האמת שאינברום אתמול נפצע.. והוא זימן שחקן מהפועל רמת גן. שאמנם משחק את כל המשחקים, ואין טענות על הזימון, אבל בוא נגיד שהם מקבלים פחות חשיפה ממ.ס אשדוד ככה שהטענה הזו לא מחזיקה מים.
כבוד גדול, 2 שחקני בית של הפועל ר"ג בסגל. מרקו מקבל אצלי המון נקודות זכות על זה שהוא מצליח לאתר את הכשרונות על אף שהם מהלאומית, ולא סתם מזמין אנשים לפי שמות.
הוא זימן 2, אחד מהם זימון מוצדק מאוד שזהו מוטי ברשצקי. הזימון השני זה כביכול זימון של סוכן, יש ליוסי מקונן מה לשפר עד שהוא אמור לקבל זימון תכל'ס. הזימונים שלו זימונים של פוליטקאי
שאלה מעניינת. מה שעצוב זה שאלא אם הבאר-שבעים יצדיקו את בחירת האצטדיון בדמות הגעה של מספר מכובד של צופים, במסגרת הסקת המסקנות של ההתאחדות הם יגיעו למסקנה שזה כי הנבחרות הלאומיות לא מעניינות בבאר-שבע. חלילה שמישהו שם יגיע למסקנה שאולי הבעיה היא בגביית כל כך הרבה כסף (וכן, יחסית למידת העניין שהמשחק הזה מעורר, 20 ש"ח זה הרבה מאוד, שלא לדבר על המחירים בהזמנה מראש באינטרנט שקופצים בכמעט 50%).
בוא נגיד שאני הולך קבוע למשחקי הנבחרת, ואני מנוי של הנבחרת הבוגרת כבר אינסוף קמפיינים. אני משתדל גם ללכת למשחקים של הנבחרת הצעירה כיוצא לי. הייתי שמח להגיע גם למשחק בטרנר, בטח בהינתן שלא הייתי עדיין באצטדיון, אבל כפרנציפ אני לא אלך.
אין שום הצדקה בעולם הזה ל20 שקל כרטיס. ילדים חיילים נוער חינם, נשים סטודנטים נכים 5/10 ש"ח ומבוגר 20 היה נראה הרבה יותר טוב.