הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

פשוט תענוג לראות את ילדי העתיד של הכדורגל הישראלי.
    למרות שאני מודה קצת כעסתי על גיא לוי שלא פתח עם ילד הפלא שלנו בן סהר והעדיף את פרץ הבינוני חייבים להודות מה שגיא לוי בנה פה זה תלכיד אדיר של שחקנים צעירים מוכשרים ששמו את האגו בצד וחשבו קבוצתי, אם זה לא היה קורה אני בספק אם היינו רואים את הנבחרת שלנו ביורו 2007 .

אלמדון לטמי שוער סולידי, אבל אני לא אוהב את החוסר ביטחון שהוא מפגין לפעמים, אני לא אוהב שכל כדור גם שהוא מחוץ למסגרת הוא חייב לזנק בווירטואזיות כדי להיות בטוח, אוקיי הוא צעיר, אבל אלא דברים שאמורים להיות ביסודות של השוער. גם היציאות שלו לכדורים נייחים לא טובות, או שהוא נשאר בשער או שהוא יוצא לא טוב, ולמרות הכל הוא לקח אתמול כמה כדורים קשים.

השחקן של הנבחרת הזאת הוא דקל קינן, כאחד שחווה ביום יום כדורגל אירופאי אני חייב להגיד שהוא יכול להשתלב מצויין בכדורגל האירופאי בלם שהוא פשוט נכס לכדורגל הישראלי. בעתיד הוא, בן יוסף ובן חיים יהיו גם הבלמים המובילים של הנבחרת.

לגבי תמוז, אין ספק שחקן מאד מוכשר, פיזי, עם נוכחות על המגרש, מאד פעלתן, טכני ומה לא, בהחלט שחקן שיכול להתפתח להיות משהו גדול בכדורגל הישראלי, אני מקווה שהארגנטינאי של ביתר רק לא ייבש אותו על הספסל. יהלום אמיתי.

על בן סהר כבר נאמר המון, אתמול ב10 דקות שוב הוכיח איזה חלוץ מסוכן הוא, שרק ימשיך ככה.

2. לא מצאתי כינוי Member

האשמה הזאת פה יכולה ליפול נטו על מכבי חיפה ורוני לוי, שבכל שנה מבטיחים לו שבעונה הבאה הוא יושאל ואז כמובן מייבשים אותו על הספסל עוד עונה. איך שזה נראה, רוני לוי יישמח אם הוא יהיה השוער המחליף שלו עד גיל 30.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/06
  3. Spanish Weapon Member

בן שושן ותמוז חייבים לברוח מבית"ר ירושלים.
    פביאני , פינטו , יצחקי, אתנדה (הניגרי החדש)
    נו בחייאת ברבאק, שמישהו יפקח לארדילס את העיניים , יש לו את שני החלוצים הישראליים הכי מוכשרים היום.

4. bar levi Member

ואיך אתם לא שמים לב לכדור שברוכיאן הביא... ברוכיאן גם שיחק אתמול מעולה, כמעט ולא טעויות, כמובן המסירות היפות והראיית משחק!

כמה כישרונות יש לבית"ר, והם כל הזמן מנסים להביא עוד ועוד זרים, זה פשוט לא נתפס.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב , בעיה לאולימפית מול הבוגרת.

ארבעה ימים בלבד לפני שתפתח אליפות אירופה עד גיל 21 בהולנד יש לנבחרת הבוגרת משחק מול אנדורה , ושמונה ימים לפני יש את מקדוניה .
    דבר כזה עלול לפגוע בנבחרת האולימפית אם יקחו לה את בן שושן,קינן,תמוז ואחרים.

לדעתי כאן קשטן חייב לוותר עליהם לטובת האולימפית , אפשר לנצח את אנדורה עם הרכב שני , ורק מקדוניה זה משחק לא קל אבל בהחלט אפשרי. וצריך לקוות שלא יהיה לבוגרת פציעות או השהייות כדי קשטן יזדקק לילדים.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור קשטן יוכל להעזר בהם מול מקדוניה, אבל לשחרר אותם מול אנדורה, כי הוא לא באמת יזדקק להם.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הבוגרת מעל הכל.
    אסור לוותר על אף אחד מהם גם לא מול אנדורה ובטח ובטח לא מול מקדוניה.

הכנות אפשר לעשות לפני, יש מספיק זמן ויש כמה ימים אחרי. אין מה לעשות, המשימה הלאומית של הבוגרת חשובה.
    הסיכון היחיד שצריכים לקחת זה לגבי פציעות אבל אין מה לעשות.

