נו הרצליה, מה יהיה איתכם? אתם בטוחים שאתם רוצים לעלות ליגה? במשחק ביתי מול קריית שמונה להיות בפיגור 1-0? טוב שעוד מעט יש מחצית, אולי המשחק הזה קצת ישתפר.
חחחחחח כמה שזה היה צפוי בערוץ 1.. אחרי שהשדר בהצרליה מעביר את השידור לב"ש , שלומי דניאלי מראה את השער של הכח מדבר על המחצית ומחזיר את השידור להרצליה , בהרצליה אומר השדר , השידור לב"ש לשלומי דניאלי , אחרי חצי דקה של שקט ותמונה בהרצליה אומר השדר בהרצליה שמעבירים לו באוזנייה שהשידור לא הועבר לב"ש . איי מה יהיה הסוף עם הערוץ הזה
הלוואי שהכח ינצחו היום בב"ש ,הלוואי גם שהם יעלו ליגה. אני אמרתי לפני חודשיים בערך שסיפור העליה לא סגור והרצליה עדיין לא הבטיחה את העלייה שלה ואתם אמרתם שאני מדבר שטויות. הליגה הלאומית היא מטורפת,תזכרו מה שקרה להפועל ירושלים,קריית שמונה,כפ"ס,בית"ר ב"ש.
אפשר לומר, כי העולה השנייה היא קריית שמונה, כפי שטענתי כל העונה. שבוע הבא היא גומרת את הסיפור, מה שאנחנו לא הצלחנו לעשות. מזל טוב נ.ב. למי שיש בעיה איתי יכול לשתוק בשמחה.
איי כמה מטורפת הליגה הזו, אני מקווה שהכל ייקבע רק בשני מחזורים האחרונים כמו תמיד. הפועל באר שבע חייבת לעלות ליגה השנה, יש לי תחושה שאם היא לא תעשה את זה ייקח לה הרבה זמן, הקבוצות שיורדות ללאומית אם הם לא חוזרות עונה לאחר מכן לליגת העל הם נתקעות בלאומית הרבה זמן. מכבי הרצליה שבורים מההדחה בגביע ומזייפים כבר שבועיים שלוש, למזלם הפער בצמרת גדול והם הקבוצה הכי טובה בלאומית, אני מקווה מאוד שהם יעלו בגלל אילן בכר אקס הפועל, הוא אחלה מגן מקומו בליגת העל. לכל מי שבטוח שהרצליה עולה ליגה אז טעות, ב2002 נראה לי הרצליה היו נגד הפועל רמת גן מהתחתית במחזור האחרון וניצחון והם בליגת העל. אסולין כבש 28 שערים באותה עונה כמו כל הפועל רמת גן. רמת גן ניצחה 3-2 והרצליה נשארה בלאומית שהשחקנים בוכים. אני מאוד רוצה גם את קריית שמונה בליגת העל, היא קבוצה שאני בטוח שתשרוד שם ולא תרד. הם החמיצו איזה 3 פעמים ב4 שנים האחרונות עלייה במחזור האחרון, אם זה בגלל תיקו או בגלל הפסד. מאוד לא צפויה הליגה הלאומית, דרך אגב הייתי בטוח שלהפועל חיפה יהיו יותר נקודות והיא תיהיה יותר קרובה לעלייה.
אוי בפעם העשירית,שאט דה פאק אפ. שני ילדים פה שבקושי מכירים את הליגה הלאומית אמרו שהרצליה עלתה וחזרו על זה 30 פעם. לא אני,לא עמית(ולהזכירך,אנחנו אוהדי הרצליה) ולא עוד הרבה אמרו שזה גמור. אז אל תשחק אותה בקטע של אמרתי לכם. תפנה לילדוס ששנה ראשונה שלהם בליגה הזאת וחושבים שהם מכירים אותה ואמרו את זה. ואל תצחיק,אמרת את זה בסיבוב השני שהרצליה הובילה בפער של 7-8. איפה הייתה שזה היה 12 נקודות? חכמים גדולים כולכם. וראוליטו,תעשה לי טובה. מה לעאאעזזל קשורה עונת המכתש שבטעות הגענו למקום ה2 בפער של נקודה אחרי שכל העונה היינו קבוצת אמצע טבלה ובפיניש אדיר הגענו לניצחון מעלייה. ועדיין הרוב שמו את הכסף על ר"ג בגלל שהם היו חייבים תנקודות וזה היה אצלם. איפה הקשר לעונה הזאת שבעונה הזאת אשכרה אנחנו מובילים לכל אורך הדרך?. איציק,יש לי בעיה קשה להתייחס אליך,כי הקבוצה שלך נמצאת ברגעים הכי חשובים שלה,ואתה בוחר כמו כל השנה הזאת,לא ללכת למשחקים. אז למה שייתיחסו?
אין כל העונה לא הלכתי למשחקים של הקבוצה בבית, מהסיבה שאני משתתף במחאת האוהדים נגד אלי ז'ינו, וכמוני יש גם עוד 18500 אוהדים. ובאמת עכשיו, איזה סיבה יש להאמין שהקבוצה שלי תעלה ליגה, אחרי שהיא מפספסת לפחות 5 הזדמנויות לסגור את הסיפור ולהגדיל את הפער, ואז היא כמו זונה מאבדת את היתרון לקריית שמונה??? בשבוע הבא אנחנו מגיעים לקרית שמונה, ואני לא רואה אותנו יוצאים בטוב מהמגרש שמה.. כי קריית שמונה הולכת לאכול אותנו בלי מלח.
אבל אם הסיבה לבריחה היא באמת ג'ינו,אז למה ככל שהקבוצה מצליחה יש יותר אוהדים? כי לטענתך,הסיבה היא ז'ינו,וזה משהו שלא משתנה.
מה זה יותר אוהדים בשבילך? 3000 זה בשבילך יותר אוהדים? כולה 3000. עם כל הכבוד הפועל ב"ש יכולה להביא יותר מ-7000 למשחק.
אין לי מילים פשוט להיזכר בכל עונה ועונה מארבע האחרונות וכרגיל לבעוט בדלי פעם אחר פעם. כנראה שזה בטבע שלנו להישאר בליגה הלאומית,מקומנו הטבעי. מקומו בבית, תפרוש כבר.
אתה מדבר כמוני אחרי הפסד של אינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx חושב שסוף העולם הגיע... ועכשיו ברצינות, זה כבר משחק שלישי ללא ניצחון(רביעי אם מחשיבים את המשחק מול מכבי חיפה בגביע), והפועל לא נראית טוב. מול הרצליה היינו גם צריכים להפסיד, ויצאנו עם נקודה רק הודות לשופט. אבל, אני לא מסכים איתך HBSFC, הפועל ב"ש עדיין יכולה לעלות, זה רק נקודה. בכל מקרה, הקבוצה תצטרך להראות אופי בשבוע הבא בקריית שמונה, ואני מאמין שאפשר לנצח אותם, אצלם בבית.
על ב"ש אין מה להגיד , כל שבת מאכזבים מחדש. והרצליה , הפעם אין לכם על מה להתלונן על השופט (הבארשבעי אגב) , ניהל משחק בצורה נכונה , החלטות טובות אפילו נתן לכם 6 דקות מעל המותר וגם זה לא עזר. אבל מהמשחק בינינו(בין ב"ש להרצליה) שתי הקבוצות מזייפות ובמקום ששני הקבוצות יסגרו את סיפור העלייה הם פותחות אותו מחדש