המחזור ה38 בסריה A::אינטר אלופה וסמפ בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏15/5/10.

1. uri מנהלים

אין לי אלא להצטרף לצהלות השימחה שלאוהדי יובנטוס ולשמוח על השריקה שבישרה את סיום העונה! כולי תקווה שההנהלה למדה משהו מהכשלונות של קורבינו.

ברכות לסמפדוריה על ההישג המרשים. בואו רק נקווה שהקבוצה לא רק שתצליח לשמור על מה שיש לה (הרי כבר זה בסימן שאלה גדול), כי אם גם להתחזק כראוי.

מזל טוב לאינטר על הסוקודטו. מטריקס אתה אלוף!

http://www.corrieredellosport.it/images/Articolo/76i/C_2_Articolo_110404_immagine_alternativa.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/10
  2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

על איזה טרבל אתם מדברים? עד כה יש לאינטר אליפות וגביע, מספיק לי לראות אותם זוכים בדאבל. אני צריך להתכונן נפשית למוצאי שבת,רק לא טראבל (של אינטר). FORZA BAYERN.

פאציני סקורר ענק שהשנה נכנס לרשימה של הטובים בעולם, זה יהיה חטא אם ליפי לא יפתח איתו בהרכב הנבחרת. העונה פאציני כבש 43% מסך שערי הזכות של סמפדוריה בליגה!
    מגיע מחמאות גם למקסי לופז שמחזיק את קטאניה לבדו ובחצי עונה הבקיע 10 שערים.

3. Sempre Inter Member

נגד רומא הובלנו 1:0 במשחק חוץ בגמר גביע, ועדיין אינטר עשתה התקפות אחרי היתרון ולא התבצרה. אלו בכל מקרה משחקים בודדים, כנראה שלא ראית את אינטר לאורך כל העונה. נגד צ'לסי וברצלונה אינטר שיחקה מדהים, רק במשחק הבית האחרון ניצחנו את קייבו 3:4, והיו הרבה משחקי סקודטו נפלאים. אני מאוד מאושר מרמת הכדורגל שאינטר הציגה השנה, לא פחות מההישגים.

המשחקים הביתיים מול ברסה וצ'לסי היו עילויים. רק עליהם מגיע לנו לזכות באלופות. לא זוכר מתי בפעם האחרונה איזושהי קבוצה הביכה כך את ברצלונה או גרמה לצ'לסי הטקטית להיראות כ"כ אומללה.

מגיע לנו הרבה כבוד ומחמאות. לטעמי העונה הגדולה ביותר של אינטר מאז שאני זוכר את עצמי אוהד שלה. וזה קרה מזמן.

והכל בזכות מוריניו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/10
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

זאת בהחלט האליפות הכי מרשימה של אינטר וזו שאני לפחות הכי מחזיק ממנה. חבל מאוד שהיא לא הפסידה אותה אבל היא הייתה ראויה לזכות וחבל כל כך בעבור רומא. הזדמנויות כאלה לא ברור אם יחזרו כמו שקיבלה כמעט במתנה. האופי הרומאי במשחק מול סמפדוריה הכריע את הכף.

אני מאוד חושש מההשתתפות של סמפדוריה, מה שמשדרים משם זה מכירה סיטונאית ואי וודאות גדולה וזה לא טוב במצב הנוכחי של איטליה בדירוג. כאן הייתי מעדיף את פאלרמו וזאמפריני.

עכשיו מסתכלים קדימה לעבר הקיץ. נקווה שכל הקבוצות יתחזקו כראוי.

5. avdz7 Member

ברכותיי לאינטר.
    בשנה הבאה יובה אפילו לא תשתתף בליגה האירופית?

6. uri מנהלים

תשתתף.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה זה שבת טראבל?אתה חושב שזה הולך לבוא כל כך בקלות?
    בע"ה נזכה,עד אז להנמיך פרופיל כמה שאפשר,הגביע לא בכיס.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עברו איזה יותר מ25 שנה והוא עדיין עם המשקפיים האלה....

10. AS R Member

יופי של עונה הייתה. רומא נתנה קאמבק גדול אבל לא יכלה לאינטר שהשנה סוף סוף לקחה את האליפות בצורה יפה, כשהיא משחקת טוב ויכולה עוד לזכות בטראבל. דייגו מיליטו השחקן המצטיין של העונה. קצת מעצבן לראות את הקבוצה האיטלקית הבכירה משחקת עם שחקן איטלקי אחד בהרכב (וגם הוא מהגר). אבל שיהיה. כל הכבוד למוריניו ואינטר שלקחו שוב את האליפות, רק שלא יקחו טראבל.