לופא מדבר מהלב ! הוא יודע כשהוא היה בהפועל באר-שבע לא היה את כל הגועל נפש הזה. כמה כואב לכם לשמוע את האמת.
בעונה שעברה שהוא היה בהרצליה זה היה אפילו יותר גרוע(פרדי לקח את אותו סגל לגמר גביע ולקח הכי הרבה נקודות בליגה), הבנאדם מדבר כמו קאפלו שהוא מתאים לאמן בירוחם במקרה הטוב.
עזוב הראל נו באמת , מי הוא מחזיק מעצמו בכלל? ובקשר למשחק, אין לי מילים חוץ מביזיון. כואב הלב לראות איך השחקנים ירקו היום בפנים של האוהדים.
לופא קדוש מבלבל ת'שכל כל המשחק, חושב את עצמו יותר מדי. משחק חלש של שתי הקבוצות, הפועל חיפה ניצלה 2 מצבים וטעויות גדולות בהגנה של באר שבע וניצחה ניצחון חשוב. אחרי הגולים באר שבע היתה פשוט מעוררת רחמים.
אל תנסה לקחת את 'הפרס' הזה להרצליה כל כך מהר. אבל מכל הבילבולי שכל האלה של לופא הוא צדק כאשר אמר שמצבים יהיו רק מטעויות בהגנה , ולא רק מצבים היום מטעויות , גם שני שערים מטעויות.
חייבים לסגור את הליגה הזאת. ומיד. * והפועל חיפה,שכבר הלכה לים,נמצאת פתאום רק שתי נק' מב"ש ומליגת העל. כמו כן גם מהכח. ושבוע הבא,כן,ניחשתם נכון. הפועל חיפה-הכח. דיי.זה הורג אותי..
ניצחון יקר מפז להפועל רעננה בקרב התחתית מול אשקלון. אבי מלכה כבש בנגיחה את שער הניצחון לאחר הגבהה של דנדי אוגונגו.
רק במזל אנחנו עדיין מקום ראשון. חיים מלכה תחזור כבר !!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
שאלוהים ישמרו עלינו שבוע הבא בעכו לפחות צ'יצ'יאן , יפרח ופדידה חוזרים. עכשיו אני מבין עד כמה הם חשובים.