הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. TariboWest Member

השאלה אם "מאומנת" זה מחמאה לשחקנים, כי אולי זה מה שהופך אותם לקבוצה שטוחנת את היריבות שלה, ולא רק יכולת אישית שהיא יותר חשובה בגילאים האלו. בכל מקרה, נראה איך הם יתמודדו נגד צרפת.
    מי שהרשים גם זה דודו ביטון, סקורר גדול בגילאי נוער. לא הבנתי למה בדיוק, אבל הוא עזב את קבוצת הנוער של מכבי חיפה העונה. אבי נמני שם עליו עין, ואני חושב שהוא נבחן בתקופה האחרונה במכבי ת"א לקראת העונה הבאה.

2. -=Messi=- Member

אם אני לא טועה אבי נימני רצה לרכוש את הכרטיס של שי ניסים ושי ניסים בתור אחד שראה אותו הוא אחלה של שחקן וחבל שהוא לא משחק.

3. TariboWest Member

הוא עוקב אחרי כל מיני שחקנים צעירים, יש גם שחקן בנערים א' של מכבי חיפה שהוא תומך בו...

4. HBK Member

מחצית מול פולין 1-1 בוזגלו החטיא פנדל, כמה חבל...
    מחצית בסלובקיה-צרפת 0-0..שישאר ככה שם

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ישראל מנצחת 4:1 את נבחרת פולין משערים:
    טוטו תמוז(16)
    מאור בוזגלו החמצת פנדל (37)
    בירם כיאל(55)
    חן עזריאל(66)
    חן עזריאל(90)

כל אלו שאמרו לאחר הניצחון 6:0 כי סלובקיה היא לא נבחרת ברמה גבוהה, הערב היא מנצחת את צרפת, ובכך למעשה סוללת את הדרך הכמעט וודאית לישראל לעלות. תיקו מול הצרפתים יספיק על מנת לעשות זאת, נקווה שלא תהיה שאננות בקרב הצעירים.
    אותי מי שהכי הרשים במהלך המשחק הזה הוא שחקן הנוער של מכבי חיפה, כיאל בירם. ללא ספק קשר אחורי ברמה מאוד גבוהה, בעל טכניקה גבוהה, נקווה שעוד נראה אותו גם בעתיד.

6. M_T_A Member

נגמר 4-1 ענק של ישראל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    כמה שגילי לנדאו מעצבן, הפעם הוא פשוט צודק. ההתקפה של הנבחרת עד גיל 19 שלנו ברמה אירופית. חן עזריאל, טוטו תמוז, דוד ביטון וגם בירם כיאל שבא מאחורה, כולם שחקנים קטלניים וסקוררים שכיף לראות. וכל זה בלי שחקן ההתקפה המוביל שלנו בגיל הזה, בן סהר. ובלי ביברס נאתכו השחקן המוביל בקישור. 10 גולים ב2 משחקים. מדהים.
    המשחק היום סתם את הפה לכל אלה שלא נתנו קרדיט לנבחרת ביום שלישי בטענה שסלובקיה חלשה. היום הבסנו נבחרת מכובדת ביותר וגם סלובקיה שאכלה שישייה לפני יומיים ניצחה היום את צרפת.

צרפת לא תנצח 7-0 ביום ראשון, ויש לנו 2 נבחרות צעירות באליפויות אירופה. ואם הצעירות נראות ככה, גם זמנה של הבוגרת יגיע.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

למעשה גם ניצחון 1:0 יספיק לצרפתים לעלות לשלב הבא, וזאת משום שכאשר יש מספר נקודות זהה קודם בודקים איזו נבחרת ניצחה במפגשים בין שתי הקובצות (כך לפחות הסביר זלצר בשידור).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/5/07
  8. BeitaReaLiverpool Member

אני מקווה מאוד שזה לא נכון, אבל גם ככה אנחנו יכולים לנצח את צרפת.
    חן היה שוב גדול, רק חבל שבבוגרים הוא לא מקבל שום צ'אנס, שחקן כשרוני מאוד.

9. FarjuN Member

זה כן נכון, לפני הפרש שערים מסתכלים על איזה נבחרת ניצחה.

