המחזור ה25 בפרמייר ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by אבו, Feb 9, 2012.

  1. h2z Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    0
    בקשר לקארול - לא ראיתי אותו משחק הרבה השנה, אבל יצא לי לראות אותו שני מחזורים רצופים ואני מסכים לגביי ההתבייכנות שלו, בכל מהלך הוא מקלל לכל הכוונים ומנופף בידיים כמו ילד קטן. מזכיר בצורה מדאיגה את דלגליש שהוא ממש לא הג'נטלמן שעשו ממנו כאן לפני לא יותר מדיי זמן.

    עם כל הכבוד לספירינג, הנדרסון ושות, איפה לעזאזל ג'ררד? משחק שני ברציפות שלו שהוא חלש מאוד, בלי תרומה ניכרת להתקפה או להגנה. אני הייתי בא אליו קודם כל בטענות, בתור שחקן שאמור לשמש דוגמא לצעירים ולדרבן אותם. קבוצה בלי מנהיג על המגרש גורלה להפסיד לצערי.
     
  2. Wave Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    3
    יאללה אפשר לחשוב.. זה שחקני כדורגל וזה משחק סופר אמוציונלי מה מצפים מאברה שיירד מהמגרש בפנים חתומות, בסדר אז אולי הוא הגזים אבל כל האמוציות האלה,בדיוק בגלל זה אנחנו כל כך אוהבים כדורגל
     
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,554
    Likes Received:
    26,842
    Gender:
    Male
    אבל לליברפול אין פצועים פרט ללוקאס, יונייטד סובלת מפציעות הרבה יותר משמעותיות. נכון שגם לוקאס שחקן משמעותי, אבל יש הוכחה ברורה לעומק העדיף בהרבה של יונייטד.
     
  4. Bill Shankly Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    11
    כמה חורים בהודעה הזאת שממש אין לכוח להתחיל לפרט. נראה אם אתה תבין לבד.

    באשר למשחק היום: בסה"כ יונייטד החזיקה יותר בכדור אבל לא הייתי אומר שהיא הייתה דומננטית מובהקת.
    אחרי שני הגולים שלה היא הורידה הילוך וליברפול לצערי לא העלתה הילוך כדאי ממש לחזור למשחק.
    בגדול המשחקים האלה מוכרעים על-ידי ניצול המצבים ויונייטד עם 2 וחצי מצבים במחצית השניה הכריעה את המשחק.

    לגבי הטאקל של פרדיננד על סוארז: אם זה היה באנפילד הוא היה מקבל אדום.
     
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    אפשר להגיד נגרים עוד הרבה פעמים, אבל מספיק להציץ על ההרכבים שעלו למשחקים האלה בעונה שעברה, מבטיח שהם לא הרבה יותר טובים. ההבדל הגדול הוא שהטקטיקה היום הייתה בזיון, אפילו עם הודג'סון שיחקנו חיובי יותר באולד טראפורד, ולא עם שחקנים טובים יותר (קונצ'סקי-אנריקה, קראגר-אגר, מיירלש-הנדרסון, פולסן-ספירינג, קול-קויט, מקסי-דאונינג, סוארז-טורס). כנ"ל במשחק הגביע העונה.

    טקטיקה מבזה, טיפת תשוקה לא הייתה במשחק הזה מצידנו. מחליא.
     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אני כועס עליו לא כי אכפת לי מליברפול אלא כי אכפת לי מיונייטד והוא עלול להיות מורחק על הפרובוקציה המכוערת הזאת. זה שיש בו אולי כעס על סוארז זה לגיטימי, אבל אני מצפה משחקן להפעיל שיקול דעת ולהעדיף את טובת הקבוצה על פני חשבונות אישיים שלו.
     
  7. Gass12 Member

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    7,339
    Likes Received:
    468
    Gender:
    Male
    הייתה תקרית בינהם.סוארז נענש בעקבותיה.לדעתי אברה רצה ללחוץ את ידו של סוארז ובאקט זה להביא לחיסול המתח בינהם.מי שיצא קטן פאתטי ועלוב זה הסוארז שלך.ללא שום קשר החגיגות של פטריס בסיום המשחק היו מיותרות לחלוטין.

    למשחק עצמו.אנחנו בתקופה רעועה.צוברים ביטחון בהדרגה תוך כדי חזרת הפצועים לסגל.יכולתם אם הייתם באים בגישה פחות ארנבתית לצאת עם נקודות מהמשחק הזה.איש המשחק שלי הוא ללא ספק ולנסיה ומיד אחריו סקולסי.
    דה חיאה אבוד בכדורי גובה.בצירוף הפחד הפסיכולוגי של הבלמים שלנו מכדורי גובה(שנובעים ישירות מחולשתו של השוער בתחום הזה)זה היה מחדל להשאיר את קארול בחוץ.
    בלאמי שעשה בנו שמות ב4-3 מול השיטי גם נשאר בחוץ.תודה רבה לך קני.סוארז חלוץ בנזונה שחבל"ז.למזלכם הרע הוא טינופת של בן אדם.צוללן מגעיל ופרובוקטור.אם ינקה עצמו מכל הבולשיט הוא יכול להיות בנקל אחד החלוצים הטובים בעולם.
     
