המחזור ה9 בליגת העל: מכבי פ"ת משפילה את בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏17/11/06.

1. a.m Member

הגיע הזמן באמת, היה חסר לנו לצאת גם היום בלי ניצחון
    אבל תכלס, כדורגל, נראנו בושה וחרפה...

2. Riki Member

משחק חרא שלנו, הניצחון בהחלט לא הותיר שום טעם טוב.
    עשו לי מיגרנה, ואני מקווה ששחר מתכוון לממן לרבבות אוהדי חיפה טיפול פסיכיאטרי פלוס פיצויים על עוגמת הנפש.
    חבורת דגנרטים, בשביל זה משלמים להם כסף ? מתסכל אותי שהם פשוט לא משחקים !!

לפחות לקחנו 3 נקודות בתקווה לעתיד טוב יותר. (טפו) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי חיפה הייתה טובה בהרבה מהפועל פ"ת אבל השורה התחתונה היא שחיפה לא הייתה מנצחת ללא נגיעת יד מיותרת וטיפשית אבו רייא שאני עדיין לא מבין מה ניסה לעשות שם. אבל זה לא ממש חשוב כי מה שהכי חשוב זה שחיפה השיגה סוף סוף ניצחה ואולי זה מה שיטיס אותה קדימה.

אשדוד השיגה ניצחון ענק בשכונת התקווה, אלון חזן מנצח אחרי 2 הפסדים ואני שמח בשבילו כי מגיע לו ומבחינה התקפית אשדוד נראית מצויין. עזרן, הולצמן ושריקי כובשים שוב ושוב ובאמת שלישייה מאוד מסוכנת. הבעיה של אשדוד היא בהגנה, גורה טל במשחק איום ונורא, אשם ב-2 השערים, לפחות יש לו חלק בהם, ברק בדש פשוט עשה ממנו פורפרה ועם כל הכבוד לברק בדש.... בלם חיזוק מחו"ל לא יכול להיות מושפל בצורה כזאת.

מכבי ת"א... מה נאמר ומה נגיד.... כמה שהם ינצחו וכמ שהם יהיו טובים זה יעשה טוב לליגה שלנו. מכבי ת"א ממשיכה בריצה המטורפת שלה, כושר שיא, ביטחון עצמי בשמיים... לוני לא היה יכול לצפות ליותר. מכבי כרגע מקום שני וואי ואי מה שמחכה לנו שבוע הבא... מכבי חיפה מגיעה לבלומפילד.

4. Berkovic Member

ניצחון רביעי ברציפות של מכבי ת"א הפעם על הרצליה. מי היה מאמין לפני חודש שזה יקרה שתי התל אביביות צמודות בפסגה לבית"ר. לא ראיתי את המשחק אבל קראתי שמכבי לא שכנעה אבל כמו לפני שבועיים ניצחה,בכל מקרה המבחן האמיתי יהיה שבוע הבא מול מכבי חיפה.
    מכבי חיפה אולי חוזרת לעצמה עם ניצחון חשוב מול הפועל פ"ת חיפה לא ניראתה מצוין אבל עשתה את שלה וניצחה וזה הכי חשוב. קטן הוכיח לקשטן כמה הוא טעה שלא זימן אותו לנבחרת עם צמד. שאפו להפועל פ"ת על משחק נהדר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/06
  5. Riki Member

הניצחון חשוב ולא מורידים מהערך של השלוש נקודות.
    אבל הרשה לי לחלוק עליך לירן, משחק איום ונורא בכל פרמטר.

וקטן הוכיח לקשטן מה בדיוק ?

כלום, פשוט משחק שעדיף לשכוח.

6. Igi Member

ברצינות עכשיו, אתם רוצים להגיד לי שאין איזה מגן שמאלי בן 17 בנוער? באמת, אבל באמת שעדיף לחפש כבר עכשיו בנוער מחליף לקייסי להמשך העונה.

לגבי המשחק:
    מסודי,אנדרסון וקולאוטי במשחק חלש מאד. קטן היה נכלל בקטגורייה שלהם עד הדקה ה-60 בערך ומשם פרח.
    בוקולי לא היה רע , אבל חזר להיות הבוקולי של פתיחת העונה בליגה.
    חרזי, קינן ואולארה היו טובים(לא שהיה להם יותר מדי מה לעשות).
    רפאלוב סופסוף קיבל את ההזדמנות שלו ופתח מעט את משחק ההתקפה, אבל שיחק ללא ביטחון בגרוש לאחר מספר איבודים וזה לא מצא חן בעיניי.. אבל אני אישית העדפתי אותו על מליקסון בתור הקלף המנצח מהספסל - בישל את השוויון.

בסך הכל משחק חלש מאד מאד של חיפה מהדקה ה-15 עד הדקה ה85.

7. a.m Member

לא יודע מה הוא הוכיח אבל מה שבטוח זה לא השבוע של קשטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx שונא אותו

8. Igi Member

קטן הוכיח שהוא לא היה תורם כלום אם היה משחק ברביעי. זה שהוא כבש צמד לא נותן לרמי ויץ זכות לאמר את המשפט הזה.... דרך אגב, שיראה עוד קצת שהוא אוהד חיפה בשידורים, למה לא.. הרי גם ככה זה כל כך ברור גם אם אתה לא מכיר אותו מראש.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן צודקת אבל אני בסך הכל ניזון מהתקציר חיפה הייתה יכולה לגמור את המשחק הרבה יותר מהר ובקלות.

אבל צודקת מבחינת היכולת אי אפשר בשום אופן להגיד שחיפה הבריקה, או מינימום הייתה טובה.

10. Berkovic Member

הוכיח גם הוכיח.
    צמד לא נחשב?

11. מיכל3 Member

לא. תזכיר לי מתי קטן היה טוב בנבחרת? באמת שלא זכור לי משחק אחד אפילו שהוא היה טוב שם, אין לי
    הסבר למה. חוץ מזה, אם ראית את כל המשחק היום היית מבין ששערים זה לא הכל במשחק, עד השער
    הראשון קטן לא עשה כלום במשחק..היה אנמי כמו שהוא נוהג להיות בתקופה האחרונה.

12. a.m Member

אם כבר יש מישהו שמראה הכי הכי את מי הוא אוהד זה מאיר איינשטיין את בית"ר, כל משחק הוא דואג להזכיר זאת מחדש...
    צמד לא נקרא להוכיח? מה כן? מגיע לקשטן, שילך לעזאזל...

13. Berkovic Member

הוא לא היה טוב במשחקים האחרונים בנבחרת, אבל הוא עדיין היה חסר למשחק מול קרואטיה.

14. לויטה Member

הכי מצחיק אותי זה לראות את האוהדים המתוסכלים של מכבי (ואני מצדיק אותם) פשוט מסרבים לקבל את הרצף של הקבוצה שלהם ורק יורדים עליה.

לאדע, זה מוזר, כאילו הם רק מחכים לנפילה כמו תמיד, או כאילו הם מתים שהיריבות שלהם ינצלו את המצבים שלהם.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קטן לא הוכיח שום דבר.
    בליגה הוא טוב תמיד.. סו וואט? הדבר היחיד שהוא מוכיח לכולנו פעם אחר פעם זה שברמה הבינלאומית הוא לא מועיל בשיט. ועם כל הכבוד בעיטה אחת מחוץ לרחבה ופנדל לא הופכת את המשחק שלו למדהים. אבל לא משנה.. גם אם הוא היה היום בלתי עציר... בליגה שלנו זה לא חוכמה.
    ראינו אותו מול מגינים בנבחרות, לא מסוגל לעבור אף אחד.