המחזור ה-34 בסריה A:: רומא והמקום הראשון של הזאבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/4/10.

1. 亚历山大帕托 Member

האם זו הקבוצה ששיחקה על תיקו באולימפיקו מול מילאן לפני לא הרבה זמן? אני רק מחכה להתאכזב ממנה. היא זקוקה לעזרה נוספת מאינטר בשביל לזכות.

עומר, התגובות שלך לאורך המשחק מבישות ילדים בני 10 בטוקבקים של וואן.

2. avdz7 Member

איך אני שונא את הדיבור ה"נאחס" הזה.. תפסיק עם זה בחייאת..

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיתביישו.

פשוט לוזרים כאלה הלאציו האלה, המשחק היחיד בעונה שחשוב שהוא הדרבי והם עושים במכנסיים, מה זה עושים? משלשלים, מובילים 1:0 מול רומא בינונית, מקבלים פנדל מתנה ומחטיאים בכזאת שלומיאליות מחליאה, פלוקארי אחרי פנדל כזה, מגיע לו לשחק ברג'ינה. ומקבלים גול כזה בזיוני, ווצ'יניץ' פשוט בעט אל עבר מוסלרה ומה האידיוט עשה? התכופף והתחבא מהכדור במקום לשלוח ידיים ולהדוף...

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/10
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עומר:

http://msc.walla.co.il/w/w-248/345143-18.Xxx

בחייאת.

ברכותיי רומא.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל קבוצה יש ירידה בכושר לאורך העונה. באותה תקופה רומא הפסידה נקודות גם לנאפולי וליבורנו והפסידה פעמיים ליוונים. שמח שה"משבר" הזה נמשך רק שלושה שבועות.

6. 亚历山大帕托 Member

גם אני, גם אני...

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לרומא על הניצחון וכל הכבוד לראניירי על הביצים להוציא את שני הטנורים שלו במשחק הכי חשוב של העונה...אם כבר להפסיד את האליפות אז לרומא, העיקר שמילאן לא תהיה אלופה. לא נורא, קבוצה שעושה 21 משחקים ללא הפסד ומוחקת פער של 20 נקודות יתרון, אם כבר מישהי תזכה, אז מגיע לה. רומא להגיע למאני טיים ולבוא כשאתה בפיגור ומשחק רע בדרבי ולנצח, אין כבר מה להגיד, כל הכבוד. לאציו לוזרים אמיתיים, אין דבר אחר שאפשר להוסיף. רומא תיקח את האליפות כי שום כוח שבעולם לא ימנע ממנה את זה, בטח לא סאמפ מול 80 אלף רומאים באולימפיקו. כמו שאמרתי כל הזמן, מוכן להפסיד אליפות בשביל הצ'מפיונס, אבל קודם כל שנעבור את הקבוצה הכי טובה בעולם בצמד משחקים, אין דבר יותר קשה מזה. אני מוכן על כל 3 אליפויות רצופות לאבד אחת ושזו תהיה רומא שזוכה. תודה לך אינטר על העונה בליגה למרות הטעם החמוץ, עכשיו כל העיניים מרוכזות במשימה האחרונה החשובה שנותרה, בארסה והצ'מפיונס.

8. uri מנהלים

כדורגל הוא משחק נפלא (אלא אם אתם אוהדי לאציו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx). רגע אחד לאציו רחוקה רק פנדל מלהוליך 0:2 וכמה רגעים אחר כך מתנה של קולארוב (ממש כמו מול מילאן לפני כמה משחקים בלבד) עם פנדל מיותר משנה המזניים הפיסכולוגיים של המשחק. ווצ'ניץ' עם ביצוע נהדר בשתי המכות הנייחות (עבור מילאן ברוקי היה מקריב את חייו - כאן הוא נס על נפשו).

יהיה עצוב אם בסיום העונה הזו ראניירי לא יסיים, סוף כל סוף, עם תואר אלוף!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/10
  9. Joel Gion Member

פחות מעניין אותי מה מוריניו חושב בזמן שאני בעצמי לא מצליח לפתור את התעלומה. איך המאמן הכל כך אדיש, פחדן וחסר המעוף הזה שבמשך שנתיים שלמות אכזב אותי משחק אחרי משחק עם ההחלטות השערוריתיות שלו, מוציא במחצית של המשחק הכי חשוב שלו העונה את שני הקפטנים שלו ומהמר על כל הקופה? איפה הייתה התושייה הזאת בשנתיים האחרונות, איפה?!

