המחזור 2 בפרמיירליג-צפון לונדון מסתבכת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏22/8/08.

1. קינג לדלי Member

עולל,אתה לא בטוח שהאנטון שלך בדרך להתקדם בסנדרלנד ???

2. אבו Member

אולי לא ה"כבשה השחורה" של הליגה(בולטון של סם?), אבל קבוצה שכמעט באופן קבוע עושה צרות לגדולות- בהחלט כן. סאותג'ייט עדיין רחוק מלהוכיח יותר מדי בקדנצייה שלו בבורו, אבל להעמיד קבוצה מול הגדולות הוא יודע.

3. בועז Member

יכול להיות שהוא יעבור..יתקדם?ימים יגידו. אתה כאן זה שחוזה את העתיד אז ספר לי אליהו..
    מה שבטוח זה שסנדרלנד הולכת לשים סכום על השולחן, השאלה אם ישקיעו אותו על בלם איכותי או שנסתפק בדבנפורט..

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו ראה את הפציעה הקשה של מייכה ריצ'רדס? הבנתי שהבחור הועף לבית החולים בגלל הראש הגדול של איזה ישראלי בשם טל בן חיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44929000/Xxx/_44929536_portsmouth_manutd.Xxx
    פורטסמות'-מנצ'סטר יונייטד
    שני, 22:00, פראטון פארק
    שופט: כריס פוי

כאשר הוגרלו משחקי הליגה האנגלית, סביר להניח שחשכו עיניו של הארי רדנאפ. קבוצתו פורטסמות' קיבלה את הנורא מכל-מפגשים עם צ'לסי ומנצ'סטר יונייטד בשני מחזורי הפתיחה. בשבוע שעבר נראה שהייתה לו סיבה להתאכזב-פומפי הציגה משחק חלש ונרפה בסטאמפורד ברידג' והובסה 4-0, אך היום צפוי סיפור אחר לגמרי. ניקו קראנצ'ר נמצא בספק גדול למשחק עקב פציעה במשחק של נבחרת קרואטיה, ולעומת זאת הקשר המצטיין לסאנה דיארה החלים מפציעה וישחק מול השדים האדומים.
    הרכב משוער: ג'יימס, ג'ונסון, קמפבל, דיסטאן, טראורה, דיופ, דיארה, דיוויס, תומאס, דפו, קראוץ'.
    הארי רדנאפ: "אני תמיד מחכה בציפייה למשחקים כאלה ויש לנו רקורד טוב נגד יונייטד. בעונה שעברה לא הפסדנו בבית לארבע הגדולות, והמפתח הוא להשתוות לרמה שלהם. זה לבטח מבחן גדול עבורנו, ואני חושב שאנחנו קבוצה ביתית חזקה. יונייטד לא שמחים לבוא לכאן והם מעולם לא היו".
    http://soccerlens.com/wp-content/uploads/2007/11/harry-redknapp.Xxx
    רדנאפ יקווה למשחק טוב יותר של קבוצתו

בימים אלה, סר אלכס פרגוסון לבטח מרגיש דז'ה וו לעונה שעברה. גם אז מנצ'סטר יונייטד פתחה את העונה עם מכת פציעות רחבה, גם אז המשחק הראשון בבית הסתיים בתיקו, וגם אז במחזור השני היא נסעה לפורטסמות'. אז זה נגמר 1-1, כשפול סקולס כובש, בנג'אני משווה וכריסטיאנו רונאלדו מורחק. היום יונייטד בוודאי תרצה לנצח-בשבוע הבא היא לא משחקת בליגה עקב הסופר קאפ, ושני משחקיה הבאים יהיו באנפילד ובסטאמפורד ברידג', כך שפרגי בוודאי יודע שאם לא ינצח היום יש סיכוי סביר שקבוצתו תישאר עם מספר נקודות נמוך במיוחד לאחר ארבעה משחקים. קרלוס טבז, שנעדר מהמשחק מול ניוקאסל עקב סיבות משפחתיות, חוזר לסגל ולהרכב, ואיתו אנדרסון שחוזר מהאולימפיאדה ואואן הארגריבס שחזר להתאמן אך לא בטוח שיפתח בהרכב. נאני עדיין מושעה, קאריק, פארק וכמובן רונאלדו עדיין פצועים.
    הרכב משוער: ואן דר סאר, בראון, פרדיננד, וידיץ', אברה, פלטצ'ר, אושיי, סקולס, גיגס, רוני, טבז.
    מלך השערים של יונייטד, דארן פלטצ'ר: "זה אולי עובד לטובתי שכל כך הרבה שחקנים חסרים. הרבה שחקנים שלנו בחוץ, וכשהסגל קצר, אתה צריך לקחת את ההזדמנויות שלך. יש הרבה שחקנים טובים בסגל וכולנו יודעים שאם לא תשחק מספיק טוב המנג'ר יוציא אותך מההרכב. אבל, כמו שראינו פעמים רבות, המנג'ר יתמוך בך אם תעשה את עבודתך כמו שצריך".
    http://www.freewebs.com/darrenfletcher/115371_400X600.Xxx
    פלטצ'ר ימשיך לכבוש?

