איך שאני רואה את זה יש אשם אחד בתוצאות האחרונות של הקבוצה- נראה אם תגלו מי זה- הוא ברזילאי הוא מאמן הוא צעיר יחסית בעברו שיחק כקשר דפנסיבי. אלו מכם שאמרו לאונרדו טועים כמובן. התשובה היא דונגה (ריקוד סמבה אירוטי למי שניחש) מאז שפורסם שדונגה החליט שלא להזמין את דיניו למונדיאל הוא פשוט זורק זין על הקבוצה ונראה פאתטי, כל השיפור שראינו ממנו השנה מסתבר שלא היה קשור לעמדה שבה הוא הוצב או לכך שקאקא עזב והמושכות בידיים שלו, כל השיפור נעשה אך ורק למטרה אחת וברגע שהיא ירדה מהפרק הדיניו של השנה שעברה חזר ובגדול. במשחק היום לא הייתה לו ולו פעולה חיובית אחת- להיפך- הוא אפילו הרס לנו את המשחק, עדיף היה שסיידורף היה נשאר והוא היה יוצא ומנסיני היה עובר לשמאל- יותר גרוע ממה שהיה לא יכול היה להיות. שמישהו כבר ישים לדונגה ראש של סוס במיטה (רצוי עם פאה של תלתלים שחורים עליו כדי שהרמז יהיה ממש עבה...) כדי שיזמן את דיניו. ואם לא אז שיעיפו את הראש סוס המקורי ממילאן קיבינימט
לא, השופט ריחם על מנז כאשר לא הוציא לו צהוב שני ובמקום זה הזהיר אותו שעוד עבירה אחת והוא מורחק. טוטי בתור הקפטן של הקבוצה ראה לנכון להגיד את זה לראניירי שהחליט להוציא אותו כדי לא להסתכן בהרחקה של הצרפתי. ראניירי הסביר את זה אחרי המשחק אבל באותו רגע זה לא היה נראה טוב.
הסיום נכתב לחלוטין בהומור, מה שבא קודם? ממש לא. דיניו ,שהשנה השלה כל כך הרבה אנשים שהוא חזר לעצמו, עשה זאת (לדעתי כמובן) אך ורק כדי לקבל את הזימון למונדיאל, מאז שהתברר לו שהוא לא יזומן הוא משחק בחוסר חשק בולט לעין ולא מזכיר בכלל את כל העונה (המצויינת יש להודות) שהייתה לו עד אז. שוב, מדובר בדעתי בלבד ויכול להיות שיש סיבה אחרת לירידה בכושרו, בשורה התחתונה הוא לא עוזר לקבוצה עם איך שהוא נראה עכשיו. מלכתחילה הייתי נגד זה שהוא יבוא כי הוא מסוג השחקנים שמשתלטים על קבוצה- אם הוא טוב הקבוצה תיראה טוב ולהיפך (כמובן שלא בכל המקרים אלא במרביתם),מה גם שלא רציתי קלאבר שמעניינים אותו רק החיים הטובים במילאנו אלא שחקן שיתן את עצמו לקבוצה. כולנו יודעים שלדיניו יש יכולות וטכניקה יוצאות מגדר הרגיל ושכשהוא רוצה הוא יכול להיראות נפלא, גם העונה ראינו שהוא יכול להעמיד שחקן מול שוער כמו שרק מעט שחקנים בעולם יכולים, אף אחד לא ציפה ממנו לשחזר את היכולת מבארסה אבל רבאק- תראה קצת חשק! לא יתכן ששחקן שכל הקבוצה בנויה עליו מגיע לרגעי השיא של העונה ונראה כמו שהוא נראה. את הסיבה שלי לעניין כבר חשבתי- אם יש לך רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע. והשם זה זוהר אגב...
לרמוז לכך שדונגה היה צריך לזמן את הפדלאה הזאת זה מגוחך. הלוואי שמישהו במילאן היה חושב כמוהו ולא מצרף אותו לסגל בכלל.
אנחנו אוהדי הצלחות נכון...18 שנה לא ראינו תואר אליפות, לא פצינו פה והבטנו בקנאה אכולה איך כל דרבי אנחנו מושפלים כוללם חמישיות ושישיות, ואנחנו אוהדי הצלחות...תהיה בריא. תמיד מחפש איפה השופטים נותנים לנו מתנות ואליפויות, מילאן מעולם לא קיבלה מתנות משופטים ומעולם לא קיבלה דברים מפוקפקים, מעולם, הכל ישר במילאן, היה ישר, תמיד ישר, ויהיה לעולם ישר, מה שחשוב זה שאינטר זה מקום רקוב, הכל שם רמאות ואם לא השופטים אינטר בכלל לא היתה לוקחת אליפות, אלא היתה יורדת ליגה. לפעמים אתה עוצר שניה לקרוא את מה שאתה כותב? מילאן לא מנצחת את קטאניה וחצי מקבוצות הליגה? זה בגלל אינטר והשופטים. אינטר מנצחת? זה בגלל השופטים, ואנחנו אוהדי ההצלחות (איך אני אמור להיות אוהד הצלחות אם אני אוהד את אינטר משנת 94 ורק 12 שנה אחרי זה ראיתי אליפות, בעוד אתם לקחתם ב-20 שנה האחרונות אליפויות בכיף ואיזה 4 פעמים את אליפות אירופה? ניתוח מעניין, אשמח לדעת, זה יהיה בטח מעניין). גם אתמול במשחק כבשנו פעמיים בגלל השופטים שני שערים חוקיים...תמיד שאנחנו עושים משהו, חייב להיות לזה סיבה שהיא לא קשורה לכדורגל נטו אלא לשיפוט/מכירה/יכולת יריב/אוהדים. אוף אני לא יכול לשמוע את הקישקושים שלך כבר מתנשא כאילו אתה מינימום ז'וזה מוריניו שיש לך איזושהי סיבה, משחק אותה כאילו אתה מאמן ברמות הגבוהות ומתלהב פה על אנשים, כולה בן אדם שכותב כמו כולם בפורם ומביע את הדיעה שלו, לא טוב לך לשמוע דיעות של אחרים ודברים שלהם, עוף ותכתוב בחרטא-אנטר.
