יש לי שלושה : מילאן-ליברפול גמר 2005 מילאן-אייאקס רבע גמר 2003 ועוד משחק שבחרתי אותו בעיקר בגלל אמוציות : מכבי חיפה-רוזנבורג כמה הייתי מאושרת באותו משחק עד הדקה ה90. השמחה הכי גדולה שלי, עד שהכל התפוצץ בפנים לאחר אותו גול מבעיטה חופשית. אחת האכזבות היותר גדולות שלי בתור אוהדת מכבי חיפה.
דווקא רוזנבורג לא היה בעל קריטריונים של משחק כל כך גדול.. המשחק נגד סאן ז'רמן בקרית אליעזר משאיר לו אבק.
לכן אמרתי שבחרתי אותו בעיקר מבחינה אמוציונלית ופחות בגלל גדולתו (למרות שהוא סיפק הרבה "דרמה", להוביל 2-0 עד הדקה ה90 ולחטוף אחרי זה שלושה שערים בהחלט עונה על הקטגוריה הזו). מה שבטוח, כל אוהד מכבי חיפה עוד יזכור את המשחק הזה עוד הרבה מאוד זמן.. חוץ מזה שאתה דברת על משחק גדול שהסתיים בהצלחה גדולה. אני דברתי על משחק גדול שהסתיים באכזבה גדולה.
אני מדבר על העונה שעברה . האליפות שהייתה בבית שאן , בית"ר הייתה הקבוצה הטובה ביותר באותה עונה בלי ספק בכלל .
אם היית בודק עמוד לפני זה אז כתבתי גם את זה - במשחק האחרון הדרך לא הייתה יפה , אבל לאורך עונה שלמה , בית"ר הכי יפה
מה זה משנה ? אני מדבר איתך איך הם שיחקו עריכת מנהל: גלשתם לנושא אחר לגמרי. תחזרו בבקשה להגיב רק בקשר לנושא המדובר בדיון.
3 משחקים. 1. ברסה-צ'לסי ב2-1 בחוץ. פשוט משחק שאפיין את ברסה באותה עונה. משחקים איתם מלוכלך, כובשים גול מסריח ממצב נייח ואז ברסה עושה מהפך. אין יותר מושלם מזה. 2. ברסה-ולנסיה באותה עונה שרילבדו כבש 3 עם אותו שער במספרת אדירה. 3. מילאן-ליברפול. לא קשור לברסה, אבל פשוט משחק ענק.