המחזור -27 בסריה A:: המאבק על הסגנות או האליפות?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏5/3/10.

1. 亚历山大帕托 Member

http://i48.tinypic.com/rhq3dd.Xxx

2. uri מנהלים

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2010/03/07/0KYX7VGL--300x145.Xxx

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

20 מליון יורו נזרקו על זאראטה ואפילו אין לו את התירוץ של שנת התאקלמות. מדובר בשחקן שהיה אמור להוביל את ההתקפה של לאציו (השניה הכי גרועה בליגה, הכי גרועה לפני הגעתו של פלוקארי) וב90% מהמשחקים פשוט לא היה קיים. תוסיף לזה אופי מסריח וסוכן מטומטם שכל שבוע מאיים בעזיבה ותקבל שחקן שבמקום לתרום, רק מפריע ללאציו להתרומם ממאבק הירידה.

יש הרגשה כללית שהסריה א' התמלאה בליצנים שהשתן עלה להם לראש. הפאסון של כדורגלנים ענקים כמו מלדיני, דל פיירו ובאג'יו משכו אותי לכדורגל האיטלקי. טרולים כמו זאראטה, באלוטלי וקסאנו עושים את העבודה ההפוכה וחבל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/10
  4. Joel Gion Member

אבל מה, יש להם דריבל משוגע והמון פוטנציאל. שרק יסדרו את הראש והם יהיו שחקני על. אין, הם חייבים להיות בהרכב של הנבחרת, חייבים!

אני מקווה מאוד שכל העיתונאים שמאוננים על באלוטלי ראו אותו אתמול ושטיפה ירד להם ממנו. פשוט לא מגיע לו זימון לנבחרת כרגע, לא משנה איך נסתכל על זה. קרישיטו ובוקטי מצד שני, הזכירו לנו אתמול שיש לנו על מה לבנות בשנים הבאות. משחק מעולה של שניהם, ואם אצל מימו זה כבר לא חדש - טוב לראות שאחרי עונה בינונית, גם בוקטי חוזר ליכולת מהעונה שעברה.

5. Jose Mourinho Member

אכן למקרה הזה התכוונתי והיה ניתן לראות בבירור בהילוך החוזר שמיליטו קיבל בעיטה ברגל, וגם השדרים באולפן הסכימו איתי. מהזווית שהבאת בתקציר אתה לא יכול לקבוע כלום.

רק שיהיה ברור, אלמלא ההתבכיינויות של אנדריי כמעט בכל מחזור לא הייתי מזכיר את זה בכלל, כמו שלא הזכרתי עד שהוא התחיל עם זה, אבל מדובר בדו-פרצופיות מעצבנת.

נכון בהחלט - בוריילו, קוואליארלה ופפה הם אלה שכן חייבים להיות בהרכב! באלוטלי וקסאנו לפחות יכולים לייצר משהו בעצמם, בניגוד לחלוצים שליפי מזמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/10
  6. Joel Gion Member

אף אחד מהשלושה שציינת לא יהיה בהרכב במונדיאל. יותר מזה, לדעתי לפחות שניים משלושתם בכלל לא יטוסו לדרום אפריקה (תלוי בהחלטה של טוטי ובכושר של קאמורנסי וטוני). חוץ מזה, זה שלפפה לא מגיע להיות בסגל על סמך העונה האחרונה לא אומר שלבאלוטלי כן.

