המחזור ה-35 בסרייה A:: קסאנו? פאציני! רומא מפסידה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏23/4/10.

1. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

לא יאמן שאנחנו מחזיקים באותה הדעה, לדעתי זאת הפעם הראשונה. לפי מה שאני מבין, מארוטה נעול וחתום (בקרוב) ביובה, מכיוון שגארונה התבטא ואמר בשבוע שעבר שהוא לא יכול להשאיר בכח את מארוטה מכיוון שיובה מאד חושקת בו. מארוטה בפנים, Sucko החובבן בחוץ, תענוג צרוף. וכמו שאמרתי, הלוואי ונזכה לראות את פאצו בעונה הבאה אצלנו, הבחור עם שחקנים אדירים סביבו כדוגמת דייגו וקאנדרבה שיספקו לו את התחמושת שווה לפחות 20-25 שערים בעונה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/10
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי המחצית הראשונה לא האמנתי בכלל שסמפדוריה תוציא משהו מהמשחק. להפתעתי הרבה, הדוריאנים פתחו את המחצית השנייה בסערה, והצליחו להשוות, מאז רומא התחילה ללחוץ ובכל שתי שניות הייתי על סף התקף לב, אך הודות לסטורארי זה לא קרה. החזקתי מעמד עד הדקה ה-80, אחרי זה יצאתי לבלות עם חבר, בתקווה שכשאחזור אראה שהמשחק נגמר בתיקו. אני חוזר, ובום! 2-1 לסמפדוריה.

תודה לפאציני, לקסאנו ומעל כולם לסטורארי.

אסור לנו לאבד עוד נקודות, האליפות קרובה מתמיד!

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהשמיים, פשוט משמיים קיבלנו את איבוד הנקודות של רומא היום והחזרה למקום הראשון אחרת באמת שקשה לי להבין מאיפה זה הגיע, כנראה שהיום ספציפית אלוהים היה עם צעיף של אינטר, ותודה לו, שנתן לסאמפדוריה לנצח.

הכל לדעתי מתנקז למשחק בשבוע הבא באולימפיקו, אם אינטר תנצח, אני מאמין שלא נאבד את האליפות, ואם! ננצח באולימפיקו, כנראה שהחל מאמצע השבוע אני יהיה באיטליה (למשחקים מול קייבו וסיינה) עד לסיום העונה ובמידה ואינטר תעבור את ברצלונה אני ימשיך משם למדריד, אבל שוב, אם אינטר תנצח את לאציו אז אני ייסע אם לא אז או שאני אסע למדריד אם! נעבור את בארסה או ששוב אני ישאר בבית, אם!

בנוגע לאם לאציו יפתחו רגליים או לא:

בדבר אחד אין לי ספק, מהיום האוהדים שלהם כמו אוהדי פיינורד כבר יתחילו לטפטף כמה שהם רוצים שהקבוצה שלהם תפסיד, אם המשחק יהיה בערב ושאר המשחקים יהיו בצהריים יהיה לזה משמעות כי הפסד של אטאלנטה ואז כשלאציו ביתרון 6 כשנשארו 6 נק' אז זה גמור ואני לא אתפלא אם לאציו תתאמץ פחות, מה שכן! הכל תלוי ברגליים של שחקני אינטר ובמוח של מוריניו! קיבלנו מתנה עצומה היום והכל בידינו!

בעוד שלושה ימים העונה הזאת יכולה להיות הצלחה מבחינה אירופאית אם נעבור את ברצלונה (למרות שגם להגיע לחצי הגמר זה הצלחה מבחינתי אבל מבחינת התקשורת זו תהיה אכזבה אחרי שניצחנו 1:3, כי יש מצב טוב שזה לא יספיק) ויכול להיות שב-23 במאי העונה הזאת תתברר או כאכזבה/כישלון עם הפסד של הגביע, אליפות ואליפות אירופה אם נגיע לגמר או אם נודח ברביעי על ידי בארסה, או שב-23 זו יכולה להיות העונה הגדולה בתולדות אינטר אם ניקח את הגביע, האליפות וליגת האלופות, יש עוד משחקים וב"ה ננצח את לאציו. אמן!

אבל זה בסדר, גם אחרי הניצחון 1:3 על בארסה אף אחד לא סופר את אינטר, מבחינת אינטר עוד יותר טוב, כולם אומרים בכל העולם שבארסה תעבור ושזה יהיה קליל, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, לאינטר עדיף שימשיכו לדבר ככה ולדבר במגרש, יום רביעי נראה אם באמת הם צדקו או לא. מה שכן הניצחון של סאמפ נותן לאינטר לנסוע רגועה לקאמפ נואו.

