הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by משוגע בירוק, Aug 16, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מציע למנות את אבי מלר. הוא היה במשך עשור באי הבריטי, צפה במאות משחקים, הוא מכיר את כל היריבות היטב (במיוחד את צפון אירלנד), והוא גם נראה כמו אדם חביב וידידותי.

הגיוני? בדיוק כמו הרעיונות של ההתאחדות.

2. BeitaReaLiverpool Member

איציק זוהר זו אחלה אפשרות.
    ככה עושים את זה בעולם, לוקחים שחקנים עם ניסיון , שחקנים עבר גדולים.
    לדוגמא המאמנים של קרואטיה, הולנד ועוד.
    אני חושב שלא צריך לפסול מאמנים מחו"ל, דוגמת לואיס פרננדז, כאלה שבאמת יודעים כדורגל ובאמת יודעים לעבוד עם צעירים.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בספק אם מישהו כמו לואיס פרננדז יבוא לנבחרת הצעירה של ישראל,אבל זה בהחלט
    רעיון טוב.

אני נגד החתמת מאמנים שכל מה שהם היו זה שחקנים.
    אם אני לא טועה ביליץ' היה עוזר מאמן בדרבי קאונטי איזה תקופה,אבל בכל מקרה אני בעד
    שהמאמן יוכיח את עצמו כמה שנים[לפחות 3-4] ואז יפזול לכיוון הנבחרות הצעירות..
    הבוגרת בכלל צריכה לבוא אחרי דם יזע ודמעות לדעתי.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז לאחר שאיציק זוהר עלה כאחד המועמדים לאמן את הנבחרת הצעירה, שם נוסף הצטרף לרשימה:
    טל בנין, קפטן נבחרת ישראל לשעבר, צפוי להתמנות למאמן אחת הנבחרות הצעירות של ישראל, כך אומרים היום (שלישי) גורמים בכירים בהתאחדות לכדורגל.
    בנין, שטרם הודיע על פרישה רשמית מכדורגל, כבר הודיע ליו"ר ארגון המאמנים אמנון רז כי יגיע לשיעור הראשון בקורס המדריכים המקוצר בעוד שבוע וחצי. במידה ויעבור את הקורס, יצטרף לקורס מאמנים בדצמבר ויוכל לקבל תעודת מאמן בקיץ הקרוב.

5. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

יושב ראש וועדת הנוער בהתאחדות לכדורגל, נתן סלובוטיק, הודף את הפרסומים בדבר מועמדותם של שחקני עבר לתפקידי אימון בנבחרות הצעירות.

סלובוטיק אמר: "יו"ר ההתאחדות לא השמיע שום אמירה בנושא חילופי מאמני הנבחרות. השמות של איציק זוהר, טל בנין, ואייל ברקוביץ' מכובדים מאוד, אבל בהתאחדות יש כלל שאומר שמי שלא אימנו בפועל לא יכולים לאמן בהתאחדות לכדורגל. אנחנו מאוד מרוצים מהישגי הנבחרות הצעירות ומהעבודה של המאמינים מוטי איווניר וחנן אזולאי. הם עובדים בנבחרות שנתיים והם ימשיכו בתפקידם".

6. אלי אוחנה ג'וניור Member

באירופה המגמה הזו מצליחה.
    אך אני לא חושב שבישראל זה יצליח.
    איציק זוהר מבין כדורגל, אין ספק, הוא היה שחקן גדול, כמו-גם אייל ברקוביץ', אך אני לא חושב שצריך לשייך בין ההישיגים שלהם כשחקנים להישגים כמאמנים. רק מאמנים מחו"ל לנוער.

7. Don Joan Roman Member

למה שזה לא יצליח? את הכדורגל שלנו חייבים לנהל אנשי כדורגל, כאלה שמבנים בכדורגל ואל כאלה שמבינים בעמלות בנק, כל עוד לא יהיו שחקני עבר ואנשי כדורגל שיעבדו בהתאחדות וחליפו את כל העסקניםפ המעצבנים הללו יהיה קשה מאוד להתקדם ויהיה קשה מאוד לבנות פה תשתית ספורט.
    רק תראו מי מנהל את הכדורגל שלנו איזה בן אדם שרב מכות עם אבא של שחקן כדורגל, בן אדם שמקלל, אח של אדם שדוחף בעלים של קבוצה יריבה הוא היו"ר, אדם שאני לא יודע מה הקשר בינו לבין כדורגל כשטרן חלובה ממלא את תפקדי מ"מ היו"ר, תיכף גם המאמנים שלנו יהיו עסקנים ואנשי בנקים במקום אנשי כדורגל ואז הכל יתדרדר לרמה יותר נמוכה ממה שזה נמצא עכשיו, במקום שאת הכדורגל שלנו יובילו אנשי עסקים צריכים להוביל אותו אנשי כדורגל שמבינים בכדורגל, זה יכול קלדם אותנו.

גיורא שפיגל למשרת יו"ר ההתאחדות!
    בעצם יודעים מה? עזבו, שיישאר בבית"ר.

8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

נבחרת הנוער של ישראל, שהעפילה לאחרונה לטורניר חצי הגמר של אליפות אירופה, מדורגת במקום ה 11 ביבשת. כך עולה מדירוג שפרסמה אופ"א.

נבחרת הנערים א' של ישראל, המודרכת על ידי מוטי איווניר, מדורגת במקום ה 18 בקבוצת הגיל שלה. את המקום הראשון, הן בדירוג נבחרות הנוער והן בדירוג נבחרות הנערים מובילה נבחרת ספרד.

9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

מאמן הנבחרת הצעירה, גיא לוי, זימן סגל המונה 22 שחקנים לקראת שלושת ימי האימונים של הנבחרת, שיתקיימו בתאריכים 13-15.11.

ביום חמישי (15.11) תקיים הנבחרת משחק אימון נגד מכבי פתח תקוה, במגרש האימונים של פתח תקוה.

סגל הנבחרת:

שוערים: אוהד לויטה (הפועל כפ"ס), גיל אופק (הפועל חיפה).

הגנה: דני בונדר (הפועל ת"א), רמי דואני (הפועל ת"א), שי חדד (בית"ר ירושלים), שמואל קוזוקין (בית"ר ירושלים), שי מימון (מכבי חיפה), ניצן דמארי (מכבי פ"ת), שמעון הרוש (הפועל חיפה), אורי שטרית (מכבי ת"א).

קישור: מאור בוזגלו (בני סכנין), אושרי רואש (הפועל חיפה), ליאור ג'אן (מכבי ת"א), שרן ייני (מכבי ת"א), אלמוג כהן (מכבי נתניה), בירם כיאל (מכבי חיפה), ביברס נאתכו (הפועל ת"א), ערן זהבי (עירוני רמה"ש), אבי ריקן (מכבי הרצליה).

התקפה: דובב גבאי (מכבי פ"ת), משה בן לולו (מ.ס. אשדוד), חן עזריאל (בית"ר ירושלים).

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כיצד מאור בוזגלו נמצא גם בסגל של גיא לוי וגם בזה של קשטן?

11. שגיא Guest

שניהם זימנו אותו, וגיא לוי מקווה שקשטן יוותר עליו והוא יוכל לשחק עם הצעירה. אני מאמין שהמילה האחרונה תהיה של קשטן. סך הכל אם קשטן לא מוותר לגיא לוי, אז אני מקווה מאוד שהוא עושה את זה כדי לתת לבוזגלו לשחק. אם בוזגלו יהיה בבוגרת ולא ישחק, הרי שזה יהיה בזבוז.

מה שבטוח, יהיה שמייח.

12. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

האמת שלו שמתי לב לזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . הסגל של הצעירה היה ידוע כבר מיום חמישי האחרון, ובאותו זמן האתרים באינטרנט כתבו שמאור בוזגלו לא יוזמן לנבחרת הבוגרת. כנראה שקשטן שינה את דעתו, והוא הזמין אותו.

13. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

הנבחרת הצעירה התארחה היום (חמישי) במגרש האימונים של מכבי בפ"ת, כדי לערוך משחק אימון. המשחק נגמר בתוצאה 2:2, מצמד של שי מימון, בלם הנבחרת הצעירה (31', ו-55'), ושערים של רוביל סרסור (36'), ואוהד קדוסי (52'), לטובת מכבי פ"ת.

הרכב הנבחרת: אוהד לויטה (גיל אופק 68), שמואל קוזוקין, ניצן דמארי (רמי דואני 46), שי מימון, שמעון הרוש (שי חדד 46), ליאור ג'אן (שרן ייני 62), אלמוג כהן (ערן זהבי 83), חן עזריאל (אושרי רואש 66), ביברס נאתכו (אבי ריקן 73), בירם כיאל (חמד גנאים 46), דובב גבאי (משה בן לולו 46).

ביום שני הקרוב (19/11) תקיים הנבחרת הצעירה, משחק אימון שני, הפעם נגד סני סכנין (17:00, בת ים).

מאמן הנבחרת, גיא לוי, יצא השבוע לצפון אירלנד, כדי לצפות במשחק בין הנבחרת המקומית למולדובה, במסגרת בית 9 של מוקדמות אליפות אירופה 2009, בו משתתפת גם ישראל. צפון אירלנד ומולדובה הן היריבות הבאות של ישראל בקמפיין. ב-6/2/08 תארח הצעירה את צפון אירלנד וב-26/3 את מולדובה.

14. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

צפון אירלנד אירחה ביום שישי את לוקסמבורג, ופירקה אותה ללא רחמים בתוצאה 5:0, במסגרת בית 9 של מוקדמות אליפות אירופה עד גיל 21. בעקבות הניצחון, צפון אירלנד עלתה למקום הראשון כשלרשותה 9 נק' מתוך 15 אפשריות.

טבלת בית 9 ::

1. צפון אירלנד - 5 משחקים - 9 נק' - הפרש שערים: 2+.
    2. גרמניה - 3 משחקים - 7 נק' - הפרש שערים: 6+.
    3. ישראל - 4 משחקים - 7 נק' - הפרש שערים: 4+.
    4. מולדובה - 4 משחקים - 6 נק' - הפרש שערים: 1-.
    5. לוקסמבורג - 4 משחקים - 0 נק' - הפרש שערים: 11-.

* במשחק ידידות: גרמניה, שנמצאת במצב הכי טוב בבית 9, אירחה ביום שישי את איסלנד, וניצחה אותה בתוצאה 3:0.

15. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

הנבחרת הצעירה ערכה אתמול (שני) משחק אימון נגד בני סכנין, באיצטדיון העירוני בבת-ים, שנגמר בתוצאה 1:1. את השער לזכות הנבחרת הצעירה כבש בלם בית"ר - שמואל קוזוקין (20'), כשאת השער לזכות בני סכנין כבש מהראן אבו ריא (86').

הרכב הנבחרת הצעירה: אוהד לויטה (גיל אופק 84'), שמואל קוזוקין, שי מימון, ניצן דמארי (רמי דואני 46'), שמעון הרוש (שי חדד 46'), ליאור ג'אן, אלמוג כהן (אושרי רואש 46'), עידן סרור (אבי ריקן 58'), חמד גנאים (משה בן לולו 46', שרן ייני 80'), ביברס נאתכו, חן עזריאל (דובב גבאי 76').

מאמן הנבחרת, גיא לוי, יצא היום (שלישי) לצפון אירלנד, כדי לצפות במשחק בין הנבחרת המקומית למולדובה, במסגרת בית 9 של מוקדמות אליפות אירופה 2009, שייערך באותו היום.

Thread Status:
Not open for further replies.