הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קודם כל זה מה שהיה כתוב בטלספורט, דבר שני, אם לא שמת לב בן סהר, רפאלוב, שפונגין משחקים בנבחרת הבוגרת (ומי שמוזמן לבוגרת לא מוזמן בדר"כ לצעירה), עומר פרץ ושירן ייני לא נכללו בסגל למשחקים נגד לוקסמבורג ומולדובה (וגם לטורניר לובאנובסקי). ודני בונדר לא שיחק בשני המשחקים של הצעירה נגד מולדובה ולוקסמבורג (אבל הוא לא שותף בגלל שהוא היה במחבוש אם אני לא טועה).
    קיצר מהפיכה.
     
  2. Engonga Member

    הצטרף ב:
    ‏13/10/06
    הודעות:
    623
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה הסגל הבסיסי שהיה בדרך כלל בנבחרת חוץ מ2 המשחקים הקודמים.
    לפי ההודעה שלך חשבתי שמדובר במהפכה של ממש בסגל ולא הבנתי, כי ראיתי בעצם את אותם שחקנים שבדרך כלל מקבלים זימון. לא נורא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  3. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בדר"כ כלל אחרי קמפיין אחד (גג שתיים), הנבחרת משנה את רוב הסגל שלה, כמו שקרה אצל סגנית אלופת אירופה סרביה, שהפסידה לישראל בטורניר לובאנובסקי, ובטח אצל עוד קבוצות.
    עוד דבר שנזכרתי בו עכשיו, זה שגיא לוי אמר לפני כמה זמן (לא זוכר איפה קראתי את זה זה), שכל שחקן שמוזמן לבוגרת לא יחזור לנבחרת הצעירה (בגלל למנוע סכסוכים עם קשטן).

    אבל לא מובן לי למה הוא מזמן את סהר ורפאלוב לצעירה (קשטן בטוח יזמן לפחות את סהר נגד קרואטיה ורוסיה). המשחק של ישראל נגד גרמניה ב-12/10, והמשחק של הנבחרת הבוגרת הוא ב-13/10.
     
  4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אלי אוחנה עשוי להתמנות לתפקיד עוזר מאמן הנבחרת הצעירה, לכשגיא לוי יסיים את תפקידו בסיום העונה. אוחנה נחשב למאמן מוערך ביותר במסדרונות ההתאחדות, אחרי ההצלחה אותה רשם עם הפועל כפר סבא בשנים האחרונות. גם ניר קלינגר שהתפטר מפראלימני הקפריסאית, וגם מוטי איווניר מועמדים לתפקיד.
     
  5. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מאמן הנבחרת הצעירה גיא לוי, פרסם אתמול (חמישי), סגל של 21 שחקנים לקראת צמד המשחקים מול גרמניה ב-12.10 בר"ג (15:00), ונגד צפון אירלנד ב-17.10 בחוץ, במסגרת בית 9 של מוקדמות אליפות אירופה 2009. גיא לוי החזיר לסגל את אורי שטרית ורמי דואני, שנעדרו משני המשחקים הקודמים, מול לוקסמבורג ומולדובה.

    הנבחרת, שפתחה בחודש שעבר את קמפיין המוקדמות בנצחון 0:3 על לוקסמבורג, נוצחה במשחקה השני 1:0 במולדובה.

    סגל הנבחרת:

    שוערים: אוהד לויטה (הפועל כפ"ס), איתמר ניצן (מכבי הרצליה)

    הגנה: שי חדד (בית"ר ירושלים), שי מימון (מכבי חיפה), ניצן דמארי (מכבי פ"ת), רמי דואני (הפועל ת"א), שמעון הרוש (הפועל חיפה), אורי שטרית (מכבי ת"א).

    קישור: שרן ייני (מכבי ת"א), ליאור ג'אן (מכבי ת"א), אושרי רואש (הפועל חיפה), אלמוג כהן (מכבי נתניה), בירם כיאל (מכבי חיפה), מאור בוזגלו (בני סכנין), ביברס נאתכו (הפועל ת"א), אבי ריקן (מכבי הרצליה), ערן זהבי (עירוני רמה"ש).

    התקפה: איתי שכטר (מכבי נתניה), חן עזריאל (בית"ר ירושלים), משה בן-לולו (מ.ס. אשדוד), דובב גבאי (מכבי פ"ת).

    http://football.org.il/SiteCollectionImages/Gallery%20Edited/IMG_5692gal.Xxx
     
  6. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,524
    לייקים שהתקבלו:
    1,387
    מאוד חסר לי כאן שמוליק קוזוקין, שיהיה להם בהצלחה.
     
  7. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    איזה בזבוז שניל אברבאנל מצא על הספסל של בני יהודה, אם הוא היה עכשיו משחק אפילו בהרכב של קבוצת ליגה לאומית - אני בטוח שהוא היה בנבחרת הצעירה. פשוט חבל.
     
  8. יא יא פטי Member

    הצטרף ב:
    ‏28/9/07
    הודעות:
    170
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמה יעלה כרטיס למשחק?
     
  9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בטח בין 10 ל-30 שקל.
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,133
    לייקים שהתקבלו:
    8,477
    הכניסה למשחק לפי מה שאני יודע תהיה חינם.
     
  11. ברק יצחקי Guest

    הכניסה למשחק חינם לחלוטין!
     
  12. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    אם אני לא טועה שפוגנין זומן לסגל הנבחרת הצעירה?
    וד"א ערן זהבי לא ישחק עם הנבחרת, הצבא החליט שלא להכיר בו כ"ספורטאי מצטיין".
    בושה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  13. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/07
    הודעות:
    1,342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הסיבה שהוא זומן, היא בגלל שקשטן וגיא לוי עשו פיוס. מתי שהוא אמר את זה, הם היו בנתק, אז הוא לא רצה בעיות עם קשטן, ובגלל זה הוא אמר את זה. הוא גמר אמר, שאם הוא לא היה מזמן את שפונגין, זאת היתה טיפשות.

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
     
  14. burning soil Member

    הצטרף ב:
    ‏15/11/02
    הודעות:
    5,216
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השחקן האיראני שסרב להגיע לישראל הושעה מכל הנבחרות של גרמניה.

    החלטה נכונה לדעתי, הוא בחר לערב פוליטיקה עם ספורט, מעכשיו שחקנים יחשבו פעמיים
    להבא..
     
  15. Emil Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    3,863
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בהחלט אין מקום לדברים כאלה בספורט
    שחקן שלא מעוניין להגיע עם נבחרתו הלאומית למדינה מסויימת, ולא משנה מה המדינה ומה הסיבה, צריך להיות מושעה לכל החיים מכל המסגרות הלאומיות.
    אין מקום לפוליטיקה בספורט, אין מקום לפרופוגנדה בספורט.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.