  8. Wave Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    3
    אני לא זוכר שאת בלוטלי השעו אחרי הפרובוקציות שלו נגדנו, אז קשה לי להאמין שאת אברה כן ישעו.
    לגבי המשחק, ליברפול באו במחצית הראשונה במטרה להרוג את המשחק, קבוצה כל כך אפורה, חבל שהורדנו את הרגל מהדוושה והחזרנו אותם למשחק.
     
  9. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אלכס - בהתחשב בכך שבכל שנת 2011 ג'רארד אולי הופיע משהו כמו 10 פעמים (ורובן מהספסל), ובלאמי לא יכול לשחק יותר מדי בגלל בעיות פיזיולוגיות, אי אפשר לומר שאנחנו ממש 'נקיים' מפציעות. וזה עוד בעונת שיא של אגר מבחינת הופעות...
    ובלי קשר לכל זה, ברור שלמנ' יונייטד יש יתרון עומק ניכר על פני ליברפול. כשקבוצה אחת מתחרה על האליפות ועל ליגת האלופות כמה שנים ברציפות, גם השחקן ה-20 בסגל שלה הוא שחקן טוב מאוד (למשל אוואנס). כשליברפול מתחרה על מקום רביעי כבר 3 שנים ובעיקר מאבדת נכסים (עד הקיץ האחרון), יכול להיות מצב שהשחקן ה-14 שלה (קאוט) הוא נגר מזדקן שעולה בהרכב בזכות חסד נעורים בעיקר. ההבדלים ברורים ולא מפתיעים.

    אתה נותן לאברה יותר מדי קרדיט. אם הוא היה רוצה לסגור את הסיפור, הוא היה מוצא דרך להתנצל או לנסות ללבן את העניינים. מעבר לכך, אם סוארז מתעקש 'לכעוס' עליו, מי הוא בכלל שימשוך לו את היד? אין מה לעשות, לסוארז מותר לשנוא אותו.
    אני מפקפק מאוד בכוונות התמימות של אברה, אם פניו באמת היו "לשלום" הוא לא היה מושך לסוארז את היד, והוא לא היה מנסה לתקוף אותו במנהרה בירידה להפסקה והוא לא היה עושה את הפרובוקציה המכוערת בסיום. בן אדם שרוצה להרגיע את המצב לא מתנהג ככה. בן אדם פרובוקטור מתנהג ככה.
     
    Last edited: Feb 11, 2012
  10. Andrei Kanchelskis Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    4,436
    Likes Received:
    418
    אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קרה שאלכס פרגוסון לא ביצע ולו חילוף אחד במשך משחק שלם. אם לומר את האמת לא היה צריך בחילוף כזה, כל הקבוצה תיפקדה נהדר ולא היה צורך בשום שחקן שישנה את המשחק ויסלחו לי ברבאטוב וצ'יציריטו.

    זה היה אחד המשחקים הטובים ביותר שלנו העונה וכמה משמח שזה קורה מול אחת היריבות הכי מושבעות ושנואות שלנו, לא היה לרגע ספק בשליטה שלנו ובניצחון שלנו וחוץ מהשער המיותר שספגנו שגרר אחריו לחץ מרגיז ומבהיל נתקלנו ביריבה פחדנית שלא באמת באה לנסות להוציא משהו מהמשחק הזה.
    סיטי יוצאת מחר למשחק חוץ קשה מול וילה ועכשיו כשכל הלחץ עליה נקווה לראות אותה מועדת שם.
     
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    נוויל נענש בזמנו על חגיגה מול אוהדי ליברפול, אמנם לא בהשעיה אלא בקנס אבל הכל פתוח עם ה-FA.
     
  12. Wave Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    3
    כן, על הדרך גם נזכרתי בספרינט של אדביור באיסטלנדס לכיוון הקהל של ארסנל שאם אני לא טועה הרוויח לו השעיה מכמה משחקים. בכל מקרה, אני יותר ממבין את אברה על ההתנהגות שלו כלפי סוארז.
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,167
    Likes Received:
    7,305
    לא אידיוט אלא סמל ושחקן ענק.
    ממתי אסור לשחקן לחגוג אחרי משחק עם כל כך הרבה אמוציות?

    Because we're Man United, we do what we want
    http://www.youtube.com/watch?feature=playe...&v=8H2OLWTNfg0#!

    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02135/evras_2135459c.Xxx
     
    Last edited by a moderator: Feb 11, 2012
  14. Gnus Avenue Member

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    2,593
    Likes Received:
    0
    ריו מיאצ'י פתח במדי בולטון נגד וויגאן?
     
  15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    מותר לחגוג (למרות שאני לא אוהב חגיגות גדולות אחרי "סתם" משחק ליגה), השאלה איך. מול הפנים של שחקן יריב זה לא הולם ולכן הוא ייענש. מותר לו לנטור טינה לסוארז אבל ברגע שהוא מתנהג ככה הוא מוריד את עצמו לאותה רמה.

    אדבאיור הושעה בזמנו לכמה משחקים בגלל שדרך על ואן פרסי, זה כנראה "חסך" לו עונש על הריצה לקהל.