הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה? אני זוכר שבקדנצייה השניה של מוטי איווניר שידרו את המשחק חוץ מול שוודיה, והוא לא היה בפלייאוף (ניצחנו 1:2!)

המשחק בשעה 20:15, תבורך אם תמצא.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/13
  2. Telkiyski Member

זה לא שודר
    אני זוכר שחיפשתי שידור באינטרנט באותו יום שישי אחר הצהריים

אולי שודר באיזה 5+ לייב.

3. ייא Member

בוודאות לא שודר שבדיה, עודכנתי PBP באתר קזחי. ובכלל לוזון ניצח שם 2-1, איווניר פוטר אחרי ההפסד פה 1-0 לשבדיה בנס''צ, כמה קיללתי את בן שהר במשחק הזה. להקאיכס!

לגבי הערב ב8.15 אני מאמין שאמצא כי כשפורט שיחקו נגד נורבג מצאתי ועבד חלק.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאות כן שודר. אז לא זכרתי מי אימן נוי שווין. בוודאות אני זוכר ששידרו בערוץ הספורט, אני זוכר שראיתי את המשחק

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://firstrownow.eu/

שידור ישיר.

עריכה:

סך הכל 13 דקות, אנחנו עומדים טוב על המגרש. הפורטוגלים לא הגיעו למצב, בסך הכל שני הרמות לרחבה, אחת שהלכה החוצה והשניה בידיים של ברק. המגרש שבחרו לשחק בו נראה הכל חוץ ממגרש ביתי. אנחנו צריכים יותר להתמסר ולקבל ביטחון מזה, ואולי נצא מפה עם משהו. שימשיך ככה.

עריכה:

איך 4 שחקנים לא מצליחים לקחת כדור מתגלגל? הגנה בושה. 1:0 לפורטוגל.

6. EuropeGuy Member

איזה גול טיפשי, 1-0 לפורטוגל.
    סה"כ הנבחרת פתחה את המשחק די טוב ברבע השעה הראשונה. נראה שאנחנו מצליחים להגיע לאיזור רחבת ה-16 שלהם וצריכים להתחיל לאיים לשער במקום לחפש עוד מסירה. בהגנה אנחנו פחות רגועים.
    הגול ממצב נייח. קצת קשה לזהות מי שם פישל בהגנה בגלל האיכות הלא טובה.

7. Telkiyski Member

נגמר 3-0 פורטוגל אבל התוצאה היותר משמעותית היא ההפסד הביתי של נורבגיה לאזרבאיג'ן.
    אם ננצח באזרבייג'אן כבר יש לנו +3 על נורבגיה (אנחנו 6/6, הם 3/6 מהאזרים), מה שאומר שאם נצליח להוציא מהם לפחות 2/6, כנראה נהיה בפליאוף.

8. alexshw Member

לדעתי שווה לנסות להסב את טווטחה לעמדת הקיצוני השמאלי.
    זה בדיחה שאיש כזה משחק מגן.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניצחון של אזרבייג'אן מפתיע מאוד, אבל בואו נשכח שכל הכוכבים של נורבגיה הצעירה נמצאים עם הבוגרת. בהחלט יהיה טוב אם ניקח בסטרומגודסט נקודה ומעלה, כי סך הכל ההפסד לפורטוגל בחוץ היה מאוד צפוי, ובדיוק כמו בבוגרת הגולים שאנחנו סופגים זה מטעויות שלנו לא מגדולה שלהם. בשביל סיכוי לעלות לפלייאוף אנחנו חייבים להוציא מנורבגיה 4 נקודות, לנצח את כל החלשות בבית ובחוץ ומול פורטוגל בבית כמובן לנצח. זה ישים אותנו עם 19 נקודות וזה אמור להספיק בשביל להיות אחת מ-4 הסגניות הטובות ביותר.

10. EuropeGuy Member

עומר בינינו זו זריעת חול בעיניים לחשוב שרוב הגולים שאנחנו מקבלים הם בגלל טעויות שלנו.
    אם ככה, רוב הגולים שלנו גם הם נעשו מטעויות הגנה של היריב. בסופו של דבר כדורגל ברובו מוכרע על ההזדמנויות הקטנות האלה ושם אנחנו לא מספיק טובים. זה כמו שאני אטען באיגרוף שלולא לא הייתי מרוכז וחזק הייתי מנצח את כל הקרבות.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא יודע לגבי כל המשחקים עכשיו, אבל אין שום ספק ש3 הגולים שספגנו אתמול היו 100% אשמת ההגנה, וחבל מאוד שההגנה טועה בצורה כזו פאטלית 3 פעמים באותו המשחק, כל פעם שחקן אחר אשם בגול. הנה התקציר
    http://www.footytube.com/video/portugal-u2...hp_latestvideos

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/13
  12. EuropeGuy Member

יכול להיות שדור פרץ הוא משחקני העתיד של ישראל? הבנתי כבר כמה משחקים שהוא נראה מצויין, עכשיו מול ליכנשטיין הוא נותן גושפנקה עם שער נהדר. מהרגע הראשון שאני צופה הוא הטוב על המגרש, תנועה פנימה מיד אחרי מסירה, בנוי נהדר, פעולות בד"כ מהירות עם הכדור, נראה די מהיר גם באופן כללי, סימנים חיוביים של שחקן. אומנם היריבה חלשה להחריד, אבל יש בו משהו.

מחצית, 4-0 על ליכטנשטיין.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/13
  13. Echte Liebe Member

פרץ שחקן מצויין שאם ישאף יכול להגיע גבוה, וזה עוד פרי מוצלח ממחלקת הנוער (ואני אוהד הפועל ת"א) המצוינת שיש למכבי ת"א, שפיתחה (רק לאחרונה) כמו עומר אצילי, גאל מרגוליס, עמרי אלטמן ועוד הרבה שמות שעוד נשמע עליהם הרבה בעתיד הלא רחוק.

מהתוצאה אין להתלהב למרות שהיא מצויינת, 4-0 במחצית, אבל זה מדינה קטנה עם נבחרת קטנה שלא מדגדגת את קצה היכולת של הנבחרת שלנו ביום רע. ואנחנו עכשיו על הילוך בינוני, לדעתי.

14. Echte Liebe Member

9:0. אין מילים. UEFA צריכה למצוא פתרון לנבחרות האלה, גם בבוגרים וגם בנוער. צריך לעשות להם שלב מוקדמות נפרד, או משהו בסגנון. לא יודע איך להסביר את זה במילים, פשוט נמאס לראות כל פעם מחדש איך כל נבחרות כמו לוקסמבורג, ליכנשטיין, סן מרינו ועוד מגיעות להיות תפאורה על הדשא לכל מדינה ולחטוף עשיריות ומעלה.

15. danielone Member

נבחרת הנוער של ישראל מעפילה הישר מהמקום הראשון, לשלב העלית, בבית שכולל את איטליה ודנמרק החזקות. כל הכבוד! (קצת גם בזכות הביתיות)

בשלב העלית 28 הנבחרות תחולקנה לשבעה בתים, רק הנבחרת שתסיים בראשות הבית. תעפיל לטורניר הגמר שיערך ביולי 2014 בהונגריה.

מצב נושא:
הנושא נעול.