הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Reyes Member

איזה בונקר של ישראל.
    זו נחשבת תוצאה טובה, אבל כל פעם ש0-0 נגד נבחרת כמו איטליה הופך להישג, זה נותן לגיטמציה לעוד תצוגות חלשות כמו היום, ואז מתפלאים למה הכדורגל שלנו במצב כל כך שפל. ישראל לא עשתה כלום חוץ מלהפריע.

חוץ מזה אני לא שותף להתלהבות מהמשחקים האלה, שני משחקים זניחים שלא מעניינים יותר מדי, רק בישראל התקשורת הופכת את זה ליותר ממה שזה באמת. אפילו את האיטלקים זה לא כל כך מעניין, אחרת למה היציעים היו ריקים כמעט לגמרי?

ג'יובינקו הזה כל כך קטן, הוא אפילו יותר קטן ממסי, אני לא רואה אותו מצליח במיוחד ברמות הגבוהות. עשו עליו הרבה רעש... הוא לא כזה שחקן גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/08
  2. Football God Member

משחק פושר של ג'ובינקו.תאמינו לי ראיתי אותו לפני שהיה עליו את כל הרעש בטורניר בטורקיה הבן אדם פירפר אותם.
    בקשר לנבחרת:
    -אם כבר מדברים על מישהו שלא שיחק טוב זהו גיא אסולין.בזמן שהוא שיחק פעולה אחת טובה לא ראינו ממנו.
    -טל בן חיים פעם ראשונה שאני רואה אותו משחק,איזה דריבל,איזה הטעיות,שבוע הבא חובה הרכב במקום אבידור.

3. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

כל הכבוד שלי שנצבר כלפיך, הלך. שחקן לא כל כך גדול? אני ננס אם זה לא המשחק הראשון שראית. את המשחק שלו מול באטה לא ראית, גם את מחזורי הפתיחה של הליגה האיטלקית כנראה לא ראית. הוא השחקן היחיד שעשה היום משהו. וסליחה, מי זה רייס בדיוק? שחקן עלוב שנודד מקבוצה לקבוצה. אף אחד לא רוצה תמיני חוליגן הזה בקבוצה שלו. סלאמת'.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/08
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שראיתי באתר של צ'אנל 4, איטליה איבדה שלושה שחקנים לגומלין בגלל צהובים, בהם ג'יובינקו.

5. Dario Member

זה כמעט בלתי אפשרי שנבחרת איטליה לא תכבוש בבלומפילד, בטח עם באלוטלי.

אבל זה לא חשוב, המשחקים האלה הם סתם תפאורה משעשעת של אופ"א הם לא חשובים. אבל מה שכן, ראינו שחקנים מאוד מוכשרים בעיקר בחלק האחורי של ישראל, אז המחשבה שהדור הזה והדור ששיחק נגד צרפת לפני שנתיים יהיה השלד של הנבחרת הבוגרת עוד כמה שנים, זה הניצחון שלנו.

נ.ב
    טל בן חיים כישרון גדול חייב לפתוח בבלומפילד. וגם סהר כיאל ובוזגלו במילא לא משחקים בישראל אז למה שלא יבואו לצעירה?!

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יש לציין לטובה את רחמים צ'קול שעשה עבודה טובה באגף שמאל בהגנה,
    בהחלט יש לנו צעירים מוכשרים וזה נותן תקווה לעתיד ... בסך הכל השחקנים שלנו השקיעו ונתנו מעצמם,

כל הכבוד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה לתת פה מילה טובה לכותב בשם רייס שמתגלה בתור אחד הסקאוטרים המוכשרים באירופה.

8. Reyes Member

לקחת קשה מדי הייתי אומר.

זה משחק שני או שלישי שלו שראיתי, אז כן, אני לא מכיר אותו כל כך טוב ויכול להיות שקיבלתי רושם מוטעה. בכל אופן ככה התרשמתי ממנו היום. הוא שחקן מוכשר ללא ספק, אבל המימדים שלו נורא קטנים, ולהצליח ברמות הגבוהות באופן עקבי, יהיה לו קשה ככה. באטה בוריסוב אגב, עם כל הכבוד, זה לא קנה מידה.

אנשים משווים אותו לדל פיירו, ובהתאם להשוואות כך הציפיות. לדעתי זו הגזמה להשוות אותו לדל פיירו, ג'ובינקו עוד רחוק שעות אור מהנסיך, ובכלל הם די שונים באופי שלהם כשחקנים.

בקשר לרייס, הוא כבר באתלטיקו, אז אני די מסכים איתך שהוא עלוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק טוב של הנבחרת הצעירה. במסגרת מה שהיא מסוגלת לעשות, היא עשתה את הטוב ביותר. שני הבלמים (למה ליאור ז'אן לא פותח במכבי תל אביב?) שיחקו באחריות, כמו גם המגינים והקשרים האחוריים סגרו מצוין.

שמעון אבו חצירא אמנם לא סיכן את השער של האיטלקים, אבל הנוכחות שלו הייתה חשובה. טל בן חיים הוכיח, שוב, שיש לו כמות לא מבוטלת של כשרון. הלוואי ושניהם יהיו בשנה הבאה יהלומים.

באמצע המשחק אמרתי לאבא שלי שאני רוצה להגיע למשחק ביום רביעי. אני מקווה מאוד שיהיה לי איך. החבר'ה האלה שווים את זה.

10. JR-Riquelme Member

כל הכבוד לנבחרת הצעירה שלנו. מנעו מאיטליה להגיע למצבים. היא מוכיחה שוב כמה אופי יש לה.
    ישראל בהחלט יכולה לעלות אחרי התוצאה הטובה שהשיגה.