לא אתם, אתה. ואל תדבר איתי על 18 שנה כשלפני כמה שנים שרת שירי אוהדים של ארסנל כמו שהודית בעצמך, ואז הפסקת לאהוד אותם כי הם "איבדו את צביונם" והתרכזת באינטר כי כנראה התארים עברו לשם. כל שאר השטויות שכתבת לא מעניינות כי אתה לא יכול להתנסח לעניין בכל הקשור לכדורגל כי אתה לא מבין שום דבר בנושא. אי אפשר ללמוד את זה בויקיפדיה כנראה.
לפי מה קבעת שאחרי שהפסקתי לאהוד ארסנל כי איבדו את ציוויונם החלטתי להתמקד באינטר? אף פעם לא אמרתי את זה. מי קבע שאני חייב שתהיה לי קבוצה אחת באירופה ואחת בארץ? אני לא מבין כדורגל? ומי אתה שתגיד את זה, כי אתה חושב שאתה מבין? אני מבין ויודע כדורגל יותר מאשר אתה תדע כל החיים שלך ודברים שלמדתי וראיתי בכדורגל בארץ ובעולם גם בעוד 50 שנה לא תדע ולא תראה, ולא אני לא מתכוון רק ללכת לראות משחקים כמו כל אדם שחי כיום במדינה...הקבוצה האהודה עליי באמת ובתמים שאותה אני יעדיף על כל קבוצה אחרת בעולם כולו זה מכבי, אחרי זה באה אינטר שאחריה אני עוקב קרוב ל-16 שנה עוד מהתקופה שאבא שלי לימד אותי על כדורגל איטלקי ואירופאי בפרט. ומה זה קשור אם שרתי שירי אוהדים של ארסנל או אם הייתי אוהד שלה, למה אני אזרח אנגלי/איטלקי שאני צריך שתהיה לי נאמנות לדגל/למועדון? אני אזרח ישראלי ואוהד מכבי זה קודם כל, אחרי זה אני אוהד אינטר וכל מי שאתה רוצה לחשוב. ואגב זה מצחיק אותי שאתה אומר שהפסקתי לאהוד ארסנל בגלל שאיבדו את הזהות (שזה באמת נכון ואם תשאל אוהדי ארסנל אמיתיים הם יגידו לך את זה גם ואני לא מתכוון לאוהדי ארסנל בפורום, ואני חלילה לא מזלזל בהם לרגע) כי דווקא אז כשכבר אין את הזהות ארסנל הפכה להיות מועדון עוד יותר גדול ומצליח...אז איפה בדיוק אהדת הצלחות שלי.
למה נראה לך שאכפת לי מהאינטרסים של דונגה? אני אוהד של מילאן ואם הוא היה מזמן את הארנב הוא היה עדיין משחק עם חשק, במונדיאל מבחינתי שיעופו כבר בשלב הבתים אני אוהד איטליה... וברור שהלוואי ולא היינו קונים אותו, זה מה שכתבתי בהודעה האחרונה שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
שורש הבעיה הוא בזה שרונאלדיניו צריך זימון לנבחרת כדי להשקיע ולשחק טוב, ולא זה שדונגה לא מזמן אותו. שלא יזמן אותו, שהוא יחשוף את הפנים האמיתיות שלו כבר עכשיו ושישחק גרוע. העיקר שלא יחדשו לו את החוזה.
אני מסכים עם זוהר לחלוטין. אני לא מתכוון להיכנס עכשיו לאם מגיע או לא מגיע לרונאלדיניו זימון לנבחרת, אבל אני משוכנע שאם הוא היה חושב שתצוגות טובות יבטיחו לו מקום במונדיאל הוא היה משחק טוב יותר ומילאן היתה מנצחת יותר. ברור שמראש שחקן שנותן את מה שיש לו רק בתנאים מסוימים זה בעייתי, אבל בתנאים שנוצרו - הצהרה בסגנון 'רונאלדיניו צריך להראות המשכיות בשביל זימון למונדיאל' מדונגה יכלה להביא לנו סקודטו.
אני מעדיף בלי סקודטו העונה בזכות זימון למונדיאל מאשר שיאריכו לו חוזה עד 2013 ויבנו עליו גם בעתיד כאשר לא יהיה איזה טורניר גדול שייתן לו מוטיבציה.
ואני מעדיף סקודטו בזכותו העונה כשלעונה הבאה כבר בונים על מישהו אחר. למרות שנראה שבסוף נצא קירחים משני הכיוונים, גם בלי סקודטו וגם עם רונאלדיניו חסר מוטיבציה לעוד עונה (לפחות).