המחזור ה26 בליגת העל- בית"ר והפועל נפרדות בתיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Mar 23, 2006.

1. Melixon 15 Member

לא שותף, גנון שיחק מגן שמאלי לדעתי.

Last edited: Mar 26, 2006
  2. בית"רי מלידה Member

תבוא לבקר ב 8 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. EL Capitan Member

חיים, לי סטיסטיקה לא אומרת כלום. מי כמוך יודע, שמשחק של בית"ר מול הפועל זה לא כמו משחק של בית"ר נגד הפועל פ"ת בטדי.

איזה נוסטלגיה זה בטח מבחינת אוהדי בית"ר. קובי גנון, שמוליק לוי, אהוד כחילה, רענן דרעי, תומאש שאנדור, ויקטור פאצ'ה, פישונט....

4. נדב מיכאלי Member

מאז שנת 97-98 (לא כולל אותה שנה) ניצחנו כולה 3 פעמים את הפועל תל אביב מתוך 25 מפגשים (משנת 98-99 עד למשחק בסיבוב הקודם דרך גמרי גביע המדינה ) .
    זה לא מאזן מעודד במיוחד.
    אני מקווה שהיום נירשום את הניצחון הרביעי שלנו על הפועל תל אביב מאז עונת האליפות האחרונה שלנו .

5. TariboWest Member

שמעתי לפני כמה דקות ברדיו שקובי מויאל פותח היום בהרכב ביתר, כנראה.

6. נדב מיכאלי Member

צריך להיות עם ביצים של שור כדי לעשות דבר כזה.
    אולי זה בא כדי להשפיל את אפק?
    אם מויאל יפתח בהרכב אני רק מקווה שלא ירעדו לו הרגליים מהמעמד ושלא נשלם על זה ביוקר.

7. Spanish Weapon Member

קובי מויאל?! למה?!
    הוא חלוץ , לא?

8. FelaKaT Member

הוא קשר אחורי, אבל זה לא את העובדה שהסיכויים שהוא יפתח עם אפסיים. למה שפרננדז יתן לו לעשות את הבכורה בהרכב דווקא במשחק הזה כאשר יש גם את ברוכיאן שיכול לשחק במקומו?

9. TariboWest Member

גם לי זה לא נראה הגיוני אבל ככה נאמר בתוכנית "היציע הצפוני".

10. נדב מיכאלי Member

המגיש של "היציע הצפוני" הוא אוהד הפועל מובהק .
    הוא שונא בית"ר ושונא מכבי.
    ואגב הידיעה הזאת מפורסמת גם בוואי נט.

11. נדב מיכאלי Member

המגיש של "היציע הצפוני" הוא אוהד הפועל מובהק .
    הוא שונא בית"ר ושונא מכבי.
    ואגב הידיעה הזאת מפורסמת גם בוואי נט.

12. הרצליה Member

שלומי ברטלר?
    אוהד הפועל חיפה.

13. TariboWest Member

עומר דיין מגיש את התוכנית במהלך השבוע, שלומי ברטלר במשחקי יום שישי.
    אגב, דיין אכן שונא ביתר ואוהד הפועל אבל את הידיעה הביא עיתונאי ירושלמי (אני חושב שיניב בן-חקון) שנמצא בטדי.
    עריכה: זה כתוב ב-ynet כי הכתב הוא אותו אחד מהיציע הצפוני.

Last edited: Mar 26, 2006
  14. mr.shmactics Member

כמו שאמרתי לכם הסיפסול של אפק הוא לא אישי הוא פשוט היה צריך קשר אחורי ורק מויאל יכל להיות שם כי אמסלם במקום בן יוסף ויואב זיו במקום אמסלם ככה יש חיסרון של קשר אחורי אז מויאל הוא משלים ד"א שחקן מצויין מזכיר את הדור הישן טכני ונלחם כל כדור ראש זה אצלו בראש ועוד הוא מאוד נמוך

15. Raulito Madridista

תגובה אולי קצת מאוחרת על המחזור אתמול....

בני יהודה מקבלת רגליים קרות שהיא פוגשת קבוצות גדולות. היא הפסידה להפועל 4-0 והתפרקה למשל אחרי הגול הראשון, הפסידה 5-0 להפועל בגביע הטוטו, היא חטפה גול שטותי מבית"ר והיה ברור שבמידה והיא סופגת ראשונה הניצחון יהיה של חיפה. נקודת האור היחידה בבני יהודה היה ראובן עובד שעוד ניסה. הביטונים היו משותקים ובאטורינה לא שיחק, היה לו קשה. איזה סלאלום הוא דפק... הוא עדיין יכול להגיע לאירופה....
    משחק גדול של קולאוטי שחזר להבקיע אחרי שלא עשה זאת הרבה זמן, הוא היה חסר לחיפה כמו עידן טל שנתן משחק גדול. אניימה בחצי השני של העונה לא מרשים בכלל, שני גולים אתמול באשמתו לדעתי, בעיקר הגול של זנברג שהפינה הייתה פתוחה. חיפה בסטייל, מגיע לה להיות אלופה.

מכבי תל-אביב לא הראתה שיפור במשחק שלה לדעתי, והיא תגמור את העונה במרכז הטבלה. לא הבנתי למה התלהבו מברקוביץ אתמול לא ראיתי שהוא עזר לייצר מצבים או משהו, מה שאני ראיתי זה שהוא אחרי 50 דקות כבר רצה לצאת ולא היה לו כוח. אופיר חיים כבש שער נפלא אבל הוא זה שאיבד את הכדור... שייע הכניס מוטיבציה בסכנין והם נראו לא רע, יכלו לנצח אבל שטראובר תפס יום. ההחלטה של שייע להוציא את פיטו השחקן הכי יצירתי של סכנין הייתה דבילית, בכל מקרה כפר סבא רחוקה רק נקודה מסכנין.

מכבי נתניה נענשת בגלל הגנה חדירה. גולים יפים של מכבי פ"ת שתוכל לגמור את העונה הזאת אפילו לפני מכבי, במקום החמישי. טועמה חזר בגדול אחרי החמצת הפנדל.

כפר סבא נראת נפלא אבל לא ידוע מה ייקרה איתה כאשר הקבוצה תיהיה במשחק גורלי, עד עכשיו היא שיחקה בלי לחץ לדעתי. היא כבר עברה את המשחקים נגד הפועל ת"א ומכבי חיפה ואם היא יוצאת מטדי עם נקודה זה יהיה טוב. נצרת עילית אולי השוותה זמנית אבל גנבה גול העונה היא משחקת בונקר בניגוד לשנה שעברה, איווניר צריך להתפטר. יבואה הוא חלוץ מצויין שעושה הרבה רעש אבל הוא קצת מזלזל. יכל לגמור את המשחק נגד נצרת עילית עם 4 שערים. בכל מקרה אני בעד כפר סבא ומקווה שתישאר בליגה.

יש לי הרגשה רעה בקשר למשחק של בית"ר נגד הפועל.