הנבחרות הצעירות: הנבחרת הצעירה במוק' יורו 2019

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Nov 12, 2014.

1. ייא Member

חבל. הדחה מיותרת. כמו כל קמפיין שלנו...

2. Blanco 7 Member

מה קורה עם היריבות שלנו לפלייאוף:

נצא מנקודת הנחה עם המון תקווה שישראל תנצח את המשחק מול אלבניה. ותסיים עם 15 נקודות עם הפרש שערים של +5 אחרי הורדת 6 הנקודות ושמונת השערים שהושגו מול ליכטשטיין ומקוזזים. כל מה שנכתב פה מתחשב בקיזוז הנקודות גם ביתר הבתים.

בית 1 - בלגיה הבטיחה את המקום השני בבית. המשחק הבא שלה בשלישי נגד לטביה האחרונה בבית כך שהניקוד לא ייחשב. תסיים עם 15 נקודות(כרגע הפרש שערים של +2) וניצחון של ישראל ונעקוף אותה.

בית 2 - למרות שהייתה בפיגור, סרביה השכילה לנצח היום את אירלנד והבטיחה את המקום השני בבית. בשלישי משחקת מול סלובניה שניצחון עלייה יעלה את מאזנה ל17 נקודות, כך שגם אם ננצח עדיין הסרבים יהיו מעלינו. נקווה למעידה.

בית 3 - הבית הכי מסובך. איסלנד מקדוניה וצרפת נאבקות על ראשות הבית. ככל הנראה שלוש הנבחרות ינצחו והמצב ישאר כמו שהוא היום, מקדוניה מסיימת במקום השני עם 15 נקודות כמו לישראל(כרגע הפרש שערים +1).

בית 5 - בולגריה ורומניה יפגשו בשלישי לדו קרב על המקום השני. בכל תוצאה אין להן סיכוי לעבור אותנו במידה ואנחנו מנצחים. במידה והרומנים ינצחו(כרגע מקום שני) הם יסיימו עם 13 נקודות שזה פחות מישראל.

בית 6 - מהבית הזה לא תבוא לנו הישועה. בית מסובך עם שלוש נבחרות נאבקות על ראשות הבית. שוודיה (15 נק), קרואטיה(14 נק) וספרד (14). ספרד ככל הנראה תנצח את אסטוניה ותעלה את מאזנה ל17 נקודות. במצב כזה:
    -ניצחון של שוודיה שולח אותה ליורו ואת ספרד לפלייאוף. מעל ישראל
    -ניצחון של קרואטיה והיא תסיים עם 17 נקודות והפרש השערים יקבע אם תלך לפלייאוף או תעלה ישירות. בכל מקרה תסיים מעל ישראל
    -תיקו ישים את שוודיה במקום השני עם 16 נקודות והיא תהיה מעל ישראל.

בית 7 - אחרי שסיימה בתיקו עם רוסיה אתמול, אוסטריה הבטיחה את מקומה בפלייאוף בוודאות. כרגע עם 16 נקודות כך שלא נוכל לעבור אותה בכל תוצאה.

בית 8 - הטורקים וההולנדים נאבקים על המקום השני. בכל מקרה במידה ושתי הנבחרות ינצחו הולנד תסיים שנייה עם 14 נקודות כך שניצחון ישראלי ואנחנו גם מעליהם.

בית 9 - הנורבגים הבטיחו את המקום השני בבית אחרי שניצחו את שוויץ היום. לנורבגים כרגע 13 נקודות ומצפה להם משחק נוח על הנייר מול קזחסטן. ניצחון ישים אותם עם 16 נקודות.

לסיכום כמו שכבר נאמר פה, הנבחרת חייבת לנצח את אלבניה ולקוות למעידה של הנורבגים או הסרבים שיבטיחו לנו מקום בפלייאוף. אמן אמן ושוב אמן.

Sir Alex Ferguson, amn and Nave like this.
  3. Telkiyski Member

נורבגיה יכולה למעוד בקזחסטן לדעתי.

4. ייא Member

הבעיה שלכל היריבות אין על מה לשחק ובגיל הזה אין איזה אופי לתת הכל כשזה לא ישוב. כמו שתפרנו את יוון פה אמש...

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז זהו, שיש, תסתכל על כל נבחרת אירופאית רצינית, כמעט כל קמפיין טוב של הצעירה, מזניק ישר לאחריו 3-4 שחקנים ממנה לבוגרת כחלק מהתהליך הצערה/התקדמות - כמה פעמים זה קורה אצלנו?

