המחזור ה17 בליגה הלאומית: ב"ש מנצחת את הרצליה.

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה עד המוות, Jan 13, 2006.

1. פטי נימבה Member

טוב שמעוא ני מקווה שהרצליה תמשיך את "התקופה הקשה" שלה ביום שלישי יש לנו נגדם חצי גמר גביע הטוטו
    יאללה עכו חוזרים לעצמנו מולם
    נימבה מרשית פעמיים כמו במשחק נגדם בהרצליה עם עקב של האגן בתוך הרחבה
    תענוג של משחק זה היה תאמינו לי
    איפה הימייםם איפה?.

2. פטי נימבה Member

אה ועוד שאלה לאוהדי עכו? מי הכתיר את סמי ליו"R איגוד האוהדים? חחחחחח ראיתי בעיתון
    וראיתי גם שאוהדים הגיבו
    מתי זה היה בדיוק ואיפה?

3. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ובכל זאת קריית שמונה כבשה בדקה ה-90.
    אמרנו או לא אמרנו?

4. *הפועל-רעננה* Member

טוב על רעננה אני לא ארחיב במילים. זה פשוט לא זה. אני מקווה שבשוע הבא יהיה יותר טוב.
    אופיר חלוואני נתן משחק לא רע על הקו השמאלי ודודו נחום בכמה פריצות טובות מאוד היו השחקנים היחידים ששיחקו ברעננה. כל השאר היו פשוט זוועה.
    שני השוערים כמעט ולא נגעו בכדור ואחד המשחקים הכי משעממים שראיתי אי פעם. פשוט נורא!
    מה שכן הייתי רוצה לדבר עליו זה על אסי בוזגלו שפורח בצורה יוצאת מן הכלל בהפועל חיפה. אני כל כך שמח בשביל השחקן הזה, שחקן נהדר עם שליטה נהדרת בכדור. שוב אני אומר, מקווה שהפועל חיפה יעלו רק כדי שליגת העל תצליח לראות מי זה אסי בוזגלו ושיקחו אותו כבר לקבוצה גדולה בעזרת השם.
    גם נתן שקורי ופיטר אמולה כבשו, והכי עצוב זה שהשחקנים האלה היו בשנה שעברה ברעננה והייתי כל כך רוצה לראות אותם בקבוצה.

5. לא מצאתי כינוי Member

שאלה לי אלייך
    אנטוניו דוס סאנטוס הזר החדש שיחק? מה דעתך עליו?

6. *הפועל-רעננה* Member

רק לשם הסרת ספק. לרעננה יש שני סנטוסים.
    הראשון כריסטיאנו דוס סנטוס (חלוץ) והשני אנטוניו דוס סנטוס(קשר).
    החלוץ לפי דעתי חלוץ יוצא מן הכלל, אם היה מקבל קצת יותר כדורים טובים, הוא היה בולט יותר. יש לו סיומת נפלאה, שליטה טובה בכדור ומהירות.
    הקשר, חוץ מכדורים חופשיים, הרמות כדור מסוכנות, לא ראיתי ממנו משהו מיוחד. די התאכזבתי ממנו ת'אמת. בתור שחקן שהביאו כדי לעשות משחק ולסדר אותו, הוא לא עשה את זה מספיק, ברח לאגפים מדי פעם וחבל. הייתי מצפה ממנו לקחת קצת יותר אחריות, לבוא ולקחת את הכדור. אני מקווה שזה יגיע בהמשך.

7. לא מצאתי כינוי Member

תודה רבה על המידע
    אגב,אמרת שמשחררים את אוקנגו,מתי הוא ישוחרר? כי אתמול לפי מה שראיתי הטלוויזיה הוא שיחק.
    אתם מתכוונים להביא זר חדש במקום?

Last edited: Jan 15, 2006
  8. *הפועל-רעננה* Member

אוקונגו היה אמור להיות משוחרר... לפחות אם שנהב היה נשאר בתפקיד, אבל אלי כהן, המאמן החדש, כנראה לא רוצה לשחרר אותו, אז בינתיים הוא בקבוצה. אתמול הוא שיחק זוועה!!! פשוט איום ונורא!
    היו דיבורים על לבו בקסו שביקש בעצמו לחזור לרעננה עקב כך שהוא לא מרוצה במכבי באר שבע, אם הוא יגיע לרעננה, אני מאמין שאוקונגו ימצא את מקומו בחוץ. כרגע זה לא נראה כמשהו שיקרה.

אגב, למה אתה כל כך מתעניין ברעננה?

9. לא מצאתי כינוי Member

אני אוהב לעקוב אחרי 2 הליגות הבכירות בישראל ואני מתעניין גם בליגה הלאומית, ושואל פה כי דיי קשה(בעיקר על הקבוצות הקטנות) להשיג מידע מהתקשורת,כי הן ממעטות לרשום עליהן

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. *הפועל-רעננה* Member

סבבה אחי, שמחתי לעזור...

11. יחי Member

אבי רצון על אייל לחמן:
    מדינת ישראל היא המקום היחיד בעולם, שבה מורה להתעמלות שחטף אתמול רביעייה מקבוצה מפורקת בליגה השניה, עלול לתפוס הערב את מקומו בעמדת השידור, כפרשן שיחלק הוראות וינזוף בשני מאמנים כמו דרור קשטן ולואיס פרננדס. גינס.

12. idans Member

חחח תאמינו לי אסי טובי זה השחקן היחדי בעולם שרץ במשחק שלם 200 מטר וכובש שלושער, איך הוא עושה את זה?!
    הפועל קבוצה משוגעת.
    יאללה שבוע הבא אם לא יהיה לי אימון אני אסע להרצליה (נקבל בראש ונחזור למציאות)
    :aaarse:

13. עד המוות הפועל Member

אז אבי רצון לא מבין כלום מהחיים שלו
    אם מה שדרוש מפרשן זה מה שדרוש ממאמן בכיר אז קרוב למחצית מחברי הפורום יכולים כבר עכשיו ללכת לאמן.
    הפרשן בטלויזיה אמור לפרשן בצורה שטחית, ולא להתעמק במערכים טקטיקות וכו.
    אני זוכר שפעם לפני איזה 4 עונות, אבא שלי הלך לדבר עם גיא לוי אחרי איזה משחק אחד, ושאל אותו למה הוא הוציא את אוליאנוב שהיה המצטיין באותו משחק. אז גיא לוי הסביר לו על איזה שינוי טקטי במערך של היריבה, שחייב אותו להוציא את אוליאנוב ולהכניס קשר דפנסיבי, ופתאום אבא שלי הבין את החילוף, והוא גם הבין שהוא בעצם לא מבין כלום בכדורגל (ביחס למאמנים).
    זה רק דוגמה לדבר אחד שהמאמנים רואים ואנחנו לא, והפרשן אחראי לפרשן בשבילנו את אותם דברים שרובנו במילא רואים, ולא להתעמק מעבר לזה.

14. ReL Member

יניב צ'יצ'יאן אחרי ששם גול אתמול חשף את חולצתו : "קח אותי גאידמק" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx

15. עכו_בדם Member

חחחחחחח קראתי מה שהוא כתב על החולצה ונשפכתי..