ה-30 הדקות הראשונות של סאמפדוריה היו נוראיות, רומא שלטה טוטאלית במרכז השדה ובאמת ב-10 הדקות הראשונות של הבליץ זה היה פשוט שאלה של זמן עד שיכנס, סטורארי היה ענק וסאמפ במחצית השניה כבשה והפעילה את הלחץ על לאציו, מבצע מצוין של קאסאנו באגף, וגם לפני ה-1:2 שתי הקבוצות יכלו לכבוש כשסטורארי המשיך להיות ענק. פאציני ממשיך את העונה המצוינת שלו (רואים למה לקחתי אותו בפנטאזי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) הוא ומיקולי חייבים פשוט חייבים להיות במונדיאל, אם לא, באמת שחבל על הנסיעה לדרום אפריקה, הגיע הזמן שמיקולי בגיל 30 יקבל פאקינג זימון ושפאציני, חלוץ העתיד, יקבל גם הוא זימון, לא יכול להיות שאיטליה תמשיך להתבסס בהתקפה על שחקנים שכבר עברו את השיא (דל פיירו, אינזאגי וטוני עם כל הכבוד לחצי עונה המצוינת שלו ברומא, קשה לי לראות אותו סוחב מול הגדולות, והלוואי שאני אתבדה).

עכשיו פתאום המקום הבטוח של מילאן בליגת האלופות ממש לא נראה כל כך בטוח, מילאן עם 64, סאמפ עם 60 ופאלרמו עם 58. מילאן יום שבת הבא בבית מול פיורנטינה, סאמפ מול ליבורנו שירדה (מישהו מהמר על 5:0 סטייל רג'ינה?) ופאלרמו גם מול סיינה שירדה, באמת שאם מילאן מפקששת פה, יש מצב שהיא לא תהיה אפילו בליגת האלופות למרות היתרון המבטיח שלה על פאלרמו, מה שכן היא תתעודד כנראה מהעובדה שבמחזור ה-37 היא תוכל להבטח את המקום בצ'מפיונס אם תנצח את ג'נואה שכנראה לא תתאמץ מי יודע מה בשביל לראות את סאמפ לא מגיעה לליגת האלופות, כשסאמפ ופאלרמו נפגשות ראש בראש. במחזור האחרון יובה מתארחת בסאן סירו, פאלרמו תצא לאטלנטה שעד אז נדע אם היא ב-B וסאמפ תארח את נאפולי שכבר תהיה באירופה עד אז. חם באיטליה קיצר.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בדיוק ככה, אליפות של רומא תהיה בגדר נס ,חבל לראות אינטר עוקפת אותנו בזכיות (גם בסקודטו וגם בגביע) . על המשחק אין לי חשק להגיב.

5. 亚历山大帕托 Member

"עוקפת"...

6. uri מנהלים

לא רוצה להוריד מאומה מפאציני, אבל גם ג'ילארדינו כבש העונה מול רומא, כמו כן נגד מילאן, נאפולי, ליברפול ונגד אותה סמפדוריה. בכלל אנחנו מדברים על שחקן שכבש העונה 18 שערים ובישל 8 וזה בלי קסאנו שידביק לו את הכדורים לראש. ברם, בהחלט, אם המונדיאל היה בעוד 6 ימים ולא 46 פאציני היה חייב להיות שם.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה עוקפת...דבר ראשון יקחו לנו את האליפות על השולחן שגם ככה לא היתה מגיעה לנו אז במקסימום של המקסימום אם ניקח אליפות, אם! ניקח אליפות, אז נשתווה אליכם. דבר שני, למי איכפת מהקופה איטליה? דבר שלישי, כשהפער ביניהם לבינינו בזכיות באליפויות אירופה הוא כל כך גדול, מספר תארי האליפויות לא כזה נחשב, בטח כשיש קבוצה שיש לה 28 אליפויות מעל שנינו.

8. !Sempre Inter Member

האף למעלה מדי.. תנסה להוריד אותו קצת, שלא נישאר בלי כלום...

אני לא מבין את הזילזול הזה.. באמת לא מבין.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קשור בכלל? הקופה איטליה אף פעם לא היה איזה מפעל שוואלה היה הכי מעניין, אפילו אם תשאל את האוהדים באיטליה הם יגידו לך שהוא משני, ולא לא איכפת לי מקופה איטליה.מבחינתי השנה ספציפית אם לא ניקח אליפות אחרי שהובלנו את הליגה בפער גדול כל הזמן!!! אז זה כישלון וזכיה בקופה איטליה ממש לא תשנה את זה.

כמו שאמרתי זו יכולה להיות עונה כישלון עם הדחה ברביעי, הפסד בגמר גביע והפסד האליפות
    וזו יכולה להיות העונה הכי גדולה בתולדות אינטר עם העפלה לגמר וזכיה, זכיה באליפות וגביע (רק כי אתה אוהב אותו)

האף שלי למעלה? לא אתה זה שאמרת שאינטר קבוצה יותר טובה מברצלונה אחרי 25 דקות של משחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx כדאי שאתה קודם תוריד את האף למטה לקראת רביעי כדי שיהיה לנו סיכוי בגומלין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. uri מנהלים

"אני שמח עבור פאציני. אני מאמין שהוא ראוי להיות בגביע העולמי ואני מקווה שאראה אותו שם. פאציני בחר לעזוב את פיורנטינה כיוון שהוא צריך לשחק, בדיוק כפי שאני עשיתי כשעזבתי את מילאן. ההחלטה שלו השתלמה."

http://cdn.majorleaguesoccertalk.com/wp-content/uploads/2009/06/alberto_gilardino-261x300.Xxx
    כנר וג'נטלמן. אלברטו ג'ילארדינו

11. JR-Riquelme Member

מה שמצחיק זה שעכשיו טוטי חייב טובה מאותה לאציו...

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם שינצחו את פארמה בשבת, יש לי תחושה שזה לא הולך להיות טיול בטארדיני, ואם הם יפסידו או יוציאו תיקו, ניצחון שלנו באולימפיקו ואפשר לעשות אליפות בבית מול קייבו.

מחזור 35:

1. אינטר 73 - לאציו (ח), קייבו (ב), סיינה (ח)
    -------------------------------------------
    2. רומא 71 - פארמה (ח), קליארי (ב), קייבו (ח)
    3. מילאן 64 - פיורנטינה (ב), ג'נואה (ח), יובה (ב)
    4. סאמפ 60 - ליבורנו (ב), פאלרמו (ח), נאפולי (ב)
    5. פאלרמו 58 - סיינה (ח), סאמפ (ב), אטאלנטה (ח)
    6. יובה 54 - קטאניה (ח), פארמה (ב), מילאן (ח)
    7. נאפולי 53 - קייבו (ח), אטאלנטה (ב), סאמפ (ח)
    --------------------------------------------
    8. ג'נואה 48 - בארי (ח), מילאן (ב), קטאניה (ח)
    .
    .
    .
    15. קטאניה 40 - יובה (ב), בולוניה (ח), ג'נואה (ב)
    16. לאציו 40 - אינטר (ב), ליבורנו (ח), אודינזה (ב)
    17. בולוניה 39 - אטאלנטה (ח), קטאניה (ב), קליארי (ח)
    --------------------------------------------
    18. אטאלנטה 34 - בולוניה (ב), פאלרמו (ח), נאפולי (ב)

הטבלה הסופית במחזור 38 תיקבע כי:
    מקומות 1 - אלופה
    מקומות 1-3 - שלב בתים ליגת אלופות
    מקום 4 - מוקדמות ליגת אלופות (סגניות)
    מקום 5 - שלב הפלייאוף ליגה אירופאית
    מקוות 6-7 - מוקדמות הליגה האירופאית
    מקום 18 - יורדת ל-SERIE B

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות. אני מתבסס בעיקר על תחושות, אבל אני מקבל את הרושם שפאציני שחקן שממש אוהב את המשחקים מול הגדולות, יותר מג'ילארדינו ויותר מכל חלוץ מטרה אחר (שהיותם "דוחקי כדורים" הופך את העבודה שלהם לקלה יותר לפעמים מול הקטנות, מתי שיש יותר הזדמנויות).

כיבושים של פאציני מול גדולות העונה: אינטר (X1), יובנטוס (X1), פיורנטינה (X1), מילאן (X1), רומא (X2)
    כיבושים של פאציני מול גדולות בחצי העונה שעברה במדי סמפדוריה: יובנטוס (X1), מילאן (X1), רומא (X2), אינטר (X2), לאציו (גמר הקופה - X1)

13 שערים בעונה וחצי, רק מול הגדולות ומשחקים גדולים.

-------------------------------------------------------------------

63,779 אינטר - אטאלנטה
    56,379 רומא - סמפדוריה
    41,450 נאפולי - קליארי
    26,198 פיורנטינה - קייבו
    26,082 ג'נואה - לאציו
    25,695 פאלרמו - מילאן
    24,147 יובנטוס - בארי
    23,970 בולוניה - פארמה
    16,033 אודינזה - סיינה
    8,177 ליבורנו - קטאניה

ממוצע: 31,191

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רייה הורחק מהמשחק נגד אינטר אחרי שקילל את השופט במשחק נגד ג'נואה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שבדרבי נגד רומא לא היו צריכים להרחיק את כל לאציו לחודש אחרי מה שהם עשו על השופט שם וההתנהגות הבזיונית שלהם.