בעע.. שנה שעברה סיבוב שלישי היה את הגארבג' טיים המגעיל הזה, ועכשיו זה כבר מתחיל מסיבוב שני.. צריך להתאפס, אומנם לא הפסדנו, אבל השחקנים שיחקו היום בהילוך תשיעי וזה מאוד חמור...
לצערי הרב הפועל תל אביב נמצאים בכושר מדהים ואילו מכבי עגלקטיקוס בכושר עלוב.. מפחיד לחשוב מה יהיה בדרבי בעוד שבוע,על אחת כמה וכמה ששחקני הפועל ירצו לנקום על הדרבי הקודם.. נקווה ליום טוב של נמני(כרגיל)וגם של שטראובר(לאיזה מצב הגענו שאנחנו תלויים בליצן הזה..)
זה מה שאני אומר בעצם...שהוא עד העונה היה ליצן וזה כל כך עצוב שמכבי תלויים בשטראובר.. הוא העונה באמת מצוין,למרות משחק גרוע שלו בחיפה,הוא עדיין יחד עם נמני הגורם לכך שמכבי לא בתחתית.
הגיע הזמן ,באמת הגיע הזה,אולי עכשיו נתחיל לראות איזה משבר בצפון? כולי תקווה,יש עוד סיכוי להחיות את הליגה.
לא ראיתי דבר מהניצחון של הקומוניסטים,אבל נראה שהם בכושר טוב ולא יתנו שהדרבי הקודם יחזור על עצמו שוב. ובניגוד לדרבי הקודם,הבועל יבואו כפייבוריטים ברורים,וגם ביציעים אחרי שהוחלט ששער 11 אדום למרות שאין סיכוי שהם ימלאו אותו.
למה בדיוק נראה לך ? הפועל נמצאת בתקופה טובה ועם ההצלחות האוהדים באים , ועוד כשהם יבואו פיבורטים בדרבי האוהדים יבואו בהמוניהם , וגם ירצו לנקום במכבי על התרגיל המסריח עם שער 5 בסיבוב הקודם
שמעתי ברדיו על הגול של ורמוט , אמרתי אני חייב לראות בטח גול גדול . ראיתי בטלויזיה ו.... לא משהו , ברור שזה שער יפייפה של השחקן המוכשר הזה , אבל ברדיו כל כך הגזימו , "לוקח כדור מהחצי עובר 4-5 שחקנים וכובש " עבר את לוקמן בלבד , לגמאן ואלול הוא עשה תנועה כזו עם הגוף שניהם הלכו ימינה , הוא שמאלה וכבש . שער יפה , אבל לא שער גדול כמו שאמר ברדיו.
כן גם אני ברדיו עשו מזה יותר מדי גול נאה אבל עד כדי כך גדול . הפרשן או השדר ברדיו אמר "מראדונה?ורמוט" מה זה השטויות האלה רק אני ראיתי עכשיו בראשון בשער את ויקי פרץ אחד הסמלים הגדולים ביותר של מכבי תל אביב שר "הפועל עולה" ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx