעון אבוחצירה. נכון לעכשיו, עושה רושם שאבידור ירד לספסל ותמוז ואבוחצירה יחברו יחדיו נגד ההגנה האיטלקית.

http://www.asoccer.co.il//uploads/av-493.Xxx

עושה רושם שאיטליה הצעירה הגיעה למשחק נגד ישראל בצורה די שאננית ולא ציפתה לנבחרת כזו יעילה ובעלת אופי חזק, וראינו זאת גם במשחק העצבני של האיטלקים. מלבד היכולת הדי חלשה והעובדה שישראל העבירו את ההכרעה לביתם, מאמנה של איטליה הצעירה, פייר לואיג'י קאסיראגי, ייאלץ להסתדר ללא השחקן הכי טוב שלו, סבסטיאן ג'ובינקו, שקיבל צהוב שלישי ביום שבת האחרון. בנוסף אליו, קאסיראגי ייחסר את החלוץ ג'וזפה רוסי שנעדר גם מהמשחק הראשון כי הוזמן לנבחרת הבוגרת, קלאודיו מרקיסיו ודניאלה דסנה המורחקים בצהוב שלישי ומרקו אנדראולי הפצוע. המגן השמאלי הפצוע, פאולו דצ'לייה מיובנטוס נמצא בספק ואתמול הוא פרש לחדר ההלבשה לפני הסיום ולא נראה כי ישחק ביום רביעי. בעקבות כך, קאסיראגי זימן ארבע שחקנים - דוד די ג'נארו, דוד בוטונה, מתאו רובין ודניאלה קאפלי. מבין כל החדשות הרעות, יש גם חדשות טובות בדמותו של מרקו באלוטלי, שחקנה של אינטר המכונה גם "סופר מריו", אשר החמיץ את המשחק הראשון בגלל מחלה אך ככל הנראה יפתח בהרכב וינסה להציל את הכבוד של הנבחרת האיטלקית.

http://footballitaliano.org/wp-content/uploads/2008/06/giovinco-juve-football-player.Xxx
    סבסטיאן ג'ובינקו. קאסיראגי ייחסר את השחקן הכי טוב שלו בגלל צהובים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/08
  6. חל יל Member

תחושה שלי שנקבל גול ראשונים..
    נרדוף אחריהם כל המשחק ונשווה לקראת הסוף אבל 1-1 לא יספיק ונודח

7. SusPoni Member

בסוף אני הולך למשחק.. אני מקווה שהקהל יעזור ושנעלה. בתכלס ברמות האלה הכל יכול להיות ואין פערי רמות מטורפים בין הנבחרות. אני אוהב את סגנון המשחק של הנבחרת שלנו, ולפי דעתי אנחנו יכולים לעשות את זה.

מישהו יודע אם תהיה אפשרות לצפות במשחק של הבוגרת בבלומפילד? חבל לפספס אותו

8. חל יל Member

יש מסך מעל 11
    תבוא ב6
    יהיה בסדר

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מהמשחק של הנבחרת שלנו יש עוד כמה משחקים והפתעות (אין פשוט דיון רשמי למוקדמות):

שימו לב לאליפות הקודמת:

הולנד, פורטוגל, אנגליה, איטליה (הפייבוריטיות)
    בלגיה, סרביה צ'כיה (החברות האחרות מאירופה)
    ישראל (האאוט סיידרים)

שימו לב לאליפות הזאת שתהיה:

שוודיה (המארחת)
    אנגליה מצטרפת למארחת אחרי תיקו 2:2 ביתי עם ווילס (הוולשים היו קרובים לכפות הארכה, קורה בדקה 85 הצילה את האנגלים) אחרי ניצחון 2:3, החבורה של סטיוארט פירס עולה בפעם השניה ברציפות לאליפות.
    פינלנד מוכיחה שההתקדמות של הנבחרת שלה הבוגרת היא לא סתם, והצעירה עושה זאת! פעם ראשונה שנבחרת פינית כלשהי משתתפת באליפות כלשהי. היא הגיעה למשחק אחרי הפסד מינימלי באוסטריה 1:2. סטאנקוביץ' (איזה שם מוזר לאוסטרי, אל מצד שני יש גם ואסטיץ') העלה אותם ליתרון במהלך המחצית הראשונה, אבל צמד מאוחר (81 ו-90) של הפינים גררו הארכה! בסופו של דבר הפינים ניצחו בפנדלים 2:4.
    בלארוס כן אותה בלארוס שניצחנו לפני איזה כמה חודשים 0:1, וכולם אמרו שהיא איזה נבחרת בינונית וקיקיונית, היא ניצחה היום 2:0 בבית את טורקיה, מחקה את ההפסד 1:0 מהמשחק הראשון וגם היא תהיה באליפות בשוודיה בשנה הבאה. בלארוס מעפילה לאליפות אחרי שהיתה בה בגרמניה ב-2002.