המשחק הזה יהיה המפגש השלישי בין הקבוצות תוך חודש-תחילה הן נפגשו במשחק ידידות בניגריה, שבו ניצחה יונייטד 2-1 משערים של טבז ואיגלס (שנמכר לברנלי) לעומת שער מצמק של דפו. לפני שבועיים הן נפגשו בוומבלי למפגש מגן הקהילה המסורתי שהסתיים ב0-0, ויונייטד ניצחה בפנדלים וזכתה בתואר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/08
  6. קינג לדלי Member

אני מאוד מופתע מההרכב ההגנתי של רדנאפ.
    קרנצ'אר פצוע והוא עולה עם שלושה בלמים ושלושה קשרים עם אוריינטציה הגנתית.

הוא יצטרך לקבל משחק מעולה מהכנפיים של גלן ג'ונסון וארמאנד טראורה.
    באמצע ישחקו דיסטין,קאבול וסקאמפבל.
    בקישור דיופ,שון דייויס,ודיארה.
    בחוד דפו וקראוץ'.

זה הרכב שאם הוא מקבל גול הוא ידבר ללאמפות.
    מצד שני אם הם כובשים ראשונים יונייטד יתקשו.
    גם יונייטד לא בהרכב מושלם.אברה בקישור ואושה מגן שמאלי.

הימור שלי : 2-0 ליונייטד.
    שערים של רוני וסקולס.

7. Stretford Ender Member

יש לי הרגשה רעה. בלי קיצוני אמיתי יהיה לנו קשה מאוד מהאגפים ועם כזה בונקר באמצע...
    בכל זאת - סומך על הבחורים.
    Come on United!

8. SkiMan Member

אברם גרנט אורח כבוד של סאשה גיידמאק,
    :aaarofl:
    אוי אבריימלה...
    הארי רדנאפ היזהר והישמר!

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי הקבוצות בלי אף קיצוני טבעי על המגרש, מה שעל הנייר נשמע כמו מתכון בטוח לשעמומון מבוקר, אבל איזה משחק נפלא אנחנו מקבלים... איזה קצב מטורף אפילו בסטנדרטים אנגליים (ולראייה גם ההתלהבות של השדר האנגלי מהקצב), איזה תיקולים בלתי מתפשרים והתאבדויות על כל כדור, תענוג. נו, עם כזו אווירה ביציעים איך לא ירוצו כמו משוגעים? חולה על פראטון פארק.

רדנאפ צריך לעשות שינוי התקפי כמה שיותר מהר ולהעלות את ג'ון אוטאקה, שהוא הדבר הכי קרוב לווינגר שעומד לרשותו. במערך הנוכחי פומפי תתקשה מאוד לכבוש. אני הייתי מעלה את אוטאקה לכנף שמאל ואת קאבול שולח לחפש את עצמו על הספסל. הוא אאוט לגמרי מהשנייה הראשונה של המשחק, בירידה למחצית הוא שאל את הסדרנים לאיפה ויין רוני נעלם, הוא עדיין מחפש אותו אחרי הסיבוב הענק שרוני האכיל אותו כמה דקות לפני זה.

