המחזור ה-35 בסרייה A:: קסאנו? פאציני! רומא מפסידה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏23/4/10.

1. uri מנהלים

אגב, היום הוא כבש שלושה שערים, אחד פסלו לו בטענת נבדל שלא היה וגם העמיד את דייגו מול השוער, מה שהביא לפנדל. כאשר בכל מהלך הראה יכולת אישית מזן אחר, אם זה טכניקת בעיטה, אם כוח מתפרץ, אם מיקום או אם תיזמון וקריאת משחק.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מזכיר לי איזה רחוב צר שסמוך לכיכר רבין בתל אביב...

ותשכחו ממיקולי, פאבריציו מתכנן להיות עם המשפחה שלו בסאלנטו בזמן המונדיאל ומליפי אין לו בכלל ציפיות. יאקווינטה מצד שני כבר הרבה זמן כלול בתוך ה"קבוצה" של מרצ'לו ליפי, ככה שיהיה מאוד הגיוני מצידו של המאמן להזמין את החלוץ של יובנטוס.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

Roma: 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 4 Juan, 29 Burdisso, 17 Riise; 7 Pizarro, 16 De Rossi; 94 Menez, 20 Perrotta, 9 Vucinic; 10 Totti

Sampdoria: 30 Storari; 8 Zauri, 28 Gastaldello, 6 Lucchini, 3 Ziegler; 77 Semioli, 17 Palombo, 16 Poli, 18 Guberti; 10 Pazzini, 99 Cassano

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/10
  4. zakuta Member

טוני על הספסל גם טדהי ? וואו נחמד מאוד סגל חזק אני מאוד מפחד מפאציני מקאסנו וגוברטי אי אפשר לדעת פשוט מה יהיה במשחק הזה כולן צריכות את הנקודות בסוף יהיה איזה תיקו מעפן כזה... יהרוס גם לרומא את האליפות וגם לסמפ את הסיכויים לאירופה..

5. Joel Gion Member

לא יודע אם טוטי רוצה להוכיח משהו אחרי החילוף במחצית הדרבי, אבל כרגע נראה לי שהוא במצב רוח טוב במיוחד. הולך להיות אחלה משחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

עריכה: על הכיפאק אני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/4/10
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווצ'יניץ' פנומן. תמיד היו לו הבלחות, אבל לאחרונה הוא הצליח להתגבר על בעיות החוסר יציבות שהיו לו והוא בכושר מפחיד. נכון לעכשיו עושה רושם שההתקפה הרומאית מעט מתוחכמת מדי עבור ההגנה של דוריה. גוברטי וסמיולי לא עושים מספיק לדעתי כדי לעזור לפולי ופאלומבו להחזיק את הכדור.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר צריכה להודות לסטורארי, שבינתיים הצליח למנוע תבוסה.
    קסאנו חייב להיכנס כבר למשחק, בקושי הרגשתי אותו משחק, ועדיין לא עשה פעולות חיוביות.

8. Roma מנהלים

טוב נו, די צפוי. אפשר להתחיל לבכות...

9. !Sempre Inter Member

ידעתי שיהיה לרומא יותר קשה.

נו עומר, עכשיו אתה כן מאמין שאינטר תיקח אליפות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

המסקנה היא שצריך להאמין בקבוצה שלך כל הזמן, לא חשוב מי היריבה ומה הסיטואציה.

הודעות כמו 'זהו, גמור, האליפות של רומא', מתבררות היום כפתטיות.

10. 亚历山大帕托 Member

רומא...

http://i43.tinypic.com/4nfhx.Xxx

11. zakuta Member

מזל טוב לאינטר על האליפות המי יודע כמה עוד גועל נפש של משחק פשוט אכזבה ואינטר המגעילה שוב אלופה...

12. avdz7 Member

איזו אכזבה!!! כל כך רציתי שרומא תזכה בסרייה A,אך היא מפשלת ברגע האמת..ולעומתה אינטר כששזה בידיים שלה עכשיו אני לא רואה סיכוי שהיא תשמוט נקודות.. חבל

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איו מילים, פשוט הייתי בטוח שזה שלנו. שניות לפני הגול מילמלתי לעצמי "נעשה 2-1, זה לא ייכנס ואנחנו נכריע את המשחק הזה". פשוט דמעות בעיניים, בחיי.
    ודווקא זאת התגובה הראשונה שלי בפורום האיטלקי זה הרבה זמן, אחרי תקופה ארוכה שאני לא מגיב כאן.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראניירי עם חילוף אחד יותר מדי, אולי אפילו שניים. החילוף של טאדיי היה קצת מוגזם והשאיר את רומא בלי אגף ימין בהגנה ומאניני היה חופשי מדי. ההכנסה של טוני גם פגעה קצת במשחק ההתקפה של רומא שעד אז התבססה על זריזות ותיחכום. ברגע שטוני נכנס, זה הפך להיות משחק של חתול ועכבר שמבוסס יותר מדי על הגבהות. מעבר לכך, זה גם הכריח את סמפדוריה להיכנס לבונקר כמעט טוטאלי, מה שנתן לה לגיטימציה לצופף את הרחבה.

סמפדוריה מבחינתה עושה את העבודה ולא מוותרת בעונה המדהימה הזאת שלה. גם בלי משחק גדול של קסאנו, פאציני שוב פעם מוכיח עד כמה הוא ווינר. כמו שאיגור אמר לפני שבוע, זה חלוץ שנמצא שם תמיד ברגעים הגדולים. הוא כבש בשנה האחרונה כמות גדולה מאוד של שערים נגד הגדולות וזה ממש לא מסוג החלוצים שחכמים לרוב רק מול קטנות (ג'ילארדינו?).

נ.ב. 1
    הדמעות של מקסס... ריגש הבחור

נ.ב. 2
    השקט באולימפיקו אחרי השני של פאציני - זה היה די מביך

15. !Sempre Inter Member

כן, אינטר מגעילה. אתה מדבר על זו שעשתה בית ספר לקבוצה הכי טובה והכי מוכשרת בעולם? אה כן, זו היא! היא באמת מגעילה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx