המחזור ה25 בליגת העל- ניצחון גדול לבית"ר על חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Mar 16, 2006.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אל תתחיל עם הטריפל שלך.

2. משוגע בירוק Member

הוא הנאחס הרשמי של מכבי חיפה.. אליפות לא ניקח בגללו...

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר עם ניצוצות של כדורגל מנצחת את המשחק הזה , חיפה לא עשתה כלום , והמשחק עצמו סתם מגעיל .

השחקנים חיפשו את הרגליים אחד של השני , משחק של כאסח כזה הרבה זמן לא ראיתי בליגה שלנו,השופט איבד את המשחק ואיך בהתאחדות הכל כך דבילית שלנו לא נותנים למאיר לוי לשפוט את המשחק הזה , היו צריכים להחליף בינו לבין שטרית בהחלטה על גמר גביע הטוטו והמשחק הזה.

היו צריכים להשלף במשחק הזה לפחות 4 אדומים ועוד איזה שני פנדלים לחיפה.

רציתי שחיפה תנצח הרבה בגלל השחצנו של פרננדז ואהבתי את התגובה של רוני לוי על פרננדז.

4. השחקן ה-13 Member

אוהדי חיפה מתי תבינו כבר שכל הפסד בליגה טוב לכם כי אתם מגיעים מפוקסים לגביע
    אליפות לא תאבדו ויהי מה
    נותרו לכם העונה רק עוד 3 מש לנצח כדי להשלים טריפל-ואתם תעשו את זה לצערי

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אלוהים... די כבר עם הטריפל הזה! לא נשבר לך כבר לומר את זה? טוב אני חושב שהבנו בפעם המאה שחיפה תיקח טריפל, אין צורך לחזור על זה יותר.

אל תיקח את זה אישית, קח את זה כביקורת בונה.

Last edited: Mar 19, 2006
  6. משוגע בירוק Member

לרואה על המרפק היה חיייייייב לקבל אדום, חיפה מול 9 שחקנים הייתה יכולה לנצח...
    בכלל עוד בתחילת המחצית השנייה אגאנזו דפק 4 כאפות לפנים של בנאדו, שלא הגיב ועוד קיבל צהוב, גם לאגאנזו הספרדי האפס הזה מגיע אדום.

שופט פחדן, שהושפע מהלחץ של האוהדים בטדי. 10 נקודות הפרש זה די סגור, אבל עוד יכול לקרות משהו מפתיע... ומסכנים הפועל ת"א...

דרך אגב שבוע הבא יהיה משחק בהרבה יותר מעניין ...

7. ManUtd Fan Member

שיאו אני עצבני מוות, וזה לא בגלל ההפסד, זה בגלל שאבא שלי חוגג עליי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx . איזה מעצבן זה, שיאו הרדי.

אבל להיות ריאלי, הגיע לבית"ר לנצח, תקפו יותר, יזמו יותר ובקיצור הם רצו הרבה הרבה יותר לנצח את המשחק הזה, הרבה יותר. חיפה נזכרה להתעורר רק אחרי השער. משחק חרא של זנדברג, רפאלוב לדעתי היה צריך להיכנס עוד לפני השער, דור העתיד של מכבי חיפה, שחקן ענק, כישרוני מאוד. איזו החמצה של אגאנסו, איזו טעות של אולארה, טעות חמורה מאוד, מזכיר לי את השער שספג דודו אוואט במקצת.

והשיפוט, אוי השיפוט כל-כך גרוע בארץ הזאת. השיטרית המפגר הזה לא שורק לכלום, במחצית הראשונה היו 700 עבירות הו שרק רק 15, לאגאנסו היה צריך להיות אדום על זה שהוא שם את ידו בפנים של בנאדו, ובנאדו על שום דבר מקבל צהוב, מילא צהוב ואדום, אבל רק צהוב לאגאנסו. לדעתי היה גם מגיע ללרואה אדום על זה שהוא נתן מרפק בגבו של אולארה, טוב נו, גם לדירסאו.

בקיצור ולעניין, המשחק היה מגעיל מאוד! השחקנים חיפשו את הרגליים אחד של השני ולא את הכדור. פשוט זוועה היה לצפות במשחק הזה. משחק ממש מעממם, אני מתאר לעצמי מה יהיה שבוע הבא בין בית"ר להפועל.

8. city Member

למכבי חיפה הגיע להפסיד, הם לא יצרו מצב אחד בכל המשחק. זנדברג לא מצא את עצמו בצד ימין, החלטה גרועה מאוד של רוני לוי. בנאדו וקייסי חלשים.
    היחיד שהראה קצת מאמץ ויכולת הוא ארבייטמן, ששיחק בסדר (אגב, לא היה עליו פנדל).

9. burning soil Member

אני חושב שאסולין מיקם את עצמו מצוין בשער של בית"ר,בהחלט עושה עבודה יפה. לעומתו
    לדוידוביץ' יש חלק לא מבוטל בשער הזה,מיקום רע שאיפשר לאסולין לכבוש.

ללרואה גם כן הגיע אדום,אבל אין מה לעשות,בית"ר זכו לשיפוט ביתי וככה
    זה כשמשחקים במגרש חם כמו טדי.

10. הרצליה Member

אתה מדבר לקיר.
    אפילו אני התייאשתי.

מה יהיה עם היציאות המוזרות של דוידוביץ'?

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבהתאחדות יכינו את יפת או את מאיר לוי ליום ראשון הבא .
    כי מה שהיה היום זה היה חימום לקראת הדבר האמיתי

12. Igi Member

אהבתי את האווירה, את המשחק ואת כל הלהט... מה שלא אהבתי והוא בעצם שהרס לי את החוויה מהמשחק - השופט, שי שטרית,או בשמו השני, ביתריסט בדם.
    כ"כ אבל כ"כ הרבה טעויות.. לא זכור לי משחק כה חד צדדי מבחינת השיפוט כבר הרבה זמן!
    -לרואה ובן יוסף היו צריכים להיות מורחקים באותו אירוע מהמשחק. מהצד השני גם אולארה.
    -2 פנדלים ברורים לא נשרקו לחיפה+נגיעת יד של בן יוסף שעצרה מצב של 1 על 1 לרוברטו מול השוער.
    -איך לעזאזל אגנזו לא הורחק אם הוא עשה בדיוק אותו מעשה של אולארה???!?!?!?#@ זה באמת שיגע אותי.
    -בקשר לאירוע הקודם, למה, למה בנאדו קיבל צהוב ?! על מה? על זה שהוא הרחיק את אגנזו הפלצן הזה?גועל נפש של שופט.. מתאים לשפוט את אשדוד-נצרת עילית, לא את משחק העונה בטדי.
    -אמסלם, היה צריך לקבל אדום במחצית הראשונה, עוד אדום גבולי על צהוב במחצית השניה.
    -אסולין, איך הוא לא קיבל צהוב על ההורדת חולצה?! תמוז קיבל צהוב שני על חצי-הורדת חולצה!

בקיצור, כל הכבוד לבית"ר. משחק סביר שנגמר עם 11 שחקנים של בית"ר מול 10 של חיפה לקראת הסוף(העשרה+הביתריסט בדם). בתכל'ס לפי איך שהמשחק התפתח הגיע לנו להפסיד... אבל כמו מול מכבי, אם היה שופט טוב ולא שופט שפוחד מהקהל אולי היה נגמר אחרת.

אני לא דואג. 10 הפרש, כאשר בית"ר לא תחזור עם ניצחון מבלומפילד ואנחנו מארחים את בני יהודה המבואסת, ההפרש לא יצומצם. האליפות של חיפה.
    אני מקווה מאוד שאלון יפת ישפוט מעכשיו במשחקים של הגדולות. די פשוט נמאס מהשופטים הפחדנים האלה.. מצידי, שיפת לא ישפוט בכלל את המשחקים המסריחים בין אשדוד לנצרת עילית, שישפוט רק גדולות! גועל נפש של התאחדות..

איקר קסיאס- אתה מצחיק אותי. מזכיר לי את התגובות של אוהדי בית"ר הקטנים האלה מכיתה ח' בפורומים..

Last edited by a moderator: Mar 19, 2006
  13. Melixon 15 Member

עשינו את זה.. אני לא יודע מה לעשות מרוב שמחה!! ייש!@%^!!!
    אני לא אוהב את אסולין, אבל אני מודה שהיום הוא היה פשוט ענקקק משחק גדול שלו, לחץ רצחני על ההגנה של חיפה וריצה בלתי-פוסקת הכניסה את הקבוצה לאטרף.
    שלא נדבר על הגול בכלל, אסולין עשה עבודה מצויינת היום.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

האימפריה עוד תחזור!! האימפריה עוד תחזורר!!!

אני פשוט נהנה מכל רגע עכשיו.. בטח תבוא תגובה יותר הגיונית מחרר..
    יש!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx :aaa025: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

Last edited: Mar 19, 2006
  14. FelaKaT Member

אוהדי חיפה פשוט לא יודעים איך לקבל הפסד(ובצדק).
    טעויות שיפוט היו ל2 הצדדים(זה לא קצת פתטי לבכות על ההורדת חולצה של אסולין, נניח והיה מקבל צהוב זה היה עוזר לחיפה לכבוש?), והשיפוט בסה"כ היה סביר בהחלט.
    בית"ר הייתה הטובה במגרש ועם קצת יותר ריכוז אפילו יכלה לכבוש את השני.

שאפו לקהל של בית"ר על התצוגה הגדולה, שאפו לשחקנים על הלחימה(אפילו פרננדס נלחם), ושאפו לפרננדז שענה לקהל חיפה על שאלתם מי זה פרננדז.

15. idans Member

מה באמת הקהל של חיפה הכין?
    הם אמרו שהם יכינו לפרננדז הפתעה שקשורה לסוכריות שלו.