ביונייטד כרגיל, בעיני לפחות, מעל כולם בולט פול סקולס. כמה קלאסה יש לשחקן הזה, תמיד פנוי למסירה איכשהו, כל כדור עם כתובת, מנהל משחק בכזה דיוק ורוגע. ענק.

נקווה למחצית שנייה טובה לא פחות

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/08
  10. קינג לדלי Member

זה נכון שאין אף קיצוני טבעי אבל עם מגן כמו אברה מי צריך קיצוני.

לגבי הקצב,תמיד בתחילת העונה הקצב איטי והקהל לא בעניינים בגלל השמש בעיניים.
    היום משחק ערב ורואים את ההבדלים.
    הליגה האנגלית מדליקה מנועים תמיד במחזור הרביעי חמישי בערך.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ביחס למשחק ערב המחצית הראשונה היתה מיוחדת... מתי ראית לאחרונה את ג'רמיין דפו האגואיסט הזרקן יורד ככה לגליצ'ים? כולם מלכלכים את המכנסיים היום.

עדיין לא הצלחתי להחליט למי הגול שייך, אבל לדעתי פלטשר בכלל לא נגע בכדור בכל המהלך. אני מתלבט אם זה עצמי של קמבל או דיסטאן... בעצם מה זה משנה בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

איך אומר אורח הכבוד באצטדיון היום? Positive Win. המחצית הראשונה הייתה הססנית, פומפי שלטה ועדיין הצלחנו לאיים על השער ולכבוש (אגב לא ברור לי איך קישרו את פלטצ'ר לשער, גם לדעתי הוא לא נגע, אבל למי אכפת, מי צריך את ברבאטוב, יש לנו סקורר!). המחצית השנייה הייתה ברוח ארסנלית משהו-שליטה מוחלטת בכדור בלי הרבה איומים, ופומפי סידרה לואן דר סאר שני מבחנים ולנו שני התקפי לב. אני בהחלט מעודד ומרוצה מהמשחק, וצריך להסתכל הלאה למשחק הבא-שלוש הנקודות הבטוחות שלנו באנפילד.

13. Jack Wilshere Member

טבז היה המצטיין במגרש, בעייני. לא הפסיק לרוץ לרגע, חזר אחרונית כדי להיות יותר מעורב במשחק המסירות, אינטליגנציית משחק נדירה. אני מת על השחקן הזה. אין פלא שפרגוסון היה מוכן לשלם עליו סכום אסטרונומי. כמעט כל השחקנים שפרגוסון שילם עליהם סכומים אסטרונומים הם שחקנים מיוחדים במינם, במובן הזה שהם נותנים מעצמם מעל ומעבר עבור הקבוצה (בין היתר, טבז, רוני, פרדיננד).

14. קינג לדלי Member

רדנאפ הגזים לגמרי עם ההרכב הזה.
    יש קטע למאמנים שמביאים שחקן ורוצים בכח לדחוף אותו בהרכב אז הוא הוסיף את קאבול לקמפבל ודיסטאן.
    ואם כבר הוא עשה את זה,הוא היה צריך לעלות עם אוטקה או תומאס במקום דיופ או דייויס.
    פשוט אילץ את פומפי לשחק לרוחב.

יונייטד מידי פעם הנעת כדור המפורסמת,רואים שזה רק ההתחלה אבל ג'וב דאן במגרש קשה וזה מה שחשוב.
    לדעתי הגול הוא עצמי של סקאמבל.

15. Jack Wilshere Member

אני לא חושב שזה יהיה כ"כ מופרך לומר שהאשרם (ואברם) כבר התחיל לערבב את סשה גאידמק וכל מקורביו. פתיחת עונה הנוראית של פומפי אינה מקרית (בשני המשחקים הראשונים הם נראו, לכל היותר, כמו קבוצת ליגת העלק), הואיל והאשרם עובד שעות נוספות. רדנאפ בהחלט צריך לשמור על הכיסא שלו.