המחזור ה26 בליגת העל- בית"ר והפועל נפרדות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/3/06.

1. ManUtd Fan Member

ת'אמת, במשחק של מכבי נגד סכנין אני לא יודע מי אני רוצה שתנצח, אלו שתי קבוצות שאני ממש לא סובל, ואני יהנה לראות את שתי הקבוצות מפסידות, אבל כרגע. ברקוביץ' כמו שהוזכר יחזור לשחק, ואולי הוא זה שיעיר את מכבי מהתרדמת, ואולי הם ישתפרו איתו. נחכה ונראה.

2. EL Capitan Member

בית"ר קבוצה טובה יותר מהפועל. אם זה לא היה בבלומפילד, המקסימום שהפועל הייתה יכולה להוציא מבית"ר, שתבוא גם בפוקוס ובריכוז מלא בגלל הקרב על המקום השני, הוא תיקו. אבל בבלומפילד זה סיפור אחר לגמרי, הפועל יכולה גם לקחת את מלוא 3 הנקודות. נקווה לטוב.

3. בית"רי מלידה Member

ידידי:

הסטטיסטיקה של בית"ר מושכת את הבסיס לכל התאוריה שלך.

רוב נצחונותיה של בית"ר הושגו בחוץ.

4. מכבי הרצליה ! Member

כן אבל מה הסטטיסטיקה של נצחונות של ביתר בבלומפילד מול הפועל?

אני מקווה שתנצחו אותם אבל בלומפילד זה הנאחס שלכם.

5. הרצליה Member

תגידו כמה פעמים עמי אזולאי הורחק העונה?
    3 או 4?

6. burning soil Member

כל הכבוד להפועל כפ"ס שמנצחת 3-1 את נצרת עילית וכעת רחוקה כ-5 נק' בלבד ממקום
    מבטחים,נראה איך הם יתפקדו מעכשיו במאני טיים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/06
  7. Melixon 15 Member

אני לא בא לצאת בהצהרות לגבי אוחנה כמו שלא באתי לצאת בהצהרות שהוא מאמן גרוע, אולי לא המאמן הטקטי הכי גדול בליגה אבל אתם רואים שיש שיפור ענקי בכפ"ס מאז שהוא הגיע!
    אולי זה עדיין לא ריאלי להגיד שהם נאבקים על הישארות, אבל תקווה הוא מביא להם..

אוהבים אותך אלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

8. נדב מיכאלי Member

אוחנה מצליח בכפ"ס ואני מפרגן לו על זה,כניראה שלקבוצות נטולות לחץ וקהל גדול (ויסלחו לי אוהדי כפ"ס) הוא מתאים.הלוואי שישארו בליגה.
    חיפה מוציאה את כל העצבים שלה מהמחזורים האחרונים בליגה על בני יהודה,לא הייתי רוצה להתחלף עם בני יהודה היום.
    בכל מקרה ,כצפוי חיפה תנצח ותסיים את כל הספקולציות שאמרו שאם יקרה ככה ואם יקרה ככה אז אולי חיפה יאבדו את האליפות.
    זה שטויות השנה חיפה אלופה - מקווה שלא תיקח טריפל.
    מכבי פתח תקווה כצפוי ברחה מהתחתית ועכשיו הם קבוצה שמקשה על כל יריבה ,שמח שעברנו אותם כבר.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה חזרה לעצמה , וכל מי שפינטז איכשהו שהיא מאבדת את האליפות יכול להפסיק לפנטז.

לסגור את הבאסטה , עד עכשיו זה היה תיאורתי , עכשיו זה רישמי , מכבי חיפה אלופת המדינה 2005/2006 .

10. נדב מיכאלי Member

ריבלאדו אני לא השתתפתי במסע הספוקלציות .
    חיפה השנה תיהיה אלופה אני אף פעם לא טענתי אחרת ,שיהנו ,שנה הבאה אני מקווה שזה ישתנה.
    0-4 לחיפה ד"א ,זנדברג .
    1-0 מכבי תל אביב בדוחא,אופיר חיים.
    רק שחיפה לא יקחו טריפל.

11. FelaKaT Member

בשבוע הבא כפ"ס מגיעה לטדי והפועל פ"ת נוסעת לנצרת. כפ"ס תצטרך לקוות שיהיה נס והיא תצא עם נקודות מטדי ושהפועל פ"ת תנצח\תוציא תיקו בכדי לשפר את הסיכויים שלה להישאר בליגה.

