המשחק הגדול ביותר שראיתם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י itzik zohar #20, ‏23/7/07.

1. spurs Member

אוי כבר קשה לזכור....הנה רשימה קצרה

טוטנהאם ווסטהאם 3-4 2007
    טוטנהאם ארסנל 5-4 2005
    טוטנהאם ניוקאסל 3-2(קצב מדהים ומזל כביר של ניוקאסל) 2007
    טוטנהאם אברטון 3-4 אני חושב 2001\2
    הפועל חיפה הפועל באר שבע 1-6 2005
    הפועל חיפה מקבי חיפה 3-3 והכרעה בפנדלים 2005
    הפועל חיפה הפועל תל אביב 1-3 חצי גמר הגביע 2004
    טוטנהאם ארסנל 2-1 חצי גמר גביע 2001
    הפועל חיפה הפועל בית שאן 0-7 1995
    הפועל חיפה מכבי חיפה 1-2 1996
    מכבי חיפה הפועל חיפה 4-2 1998
    הפועל חיפה הפועל כפר סבא 0-6 1999
    אייאקס הפועל חיפה 1-0
    סוטון טוטנהאם 6-2 1995
    הפועל חיפה מס אשדוד 7-0 הביזיון הכי גדול שראיתי בחיי 1994 אבל תצוגה מדהימה של אשדוד
    הפועל חיפה מכבי נתניה 0-5 1993
    עוד כמה משחקים של טוטנהאם גם מאז שאני לא זוכר תוצאה כרגע
    הפועל חיפה ביתר ירושלים 1-2 רוסו דקה 94.
    כל משחק עם גינולה היה תענוג
    ליברפול ארסנל מ95 אני חושב שפאולר(לא בטוח) כבש שלושער במהירות מדהימה
    יש עוד כמה ששכחתי
    חבר במשפחה שסיפר לי על שלו אמר:
    הפועל חיפה ביתר ירושלים 2-7 תחילת שנות ה70
    טוטנהאם סיטי שתי הגמרים ב81
    וטוטנהאם וילה גמר גביע הליגה ב71

2. spurs229 Member

משחק הבכורה של יול בספרס, ללא ספק אחד המשחקים הגדולים שראיתי. אחד מהדרבים הכי מהנים בהיסטוריה. אפילו שהפסדנו, יצאתי בהרגשה מרוממת, כי משחק כזה לא רואים כל יום וגם לא כל עונה.

זכור לי משחק שבו הפסדנו 1-0 ללסטר, לכאורה עוד משחק, די משעמם. אבל כל נגיעה של ג'ינולה בכדור הייתה מלהיבה, והפכה כל משחק משמים לחוויה בלתי נשכחת.
    חבל שבגלל איזה ערס מטירה, הוא לא הגיע למונדיאל.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/07
  3. spurs Member

המשחק הראשון של יול היה נגד בארנלי בגביע הליגה עד כמה שזכור לי

4. spurs229 Member

אז זה היה משחק הליגה הראשון שלו.

5. LucaToni Member

איך זה שכשבית"ר מנצחת בסיום זה "מכור" אבל כשמנצ'סטר יונייטד אז זה "המשחק הכי גדול אי-פעם"?!?!?
    נשבר כבר ממה שעשו מהסיפור הזה... תסתכלו על הווידיאוים- בית"ר לא שמו את הגול בקלות... למה אתם חושבים שהגנת בית-שאן ניסתה לחסום את הבעיטות בסוף (כמו זאת של קורנפיין)?

כי אם זה בית" אז מדובר בקבוצה מלוכלכת עם אוהדים גזעניים, תימנים, מסטולים, פדופילים, פסיכופתיים, נכון?
    נשבר מהסטריוטיפים כבר.
    בסוף הקהל שזורק משקאות על שוערים והקהל שמצית מגרשים זה הקהל של הפועל ומכבי... והקהל שזורק דברים על מאמן שזכה בשלוש אליפויות רצופות זה הקהל של חיפה!!
    והקהל שעשה הכי כבוד זה היה הקהל של בית"ר מול קופנהאגן שמשם קופנהאגן יצאו עם תחושה של: "הלוואי הקהל שלנו היה מעודד ככה".

סתמו את הפה...
    כי לא יכול להיות שקבוצה שכולם אוהבים כמו מנצ'סטר ניצחה משחק בצורה מכורה... איך שבית"ר ניצחה עם גול בדקה ה- 93 זה יותר נראה חשוד מאיך שמנצ'סטר ניצחה עם שני גולים בתוספת זמן בגמר... ולא סתם גמר, גמר ליגת האלופות...
    אני לא מאמין שהמשחק ההוא מכור, אני רק מנסה לציין עד כמה כל מי שטוען שמשחק השרוכים הוא אוטיסט מטומטם שאין לו חיים... אהה... וזה בית"ר... בואו לא נשכח שארקדי כבר קנה 75% מהשופטים בליגה והחדיר את כל המאפיה הרוסית לכדורגל הישראלי... הרי זה בית"ר... ברור.

6. Diego Member

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/07
  7. ליאור23 Member

יש לי שתיים

1.באיירן מינכן - ריאל מדריד גמר ליגת האלופות

2.מילאן - ליברפול (2005)

8. ליאור23 Member

סליחה יש לי עוד משחק אחד

מכבי חיפה 10

מכבי ת"א 0

9. Ofek7 Member

חבר'ה אתם חייבים להסביר לי משהו...
    אני יודע שהמשחק בין בית"ר להפועל בית שאן היה לפני האחרון לאותה עונה (במחזור האחרון בית"ר ניצחה 0:1 את מכבי פתח תקווה)
    עכשיו מה שאני לא מבין זה למה האוהדים של הפועל חגגו כל כך בסיום, נכנסו למגרש, כאילו הם לקחו אליפות יעני לפני הניצחון של בית"ר? נשארו עוד 3 נקודות בקופה אחרי בית שאן... אני אנסח יותר ברור: כמה הפרש היה לבית"ר על הפועל לפני משחק השרוכים?

