בית"ר של אוחנה תרוץ סמכו עלי אפשר לדבר על גביע? או מקום שני שלישי מכובד? עובדה שתמיד מזכירים השנה את הקבוצות החזקות של הליגה שהם- מכבי חיפה,מכבי תל אביב, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים אולי בשבילכם זה יהיה משהו כנגד כל הסיכויים אבל בית"ר תצליח השנה
מילת המפתח בלוזון לנד היא ההמשכיות שנוטעת בהם את האופטימיות שלמרות עזיבת אלברמן אפשר להלחם על האליפות.. אני כבר אמרתי ששחזור העונה שעברה יהיה הצלחה כבירה אך אני מאמין שהם יסיימו לפני הפועל ת"א ובטח ובטח לפני בית"ר י"ם..
בית"ר לא תצליח גם השנה. 3 שבועות לפני פתיחת העונה ועוד אין להם בלם אחורי,קשר אחורי נוסף והרכב מגובש. עם אוחנה בית"ר לא תגיע לכלום. קוראים לבית"ר ומחשיבים אותה ל"ארבעת הגדולות" בגלל העבר והקהל הגדול עם כוח ההשפעה העצום שלו . לא בגלל ההישגים של בית"ר בשנים האחרונות,אם אפשר לקרוא לזה הישגים. מכבי פתח תקווה תיהיה קבוצה מצויינת השנה (ככה אני חושב) ואני אומר שאל תזלזלו בהם ,הלוזונים הוכיחו כבר מספר פעמים שהם לא פראיירים . וכמובן בהצלחה באופ"א !
מכבי פ"ת ניצלון את השתי עונות האחרונות בליגת העל (/שהיו לא משהו) לתפוס מקום בע בצמרת הם פשוט ניצלו את המצב שהליה היתה כל כך גרועה. אבל עכשיו שגם מכבי ת"א גם הפועל ת"א וגם בית"ר וברור שגם מכבי חיפה התחזקו אז אני ממש לא בטוח שהם יסיימו באותו מקום שהם סיימו העונה אני מקווה שכן כי היא קבוצה יפה שבונה על הנוער וזה יפה מאוד לדעתי וזה הדבר הכי יפה שיכול להיות בכדורגל. אבל לדעתצי זה רק היו שתי עונות מסכנות שהם סיימו במקומות הראשונים השנה הם יסיימו בין המקום 5-7 לפי דעתי.
אני לא מבין מה הזילזול הזה במכבי פתח תקווה. גיא לוזון בנה שם שלד נהדר ,כל שנה הם מתחזקים במעט מאד שחקנים כי לא צריך לשנות הרבה. יש להם מאמן טוב והנהלה מצויינת . מה שטוב בשלד חזק שרץ לאורך כמה שנים זה שלא צריך להתחזק כל כך -הבסיס נישאר קבוע. מכבי פתח תקווה השנה מקומות 2-4 עם כדורגל יפה. למה בכלל אומרים שבית"ר תרוץ לאליפות? אני לא מכיר קבוצה בליגה הישראלית שבלי הגנה ובלי מאמן יכולה לרוץ לאליפות. בית"ר תסיים במקומות 5-8 . מה שכן יהיה מאד חם בפתח תקווה (ולא רק מהצד של מכבי)
אחי אולי אתה צודק ואני מקווה שאתה צודק אבל בכל זאת מכבי פ"ת בנוייה על צעעירים מוצד אחד מוכשרים מאוד אבל מצד שני הם קצת חסרי נסיון גם. לעומת זאת הפועל ת"א עשו את הרכש הכי טוב העונה להחזיר את דרור קשטן לתפקיד המאמן, לפי דעתי זה הדבר הכי טוב לעשות,מכבי ת"א קנו הרבה כוכבים, מכבי יפה מציגה כדוןרגל יפה אז אין מה לעשות השלושה האלה אם שום דבר לא יהרס ילכו חזק מאוד בצמרת ופ"ת תסיים מקום רביעיי. בקשר לךבית"ר יש להם עכשיו קישור והתקפה אבל הגנה ין להם ןונכון מה שאתהנ אומר שאין להם מאמן, מתי יבינו בכדורגל הישראלי שלא כול שחקן עבר טוב יכול לשמש גם כמאמן סתכלו: אלי אוחנה ורוני לוי וניר קלינגר שלושת מאמנים גרועים של שלושה קבוצות גדולות שצרכות מאמן גדול וטוב מאשר המאמנים האלה.
זה נכון שפ"ת היא בדר"כ קבוצת מדד.. שהמיקום שלה נקבע לפי איך שהליגה. כלומר בליגה חלשה היא תיהיה ממש בצמרת ליגה חזקה היא יכולה להיות למטה אבל עדין.. 1. השנה לפי דעתי לא יהיה כזה הפרש בקבוצות הרמה לא תעלה ברמות מטורפות כמו שאתם חושבים.. חיפה תיהיה יותר חלשה פשוט וזה יביא תחרות.. הפועל ת"א קבוצה טובה ומכבי ת"א סימן שאלה. 2. מכבי פ"ת התחזקה מאוד בנשים האחורנות קבוהצ אמוד מגובשת עם מאמן מעולה וסגל שחקנים טוב מאוד. אני חושב שפ"ת תסיים בין ה4 הראשונות ודי מושכנע שאפילו בין ה3.. היא הקבוצה הכי יציבה שיש לנו בליגה וצפויה להיות לה עונה מאוד טובה.. אין בכלל סימני שאלה סיבב הקבוצה וזה נותן ראש שקט ואפשרות לדעת מה המטרות שלך ואיך משיגים אותם החל מהמחזור הראשון של העונה שעברה בכלל
וואי אחי אתה צודק מאוד ואני מקווה שככה זה יהיה כי אחרי מכבי חיפה הקבוצה השנייה בארץ שאני מחבב ומעריך זאת מכבי פ"ת פשוט אוהב את דרך הניהול של הלוזונים ואת כל העניין שה בונים על הצעירים שזה יפה מאוד.
חבר'ה אל תשכחו שעונה שעברה שיחקנו את כולה בלי טועמה רק איזה 3 מחזורים לסוף הוא חזר, לכן לדעתי זה החיזוק הכי גדול השנה של מכבי! עם הכדורים של טועמה , עומר גולן השנה יפרח, ויפציץ רשתות!
מה בקשר לאבודה? הברזילאי של קורינתיאס שפ"ת חמה עליו? הוא נראה לך שחקן שחקן , הוא כובש שם בדרך קבע במשחקים(לפחות באילו שאני מתעדכן בהם ) ועושה רושם של טאלנט לא קטן.