המחזור ה25 בליגת העל- ניצחון גדול לבית"ר על חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Mar 16, 2006.

1. נדב מיכאלי Member

אתמול הייתי בטדי והיה תענוג,אווירה פשוט מחשלמת,משחק מצויין של בית"ר אתמול,אווירה מחשלמת שגורמת לצמורמורת בכל הגוף.
    מיטרסקי ובן יוסף שיתקו לחלוטין את חלוצי מכבי חיפה שפרט למצב של ארבייטמן בתחילת המשחק לא עשו כלום.
    שניהם היו ראשונים לכל כדור וכמעט ולא עשו טעויות (בן יוסף עשה טעות -אדום מיותר)
    אנסומבו שיחק נהדר אתמול וכמובן שיואב זיו כרגיל היה נהדר,לרואה היה עצבני ומתוסכל מהשמירה האישית שחיפה הצמידו לו אבל בכל זאת עשה כמה דברים נהדרים.
    מליקסון כמו בכל משחק גדול עם חשיבות גדולה מול קבוצה גדולה לא שווה פרוטה אחת,מהרגע שאסולין נכנס (משחק טוב מאד שלו) הגיע השינוי ואז גם הגול .
    בית"ר פתחה את הסיבוב השלישי נהדר : 9 נק' מתוך 9 ,הפרש שערים של 0-5 .
    פרננדז סתם את הפה לכולם ואני שמח על זה,ניצחון על הפועל תל אביב ככל הניראה יכריע בנוגע לכרטיס לגביע אופ"א מהמקום השני.
    אתמול נשברו 3 נאחסים :
    1) סוף סוף הייתי במשחק ולא רק שלא הפסדנו אלא ניצחנו
    2) בית"ר סוף סוף ניצחה בטדי קבוצה גדולה
    3) אסולין סוף סוף כבש בטדי.
    אווירה נהדרת,משחק מצויין רק שימשיכו ככה.
    ולגבי בן יוסף -חסר אחריות
    שבוע טוב ויאללה בית"ר !
    שחיפה ימשיכו להאשים את השופטים,הם פשוט לא יודעים להפסיד בכבוד.
    אגב שמתי לב שבתקופה האחרונה חטפנו 4 אדומים במשחקי הבית .
    ניצחון על הפועל בבלומפילד אחרי 5 שנים וזה יהיה שבוע חלומי !

2. אלי מתחן Member

זאת בכיינות, כי אם בנאדו לא קיבל צהוב אז דוידוביץ' היה צריך לקבל צהוב.
    מכבי חיפה באו לפוצץ לא פחות מבית"ר, מה שהם עשו ללרואה לא בייש את הטיפול בו מצד חוגי'ראת וחלילה. אם לרואה היה צריך לקבל אדום אז אולארה היה צריך לקבל 2 אדומים, על הכניסה המגעילה בלרואה ועל מה שהיה אחרי זה. פשוט אתם לא מסוגלים להפסיד בכבוד. השופטים לא נגדכם ואתמול שטרית לא דפק את מכבי חיפה. במחצית הראשונה הוא לא שרק לשום פאול לטובת בית"ר, למרות כמה כניסות ברורות של שחקנים של חיפה במיוחד במליקסון.

3. Raulito Madridista

בית"ר ירושלים ניצחה בצדק את מכבי חיפה אבל אי אפשר להגיד שהיא הגיעה לכלך הרבה מצבים. חיפה לא נראתה כלכך אנמית וחלשה כבר תקופה ארוכה, מעל לשנה. שחקני בית"ר ניצחו בכל המאבקים של אחד נגד אחד את שחקני מכבי חיפה, שהתבנקרה פשוט ללא סיבה והזמינה התקפות של בית"ר ירושלים. לא מתאים לאלופה לשחק ככה לא זוכר משחק כלכך חד צדדי מבחינה שליטה במגרש של קבוצה נגד מכבי חיפה. עידן טל נתן משחק חלש אבל אהבו לכסח אותו בבית"ר, למרות שגם לחיפה לא היה חסר. יכול להיות שבוקולי היה חסר לחיפה אבל זו לא סיבה למשחק כלכך רע שלה. רוני לוי צריך להחדיר בשחקנים שלו מוטיבציה דבר כזה לא יחזור בפעם הבאה. אסולין היה צריך לפתוח בהרכב בית"ר לא מבין למה פרננדז הושיב אותו על הספסל. אסולין חלוץ נפלא והבקיע שער יפה, כדור גדול של אנסומבו בין 2, בנאדו פישל וגם דוידוביץ, שאני לא בטוח שהראש שלו רק במכבי חיפה. גאידמק הפתיע את שחקני בית"ר ונתן להם עוד מוטיבציה בייחד עם טדי הגואש משמחה.

