הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. a.m Member

בטח כשהוא פותח פצע ישן שמבייש את המדינה שלו
    לא רוצה להגיע? עשית לנו טובה, לא לעצמך

2. noam8 Member

זה נכון שהמשחק בחינם?אם לא כמה עולה כרטיס בערך?

תודה לעוזרים

3. Fabio Junior Member

4. יא יא פטי Member

רשמית כניסה חינם
    אני מגיע מחר
    תבואו!!

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.uefa.com/ml/images/flags/euro/70x70/65.Xxx ישראל- גרמניהhttp://www.uefa.com/ml/images/flags/euro/70x70/47.Xxx

שעה: 15:00
    איצטדיון: רמת גן.
    שופט: אלפסונו פרז בורול (ספרד)

נבחרת ישראל מגיעה למשחק הבית הזה כאשר במאזנה 3 נקודות, כמו גם לריבתה גרמניה. הנבחרת הצעירה חייבת לנצח על מנת לשמור על האפשרות להעפיל לאליפות אירופה, זאת לאחר שבחודש הקודם הפסידה הנבחרת למולדובה החלשה 1:0 בחוץ. אז למרות ההפסד הלא מחמיא בחודש שעבר, גיא לוי ושחקניו אופטימיים מאוד, כך לפחות נראה על פי מסיבת העיתונאים שנערכה לפני מספר שעות. לוי, שלא הפסיד במשחק ביתי רשמי עד כה, יעמוד במבחן לא קטן.
    מצד אחד, גרמניה נבחרת טובה הרבה יותר מהנבחרת הישראלית, וניצחון גרמני לא ייחשב בגדר הפתעה. מהצד השני, לוי ייצטרך לגרום לשחקנים להאמין כי בהחלט ניתן לעשות זאת, במיוחד כאשר המשחק נערך במגרשה לעיני הקהל הביתי שלה. על מנת שתהיה אוירה אשר תדחוף את הנבחרת כמה שיותר, הוחלט כי הכניסה אל המשחק תהיה חינם.

על פי דבריו של לוי, ההרכב הפותח למחר פחות או יותר מגובש אצלו בראש, אך עדיין ישנן מספר התלבטויות. לוי מתלבט בין הניסיון של ליאור ז'אן, בוגר הנבחרת הקודמת שלא החמיץ דקה באליפות אירופה, אבל כרגע חלוד מכיוון שאינו משחק, לבין הרעננות והרעב להצלחה של קשר מכבי נתניה, אלמוג כהן. מי שהכללתו בהרכב אינה נמצאת בסימן שאלה, הוא מאור בוזגלו אשר מצטיין שבוע אחר שבוע במשחקי הליגה, ורף הציפיות ממנו גבוה במיוחד.

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/535/583.Xxx
    בוזגלו. שחקן המפתח של הנבחרת בטוח שניתן לעשות זאת.

הרכב משוער: אוהד לויטה, יובל שפונגין, שי מימון, רמי דואני, אורי שטרית (שמעון הרוש), אלמוג כהן (ליאור ז'אן), ביברס נאתכו, בירם כיאל, מאור בוזגלו, איתי שכטר, חן עזריאל.

מנגד, ניצבת נבחרת גרמניה כאשר היא יודעת שניצחון יבטיח לה כמעט בוודאות את העפלה מראשות הבית. מה שהעסיק רבות את העיתונות הגרמנית הוא סירובו של הכדורגלן הגרמני-איראני, אשקאן דז'אגה, להגיע למשחק בינלאומי בישראל. בעקבות סירובו הוחלט להשעותו מהנבחרת. בלי דג'אג'ח, שנשאר בביתו, ביקרו ראשי המשלחת הגרמנית לישראל ביד ושם. נשיא התאחדות הכדורגל, תיאו זוונזיגר, התרשם מהזוועות המוצגות במוזיאון השואה בירושלים, כמו גם סגנו רולף הוקה ושוער גרמניה הצעירה, פלוריאן פרומלוביץ'.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/07
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מצויינת של הנבחרת , לא נופלת מהגרמנים שמשחקים באיזה הילוך שני-שלישי נראה כאילו הם באו וידעו שהגולים יבואו מעצמם אבל הופתעו מהצמד שכטר את בוזגלו .

7. beitar4ever Member

אכן כך מחצית טובה של הנבחרת והם הוכיחו לגרמנים שהם טובים ואני מאמין שאפשר לצאת מהמשחק בניצחון.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/07
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה החילוף הזה עם בוזגלו ? מה זה הטיפשות הזאת ?!

יגידו שזה החילוף המשחק ,אבל זה לא עם עזריאל-בוזגלו-שכטר היה יכול להיות המון דברים יפים .

