המחזור ה-36 בפרמיירליג-מנצ'סטר אדומה, לונדון כחולה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, May 8, 2009.

  1. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    אין חוקים אחידים לאורך ורוחב של מגרש?
     
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    יש, אבל לא מדויקים אלא של מינימום ומקסימום.
     
  3. Bill Shankly Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    11
    חח. האל שוב פעם מפסידה בבית (2-1 לסטוק), הזדמנות פז לניוקאסל לעלות מעל קוו האדום אם היא תנצח את בורו .
     
  4. N-S-N-O Member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    452
    Likes Received:
    0
    החמצנו הזדמנות לעלות למקום החמישי, היינו יותר טובים מטוטנהאם, אמנם הם פתחו את המשחק טוב אבל בסביבות הדקה ה35 במחצית הראשונה השליטה עברה אלינו ונתחלנו ללחוץ אותם. המחצית השנייה הייתה המשך ישיר למחצית הראשונה וכל המצבים, למעט בעיטה אחת של דפו שעברה ליד הקורה, היו שלנו.
    נהנתי מאוד לראות את הצעירים שלנו רודוול וגוסלינג משתלבים טוב מאוד בקבוצה, עוד הופעה נהדרת של פינאר שמאז הפציעה של ארטטה לוקח על עצמו יותר ומצליח מאוד, השילוב שלו עם ביינס זה בכלל ללקק את האצבעות, הם פשוט עושים ככל העולה על רוחם (כמעט) באגף השמאלי.
    לסיכום משחק טוב, מאכזב שלא הצלחנו לנצח ולעבור את וילה שהפסידו לפולהאם. (אגב לפי המאזן שלנו נגד טוטנהאם גם תיקו זה טוב, לפי הסקאיי הצלחנו לנצח אותם רק פעמיים במגרש הביתי שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx )
     
    Last edited: May 10, 2009
  5. בועז Member

    Joined:
    Aug 24, 2002
    Messages:
    3,196
    Likes Received:
    0
    איך לעזאזל הם מובילים 0-2?! הם עברו בערך 5 פעמים את החצי בכל המחצית. לא הבנתי למה ווילי לבש חולצה צהובה ולא טורקיז היום, ראיתי בהתחלה שהוא לא מתואם כל כך עם ג'רארד ומסצ'ראנו, אבל כמו שאפשר היה לראות בהמשך שיתוף הפעולה הניב פירות. כל הכבוד.

    השופט הכי שמן בליגה, מלא בעצמו וליצן. כל הקהל במחצית בבוז מחריש אוזניים, לא לקבוצה כמובן, אלא לווילי האפס הפחדן.
     
  6. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    ועדיין בואה מורטה שחקן טיפש,
    נכון,היתה עליו עבירה דקה לפני אבל תפיסת חולצה מפגרת ברחבה ופנדל מטופש.

    די מאקלה איטי ולא חכם גם כן.

     
  7. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    הסיבה היא שהם איכותיים וקטלנים בסיומת לעומתכם.
    כדור גדול של טורס לג'רארד (אין נבדל בחיים) וג'רארד עובר בקלילות וכובש.
    אחר כך בניון בצ'יפ נהדר ופנדל.

    בואה מורטה שחקן מכוער ברמות שך דיוף ואין לי בעיה שהוא יסבול מטעויות שיפוט רק לא הבנתי מה ניסה הליצן דה מיקלה להשיג ?
    הוא איבד שיווי משקל ופתאום זרק את עצמו כמו מפגר ועוד ציפה שהשופט ישרוק לפנדל...
    זה מזכיר לי שאתמול נגעלתי משחקן של שפילד יונייטד שניסה בדקה ה90 לכבוד ביד וחשבתי לעצמי גם האנגלים מתקלקלים ?
    בסוף זה היה לופולי האיטלקי.
    מצא את ההבדלים...
     
  8. Bill Shankly Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    11
    אווווו. איזה מסכנים אתם... ווילי לא שרק לעבירה על בואה מורטה. אם אתם באמת בונים על דברים כאלה אתם באמת קבוצה מסכנה...
     
    Last edited: May 10, 2009
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    אחלה מחצית, דיי קלילה. אין לנו שליטה גדולה מדי על המשחק אבל אנחנו מאוד תכליתיים, בניון דיי חלש אבל נסלח לו בזכות הכדור הנהדר לטורס בפנדל(הברור), ובכל זאת הוא צריך להשתפר במחצית השנייה. הגול הראשון הגיע מתנועה פנטסטית של סטיבי וטורס קורא את המהלך ונותן לו כדור מצוין משלו, השיתוף פעולה ביניהם פשוט נהדר.

    לוקאס לא גרוע אבל כרגיל ממש חסר נוכחות, שחקן חלש פיזית כל כך, היה איזה כדור עומק שג'רארד הכניס לו והיה ברור מההתחלה שהוא לא יגיע אליו כי הוא פשוט לא מסוגל לרוץ כתף אל כתף עם שחקן הגנה אנגלי.

    כמו שווסטהאם נראית אפשר לגמור את זה עם 3-4 דיי בקלות.

    בועז
    טעות אחת של וויילי כל המחצית וזה הפאול על בואה מורטה, על זה לקרוא לו פחדן ואפס ולובש טורקיז? תעשה לי טובה. הכדור עוד הספיק לצאת לחוץ לפני שיצאנו להתקפה של הפנדל, היה לכם המון זמן לחזור אחורה.
     
  10. Claret&Blue Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    4,149
    Likes Received:
    0
    וויילי בא במטרה לא לפגוע במאבק האליפות וכשאתה מגיע בגישה הזו המגמה היא ברורה. אנחנו לא נופלים מליברפול רק שלנו יש חוד בן 70 עם 2 נוודים מסריחים.
     
  11. עמית האדום Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    ג'רארד אדיוט, בחיי

    איך נפלתם פטישיםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
    Last edited: May 10, 2009
  12. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,699
    Likes Received:
    974
    זה לא השופט ולא היתה מגמתיות. אנחנו פשוט קבוצה יותר טובה.
    מה שאתם עושים עם הצעירים זה מדהים וראוי להערכה עצומה, שאותה אתם מקבלים, אבל אתה לא יכול לעמוד עם כל הצעירים האלה מול ג'רארד, טורס, קאוט, החוכמה של בניון וכל העוצמה שמסצ'ראנו נותן כשהקבוצה דוחפת קדימה.
    בקיצור, ניצחנו אתכם 3-0. even Babel scored..
     
  13. בועז Member

    Joined:
    Aug 24, 2002
    Messages:
    3,196
    Likes Received:
    0
    ברגע שסופגים שער בדקה הראשונה, כל תוכנית המשחק הולכת לפח. במחצית הראשונה היה פאול (אפילו הכלבה שלי שמה לב ונבחה) על בואה מורטה, אבל ווילי בחר(לא בפעם הראשונה) לתת את היתרון לליברפול. לא חלפה דקה וכבר היה פנדל . כשגרין הדף ואז ג'רארד עט על הריבאונד הבנתי שכל מה שיכול ללכת הפוך היום ילך הפוך, לכן גם כשדי מיקלה הגיע ל1 על 1 אפילו לא קמתי מהכיסא(כמו שאני עושה בדרך כלל). אני מקווה שהיום זולה ראה את מה שכל הקהל כבר זועק, די מיקלה חייב לרדת לספסל, אין לי בעיה שנשלם עם סירס את מחיר חוסר הניסיון ולא נעלה לאירופה(שגם ככה עם התוצאות של המחזור התרחקנו מאוד), העיקר שזה לא יהיה די מיקלה. הבחור פשוט לא משחק כדורגל, היום כל כך התביישתי לראות אותו צולל, חבל שלא קיבל אדום.

    דבר נוסף שהיה יפה בעיניי- מארק נובל הפך למנהיג. קוליסון נראה נהדר, וטומקינס כבר היום מתחיל להשתפשף לקראת היותו בלם העתיד של נבחרת אנגליה. אני מקווה ששוער ההווה יהיה גרין, פשוט כי מגיע לו.
     
  14. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    מעניין שזו אותה קבוצה שבאנפילד נתנה לכם פייט נהדר והייתה ראויה לנקודה שהוציאה.
    קבוצה שמגיעה עם צמד קשישים אימפוטנטים בחוד, בלי אשטון, קול, ברהמי, קוליסון והרשימה עוד ארוכה, וחוטפת שער אחרי דקה אחת - גורלה נחרץ.
    0-3 בהילוך שני.
     
  15. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    כי סוף סוף הוא שיחק בעמדה שהוא אמור לשחק.