לא אהבתי 2 דברים, חוץ מזה שבית"ר העפילו למקום השני על חשבון הפועל::

1.לרואה מנסה לעבור שחקנים מכל מצב גם שסוגרים עליו שניים הוא ניסה לעבור בין הרגליים, רואים את הכישרון שלו ואת הכושר הגופני שלו אבל שיחשרר את הכדור מהר יותר.
    2.פרננדז מתנשא מעל רוני לוי וזה לא מתאים. פרננדז חושב שהוא אלוהים שיישתוק. אם לבית"ר לא היו מביאים פנדל(לא יודע אם הגיע לחיפה או לא), גם הוא היה קם על הספסל ומדבר עם השופט, זכותו של לוי.

גם היריקה של בן-יוסף לא הייתה במקום!

Last edited: Mar 20, 2006
  4. Melixon 15 Member

אנסומבו אולי חוץ מדירסאו הקשר האחורי הטוב בארץ, שחקן שעושה עבודה מצויינת ומצויין גם בהתקפה וגם בהגנה. השחקן שהכי תורם מעצמו לקבוצה מתחילת העונה.
    הוא ממש אנדר-רייטד לדעתי, חשקן ששווה הרבה ועבר בין הקבוצות בארץ בגרושים.

ועם קצת חזרה לקרקע, ברור שחיפה קבוצה הרבה יותר איכותית מהפועל אבל נגד הפועל בבלומפילד זה אף פעם לא היה ולא יהיה קל.
    מתי בפעם האחרונה ניצחנו אותם בבלומפילד?
    תסמכו על קשטן שחיים קלים הוא לא יעשה לנו, וגם משחק אטרקטיבי כמו אתמול לא יחזור על עצמו, קשטן תמיד ידע להתבנקר, לשעמם ואז להפתיע וזה בדיוק מה שהוא עשה לרוני לוי.

לרואה היה ענק אתמול, כל נגיעה שלו בכדור הייתה פעולה חיובית שפשוט כיף לראות שחקן כזה משחק, אחד הגדולים, טכניקה לא נורמלית, חשיבה וראיית משחק אלוהית.

5. לא מצאתי כינוי Member

אך איזה ניצחון מתוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אולי הרבה כדורגל לא היה אתמול בטדי אבל מה שבטוח הייתה הרבה מלחמה.
    סה"כ בית"ר הגיעו ל3-4 מצבים דיי טובים ואני שמח שאחד מהם נוצל,סוף סוף אנחנו מנצחים קבוצה גדולה בטדי והקבוצה לא נלחצת מהקהל!
    נקווה שהמאזן החיובי של הסיבוב השלישי ימשיך גם בשבוע הבא בבלומפילד.

6. משוגע בירוק Member

חיפה אולי איכותית מהפועל, אבל זה לא מה שקובע... מה שקובע הוא הכושר והמומנטום שבו נמצאות הקבוצות וחיפה נמצאת במשבר הכי גדול שלה העונה והגיעה לטדי עייפה ושבעה... הפועל ת"א בשלב זה של העונה הרבה יותר מסוכנת לבית"ר, הרבה יותר רעבה לנקודות ושלא נדבר על היריבות האדירה בין הקבוצות, שיוצרת עוד יותר מתח ועניין במשחק זה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מעניין שאוהדי ביצתר מתעלמים מהשיפוט החד צדדי ומהבושידו של מ"ס שחקני הקבוצה הירשולמית, ביתר באו קודם כל לפרק את חיפה דרך משחק פיזי שעבר את גבול הטעם הטוב וניצלו בדרך שופט מושחט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

8. FelaKaT Member

לירן, מכבי חיפה ביצעו יותר עבירות מבית"ר. המטרה הראשונה שלהם הייתה להפיל מרגליים את לרואה, והם הצליחו בזה חלקית אחרי שבמחצית השנייה לרואה כבר לא רץ עקב כל המכות שקיבל.
    ללרואה בהחלט הגיע אדום, אבל באותו מקרה הגיע גם לדירסאו(אפילו בYנט תפסו את הדחיפה המגעילה שלו).
    למכבי חיפה הגיע בעיטה חופשית אחרי נגיעת יד של בן יוסף, לבית"ר הגיע פנדל אחרי דחיפה של דירסאו על אגאנזו(רק בשביל שתראו כמה בן שמעון מושחת:על אותה עבירה של סכנין נגד מכבי ברחבה הוא חרץ תוך שנייה שאכן מדובר בפנדל).
    השיפוט לא היה טוב, אבל הוא לא היה טוב ל2 הצדדים ואתם בוכים בגלל שאתם לא יודעים להפסיד.
    לבית"ר הגיע לנצח, הם היו הרבה יותר טובים מחיפה וגם רצו יותר.

אתם מתחילים להזכיר את אוהדי אינטר...

נ.ב:אם אתם רוצים לראות שיפוט חד צדדי:המשחק הקודם של בית"ר בקריאת אליעזר, בושה לכל שופטי הכדורגל.