12. כפר סבא בנשמה! Member

חבל שאוחנה לא הגיע קודם יש לו אחוזי הצלחה מדהימים.מבחינת יכולת גם אצל אלישע שיחקנו יפה אבל לא הבאנו נקודות.
    מבחינת קהל -אם נצרת עילית הביאה למשחק כזה 20 אוהדים ואתמול ראינו כמה אשדוד הביאה לפ"ת אין לנו מה להתבייש ומבטיח לכם שאם נחזור חזק לתמונת הסכויים במאני טיים נמלא את בלויטה ב-5000 אוהדים.

13. Melixon 15 Member

כ"כ ברור שחיפה לא תאבד את האליפות בכזאת קלות, אבל כל האוכלי סרטים פה חייבים להמציא דברים שם חיפה תפסיד ואם זה, איפה בית"ר כבר ניצחה את הפועל? מי אלה בני יהודה מול חיפה?
    גם העיתונאים חגגו על זה שהאליפות פתוחה, בולשיט.

בינתיים 1-1 בדוחא, קסום.
    איך סכנין מכלום עושה נקודות, שירדו כבר הם לא קבוצה, ועוד נצרת עילית הפסידה - בכלל לא טוב.
    מכבי ת"א אני מת שיפסידו בכל משחק שיגמרו את העונה הכי מושפלים שיש אבל נגד סכנין אם שתי הקבוצות היו יכולות להפסיד זה היה טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ד"א, עם קשר קל,
    חשבתי על זה - למה שתיקו 0 לא יהיה 0 נק' לשתי הקבוצות? זאת דרך טובה להוציא את השיטה של לבוא לשחק על 0-0 ולעודד קבוצות לזרוק את כל מה שיש להם להתקפה במצב של 0-0 בדקות הסיום.
    למרות שזה קצת מהפכני להתחשב בזה שדי הרבה זמן תיקו נחשב נקודה.

14. ManUtd Fan Member

חיפה ברוך השם חוזרת לעצמה, ואני ת'אמת ידעתי שהאליפות סגורה עוד מסיום הסיבוב הראשון ואני שמח שכך. משחק מצוין של מכבי חיפה, הרבה זמן לא ראיתי משחק כזה טוב מצד מכבי חיפה, ואני רק מקווה שזה ימשיך. קולאוטי חזר לכבוש וכבש צמד, עידן טל הוסיף עוד שער בבעיטה חופשית וזנדברג כבש את השער הרביעי. שסוע הבא אנחנו בבלומפילד, איך אני מחכה למשחק הזה, אני מקווה ששם נמשיך את התצוגה מבני יהודה.

מכבי ת"א הוציאה רק תיקו בדוחא, ולא יעזור מה, הקבוצה הזאת מעפנה לאללה, ואם לוני לא ימכור אותם, אני רוצה מאוד לדעת מה יקרה להם. גם אצל סכנין הם לא מצליחים לקחת את הנקודות, וזה מראה עד כמה הקבוצה הזאת במצב גרוע לחלוטין, לא שאני מחדש משהו. אופיר חיים העלה את מכבי לייתרון, אבל קסום השווה. ת'אמת, אני דיי שמח מהתוצאה הזאת, כי את שתי הקבוצות הללו אני לא סובל.

שמח מאוד שהפועל כפ"ס נצחה את נצרת עילית, והיא בהחלט יכולה להישאר בליגה, ואני מקווה שכך יהיה. יבואה כבש צמד, ועמנואל פאפו השלים את כובשי השערים. אלירן אלקיים יכל רק להשוות זמנית. שמח מאוד שהם נצחו ואני מקווה שהם ישארו בליגה.

15. Spanish Weapon Member

הולך להיות מחר משחק חם אש.
    קראתי איפשהו שכל הכרטיסים למשחק בבלומפילד נמכרו ככה שאווירה תהיה ונקווה שגם כדורגל טוב (כמעט כמו שהיה בבית"ר - חיפה)
    וכמה טוב שהבעלים שלך הוא מיליארדר , במידה ובית"ר מנצחת מחר את המשחק, כל שחקן מקבל בונוס של 3,000 דולר.
    זה ללא ספק משחק העונה , הקבוצה שתנצח כאן קודם כל תעלה למקום השני המיוחל ושנית כל תקבל זריקה מנטלית פשוט אדירה להמשך הדרך הקצרה שנשארה.
    הימור שלי : הפועל ת"א מנצחת את בית"ר, הבועה של בית"ר חייבת להתפוצץ ומתי אם לא מול הפועל ת"א ? בכל זאת , זאת בית"ר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/06