וההפתעה המסתמנת כרגע:

שוויץ נגד ספרד, במשחק הראשון השוויצרים ניצחו 1:2 תודות לשער ניצחון של וונלנטן שהועבר לנבחרת הצעירה מהבוגרת. המשחק המשוחק במורסיה קיבל הלם כאשר גאשי העלה את השוויצרים ליתרון חוץ בדקה ה-25, עכשיו הספרדים הישוו תודות לשער של חימנס בדקה ה-51, הם צריכים עוד אחד להארכה ועוד 2 לניצחון, אם לא? עוד הפתעה ענקית, וכמעט שלא יהיה זכר ל-"קבוצות הגדולות" ששיחקו באליפות הקודמת.

עריכה: מזל של אלופים?

ספרד כובשת בדקה ה-94, הולכים להארכה...מסכנים השוויצרים. מקווה שלא יתמוטטו בהארכה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/08
  10. הפועל קטמון Member

פחחחחחחחח הצלחת להצחיק לי תביצה השמאלית עכשיו

עאלק גיא אסולין אוברייטד מליקסון עם יותר מהירות חחחחח אחת התגובות ההזויות שראיתי בחיי

בדבר אחד אני מסכים איתך אושרי רואש שחקן עם עתיד אבל שוב הוספת משפט מיותר בסוף

בוא נראה כמה שחקנים מהנבחרת הזאת יעלו לבוגרת וגם כמה יצאו לאירופה

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקציר הניצחון המפתיע של הפינים על האוסטרים

ובקשר למה שחברינו כתב, אומנם לא כל שחקני נבחרת הצעירה הם שחקנים שיצאו לחו"ל אבל יש לא מעט שחקנים שם שהם יהיו בכמה רמות מעל הליגה שלנו ויוכלו להשתלב בדרג השני באירופה (בלגיה, הולנד וכו')

12. REAL MADRID Member

ההחלטה של קשטן לא לשחרר אך שחקן לצעירה מעצבנת אותי. גדל לנו דור שלא מרגיש חלש יותר מאף נבחרת בעולם. דור שניצחון מחר על איטליה יחזק את מעמדו, וכשהדור הזה יגיע לגיל בוגרים - תהיה לנו נבחרת מצויינת.

אני מאמין בנבחרת הזאת של איווניר (אחד מאמנים שאני יותר מעריך בארץ). אני מאמין שההגנה תעשה את שלה, אבל התקפה? החזרה של תמוד חשובה. אבל בלי סהר, שכטר ובוזגלו - על מי בדיוק סומכים שייתן את הגולים?

גיא אסולין בינתיים לא ממש משחק בצורה משמעותית בברצלונה B ובמשחק באיטליה בכלל לא הרגשתי שהוא משחק. יובל אבידור הוא שחקן כישרוני מאוד אבל הוא עושה כ"כ הרבה שטויות ומאבד כ"כ הרבה כדורים, אם אבידור מגיע למצב של 1 על 1 מול השוער רוב הסיכויים שהוא מחטיא. רפאלוב לא בדיוק השחקן שמצפים ממנו שיכבוש.

למרות זאת, יש לי הרגשה טובה לקראת המשחק.

13. הפועל קטמון Member

אני ילך יותר רחוק ויאמר שכמה מהם אפילו יגיעו לאחת מ4 הליגות הטובות באירופה

אחד מהם כבר שם ועוד אחד במובן מסוים גם שם כבר(גיא אסולין)

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי זה אחד מהם שכבר שם בדיוק? (את מי אני שוכח? אלא אם אתה מתכוון לבן סהר).

15. הפועל קטמון Member

אכן כן אני מתכוון אליו

מצב נושא:
הנושא נעול.