Last edited by a moderator: Mar 20, 2006
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גבר, תסתכל על הסטטיסטיקה נראה לך הגיוני שלמכבי חיפה נשרקו כפול עבירות מאשר לשחקני ביתר שגדשו לשחקני חיפה את הרגליים?!

לגבי המשחק הראשון, אני חייב להסכים שהיה שיפוט גרוע.

10. FelaKaT Member

אני לא אומר ששחקני בית"ר שיחקו נקי, אבל אולארה, עידן טל, דירסאו וארבייטמן גם לא היו תמימים.
    כפי שכבר אמרתי, השיפוט היה לא טוב ל2 הצדדים ובטח שלא השיפוט גרם למכבי חיפה להפסיד.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

טקטית זה בית"ר שבאו לשחק התקפי וחיפה שבאו מפוחדים והתגוננו = באו להרוס ת'משחק.

זה מה שמדהים בבית"ר שבטדי אפילו חיפה מפחדים והיו משותקים לחלוטין ב 20 דקות הראשונות.. שלא נדבר על מחצית שניה.. 3-0 היה משקף.

חיפה צריכים לבוא בטענות לעצמם ולמשחק השלילי שהם עלו איתו, והיכולת שהשחקנים שלהם הפגינו על המגרש, פשוט שיקשקו בטדי.

משהו אחרון והכי חשוב! זה יעקוב שחר שקנה את השופטים של הליגה בשנים האחרונות ומעסיק אותם (משלם להם משכורות ואתם יודעים על מי אני מדבר) כך שהשיפוט תמיד הולך לטובת חיפה והאדום שיצא לבית"ר רק מעיד שהשיפוט בטוח לא היה בית"רי...

Last edited by a moderator: Mar 20, 2006
  12. EL Capitan Member

בקשר לשיפוט, השיבוץ של שי שיטרית הייתה החלטה גרועה. השופט היה חלש מאד אתמול (למרות שלא בטוח ששופטים אחרים מלבד קינן ויפת היו שופטים טוב יותר, כי המשחק היה קשה מאד לשיפוט), וכמובן שאפקט טדי השפיע עליו.

על המשחק, באמת שאין לי מה להגיד. בית"ר בדרך להיות הקבוצה הטובה ביותר בארץ. מכבי חיפה לא באה לשחק התקפי, היא באה לצאת עם תיקו. אמרתי ממזמן שפרננדז עושה עבודה טובה בבית"ר, אני אוהב את המערך ההתקפי שבנוייה עליו הקבוצה.

בית"ר, עם עוד חיזוקים בעונה הבאה, שזה אומר בעיקר חלוץ יותר טוב במשבצת של אגאנסו, תיקח אליפות, שלא יהיה לכם ספק. אגאנסו לא חלוץ מספיק טוב בשביל לשחק כחלוץ בודד בחוד, אם עוד היה חלוץ אחד לידו, מילא, אבל לא היה עד לכניסתו של אסולין. לא מרגישים את אגאנסו כל המשחק, הוא משחק מלוכלך והוא לא יכול לשחק לבד בחוד, בגלל הגובה שלו. גם מליקסון מאד מאכזב אותי. חבל, פשוט חבל עליו, כי יש לו פוטנציאל ואת היכולת, רק ראש ושכל אין לו.

אה וכן, דוידוביץ' באמת שהוא שוער לא טוב. אתמול הסתכלתי, ובגלל שאני שוער, אז זיהיתי אצלו הרבה מאד טעויות של יכולות בסיסיות של שוער טוב מבחינה טכנית. וכמובן, הבעיה הכי גדולה שלו- הוא לא משדר בטחון להגנה שלו, ובמשחק כזה גדול זה מאד חשוב. ועזבו את הטעות של השער בגלל המיקום הגרוע, עוד לפני זה ראיתי ואמרתי לאבא שלי על עוד 100 טעויות קודמות שלו.

13. מכבי הרצליה ! Member

היה אדום מוצדק מה הוא ירק לכיוון של אולארה...

Last edited: Mar 20, 2006
  14. אלי מתחן Member

מתעלמים משתי עצירות של גול בטוח של דוידוביץ' וזוכרים יציאה רעה.

15. Shibhon Member

הבעיה של ביתר זה לא אם היא גדולה או לא , אלא היציבות שלה לאורך העונה ולא רק במשחקים מול חיפה .
    כל מי שראה את המשחק ולא אוהד ביתר יסכים שהשיפוט הלך עם ביתר , ולקבוצה כמו חיפה שרגילה שעושים לשחקנים שלה כבוד , קשה לנצח משחק כזה .ורק מילה אחת "טובה" על דווידוביץ שהראה לנו בגול של אסולין שהוא "דייג" לא פחות טוב מרפי כהן...