הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. BeitaReaLiverpool Member

חבל.
    באמת חשבתי שהדור הזה שונה.

2. Gaudi Member

לא חסרי מנטליות.
    חסרי יסודות בסיסיים של כדורגל ברמה גבוהה.

3. M_T_A Member

אפסים?? חסרי יסודות בסיסיים בכדורגל?!?! האמירות שלכם ליצניות ומגוחכות, כולם פה חכמים אחרי מעשה.
    זאת נבחרת טובה מאוד שהוכיחה את עצמה במשחקים מול פולין וסלובקיה, הוכיחה שהיא נבחרת מוכשרת ומאורגנת שיודעת להבקיע, יודעת להגן, לשחק רגוע וכל הדברים האחרים שבד"כ חסרים בכדורגל הישראלי.
    אז תפסו משחק רע אז מה? הביקורות פה טיפשיות ומוגזמות. כל אחד זורק "אפסים" בלי מחשבה על היכולות של הנבחרת הזאת.
    המשחק הזה היה חלש. צרפת היתה גדולה עלינו אבל עזרנו לה להיות גדולה כל כך. הקישור האחורי שלנו עם נאתכו ובירם כיאל לא הראה עשירית מהיכולת שלו במשחקים הקודמים, ההגנה היתה מבולבלת וההתקפה לא מספיק קטלנית. את היסודות בהחלט יש לשחקנים האלה אבל זה לא בא לידי ביטוי כי לא היתה להם תשובה ללחץ שהצרפתים הפעילו כל המשחק ולעמידה הטקטית הצוינת שלהם. וחבל כי הכל היה יכול להיראות שונה אם ההגנה לא היתה משאירה את השחקן שנגח בחופשיות בדקה ה4 כל כך פנוי.
    ד"א במסגרת הנבחרות עד גיל 21 קרה בדיוק ההיפך. אנחנו שיתקנו לגמרי את המשחק של הצרפתים והם לא הצליחו להביא לידי ביטוי את היכולות שלהם. אז מה, גם הם אפסים חסרי יכולת? והשחקנים ששיחקו היום יותר צעירים ואני לא יודע אם פחות מוכשרים אבל בטח שלא יותר.
    נכון, סה"כ צרפת יותר טובה אבל אם ניצחנו את סלובקיה 6-0 וסלובקיה ניצחה את צרפת ותרפת אותנו, זה רק מראה כמה הכל מקרי במשחקים האלה וכמה שאי אפשר לקטול ככה את הנבחרת הזאת בגלל משחק אחד.

חבל, ניאלץ להסתפק באליפות עד גיל 21 בחודש הבא.

4. Luca_Toni Member

אני לא מבין משהו אם נבחרת מכל בית עלתה מה יש 24 בתים!?
    אין הצלבה או משהו למקומות השניים?

5. תומר22 Member

גיא לוי קבע את הסגל לאליפות אירופה בהולנד. קדוסי, שכטר, ורמוט, אורי שטרית, מנשרוב ועודד אלקיים נשארו בחוץ. לעומתם המתחזה לשחקן, עומר פרץ, זומן לטורניר.

הסגל המלא(23 שחקנים).

שוערים: תום אלמדון(מכבי חיפה), אוהד לויטה(הפועל כפ"ס), יוסי שקל(מכבי הרצליה).

הגנה: יובל שפונגין(מכבי ת"א), שי מימון(מכבי הרצליה), רמי דואני(הפועל ת"א), דקל קינן(מכבי חיפה), אלירן דנין(הפועל כפ"ס), ניצן דמארי(מכבי פ"ת), דני בונדר(הפועל ת"א), נאור פסר(מכבי פ"ת).

קישור: אמיר טגה(מכבי נתניה), אבירם ברוכיאן(בית"ר י-ם), שירן ייני(מכבי ת"א), עידן סרור(הפועל פ"ת), ליאור ז'אן(מכבי ת"א), ליאור רפאלוב(מכבי חיפה).

התקפה: ברק יצחקי(בית"ר י-ם), שלומי ארבייטמן(מכבי חיפה), עמית בן שושן(בית"ר י-ם), בן סהר(צ'לסי, אנגליה), טוט תמוז(בית"ר י-ם), עומר פרץ(מכבי ת"א)

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/07
  6. Nevermore Member

למה עומר פרץ נשאר? אפס מאופס. נקווה שלא ישחק בכלל.

7. REAL MADRID Member

הסגל המלא:

שוערים: תום אלמדון, אוהד לויטה, יוסי שקל.
    הגנה: יובל שפונגין, אלירן דנין, דקל קינן, שי מימון, ניצן דמארי, נאור פסר, רמי דואני, דני בונדר.
    קישור אבירם ברוכיאן, עידן סרור, ליאור רפאלוב, אמיר טגה, שירן ייני, ליאור ז'אן.
    התקפה: שלומי ארבייטמן, עומר פרץ, עמית בן שושן, טוטו תמוז, בן סהר, ברק יצחקי.

8. Igi Member

באמת לא מובן. שחקן שנתן שער ואסיסט אחד כל העונה בקבוצת צמרת כשברוב הפעמים הוא שחקן הרכב, מוזמן לסגל הצעירה על חשבון שכטר,קדוסי, ואתם יודעים מה?.. אפילו תומר חמד! אבא שלו הרי לא העוזר מאמן גם בנבחרת.. ולמה ורמוט לא שם? אפילו שכטר..
    אחרי זה הוא עוד מתלונן שלא נותנים לו שחקנים.

9. Dimitar Berbatov Member

איך עומר פרץ בסגל וורמוט ושכטר לא בסגל?!
    כמו שאמרתם מתחזה לשחקן! שחקן שלא יכול לעשות פעולה אחת טובה ורק בגלל שאבא שלו, ויקי פרץ, עוזר מאמן במכבי הוא שחקן הרכב שאני עדיין לא מעכל את זה. פרץ היה שחקן טוב בהפועל ת"א אבל מאז שהגיע למכבי ת"א רק דעך וחוץ מהדרבי הראשון שבו הוא היה מצוין, פרץ היה גרוע כל העונה.
    היה אפשר לוותר בקלות על לפחות 2 חלוצים. כאילו שלוי ישתמש בכל ששת החלוצים שלו. בנוסף לעומר פרץ הייתי מוותר גם על עמית בן שושן שאני עדיין לא יודע למה הוא בסגל הבוגרת ואני אומר את זה בתור אוהד בית"ר, אוברייטד גדול שנתן עונה חלשה מאוד.
    ובכלל איך גיא לוי מתעלם מגילי ורמוט הנהדר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. תומר22 Member

זה ברור שגיא לוי הולך עם הסגל שהביא אותו להולנד וזה יפה שהוא מראה נאמנות לשחקנים שעשו זאת. הוא ויתר גם על אורי שטרית, שנתן בהחלט עונה יפה והראה התקדמות גדולה.

הנאמנות הזו לשחקנים שעשו את ההישג היא הסיבה היחידה שנראית לעין, לגבי הזימון של עומר פרץ. אין שום סיבה אחרת שהשחקן הזה, שעשה הכל הפוך העונה, יהיה בנבחרת כזו. בעיקר כשיש תחליפים שעולים עליו בכמה דרגות מחוץ לסגל.

ואי אפשר בלי התייחסות לפילוסוף והוגה הדעות, איתי שכטר, שהתייחס לאי זימונו: "כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים".

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותו פילוסוף הוגה הדעות הוא היחידי מבין כל שחקני ההתקפה שמשחק קבוע בקבוצת צמרת מליגת העל. מי שקרא את כל ההודעות שלי באשכול של מכבי נתניה, בטח יראה שאני ממש לא נחשב למעריץ גדול של איתי שכטר, אבל מקום בנבחרת הזאת מגיע לו ועוד איך. עם או בלי קשר לזה ששחקן כמו עומר פרץ כן נמצא שם.

12. Engonga Member

גיא לוי השתגע.איך אפשר להסביר את זה שגילי ורמוט אחד השחקנים הכי כישרוניים בליגה לא בסגל ופרץ העלוב כן?!נקווה שלא יקבל דקות..
    בכל מקרה,יש סגל די טוב,ויש כמה שחקנים טובים מאד שיכולים להפתיע ואני בטוח שהם יביאו לנו כבוד.
    דרך אגב,זה סופי שהשידורים בתשלום?

13. Igi Member

אבירם, בזמנו אני זוכר שגיא לוי אמר ששכטר לא הוזמן כי הוא שחקן יותר מדי אגואיסט ובמעמדים האלו הוא צריך נבחרת מלוכדת עם שיתוף פעולה מושלם. האמת שקשה שלא להסכים איתו.. אבל כשרואים שחקנים כמו פרץ בחוד, אני כבר לא יודע מה להגיד.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לוי צריך לבחור את השחקנים שנמצאים בכושר הטוב ביותר בהווה, ולא אלו שהיו לפני חצי שנה טובים. תמוז כבר חצי שנה לא מתפקד, לא משחק בליגה, נמצא במשקל עודף אז הוא כן מתאים לנבחרת כי היה לו חלק בעבר? אורי שטרית מצויין בתור מגן שמאלי כמו גם ורמוט שלאורך כל העונה, ובמיוחד בחודש האחרון הראה כמה כשרוני הוא, הוא היה חייב להיות בנבחרת.
    גם זימונו של עמר פרץ תמוה מאוד, כל העונה הוא לא הפגין יכולת טובה, אז הוא כן וורמוט לא? גם לשכטר היה מקום לדעתי בסגל הנבחרת, במיוחד שגם בן שושן כבר מזמן הפסיק לשחק כדורגל.

15. איגור .פ. Member

מתי מתחילה האליפות?

מצב נושא:
הנושא נעול.