8. M_T_A Member

עם כל הכבוד לצעירה, המשימה של הבוגרת לעלות ליורו הרבה יותר חשובה. אין פה תחרות בכלל.
    אני מסכים שאפשר לוותר על שחקני הצעירה במשחק מול אנדורה, אבל מול מקדוניה נהיה חייבים את כולם.
    נצטרך את תמוז ובן שושן להתקפה כי יהיה קשה להבקיע שם וגם את קינן כדי שההגנה לא תעשה פאדיחות שבהחלט יכולות לקרות אם גרשון ישחק.
    בקיצר, המשחק מול מקדוניה ב2.6, שחקני הצעירה יצטרפו אליה יום אחרי, שבוע בדיוק לפני פתיחת הטורניר. מה הבעיה?

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אל תשכחו שיש סיכוי טוב מאוד (אלא עם כן לא יהיו פצציעות ומורחקים) שזנדברג וקטן יהיו כשירים (ואפילו לא הכנסתי את ארביטמן לרשימה הזו שאולי פתאום הוא יכול לתת עונה טובה).

זה הכל תלוי במצב הנוכחי שזה יקרה ,ביוני.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מעדיף את בן שושן על קטן. ואת האמת גם תמוז וקולאוטי הם פיפטי פיפטי. וכמובן יש לך את קינן שאם ימשיך ככה יש לו מקום בבוגרת. בהרכב.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון ,אבל בינתיים אנחנו סתם מדברים.
    כי פתאום קטן יכול לתת עונה פנטסטית ובן שושן ירד לספסל בבית"ר כי הפביאני הזה פתאום יתגלה כחלוץ ענק , ואז בן שושן ימורמר יהיה חלש ויאבד את מקומו לא רק בבוגרת אלה גם בצעירה.

צריך רק לחכות למאי-יוני כדי לראות מי מהשחקנים בכושר טוב.

12. לא מצאתי כינוי Member

איך שסבן שיחק מול רוסיה במחצית הראשונה, ואפק שיחק מול אסטוניה(ועזבו את המחצית הטובה מול רוסיה) אני לא רואה שום סיבה לא לזמן את יובל שפונגין לבוגרת, מישהו רואה אופציה יותר טובה?
    כמו כן גם נאור פסר יכול להיות אופצייה לא רעה כהזמנה לנבחרת, סוף סוף אולי נראה 2 פיתרונות לעמדה הכי בעייתית בכדורגל הישראלי?

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/06
  13. MHFC Member

קינן שהצטין אתמול בשורות נבחרת ישראל צריך להיות בסגל של הנבחרת הבוגרת, אבל לא פעם ב.. אלא בדרך כלל, השחקן מציג יכולת נהדרת גם בנבחרת הצעירה וגם במכבי חיפה, כרגע בכושרו הנוכחי הוא עדיף על פני גרשון שמראה יכולת רעה גם בביתר וגם בנבחרת, אומנם אני לא חושב שלקשטן יש את האומץ הדרוש להוציא את גרשון מהררכב ולהכניס במקומו את בן יוסף שמחכה על הספל או את דקל קינן מהנבחרת הצעירה.

הנבחרת הצעירה יכול להסתדר גם בלי תמוז, בן שושן וקינן, נכון שזה יהיה חיסרון במידה והם יהיו בסגל של הבוגרת, אבל יש מספיק שחקנים שכן יכולים לעשות את העבודה, סגל שחקנים שמורכב מבן סהר, מימון, ז'אן, טגה, פרץ, רפאלוב, סרור, אלמדון, דנין, ברוכיאן ועוד המון שחקנים יכול להסתדר גם בלי תמוז, בן שושן וקינן, ראינו את זה במשחק החוץ מול צרפת למרות שאז קינן שיחק, אומנם ההתקפה שלנו הייתה בסדר גמור ללא תמוז ובן שושן, לכן אני לא רואה סיבה שלא נצליח גם בלעדיהם.

אני רוצה גם לדבר על משהו אחר, תמוז שאתמול היה מצוין, הוא שחקן ספסל של ביתר וכך גם לגבי בן שושן, ארדילס מעדיף להביא את פביאני, לעלות את פינטו בהרכ במקומם של שני הצעירים הללו, בן שושן שבינתיים רק מרשים בביתר העונה נשאר שחקן ספסל וכנ"ל לגבי תמוז, שני השחקנים האלה שחקני ספסל, ארדילס צריך לעשות חושבין וכן לתת להם את המקום בהרכב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/06
  14. הפועל אום אלפחם Member

אחלאאאא נבחרת .. כל הכבוד
    ..
    מעניין מה דרור קשטן אומר על זה ??? גיא לוי , שיחקת איתה כגדוווווווול ,,, כל הקרדיט שייך לו

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים שמלבד קינן וסרור (אם אני לא טועה , ואולי שפונינג) אין אף שחקן שפותח קבוע בקבוצתו

מצב נושא:
הנושא נעול.