ג'יובינקו באמת ממש קטן, כמה הוא? מטר וחצי? אבל עדיין, כמה כדורגל יש לבחור... כל הזמן שהכדור ברגליים שלו יורד לי הלב לתחתון.

11. Villarreal Member

אם מישהו ינסה לגנוב אותו לוזון יחוקק חוק נגד זה.
    חוץ מזה כבר סוף עונה שעברה במשחק הראשון שלו בן חיים הציג יכולת טכנית גבוהה,וזכורים לי לפחות 2-3 קורות ומשקופים שמנעו ממנו לכבוש עונה שעברה.
    הוא ביחד עם שכטר הם הישראלים הכי טכניים שיש לנו בארץ.
    על המשחק-לא ציפינו למשהו אחר,ידענו שהאיטלקים טובים יותר ושהם יתקפו,תוצאה מעודדת אך הסיכויים לעבור קטנים,אני לא רואה איך אפשר להבקיע יותר מגול להגנה האיטלקית שהייתה פשוט מסודרת בצורה מדהימה,פשוט אי היה אפשר להעביר כדור במרחק 30 מטר מהשער בהתקפה מסודרת.
    ולסיום ציטוט של נדב יעקובי(שיפסיק לצרוח)שהצחיק אותי "הוא ארגנטינאי,משחק בפיורנטינה ונראה טוב"
    על אוסוולדו שמתיימר להיות בטיגול.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תוצאה טובה אבל בגומלין יהיה קשה הרבה יותר. הנבחרת האיטלקית מאוד מוכשרת, הם יכולים לכבוש בכל רגע ולא משנה אם המשחק באנקונה, בלומפילד או בקזחסטן. לחטוף שער בבלומפילד יהיה מכה קשה מאוד, צריך לקוות לעוד 90 דקות דומות מצד ההתקפה האיטלקית וההגנה הישראלית ולצפות ליותר יוזמה בהתקפה.
    מבחינת התוצאה, הישג נחמד מאוד לנבחרת, האיטלקים עם נבחרת שמכילה שחקנים מהרמות הגבוהות ביותר, 0-0 בחוץ זה מכובד כשלעצמו אבל שוב, זה לא אומר שהנבחרת הישראלית עם יתרון כלשהו לקראת הגומלין, לא רואה השפעה יוצאת דופן לכך שהמשחק יהיה בישראל, נבחרת איטליה מספיק טובה כדי לבטל את יתרון הביתיות.

אם נציין שחקן אחד, טל בן חיים. איזה שחקן.... המהלך שלו באגף שמאל לקראת הסיום... המגינים האיטלקיים עדיין עם סחרחורת, יש לו כישרון עצום, כבר בסוף העונה שעברה ראינו ניצוצות של משהו יוצא דופן, העונה הוא לאט לאט נכנס לעיניינים, יש פה כישרון מיוחד שאסור שילך לאיבוד.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה"כ תוצאה מצויינת למרות שתמיד בעיניי 1-1 יותר טוב. בכל מקרה מי רוצה להמר איתי שבגומלין איטליה תנצח 1-0? למה יש לי את ההרגשה שזה יקרה?

בכל מקרה יש לי קצת חששות מעצם הגומלין בבלומפילד. בשום פנים ואופן המגרש יהיה מלא, מישהו יכול סתם להגיד לי כמה עולה כרטיס? מבחינתי אפשר היה לשחק את המשחק ביאצטדיון בהרצליה למשל, מגרש ביתי וקטן.

אני מקווה לטוב וקצת לא מבין למה תיקו אפס באיטליה נחשבת לכמה לאכזבה? מה מצפים מישראל? שהיא תשחק התקפי באיטליה? יפה או לא, לישראל עדיין אין את הסטטוס שיש לאיטלקים ויותר מדי אנשים בארץ שוכחים דברים כאלה. אפילו בלי באלוטלי ישראל השיגה תוצאה בינלאומית מצויינת!

14. שגיא Guest

באמת שאין לי הסבר לזה. מבחינת שחקנים אחד-אחד יש לנו נבחרת חלשה. תסלחו לי אבל אני לא מסוגל לראות את ליאור ז'אן, שירן ייני, אושרי רואש, עומר פרץ ושמעון אבו-חצירה מובילים את הנבחרת הבוגרת. לא יודע, הם פשוט לא נראים לי טובים מספיק, ואת זה אני אומר על סמך משחקי הליגה. אבו-חצירה נתן שלוש משחקים טובים וכבר נותנים לו לפתוח בהרכב, הרבה הוא לא עשה. ליאור ז'אן בכלל עדיף כקשר אחורי ופתאום הוא מצליח כבלם. שלא לדבר על עומר פרץ שהוא אחד הפלופים של הכדורגל הישראלי.

ולמרות כל זה, הנבחרת מצליחה לעבוד בכבוד רב מול נבחרות הרבה יותר טובות ממנ והרבה יותר גדולות ממנה, אין לי הסבר לזה אבל זה פשוט קורה. למרות התוצאה היפה, קשה לי להאמין שנצליח להעביר עוד 90 דקות ללא ספיגה, ולכן ישראל כנראה תצטרף לפתוח עם כוחות התקפיים קצת יותר חזקים בגומלין. אני במקום איווניר הייתי דורש את שכטר בחזרה לצעירה. הרי במילא הוא לא ישחק בבוגרת.

15. איגור .פ. Member

משחק סביר של הנבחרת ,עשתה הישג מצויין,0-0 באיטליה זה מדהים.
    המשחק הזה מוכיח שיש לנו שחקנים ודור טוב ,הבעיה היא שהדור עולה לבוגרת ואז עושה בושות.

אני מקווה שברביעי נחזור לתחושות שהיו לפני שנתיים מול צרפת.

מצב נושא:
הנושא נעול.