פעם ראשונה שאני מגיב בדיון... השיר המקורי של שלום חנוך לדעתי הרבה יותר מוצלח. סחרוף כמובן תותח אבל מוקי פשוט הרס לו הכל. תקשיבו לסטטיס צ'וב (?) בקשר לשיר של אינפקטד מאשרום - שיר חזק. השירים שלי : Foreign affair - סנדניה : שיר שכמעט בלתי אפשרי להשיג באינטרנט, כך שתצטרכו לצרוב. אחד הטובים, פשוט ענק. Infected Mushroom - Dracul :טראנס שעורך לא פחות מ-8 דקות, לדעתי אחד הטובים של הלהקה הזאת. תיסלם - רדיו חזק תיסלם - תנו לי רוקנרול תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי שלום חנוך - משיח לא בא אהוד בנאי ודודי לוי - כל הזמן שבעולם כמו כן כל השירים של רמי פורטיס וברי סחרוף, שני גאונים, אין ספק. רציתי להמליץ גם על משינה... אבל נראה לי שכולם מכירים את השירים שלהם. נ.ב לכל מעריצי סאבלימינל, אני פשוט בז לכם.
אגב, אתמול ספורט חמש פלוס הגנבים כמעט יום שלם שידרו לקראת ליגת האלופות, ובאחד הקליפים היה זמר באולפן עם שיער בלונדיני די ארוך ששר שיר שקראו לו "אני אכבוש את העולם" או משהו כזה, כשלידו חברו מנגן בגיטרה... מישהו יודע איך קוראים לו או איך קוראים לשיר? כי מאד אהבתי.
"אין גדולה את ליהי! הבאת לי נוסטלגיה... וכל מי שהיה בפורום הקודם ולא הזיל דמעה כשקרא את מה שליהי כתבה הוא אדיוט.... יובהפאן, האיש והאגדה (ועם תמונה של דל-פיירו בין הכוכבים). " במקרה הגעתי לטופיק הזה ... אכן נוסטלגיה. אתה מדבר על הפורום הישן של אייסוקר ? אגב - מזל טוב על הפורום החדש. נראה טוב - אקפוץ לבקר והעיקר - ארדוף את האנגלופילים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
פאבל אם אני זוכר נכון אז מתחת לתמונה של דל פיירו עם הכוכבים היה ציטוט מהשיר: "לכל אחד יש כוכב משלו, בשבילי הכוכב זה אתה" או משהו דומה...
אני מוכרח לציין שזה נושא מאוד מרענן לפורום הזה... והאמת קראתי בשקידה את כל 6 הדפים ( כן כן אני יודע שאני מוכשר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) בקיצר, אחלה שירים הרוב... אהבתי את ה no milk toady זה הפך להימנון האישי שלי... בכל מקרה, יש לכם אולי משהו להמליץ על מוזיקה שחורה? דברים שרצים במועדונים כרגע? המלצות שלי: ludacris - what's your fantasy notorious b.i.g - big poppa naughty by nature - hip hop hurray DMX - lose my mind אין על מוזיקה שחורה, ועל פולקה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wub.Xxx
אם כבר הזכרתם את נירבנה הגדולים אז: Nirvana - The Man Who Sold The World Nirvana - About A Girl Nirvana - Come As You Are אני אישית מעדיף את גרסת האנפלאגד של השירים האלה, בוודאי השני שהשינוי בין הגרסה הרגילה לאנפלאגד הוא המשמעותי ביותר (לטובה כמובן). ודניאל, אחד השירים שרשמת זה השיר שאמרתי לך עליו? עוד משהו: מוקי בכלל לא אפס, הייתי בהופעה שלו בעיר הנוער בחיפה ועל אף השעה (5 בבוקר ) נהנתי כל כך, הוא תותח! אבל בשביל זה נפתח דיון אחר
טוב, אז בטח כבר יצא לכם לשמוע את השיר "מתנדנד ונופל" של להקת יהושע, נכון? יפה, השיר לכשלעצמו יפה מאוד (נו, אני ממליץ), על כל פנים - מישהו יודע איפה אני יכול להוריד אותו?! כבר חודש אני מחפש בתוכנות שיתופיות למינהן ולא מוצא כלום.. אולי למישהו יש אותו?
כרגע רץ חזק בפלייליסט, ומישהו פה רצה מוזיקה שחורה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx What's it all for? - Bazaar Royale Fuck Y'All - DMX Shit hits the fan - Obie Trice בכלל שלושת הדיסקים שמהם השירים טובים למי שאוהב את המוזיקה הזאת...Cradle to the grave שמשם השיר של בזאר רויאל Grand Champ של אקס וCheers של אובי טרייס
אתם לא שומעים שום דבר מעבר ל MTV/MTV2/MTVBASE/24 ?? ולאלה שכתבו צ'ילדרן אוף בודום, מטאליקה ואיירון מיידן, אתם לא מתביישים לכתוב באותה רשימה איתם את סאם 41? (למרות שאני לא מת על COB ועל מטאליקה). ומי שכתב פה שהרוב פה רוקרים, אני מניח שלא שמעת רוק אמיתי בחיים שלך ולכן אתה חושב שלינקין פאק זה רוק. אני באמת מצטער אם אני נשמע מתנשא אבל אני מניח שרובכם לא שמעתם מוזיקה אחרת בחיים שלכם, אין לי כוח להמליץ על שירים ספציפיים שאני אוהב, יש יותר מידי כאלה, אני פשוט אמליץ על אומנים ומקווה שאולי תיפתחו קצת למוזיקה שמחוץ לאם טי וי... Bob Dylan Kenny G Muddy Waters Badi Assad The Police Van Halen Yes Steve Vai Whitesnake Steve Morse King Crimson Television Camel Neil Young The Who Calexico Les Paul Mahavishnu Orchestra Meat Pupets Mr. Big Renaissance Rick Wakeman Bonnie Raitt Eric Clapton Joe Satriani Eric Johnson Garry Moore Greg Howe Joe Cocker Vinnie Moore Guns n' Roses Jeff Beck Jimi Hendrix Iron Maiden Accept Charlie Parker Django Reibhardt Joe Pass Mike Stern Pat Martino Pat Matheny Wes Montgomery Deep Purple Dire Straits Jason Becker Jethro Tull Rush Genesis Stevie Ray Vaughn Ritchie Blackmore Blackmore's Night Rainbow Queen Scorpions Uli Jon Roth Allman Brothers B.B King Pink Floyd David Gilmour Chet Atkins Al Dimeola Beatles Jimmy Page Led Zeppelin Allan Holsworth Big Star George Benson Jaco Pastorius Joni Mitchell Chick Corea Dave Matthews Band Frank Gambale Yngiw Malmsteen Rising Force Alcatrazz David Bowie Frank Zappa Andrea's Segovia J.S Bach L.V. Beethoven Nicolo Paganini Sergei Rahmaninov Vivaldi W.A. Mozart Stravinsky Brahms Haydn Lizt Narciso Yepes Julian Bream Fransisco Taregga Heitor Villa-Lobos Isaac Albeniz Andrew York Leo Brouwer Louis Armstrong Leonard Cohen Nick Cave
מקס הגזמת קצת.... אניוואי אם כבר ברוק קאלסי עסקינן אז אני ממליץ לכולם להוריד את השיר: WIND OF CHANGE - THE SCORPIONS שזיזו הביא ותו לתשומת ליבי... רוק נהדר מהסיקסטיז...
א) סקורפיונס זה ממש לא רוק קלאסי, אם כבר אז רוק כבד (למרות ש"רוח השינוי" יותר קל מרוב החומר שלהם) ב) סקורפיונס זה לא רוק סיקסטיז בכלל, הלהקה הוקמה ב 72 ורוב החומר שלהם מהסבנטיז המאוחרות ומהאייטיז. ודוגרי, כמה להקות\ אומנים ממה שכתבתי אתה מכיר?
לא יותר מדי אני מודה... כשאמרתי שהגזמת התכוונתי לכך ש10 שמות היו מספיקים ולא 60... וליאונרד כהן???? פליז סבא שלי שומע אותו... זה אחד מהזמרים המשעממים בעולם.... בלדות מעפנות....
הנה שיר רוק קצבי מעולה - חפשו בקאזה את "Battle withour honour or humanity", או, מכיוון שזהו שיר הנושא של "להרוג את ביל", פשוט "Kill Bill Theme". מנגינה ממש כיפית.