הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. שגיא Guest

בהחלט תוצאה מעצבנת. ראיתי רק את המחצית השניה ופיללתי כמובן שהנבחרת תצליח לשמור על היתרון אחרי שהצליחה להפוך אותה, אבל חוסר ריכוז בהגנה ובהחלט יש לו סיבה לצאת מאוכזבים. אגב, רמי דואני ממשיך להציג את היכולת העלובה שלו מהליגה, והנבחרת האולימפית לא בדיוק נהנה מזה. אה וגם שלמה שרף צריך לסתום כבר.

ובעוד האולימפית לא מצליחה לנצח, נבחרת הנוער של ישראל ניצחה היום 3-0 את מקבילתה ממקדוניה במוקדמות אליפות אירופה, שם היא משחקת בבית 6 עם פינלד, שבדיה וכמובן מקדוניה, כאשר שתי נבחרות יעפילו לשלב חצי הגמר.

את השערים לישראל אגב, כבשו ניסו קפילוטו, עומרי רון ורביד אשר. מחרתיים תשחק נבחרת הנוער מול פינלנד, ושלושה ימים אחרכך מול שבדיה.

2. תומר22 Member

גם אני ראיתי רק את המחצית השנייה ודי התרשמתי מהנבחרת של גיא לוי. בירם כיאל היה נהדר עד שהוחלף ועושה רושם שגדל כאן שחקן קישור מצוין לעתיד - בשורות טובות גם למכבי חיפה. השיוויון היה קצת מאכזב, במיוחד כשמקבלים גול כזה מקרי (טעות של השוער), אבל לא צריך להיות חזירים.

לגבי הקהל: כל הכבוד על היוזמה של כניסה חופשית והכל, אבל תארו לכם שהמשחק הזה היה בהרצליה או באשקלון. איזה יופי של דחיפה הנבחרת הייתה מקבלת מאיצטדיון קטן ומלא לעומת גוש הבטון המרוחק של ר"ג, שגם בתפוסה מלאה האקו שלו עלוב. ואם יש צפי לכמות קהל של מעל 10 אלף צופים, אפשר לשחק בטדי או בבלומפילד. למה בר"ג?

3. שגיא Guest

מסכים איתך תומר. בדיוק אני ואבא שלי העלנו את זה במהלך המשחק. אם כבר לקחתם החלטה טובה ואפשרתם כניסה חינם, אז למה לא לעשות איזה באצטדיון קטן שכל הקהל יוכל לבוא לידי ביטוי בצורה הרבה יותר בולטת מאשר מרמת גן.

4. Becks Member

היה לי הזדמנות ללכת למשחק היום בר"ג של הנבחרת הצעירה אבל לא האמנתי שיהיה משחק גדול.
    בסופו של דבר כמובן נשארתי בבית וראיתי חלקים נכבדים מהמשחק (לא זכיתי לראות אף שער בשידור ישיר).

לפי דעתי נבחרת ישראל נתנה משחק נהדר בקישור ובהתקפה ומשחק לא טוב (אני לא יגיד גרוע) בהגנה.

כאשר גיא לוי הוציא את מאור בוזגלו והכניס את חן עזריאל אני לא הבנתי מדוע כולם עצבנים על גיא.
    למאור בוזאגלו היה באמת משחק טוב אבל חן עזריאל הוא גם שחקן מעולה והייתי שמח דווקא מהחילוף למרות שהיה יכול באמת נחמד לראות את שכטר, בוזגלו ועזריאל משחקים ביחד.

סה"כ היה יופי של משחק ומאוד נהנתי לראות את זה בטלויזיה (חוץ מלשמוע את השטויות של שרף) ובאמת אפשר להגיד שיהיה עתיד טוב בנחרת הבוגרת ומקווה שגם מבכינה הגנתית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/10/07
  5. Achilles Member

בגלל שרצינו לנצח את המשחק והיה עדיף להשאיר את השחקן הכי טוב על המגרש ולהוציא את ליאור ז'אן החוצה ובמקומו להכניס את עזריאל ואז להיות יותר מסוכנים בהתקפה שבכל מקרה הייתה די חלשה בגלל שרוב הזמן לא הצטרפו שחקנים לבוזגלו ושכטר.

6. Becks Member

אולי היינו יותר חזקים בהתקפה אבל ההגנה שלנו הייתה מספיק גרוע.
    אז אנחנו עוד נוציא שחקן הגנה ונכניס חלוץ ?!

7. Achilles Member

ז'אן היה קשר אחורי שבכל מקרה לא תרם מי יודע מה להגנה, היה לו משחק מאוד חלש.

8. Dimitar Berbatov Member

מיום ליום אני מתחיל לתעב את הבנאדם הזה, מבחינתי הוא מצייג את הישראלי המכוער.
    להגיד שכדורגל זה לא הצד החזק של גיא לוי זה מגעיל וטיפשי, הרי הוא הביא את האולימפית לאליפות אירופה (ועזבו לרגע את כל הטעויות שלו באליפות עצמה) ועשה הישג ענק. ואם כל הכבוד לבנו, מאור, לא הגיע לבוזגלו באותה שנה להיות מוזמן לצעירה, הוא היה טוב בפ"ת, אבל צריך לזכור שגם היה אז את יצחקי, תמוז וסהר.
    גם אני חושב שגיא לוי טעה שהוציא את בוזגלו, אבל מה שיעקב בוזגלו אמר על לוי זאת הגזמה.
    אגב, יעקב בוזגלו מיום ליום מזכיר לי את זאב ברקוביץ'.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/10/07
  9. CESC para siempre Member

ז'אן היה חלש, והוא גם קשר אחורי , גם ביברס היה לא משהו אבל בסדר. חילוף עלוב מאוד של גיא לוי שמראה כמה טיפש הוא, מאמן פחדן במקום לוותר על קשר אחורי שלא עושה כלום, במקרה ז'אן דוגמא, ולהכניס את חן עזריאל שיהיה באמצע ושכטר ובוזגלו בצדדים הוא עושה תדבר הכי מטוטמם שיכל להיות, ומוציא את בוזגלו שהיה מצטין .
    והתירוץ שהוא עיף, זיוני מוח ובלבול ביצים אחד גדול, שיפסיק לשחק בכולם ויעזוב כבר במקום לאיים כל הזמן, פחות אחד יותר נחמד.
    בי גיא.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מחזק.
    הייתי היום באיצטדיון, והאמת היא שהכמות הצופים שהגיעה בהחלט הפתיעה אותי. חצי שעה לפני תחילת המשחק היו בסביבות ה 2000 צופים ואז החלו הצופים להגיע בכמות נכבדה. אני עדיין חושב כי אם המשחק היה נערך בבלומפילד הייתה אוירה הרבה הרבה יותר טובה, אך למרות זאת מגיע שאפו לקהל.

בנוגע למשחק, הנבחרת הגרמנית איכזבה אותי מאוד. נבחרת אפורה מאוד, שום מהלך התקפתי ראוי, וגם השערים שהובקעו היו מקריים. בתחילת המשחק כאשר ראיתי את השחקנים שלנו מול הגרמנים חששתי מכדורי הגובה, משום שהם ענקיים ביחס אלינו.
    השערים שקיבלנו היו אומללים. בשער הראשון, שוב כדור קרן שלא ברור למה כל כך קשה לנו להרחיק את הכדור מהרחבה. בשער השני, לדעתי מלבד האשמה של שפונגין שלא מנע את טווח הבעיטה לחלוץ, גם לביטה אשם בכך שלא סגר את הפינה הקרובה.
    שחקן נוסף שהיה חלש מאוד הוא אורי שטרית. כמעט כל התקפה גרמנית הייתה דרך האגף שלו, ומה שיותר מצטער הוא שאין לנו כרגע מגן טוב ממנו.
    בהתקפה איתי שכטר פשוט מצויין, ניצח בכמעט כל כדור גובה, פיזי מאוד, זריז, ולא במקרה הוא היה מעורב בשני השערים שכבשנו. גם בוזגלו וכיאל פשוט היו מצויינים, והיו מבין השחקנים הבולטים ביותר שלנו בנבחרת.
    אני עדיין מנסה להבין את החילוף של בוזגלו וכיאל ופשוט לא מצליח. בוזגלו שיחק מצויין, בישביל מה להחליף אותו? נכון, חן עזריאל היה חילוף נכון אך למה במקום השחקן המצטיין שלך? גם בירם היה פשוט נפלא, אגרסבי, מדוייק וכושר גופני מצויין, למרות זאת הוא הוחלף. חבל.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

פנה לאופ"א.
    ישראל רשאית לארח רק באיצטדיון ר"ג, הבנתי מהשדר הגרמני שזה ההוראה החדשה.

12. Sergio Ramos Member

אביו של בוזגלו ישמור את הדברים לעצמו, אין פלא שהכדורגל נראה ככה. פשוט מכוער הפליטות פה שלו.
    הגרמנים לא הרשימו מי יודע מה, והיו חלקים במשחק ששלטנו בוא, אך חטפנו גולים בגלל שאננות יתר.

סמי חדירה פשוט הפליא אותי. שחקן אדיר. רואים שהוא ברמה אחת מעל כולם שם.

13. CESC para siempre Member

השוער שלהם אולי שהוא נהדר

חדירה מה עשה ? פריצה שהובילה לגול, חוץ מזה נדה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/07
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את קדירה[לא?לירן איך באמת קוראים לו] כמה פעמים במדים של שטוטגארט ואפשר
    להגיד בביטחון שזה היה המשחק הכי חלש שלו,מה שכן אפשר היה לראות את בבירור
    שלמרות היום החלש הוא שחקן מעולה.

ד"א אני תמיד חושב שקדירה זה טאסקי מבחינת המראה,לא יודע למה.

15. יא יא פטי Member

איזה שטות רוזנר
    למה אם הנחרת עד גיל 17 תשחק במוקדמות היא תחוייב לשחק בר''ג? כשהצפי הוא ל100 איש?
    לא נראה לי

מצב נושא:
הנושא נעול.