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את הקשר. ההבדל המרכזי הוא שהשחקנים באירופה משתפרים משמעותית בקבוצות הבוגרות האירופאיות בעוד אצלנו השוער ההולנדי של הפועל חיפה צריך לקחת מישהו באופן פרטי כדי להגיע לכמות השעות שהוא היה מתאמן בהולנד, לא לדבר על חוסר במאמן שאחראי על התזונה, על הצד המנטלי, בעובדה שיש רק מאמן כושר אחד לרוב הקבוצות, ועוד הרבה תחומים שגורמים לכך שהמעטפת שהשחקן האירופאי מקבל היא אחרת לגמרי ואז נפתחים הפערים הגדולים שאנחנו רואים בנבחרות הבוגרות.

7. oranfu Member

אצלנו השחקנים ברוב המועדונים מגיעים לשעתיים ביום לאימון ואת כל שאר היום מבלים בבתי קפה ומועדונים.
    באירופה הם באים ליום עבודה.

זה, בשני משפטים, תמצית ההבדל.

alexshw likes this.
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לוקח דוגמא קיצונית את הפועל חיפה של יואב כץ. זה ממש לא הכלל. הבעיה היא שהקבוצות שהן הספקיות שחקנים המובילות בליגה מכבי ת"א ומכבי חיפה - השחקנים שגדלים אצלן לא מקבלים מקום בקבוצות שלהן ומשחקים באופן קבוע. בכל ליגה נורמלית לתת לילדים בנין 17 18 19 לשחק בהרכב זה לגיטימי, אצלנו שחקן רק מתחיל להיספר בבוגרים מגיל 22. הפועל חיפה מעולם לא היתה ספקית שחקנים באופן קבוע ולכן להסתכל עליה ולהגדיר אותה כבעיה זה לא נכון. תסתכל על קבוצות שמספקות שחקנים באופן קבוע. מכבי פ"ת אני יודע שהיא מייצרת לא מעט כישרונות אבל אני לא בקיא במחלקת הנוער שלה ובהלך הרוח שם. לגבי האקדמיה של ג'קי אין לי מושג מה קורה שם באמת.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עניין של המועדונים, השחקנים לא אשמים בזה שהמועדונים לא מתקדמים ולא דורשים מהם בהיבט המקצועני, אני יודע להגיד לך שהחל מהשנה עם המנהל המקצועי החדש של הנוער במכבי, הגדילו את כמות האימונים באופן משמעותי ויש מספר ימים שיש אימונים כפולים אפילו, גולדהר דורש שינוי קיצוני במחלקת הנוער בטווח של 3 5 שנים קדימה, כדי שאחרי זה אולי המחלקה תצליח לספק כל שנה 2-3 שחקנים לבוגרת. כחלק מזה זה נושא הכושר, שיטת משחק, הטכניקה, הפיזיות, בשביל זה הביאו מישהו מבחוץ. רק מראה כמה חאלטוריסט היה ניר לוין.

oranfu likes this.
  10. alexshw Member

בחו"ל השחקנים האלה מוכנים לכדורגל בוגרים בגיל 18 - 19. לא כולם כמובן אבל אחוז הרבה יותר גבוה מה"כשרונות".
    בארץ אין לרוב הכשרונות שום הבנה בכדורגל ושום יסודות.

11. oranfu Member

ברור שמי שאשם זה בעלי המועדונים ולא השחקנים. אם הבוס שלי משלם לי משכורת ודורש שאני אגיע רק לשעתיים ביום אני לא אבוא ל9 שעות, אני אבוא לשעתיים.

הנקודה היא לא (רק) לגבי מחלקות הנוער אלא גם בוגרים.

12. HapoelRG Member

ההודעה שלך סיקרנה אותי ומיד נזכרתי בגמר היורו שהיה בטדי בין ספרד לאיטליה שניתן להשוות למשחק שהיה שלשום במסגרת מוקדמות המונדיאל.

בנבחרת ספרד 8 שחקנים מהסגל ביורו היו בסגל שלשום (דה חאה, קוקה, אלקנטרה, מוראטה, נאצ'ו, קרבחאל, איניגו מרטינס, איסקו), בנבחרת איטליה 4 שחקנים (פלורנצי, אימובילה, וראטי,גביאדיני).

ואם להשוות את ישראל ביורו למשחק נגד מקדוניה- 6 שחקנים. (דסה, ניר ביטון, גולסה, דאבור, דוידזאדה, קליימן).

amn and Sir Alex Ferguson like this.
  13. Ice Cream חסה

אם סלובניה מסיימת בתיקו עם סרביה ואנחנו נותנים מול אלבניה הצגה של 4 הפרש כמו מול יוון, גם יש אופציה לעלות. לסיים מעל הולנד ובגליה בטבלת הסגניות גם יהיה מכובד למדי.

14. ייא Member

גם 1- 0 יספיק מול אלבנ אם סרביה לא תנצח.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא נכון. תיקו של סרביה והיא עם 15 נקודות ו+8 בהפרש השערים. 0-1 שלנו על אלבניה ואנחנו עם 15 נקודות ו+6.

Ice Cream likes this.