הנבחרות הצעירות: נבחרת הנוער במוק' אליפות אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י משוגע בירוק, ‏16/8/06.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. danielone Member

לפי מה שזכור לי הטורניר נקבע לפי שלושת הטורנירים הקודמים לו, לפי חלוקה של 40% לשתיים האחרונים (2013,2011) ו 20 אחוז לשלישי, (2009).

בכל מקרה העיקר שבזכות זה נמנענו לשחק בבית עם נבחרות באמת קשות. את הסיכויים שלנו להעפיל נדע בשבוע הקרוב אחרי המשחקים נגד פורטוגל, ונורבגיה.

2. Telkiyski Member

הנבחרת עד גיל 19 מוליכה 2-0 על איטליה במושבה.
    מצמד של מיכאל אוחנה, הבן של מאמן הנבחרת, אלי.
    לא מבין את העניין הזה.

3. danielone Member

אם הוא מתאים מבחינה מקצועית. אז מה הבעיה?

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הבן שלו? אני לא חושב שיש קשר משפחתי בין אלי למיכאל. לפי מה שזכור לי, מיכאל אוחנה הוא אחיינו של יוסי מזרחי.

5. Telkiyski Member

אני רואה עכשיו ראיון עם אלי אוחנה ויש מצב שבאמת טעיתי ומיכאל אוחנה אינו הבן שלו.

6. EuropeGuy Member

איך הנבחרת משחקת עד עכשיו,
    יש שחקנים מעניינים?

עריכה: שיחקה, אני מבין שנגמר.
    תוצאה יפה מאוד!

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/13
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון על איטליה ולא משנה באיזה גיל תמיד הישג יפה. חבל לי שבתקשורת בארץ אין פרוט על ההרכב ואיפה החבר'ה האלה משחקים. מצאתי רק שמיכאל אוחנה משחק באשדוד.

8. קשר שמאלי Member

ההרכב שפתח: דין גל (מכבי נתניה), מוחמד אבו אל היג'א(הפועל ת''א), אעיד חבשי(מכבי חיפה), עומר דנינו(מכבי פ''ת), שון גולדברג(מכבי ת''א, ),יניב בריק(מכבי חיפה), דור פרץ(מכבי ת''א), רמזי ספורי(הפועל ת''א), מיכאל אוחנה(מ.ס אשדוד),דור חוגי(מכבי חיפה) ושון וייסמן(מכבי חיפה).

9. Lupos Member

גם אם הוא היה הבן שלו מה זה משנה? הוא אמור לא לזמן אותו בכלל בגלל שהוא הבן שלו? לפעמים אתם סתם מחפשים את הקשרים והעסקנות...אם כבר צריך לשאול למה אוחנה ממשיך לאמן למרות שהוא הביא תוצאות רעות מאוד עד עכשיו.
    זה גם לא שיש איזה ערעור על היכולות שלו הוא נחשב לאחד השחקנים היותר מוכשרים בגילאים שלו

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיכאל אוחנה יחד עם עדי קונסטנטינוס הם שני הפיספוסים הגדולים ביותר של מחלקת הנוער של בית"ר. הראשון באשדוד השני במכבי חיפה, יחד עם אבישי שבמקרה עדיין אצלנו פיספסנו שלישיה סופר מוכשרת. אם כמועדון שמתיימר להיחשב אחד הגדולים בארץ לא הצלחנו לשמור על שחקנים מוכשרים(ועזבו סיבות כי לא חסר) אז אפשר להבין את כל הטענות והמחאות לגבי הקומבינות והניהול הגרוע של מחלקת הנוער שלנו ולמה אנחנו הולכים כל שנה צעד אחורה.

לגבי הניצחון אני לא מתרגש ומקווה שהוא לא יסנוור אף אחד, המצב של שחקני הנוער כאן ברצפה, רובם חסרים יסודות בסיסיים ויעשו את הצעדים הראשונים שלהם בבוגרים רק בגיל 22-23, צריך שינוי גדול בשיטה בין אם זה אקדמיות או ליגת מילואים ומדובר בשינוי שהרבה יותר חשוב מאשר ניצחון על איטליה כי ממילא אם ניצחנו אז יש דור מוכשר והמאמן בסדר ואם היינו מפסידים אז הכדורגל כאן רקוב והמאמן גרוע ואפס, בסדר התרגלנו.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כדי שיהיו פה אקדמיות צריך שיהיו פה אקדמאים של כדורגל, ולמיטב ידיעתי יש רק שניים כאלה ושניהם לא ישראלים במקור ועובדים במכבי - פאולו סוזה ושורה אובארוב. אף אחד מהם לא עובד עם נוער.

לא שאני לא מסכים איתך, אבל המילה אקדמיה הפכה למעין סיסמא כזו שזורקים באוויר, כאשר לא מבינים את הכוונה (גם אני עושה את זה, לא אומר שלא). צריך להבחין בין אקדמיה, שזה דבר מאוד מורכב וגדול, לבין בית ספר לכדורגל. זה כמו להשוות אוניברסיטה לתיכון.
    גם באשדוד, למרות הכותרת המפוצצת, אין באמת אקדמיה.

12. oranfu Member

אגב, אני לא חושב שגם סוזה ואובארוב הם אקדמאיים בתחום הכדורגל, אם אנחנו מדקדקים, אלא יש להם "חוכמת חיים" מה שנקרא בתחום הזה כי באירופה לומדים כדורגל באוניברסיטאות (אני יודע שזה קיים בגרמניה). אבל זה סתם בגלל המילה העליתי את זה.
    אין לי מושג מה עושים באקדמיה באשדוד אבל אני, לפחות עד שלא יובהר לי אחרת, חושב שזה בעיקר שם מפוצץ. איפה ההבדל בין מה שהולך באשדוד לבין מה שהולך במכבי ת"א ומכבי חיפה לדוגמא?

13. Don Joan Roman Member

לאלי אוחנה יש ילד קטן לא אחד בן 20, אלי גם לא רוצה שהבן שלו יהיה כדורגלן, חבל סתם לזרוק דברים לאוויר בלי ביסוס איתי, מקווה שתלמד להבא.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אמור להיות לו ילד בן 20, מהנישואים הקודמים. אני זוכר שלפני 3-4 שנים פורסם שהוא נדקר
    ברגלו במהלך קטטה ואושפז במצב קשה, היה בן 16 בעת המקרה, כך שהיום הוא אמור להיות בן 19-20.

בכל אופן, זה לא מיכאל.

15. Telkiyski Member

חחחח, מה בדיוק הופך את סוזה ואובארוב ל"אקדמאים" בכדורגל? אני באמת אשמח לדעת.

ומה לומדים במסגרת התואר בכדורגל? תרגילים לקרן קצרה? יציאה לאופסייד?

מצב נושא:
הנושא נעול.