כל הכבוד לרומא על מחצית שנייה מעולה ועל הניצחון מוצדק. החזרה ל4-2-3-1 במחצית השנייה הוכיחה את עצמה, מנז וטאדיי עשו שמות בהגנה החלשה של לאציו פער אחר פעם והתוצאה בהתאם. ווצ'יניץ' שחקן אדיר ואחד הפחות מוערכים באירופה, הקיסר החדש של רומא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל רק שהוא משחק בנבחרת מונטנגרו שהסיכוי שלה להעפיל לטורניר גדול כיום הוא כמו של ישראל בערך...אבל אכן שחקן ענק, לא סתם בחרתי בו בפנטאזי איטליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מירקו ווצ'יניץ' באמת שחקן יוצא מן הכלל, הלוואי שהיה מגיע לאינטר...

11. !Sempre Inter Member

אז הוא כבש בבעיטה חופשית שנכנסה בגלל טעות שוער, ובפנדל.. מה עובר עליכם? לאינטר? בשביל מה?

לא הייתי לוקח אף שחקן של רומא לאינטר, בלי לזלזל או משהו..

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא עשתה צעד משמעותי לסקודטו. כל המחמאות מגיעות לראניירי, לא כל מאמן היה מרשה לעצמו להוציא את ני הסמלים של הקבוצה, העיקר שמוריניו יאכל את הלב. מי היה מאמין שרומא עוד יכולה לזכות בדאבל (היסטורי ?), שאפו. למרות הכל, רומא צריכה להשאר עם רגליים על הקרקע, יום רביעי יש להם משחק גביע, כך שראניירי יצטרך לתת מנוחה למספר שחקנים. מול סמפדוריה (המחזור הבא) יהיה לג'יאלרוסי קשה מאוד, אך אם היא תעבור גם את סמפ אפשר להכתיר אותה כאלופה. המשחקים שלאחר מכן נגד פארמה, קליארי וקייבו אמורים להיות די קלים.
    בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/10
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי ושאר הרומאניסטות: נראו נוסטרדמוס רוקו דורש מס נבואה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אבל כן, ראניירי בקלות איש המשחק. רגע אחרי המחצית לעשות חילוף כפול שבו אתה מוציא את טוטי ואת דה-רוסי... איך אפשר להגיב על זה בצורה מפורטת יותר מ-"WOW!"? זה מהלך של אליפות. יכול להיות מאוד שזה היה ההבדל במשך כל השנים הללו בין מאמן שבאופן סיסטמטי לוקח קבוצות למקום השני לבין מאמן שמביא תארים. רק עוד 360 דקות והטינקרמן יאכיל את כל אירופה (במיוחד את איטליה ואנגליה) בכובעים בשלל גדלים וצבעים.

אני מקווה שווצ'יניץ' וזארטה יופיעו למשחקים הבאים ללא הנעליים בצבע ארטיק פטל. זה מזוויע.

14. Dimitar Berbatov Member

גם פה אתה עם השטויות שלך, !Sempre Inter? (או שמא גראנדה לאציו?)
    שחקן נפלא וויצ'יניץ'. ורסטילי מאוד, אחד שיכול לשחק גם כחלוץ מטרה עם משחק הראש הנהדר שלו וגם כחלוץ נסוג או באגפים עם הטכניקה והשליטה הנהדרת שלו בכדור (מפתיע ביחס לגובהו). ציינתי בעבר שלא הייתי מתנגד לכך שבמידה וברבאטוב יעזוב את יונייטד, וויצ'יניץ' יהיה המחליף. אני מניח שהסכום יהיה גבוה, אבל הבחור שווה את זה.

מברוק לרומא על הניצחון. עוד בצ'לסי היתה לי סימפטיה לראניירי ומגיע לו לאחר כל הכשלונות והחרא שאכל תואר, ועוד איזה תואר ענק, תואר שרשום בעיקר על שמו.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואנה כבר כמה שנים שווצ'יניץ' מציג יכולת שיא ברומא והשנה אם לא הוא, כנראה שאנחנו זוכים באליפות, כל משחק שהוא משחק הוא יודע להביא את עצמו בשיא הריכוז והיכולת והתוצאות שלו בהתאם, הוא לא מפסיק לכבוש בעוד "סמואל" לא יודע בכלל מה זה גול ממצב שהוא לא שער ריק או מסירה מול השוער, יחסית לחלוצים שנמצאים כיום באינטר פרט לבאלוטלי ולמיליטו שבאמת נותנים את התוצרת שמצפים מהם (שוב כמה שבאלוטלי משחק) ומעלים את רמת המשחק של הקבוצה, שבוע אחר שבוע, למירקו יש בהחלט מקום בסגל וגם בהרכב, הוא הרבה יותר טוב מפאנדב זה בטוח.

אני תמיד אזכור לו את ההצגה שהוא נתן מול צ'לסי במשחק הגדול בצ'מפיונס, מה שהוא עשה שם, שחקני צ'לסי עד היום לא הצליחו להתאושש...