אוהדי מילאן ויובה הקנאים בוחרים שלא להעריך את 3 תארי האליפויות האחרונים שהושגו ביד רמה ובשליטה כמעט מוחלטת על כל הליגה לאורך שלושת העונות האחרונות. אנשים הגיוניים מעריכים קבוצה שיודעת לשמור על יציבות וחוזק לאורך עונה שלמה, דבר שאין לזלזל בו, בטח ובטח באחת מ3 הליגות הבכירות באירופה. תהנה מהרגע בו מילאן עדיין במקום השני בטבלת האליפויות של איטליה - מה גם שמילאן זכתה בכמה אליפויות עוד לפני שאינטר בכלל נוסדה, כך שמאז שאינטר הוקמה יש לה יותר אליפויות ממילאן. ואני לא דואג, גם ההצלחה האירופית תגיע בעתיד. "לעולם תהיו נחותים לנו"? בעונות האחרונות זו מילאן שמסתכלת על אינטר הרחק הרחק מלמטה. בכל מקרה, עכשיו נותרה עוד מטרה אחת. 3 משחקים לסיום העונה, זלאטן הולך על תואר מלך השערים של הליגה האיטלקית הבכירה לראשונה בקריירה שלו. בהצלחה.
את האמת מהעונות האחרונות למדתי שלא צריך בכלל להתייחס לזה שאוהדי מילאן ויובה אינם מעריכים את האליפויות שאינטר השיגה בליגה בתקופה האחרונה, כי לא משנה מה היה ומה יהיה הם תמיד ידעו איך להנמיך מערכה של אינטר ומערך האליפויות שהיא השיגה, ואני מבטיח לך שאם מילאן או יובה היו זוכות בסקודטו אני מבטיח לך שהם ידאגו לעשות מהליגה האיטלקית הליגה הטובה בעולם. בכל מקרה תן להם לפקפק באינטר עד כמה שירצו, שנינו יודעים שרבים מהם היו מתים שקבוצתם תהיה במקומה של אינטר כרגע.
מדהים וכיף שעדיין יש לנו שחקן כדורגל פעיל בשם נדבד שמראה לנו ניצוצות של גאונות. איזה תופעה ספורטיבית מופלאה, כמה כיף!
אם אתם הסתובבתם 17 שנים בלי אליפות לפני שנתנו לכם אחת במתנה (ואתם חושבים שזכיתם בה), ואתם סוגרים 44 שנים ללא גביע אירופה לאלופות (שגם אז מוראטי האב שיחד שופטים בשביל זה)... אנחנו יכולים לסבול שנתיים ללא תואר משמעותי.
פאלרמו ממשיכה לאיים על המקום השישי כאשר רומא יוצאת למשחק קשה בסאן סירו בשבוע הבא. מילאן תהיה חייבת לנצח כדי להבטיח את המקום השני ולא להסתבך בפירנצה בעוד שבועיים עם פיורנטינה שעוד יכולה לעבור אותה. די ואיו מתרחק מזלאטן בטבלת הקנוניירי ומשאיר סיכוי מצוין להציל את בולוניה מירידה.
למילאן זה לא ישנה דבר וחצי דבר לסיים במקום השני או השלישי, שתי המקומות הולכים לשלב הבתים של ליגת האלופות...
ברכות על ההודעה הראשונה בה צדקת במשהו, רק חבל שזה לא רלוונטי בכלל כי עדיין יש סיכוי לפיורנטינה לעבור את מילאן.
התקופה שלכם נמשכת כבר עשור חמישי... בפעם הבאה שתחשוב להגיד כמה אוהדי מילאן ויובה היו רוצים להיות במקומכם, תזכור שלעולם לא תראה את אינטר בעודך חי מגיעה להישגים של אחת מהן.
אינטר תחגוג הערב מול סיינה את הזכיה, או במשחק האחרון? אם כן זה יהיה מעניין. לא אחמיץ. אחרי מה שזלאטן אמר, אני בטוח שהוא יישאר. חלוץ אמיתי לידו וקשר יצירתי מאחורה, והנה קבוצה שיכולה וגם תיתן פייט רציני בצ'מפיונס ליג.
אני לא אופתע ואולי אפילו מקווה שיובנטוס תגיע למקום הרביעי ולא דווקא מהמניעים המובנים. לאור החוקים החדשים הנציגה הרביעית עלולה לפגוש את מקבילתה מהליגה הספרדית והאנגלית ואני משוכנע שליובה יהיו סיכויים טובים יותר מאשר הויולה. אין ממש תוצאות מפתיעות במחזור הזה, אפשר רק לקוות שהעונה היבשה הזו תסתיים כבר..
השערים של לאצארי וכריסטיאנו זאנטי פשוט ללקק ת'אצבעות. אגב, השבוע 25 מתוך 33 השערים תוצרת איטליה (מחזור שעבר 23 מתוך 27). אני לחלוטין איתך, בטח לאור העבר שלנו מול רנג'רס ואייקס בשנתיים האחרונות. נכון שלאוהדי יובה יהיה קשה לקבל את זה, אבל ממבט אובייקטיבי של אוהד הכדורגל האיטלקי זה בהחלט עדיף.
הרבה אנשים לא מבינים על מה מדובר כשאומרים שבאיטליה מקדשים את הטכניקה האישית. לאצארי, לא כוכב ואפילו לא חצי-כוכב, עושה את מה שברגקאמפ עשה לפני כמה שנים נגד ניוקאסל וזה לגיטימי לגמרי באיטליה. גם שער השיוויון של רג'ינה היה באותו כיוון - צ'ירילו, ב-ל-ם בקבוצה הכי חלשה בליגה, משאיר שחקן מול שוער עם מסירה קטנה וגאונית שמפרקת את ההגנה היריבה. אם אני זוכר נכון, גם בשיטה החדשה יש דירוג. יובנטוס כמעט בודאות תהיה מדורגת (לא תוכל לפגוש את ארסנל או ולנסיה/סביליה), כשלגבי פיורנטינה צריך לבדוק כי זה תלוי ביריבות.