סביליה עמדה נהדר רוב הזמן בקמפ נוא ועשתה את המקסימום מבחינתה... ברצלונה החמיצה ונתקלה ביום אדיר של וראס אבל עדיין סביליה הפתיעה את כולם היום ולא רק שלא הפסידה גם לא ספגה ושמרה על מאזן נקי מהפסדים בליגה... הניצחון של ריאל היה פשוט קל מדי, מלאגה איכזבו בענק היום ובינתיים במשחקים מול סביליה וריאל נראו על הפנים
השופט עוד ניסה לתת לבארסה את הניצחון עם הפנדל בדקה האחרונה, אבל ההחטאה של מסי עשתה צדק עם סביליה (משחק ענק של השוער שלהם), והם יוצאים מהקאמפ נואו עם נקודה שיותר ממגיעה להם לדעתי.
לא הייתי נסחף למילות היעקבי עם ה"בחיים לא ראיתי תצוגת שוערות כזאת!@!@@!@"- סה"כ הצלה יפה בפנדל אבל לא ראיתי איזה משהו יוצא דופן, אולי ההצלה מוייה במחצית הראשונה אבל שום דבר מיוחד. ובכל מקרה, ביזיון איך שהשופט עשה הכל על מנת לתת לבארסה את המשחק בסיום. הצדק נעשה.
לגבי הדברים שקראתי כאן.. זה לא ממש דומה ל"פרגי טיים" השופט שרק לפנדל דקה 91 ככה שנשארו 3 דקות לשחק... זה שרבו עד דקה 95 לא אומר שצריך לשרוק ישר אחרי הפנדל, עדיין היו צריכים לשחק 3 דקות והשופט עשה את זה ככה שלא מבין על מה הטענות בקטע הזה
מוות לאיטלורלדה גונזאלס, שכמו שאמרו כאן רצה לתת לבארסה את המשחק, צהובים שלא היו לסביליה, פנדל שכמובן לא היה על איינסטה בדקה ה92, הוא הוסיף 4 דקות תוספת ונתן למשחק לרוץ עד הדקה ה98, למרות האדומים של סביליה להוסיף 8 דקות? שערורייה. סביליה מבחינתה עשתה את המקסימום, בלי 3 שחקני הרכב, נגרדו, ספאהיץ', ופרוטי עמדה בצורה נהדרת בקמאפ נאו, עם משחק מתוכנן מהבית של מרסלינו, קמפאנטה הצעיר רק בן 18 כשרון ענק, איזה משחק פנטסטי לילד הזה, סגירה טובה גם של הפיטבול גארי מדל שלא מפסיק להלחם וטרורבסקי. מחמאות גם להגנה, קאסרס, אסקודה, ובעיקר פאזיו במשחק מצויין, נאבארו כרגיל עם החורים שלו, ותודה שקיבל אדום ונזכה אולי לראות את לונה במחזור הבא. סביליה בלי הפסד אחרי 9 מחזורים, מרסלינו ענק.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx בסה"כ לא משחק גדול של בארסה, מחמאות לסביליה שהשיגה את שלה. קבוצות גדולות ממנה ניסו לאמץ את השיטה שהצליחה למורניו בזמנו עם אינטר, והיום הייתה זו סביליה שהצליחה יש ימים כאלה שהכדור לא רוצה להכנס, וזה אחד מהימים האלה. אני לא מודאג מהתיקו הזה, בסה"כ גם ריאל תאבד נקודות והליגה עוד ארוכה. תיקו מאכזב מאוד
השופט הוסיף ארבע דקות והמהומה של הפנדל לקחה שתי דקות, נגיד. זה אומר לסיים בדקה ה-96. בדקה ה-96 הכדור היה ליד דגל הקרן של ברצלונה. לא האמנתי שהוא לא שורק ועוד נותן עוד שתי דקות. זה היה שוד המאה אם סביליה היו סופגים בשנייה האחרונה שם בכדור החופשי הזה.
ב-92:20 מסי שם את הכדור על הנקודה הלבנה בפעם הראשונה, ב-94:20 הוא עשה זאת שוב והפעם בעט. איך תוספת הזמן הפכה מ-4 דקות ל-8 דקות? חוץ מהתקרית עם קנוטה, לא היה שום אקט של בזבוז זמן מוגזם שירשה לשופט להעניק עוד שנייה אפילו, ומן הסתם שלא היו חילופים או שערים שדורשים מהשופט להוסיף אוטומטית חצי דקה. למה המשחק לא נעצר ב-96:00?
כמה תסכול,משחק שלם של החמצות והצלות טובות מאוד של ואראס.הרגשתי כאילו ברסה יכולה לשחק עוד 90 דקות בלי לכבוש.
משחק הקרבה גדול של סביליה. מלכתחילה היה ברור שמרסליניו לא ציפה שסביליה תכבוש במשחק הזה, כשהוא עלה עם מנו דה מורל בחוד שהוא לא ממש חלוץ, אבל גם בארסה לא כבשה, וסביליה מנמעת מלהפסיד לבארסה בליגה לראשונה מאז ימי חואנדה ראמוס לפי דעתי. פנדל לא ממש היה, אבל אני מתקשה להאשים את השופט כי הנפילה של אינייסטה היתה משכנעת מאוד ממבט ראשון. לא ברור לי בכלל למה אינייסטה נפל, אם הוא היה ממשיך לעמוד הוא היה מבקיע. מרסליניו בהחלט מאמן גדול, מצליח להחזיר את סביליה להיות בין 3-4 הקבוצות הטובות בספרד. חאבי ואראס מוכיח שוב שהוא שוער גדול. בשנה שעברה פקפקתי בכך שהוא התחיל להיות השוער הראשון של הקבוצה לפפני אנדרס פאלופ, אבל העונה אנחנו רואים את הפוטנציאל הגדול שלו מתממש. המשחק שלו מול ולנסיה היה יותר גדול מזה שהוא נתן היום לדעתי, אבל לעצור פנדל של מסי בדקה ה-94 זה הישג נהדר. כמובן שמסי אשם בהחטאה הרבה יותר מואראס, בועט פנדלים טוב יותר ופחות לחוץ ממסי היה מבחין בכך שואראס עומד לזנק ימינה חצי שנייה לפני הבעיטה. סביליה בדרך הבטוחה לליגת האלופות בשנה הבאה.
לא,היא לא.סביליה,כמו ולנסיה אולי הצליחה להוציא תיקו מברצלונה,ואולי תוציא תוצאה טובה מול ריאל,אבל מנסיון עבר,היא תאבד נקודות במקומות שאסור לאבד עבור קבוצה שרוצה להיות בליגת האלופות.
ומה אתה מתכוון בזה? גם שאר היריבות שלה ושל ולנסיה יאבדו נקודות... אולי זה לא בטוח כמו שהוא אמר אבל סביליה נראית די טוב העונה (לא ראיתי הרבה ואותם משחקים היא לא ניצחה ולא ממש יזמה) אבל היא נראית יציבה ובינתיים היא עושה את שלה
אתה צודק,אבל הבעיה של סביליה וולנסיה היא המשכיות.והעונה,כשמאלגה עם סגל של כוכבים ולאבנטה המפתיעה(מקווה שהם יצליחו לשרוד בצמרת בסוף העונה),יש תחרות גדולה יותר על 2 מקומות שמוליכים לליגת האלופות(בהתחשב בעובדה שמקןם 3 עבור ברסה וריאל זה שפל),סביליה תצטרך לא לאבד נקודות קריטיות במאבק לליגת האלופות. אני לא אומר שסביליה לא תגיע לליגת האלופות,אני רק אומר שהיא ממש לא בדרך הבטוחה לליגת האלופות.
לבאנטה בכלל אבל בכלל לא מתמודדת על מקום באירופה ולא חושבת על זה... לסיים במקום ה 10 זה הישג בשבילהם... עדיין שיחקו רק 8 משחקים ולוח המשחקים שלהם לא ממש היה עמוס בקבוצות גדולות (מלבד ריאל ומלאגה ששואפת להיות כזאת) ככה שלא מבין למה אתה סופר אותם בכלל