7. uri מנהלים

Goodsign, אתה שוגה כאשר אתה נטפל לתפל ולא העיקר. התפל זה שחקן כזה או אחר והעיקר הוא טובת הנבחרת. אם ראית את שלושת המשחקים האחרונים של איטליה (0:0 מול הולנד, 0:1 על שוודיה משער מקרן של קייליני וה 0:0 נגד קמרון) אי אפשר שלא להסיק שיש לאיטליה בעיה רצינית ביכולת לסכן את שער היריבה. בכל המשחקים הללו, וכמו כן לא מעט במוקדמות, איטליה התקשתה להגיע למצבים. נכון, לליפי יש דרך ויש לו גישה מסויימת למשחק, לפיה הנבחרת צריכה להיות כקבוצה שמורכבת מחוליות שהחיבור והתיאום בינהן יביא את התוצאות, יחידה אחת שלא תלויה בחוליה מסויימת כלשהי. זו אגב הסיבה שטוטי שהיה מצויין במונדיאל האחרון לא בלט, כי ביצע את המוטל עליו כחלק מקבוצה ולא לקח את הקבוצה לידיו שלו. אבל זו לא אותה נבחרת, פרט לכך ששחקנים חיוניים הזדקנו, גם אותו טוטי כבר לא נמצא שם. לכן, זה טבעי לדרוש ומאוד רצוי שיהיה בסגל הנבחרת שחקן שיוכל, גם אם מהספסל, להציע משהו שונה, משהו שישבור את השבלונה, מישהו שיביא עימו משהו אחר, יוסיף מימד נוסף, והחשוב מכל יהפוך את איטליה למסוכנת יותר במשחקים בהם היא אינה מסוכנת די. באלוטלי, קסאנו ומיקולי, עונים יותר מכל אחד אחר להגדרה הזו. והתקשורת, זו ההגונה ולא הסנסציונית, כן רואה לנכון שלנבחרת, שכולנו רוצים בטובתה תהיה אפשרות להשתמש בכשרון הענק של אחד מהם לצורך ההצלחה של הכחולים. אז נכון, באלוטלי אידיוט ומוקדם מדי לקחת אותו, קסאנו, בעקבות האירועים האחרונים שוב העמיד את עצמו במצב בעייתי (אבל ליפי התעלם ממנו גם כשהתנהג כמקצוען לאורך כל הדרך), אבל מיקולי הוא התשובה האולטימטיבית. ועדיין, ליפי אפילו לא יורק לעברו. למה? הרי התוצאות גורסות אחרת, שיש על ליפי לבדוק כיוונים אחרים. אבל הוא מתעקש שלא. הוא בטוח שהוא לא תריך עזרה מאף אחד.מה שנותר לנו כרגע זה לקוות שהוא צודק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/3/10
  8. Joel Gion Member

קודם אתה כותב שאני טועה, ואז במשפט הזה אתה בעצם מסכם את כל מה שאני חושב. יכול להיות שהטעות היא באמת שלי כי לא התייחסתי ספציפית לבאלוטלי, מה שהייתה הכוונה שלי מלכתחילה.

אני מודע למגבלות של הנבחרת בחלק ההתקפי ומודע לעקשנות והקבעון של ליפי. התאכזבתי מאוד כשהוא לא לקח את קסאנו לגביע הקונפדרציות וממש כעסתי כשהוא המשיך לא לזמן אותו בזמן שטוניו הציג יכולת שיא והתנהג למופת. אבל זה רחוק מלהיות המצב של באלוטלי כרגע - גם מבחינה מקצועית הוא לא מזכיר אפילו את קסאנו של רוב העונה שעברה + תחילת העונה הנוכחית (מיקולי של התקופה האחרונה), ועל ההתנהגות המגעילה והאופי הבעייתי שלו נמאס לי כבר לחפור. שחקן כזה לא ראוי לייצג את הנבחרת.

9. uri מנהלים

אחלה, אז בסה"כ אנחנו מסכימים. אני מעולם לא טענתי שבאלוטלי צריך להיות בנבחרת ואילו לך אין טענות לכך שלאחרים יש טענות כאשר ליפי מוותר על שחקנים יצירתיים שיכולים ליצור גם מבלי עזרה של הקבוצה (לאמור, אז על קסאנו והיום על מיקולי).

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לחם וחמאה זה נכון זה גם סיינה וליבורנו אבל גם אינטר ורומא. לא חכמה לבשל ולעשות פאדלות על חשבונם של קאניני ודומיו. לי אישית נמאס לראות אותו משחק לפי מצב הרוח שלו או לפי כמה בנות הגיעו לחדר המלון שלו.

הוא שחקן בירידה ויהיה חכם מאוד להביא את קראסיץ' לעונת חפיפה. הגיע הזמן לבנות קבוצה ולא לשחק על החבר'ה הזקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/10
  11. uri מנהלים

אני מבין שחרטת על דגלך להתעסק איתי. תחילה דאיינלי ועכשיו קאניני, הא?! היה מת!

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

קאניני מוכשר, אבל לאחרונה לא בכושר טוב במיוחד, ואורי, החתימה מבחינה דקדוקית לא ברורה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. uri מנהלים

קאניני משחק בחודשים האחרונים כמגן ימני למרות שהוא בכלל בלם שלעולם לא התנסה בתפקיד הזה. אלגרי בלת ברירה חיפש פתרון והלך על השחקן שהוא יכול לסמוך עליו. ויניב לא כתב זאת כי הוא חושב שקאניני לא נמצא בתקופה טובה, אלא כי הוא מחפש להציק לי. תגיד לו יואב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/crybaby2.Xxx

באשר לחתימה, אל תאשים אותי, אלא את התרגומון של גוגל.

14. !Sempre Inter Member

הלוואי וטרייד כזה - מונטארי ובאלוטלי עבור רונאלדיניו - היה אפשרי.....

כמה שאינטר צריכה שחקן כמוהו.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי ממש אדריאנו חסר.