עריכה: אחרי שראיתי את הוידאו, אני לא מבין למה מאשימים רק את איתן טייב? מה עם צ'ולקוביץ'? ראיתם אותו בגול של בית"ר משוטט לו ברחבה במקום לשמור על אחד מ-900 השחקנים? בגול של אלמוג חזן הוא תפס את הראש ובדקה ה-92 הוא החמיץ מצב בטוח מול קורנפיין באחד על אחד... איתן טייב הוא לא האשם היחידי במשחק המכור הזה...

עריכה שנייה: עכשיו שראיתי עוד וידאו מהמשחק הזה, אני מאמין לאיתן טייב שההוראה הגיעה מלמעלה מהמנכ"ל... צ'ולקוביץ' שלטעמי הוא אחד מהמוכרים של המשחק, בישל את השער הראשון של בית שאן בכזאת מלחמה בגליץ' מדהים, כאילו אף אחד לא יעצור אותו היום... בטח במחצית אבי לוי המנכ"ל הבטיח לו איזה בונוס או משהו בשביל שלא יתאמץ אחר כך...

10. Ben-Ami Member

גרמניה - אנגליה 5:1.. הרטבתי בתחתונים כמעט
    אנגליה - יוון..

טוטנהאם - יונייטד 5:3

והגמר נגד באיירן..

ואם נדבר על על חיפה גם, אז המשחק בגראץ..

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק השרוכים

*כאשר אלמוג חזן כבש, צ'ולקוביץ' תפס את הראש.
    *איתן טייב קשר את שרוכיו ברחבה.
    *יוסי אבוקסיס צעק לשחקני בית שאן "לא ירדתם, אז בשביל מה?" לאחר מהלך מוצלח שלהם.
    *משחק הבית של בית שאן הועבר לחיפה והפך למשחק בית של בית"ר.

גמר 1999

*שחקני באיירן פרצו בדמעות לאחר המשחק.
    *במהלך משחק היו לבאיירן שתי קורות ועוד הזדמנויות קורצות שכמעט נכנסו.

אז כן, יש כמה הבדלים.

12. שוונקי Member

זה ממש לא קשור , העבירו את המשחק כי מה לעשות בית"ר לא יכולה לחגוג אליפות המגרש כמו של בית שאן והיא לא יכולה להביא כמות צופים למגרש של בית שאן . המכירה הייתה בתוך המשחק מהדקה ה- 75 בערך בית שאן נתנו מתנה לבית"ר .

13. LucaToni Member

נו ברור שהם פרצו בדמעות... היה להם סיכוי לזכות בליגת האלופות ולעומת זאת בית שאן לא נלחמו על כלום... זה שהם לא נלחמו על כלום לא אומר שהמשחק היה מכור...
    כל השטויות האלה... נו, באמת, תעשה לי טובה... תגיד לי שאתה לא נשמע כמו איזה אוהד בכיין של הפועל ירושלים בכדורסל שכל היום יושב ובוכה: "איך עשיתם לי את זה? הרסתם לי את הכל!" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

ושכחתי לכתוב... אם לא הבנת, לא ניסיתי להשוות בין משחק השרוכים לגמר ליגת האלופות של 99, אלא רק ניסיתי לציין שאם בית"ר מנצחים בדרך שמנצ'סטר ניצחו אז פתאום יש מהומה כי זה בית"ר.
    זה אותו דבר עם האליפות של שנה שעברה- בגלל שזה בית"ר כולם אומרים "האליפות הכי מגעילה שראיתי" ועוד כל מיני שטויות... ועכשיו, אם זו אליפות כל-כך מגעילה אז איך בית"ר ניצחו את הליגה בהפרש של 10 נקודות?!?!? כאילו שאלופות אחרות בזמנו שיחקו כדורגל יותר טוב... די!!! מספיק!!!

14. שוונקי Member

אלופות אחרות בזמנו שיחקו יותר טוב
    בית"ר לקחו אליפות בפער של 10 נקודות בגלל ליגה חלשה
    היו מספיק ניצחונות בדקה ה- 90 של בית"ר ולא אמרו כלום . עושים מהומה כי אפשר לראות שבית שאן נתנו במתנה את המשחק הזה לבית"ר , לא היה להם על מה להילחם .ואיך אתה משווה את מנצ'סטר באיירן למען השם ? זה ליגת האלופות הבמה הכי גדולה , אף אחד לא ימכור דבר כזה בעד שום הון שבעולם . לעומת זאת בית שאן כבר ניצלו , לא היה להם על מה לשחק , אז מה שקרה ידוע .
    ואני לא אוהד בכיין של הפועל ירושלים , אני אוהד גאה של בית"ר ירושלים אבל יש גם את הצד האובייקטיבי וזה הצד .

15. LucaToni Member

א) אני לא משווה, אני רק לקחתי את זה כדוגמא לכך שלא משנה מה בית"ר יעשו, אז תמיד יגידו שבית"ר חארות וכל השטויות האלה, ואותו דבר אומרים על האוהדים של בית"ר כשהם לא אלה שמביישים את המדינה.
    ב) ראיתי עכשיו משחק שנגמר לפני חמש דקות ביורוספורט באליפות העולם עד גיל 17 בין גאנה לגרמניה וזה היה אחד המשחקים הכי מעניינים ומרתקים שראיתי אי-פעם. כל הכבוד להם. באמת משחקים בטורניר הזה ברמה הכי גבוהה... ולחשוב שהם רק בני 16-17... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx