בואנה אתם לא מבינים במוזיקה כ"כ... שירים טובים: Newcastle Magic-שיר האליפות שלהם. המדד עולה-1. המדד עולה-2. המדד עולה- האוסף. IAMU-גירסאת אני אתה לשיר אני יכול של סאבלימינל. חברים שרים בני בן שלום- האוסף. אלה שירים ברמה...
ליהי יש לך עוד כמה כאלה? אהבתי בעיקר את דוסון... ואגב למי שאוהב פאנק יש עוד להקה חמוד שלאחרונה הכרתי -catch 22
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ---------------------------- Him-him-join me עכשיו, תאמינו או לא.. חלוצי החלל-הופ איזה תחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני ממש רציני, שיר גרוע מבחינת מוזיקה, אבל אתם תאהבו אותו חחחח..
הא אואן מצטערת שלא עניתי לך פשוט הייתי קצת עסוקה....באילת 8) בכל מקרה,הנה שירים נחמדים לאללה: american hi-fi - vertigo (אגב זה מהפסקול של אמריקן פאי 2) nine each nails- story of a girl (כנ"ל, אמריקן פאי) ומישהו פה הזכיר את him אני אישית אוהבת את הקאבר שלהם ללהיט של שנות ה70 האחרונות של בילי איידול rebel yell ככה ש: him-rebel yell
עוד שבת של כדורגל - אין לי מושג של מי. פשוט כתוב בקאזה עוד שבת של כדורגל, אני חושב שזה יימצא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אני רוצה להמליץ על כמה סוגי מוזיקה אבל באמת המוזיקה האיכותית הדברים היפים:.. נתחיל עם מוזיקת הטראנס האלקטרוני אבל האיכותי ביותר .. Cosma - human evolution האומן בן ה-23 אביחי ליבנה שנהרג בתילאנד בתאונת אופנוע בגיל 23 לללא ספק אחד האומנים הכשרונים שהיו בישראל..במוזיקת הטראנס. Infected Mashroom - Danching With Kadafi מי שלא מכיר את זה אז כדאי מאוד להוריד את זה ,זה הדבר הכי יפה בעולם וזה לא טראנס אבל היוצרים שלו הם מנגנים טראנס אבל זה אמבייט כדאי להוריד... וכמובן יש את הרוק.. Metalica- Unforgiven2 Metallica - Nothing Else Matters Nirvana - Smells Like Teen Spirit Cranberries - Zombie Deep Purple - Soldier Of Fortune. System Of A Down - Toxicity DJ Stigma-Liquid Skies היהודים-הימים שלנו מוקי וברי סחרוף - מחכים למשיח