9. Raulito Madridista

אני מבסוט מהנבחרת הצעירה למרות התוצאה שדיי מאכזבת. הנבחרת שיחקה כדורגל חיובי ומעודד מאוד, אומנם בטורניר מוקדמות על כל איבוד נקודה זו אכזבה גדולה, אבל לא תמיד צריכים להסתכל רק על התוצאה הסופית. הנבחרת הבוגרת יכולה ללמוד מהחברה של גיא לוי, שמשחקים כמו גברים ולא מפחדים מאף אחד, הם מאמינים בעצמם והתוצאות והיכולת בהתאם, הנבחרת הבוגרת עושה במכנסיים שהיא פוגשת יריבות גדולות בקמפיין הזה, נגד אנגליה בבית לא עברנו את החצי מפחדנות וחתמנו על 0-0 מראש וזה אומר הכל.
    רמי דואני ויובל שפונגין המשיכו את הכושר שלהם משתי התל-אביביות. דואני אשם בגול הראשון ושפונגין שהסתובב בשער השני. הגרמנים עשו משני מצבים שני גולים וחבל.
    אני חושב שלא הגיוני שבוזגלו במחזור חמישי כבר סובל מעומס, אני מסכים עם מה שאמר שלמה שרף. חן עזריאל שכבש שער נהדר היה צריך לשחק בייחד עם בוזגלו ושכטר שהרשים כרגיל, בהתקפה ואז אולי היה יוצא משהו. לוותר אולי על נתאכו במקרה וצריך.
    לחן עזריאל היה מצב לקראת הסיום להתקדם יותר או למסור לחבריו והוא בעט מרחוק בעיטה עלובה, אבל הוא צעיר והוא יילמד. כל הכבוד לצעירה וזהו.

10. Igi Member

מדואני ממילא לא תפסתי במיוחד, אבל עצוב לראות איך ששפונגין התדרדר... חייב להתאפס על עצמו ולא להתבזבז כמו רבים לפניו.

11. burning soil Member

הגיע הזמן שהבוגרת אולי תלמד מהצעירה, נהנתי מאוד מהמשחק של הנבחרת של גיא לוי,
    שנראת נבחרת מאומנת וטובה שכיף לראות. אמנם הניצחון לא הושג אבל הנבחרת הזאת הרבה
    יותר מרגשת מהאחות הגדולה. רק חבל ששכטר ודואני מקלקלים לנבחרת הזאת.

12. Football God Member

אני לא יודע אם גרמניה היו כל כך חלשים,או שישראל פשוט היו יותר רמה מעליהם.
    גרמניה הייתה היום אפורה,וכל הסטיגמות שהגרמנים חזקים ומהירים לא תפסו חלק במשחק היום.
    התקפה נהדרת יש לנו,בוזגלו יחסית לשאר העונה יכל להיות יותר טוב,אבל בכל זאת עשה כמה מהלכים חכמים.שכטר היה טוב ותרם רבות להתקפה.חבל שחן עזריאל לא פתח מההתחלה אבל אלו הם שיקולים של מאמן.
    אני מסכים עם גיא לוי,ומנגד בכלל לא מסכים עם דבריו של שלמה שרף.זה משחקי נבחרת צעירה זה לא בוגרת,פה יותר חשוב להכין את השחקנים לקראת הבוגרת,התוצאה (יחסית)לא כזאת חשובה,אלא הדרך וצורת המשחק.

13. אלי מתחן Member

הגול השני זה גול שמקבלים כמעט ורק בנבחרות בגלל חוסר תיאום בין המגן לשוער.
    קורה, חבל שזה קורה לנו בכזאת דקה אבל אין מה לעשות. אם ישראל הייתה טובה כמו שאומרים (לא ראיתי את המשחק), צריך להיות מרוצים מזה.
    אנחנו עדיין ישראל ולא צריך להיות חמדנים.

14. יא יא פטי Member

הקהל הפתיע היום
    10 אלף, היתי בהלם
    חבל מאד שלא ניצחנו-זה היה קרוב ..אבל תמיד אצלנו זה כמעט

15. Dimitar Berbatov Member

הרגע חזרתי מהאצטדיון, היה חביב ביותר. כמובן שבאו הרבה בגלל שהיה חינם, ככה זה ישראלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    האמת קצת התאכזבתי מהנבחרת. שכטר היה צריך לסיים את המשחק עם צמד ובסוף אל הבקיע בכלל, בוזגלו עשה המון דברים יפים אבל היו מצבים שהוא היה צריך למסור את הכדור מוקדם יותר או לא להסתבך. גם נאתכו מעט איכזב, אבל נתן בישול יפה מאוד לחן עזריאל.
    אבל מעל כולם היה בירם כיאל. השחקן הזה מרשים אותי ממשחק למשחק. הפתיע אותי מאוד במשחק ההתקפה שלו, המון מצבים מסוכנים של הנבחרת שלנו באו ממנו.
    אגב הגרמנים היו חלשים. מנבחרת עם שם כמו גרמניה אתה מצפה להרבה יותר, יש להם שחקן אחד שעושה הכל והשער מסתכלים עליו.
    סך-הכל כיף לראות את הנבחרת הצעירה, ראיתי 4 שערים, היה אוכל טוב, היה טוב וטוב שהיה.

וכמעט שכחתי, פגשתי את שלמה. רציתי להגיד לו שאני בן דוד של גרנט אבל פחדתי ממטח של גרעינים שחורים לעברי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/07
מצב נושא:
הנושא נעול.