יש המון שחקנים כישרוניים בקבוצה הזאת ואין סיבה ישר לזרוק אותם לנבחרת הבוגרת.
    תן להם את הזמן שלהם, שיתפתחו, שישתפרו ויביאו גאווה לישראל.
    באמת יש נבחרת מאוד כישרונית שמסוגלת להגיע רחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/07
  10. BeitaReaLiverpool Member

חבל.

גדל לנו דור ענק, גם הצעירה וגם הנוער.
    בדרום אפריקה אני מקווה שהדור הזה כבר יבוא לידי ביטוי, או לפחות בפולין ואוקראינה.

בקשר לבוגרים ממש לא הבנת אותי, לא נבחרת ישראל הבוגרת, הקבוצה (מועדון, אגודה) של כל שחקן.
    דוגמא חן עזריאל, בירם כיאל, נאתכו.

11. celtic Member

גיא לוי פירסם את הסגל לאליפות אירופה.
    כרגע זה 30 שחקנים - 10 ימים לפני נאליפות זנ יורד ל-23 שימריאו להולנד לחוויה של החיים.

הסגל המורחב: שוערים: תום אלמדון, אוהד לויטה, יוסי שקל, גיא חיימוב. הגנה: דני בונדר, רמי דואני, אורי שיטרית, יובל שפונגין, דקל קינן, אלירן דנין, נאור פסר, ניצן דמארי, שי מימון, אלירן אלקיים. קישור: אבירם ברוכיאן, אמיר טגה, ליאור ג'אן, שירן ייני, ליאור רפאלוב, גילי ורמוט, עידן סרור, תום מנשרוב. חלוצים: עמית בן-שושן, ברק יצחקי, טוטו תמוז, עומר פרץ, שלומי ארבייטמן, אוהד קדוסי, איתי שכטר ובן סהר.

מה ההרכב שלכם?
    שלי:
    לויטה
    דנין, קינן, דואני, שפונגין
    סרור, טגה, ברוכיאן
    תמוז, סהר, יצחקי

אל אל ישראל!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

12. Don Joan Roman Member

שוער: תום אלמדון
    הגנה: פסר, קינן, דואני, שפונגין
    קישור: סרור, טגה, ברוכיאן.
    התקפה: יצחקי, סהר, בן שושן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/5/07
  13. M_T_A Member

חן עזריאל חייב לקבל הזדמנויות בבית"ר על חשבון שוונקי וכל האפסים האחרים בהתקפה שלהם. בעונה הבאה צריכה להיות לבית"ר התקפה מצוינת עם טוטו תמוז ועזריאל\בן שושן. אם טוטו לא ייחטף לאירופה..
    אני מקווה שכבר השנה הוא יקבל הזדמנויות אחרי שהם הבטיחו את האליפות.
    לפי איך שהפועל נראית, ביברס נאתכו חייב להיות שם בהרכב הראשון כבר עכשיו.
    רק לבירם כיאל יהיה קשה להשתלב בקישור האחורי של חיפה. הם צריכים להשאיל אותו ואת בוזגלו.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בוזגלו כרגע מושאל להפועל פתח תקווה, ותעשה נכון חיפה אם תשאיל אותו גם בעונה הבאה לקבוצה שבה הוא יצבור דקות משחק.
    אתה באמת מאמין שזה יהיה החוד של בית"ר? רוב הסיכויים שיוחתמו זרים חדשים שלפחות שניים מהם יהיו חלוצים, הסיכוי שעזריאל ישחק בבוגרים הוא בערך כמו הסיכוי של כיאל לפתוח בהרכב חיפה.

זה גם ההרכב שאני הייתי מעלה, אך מה קורה במידה וקשטן ידרוש את שפונגין, בן שושן וסהר ויזמן אותם לסגל הנבחרת הבוגרת?

15. Don Joan Roman Member

אבי לוזון הודיע חד משמעית שהנבחרת האולמפית תקבל את כל השחקנים הבכירים לאליפות אירופה.
    בקשר לעזריאל ובית"ר אז ככה לדעתי הרבה תלןוי בשפיגל, אם הוא יצורף קלבוצה אין לי ספק שרוטציית החלוצים של בית"ר תהיה חלוץ זר, עמית בן שושן, ברק יצחקי, טוטו תמוז וחן עזריאל.

מצב נושא:
הנושא נעול.