המחזור ה-30 בפרמיירליג: Firestarter

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Mar 8, 2019.

  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    ההפסד בסוף היה צריך להגיע מתישהו. שחקנים מרכזיים לא הופיעו היום ופרד לא ברמה של יונייטד. נפלנו איתו.
     
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,886
    Likes Received:
    20,967
    הפסד מטעות של שוער ופנדל שלא היה. כמה ליברפולי מצדכם.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    ראמזי הכי גבר בפער אצלנו בתקופה האחרונה, לנו במשחק חייו היום, לאקא גברברון לעניין, אובא חייב להפסיק לבעוט פנדלים, וכמובן - יופי של שיפוט.

    אה, ואין שום סיכוי שהיינו מנצחים את זה עם מוסטאפי.
     
    Clichy likes this.
  4. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    ברגע שאין אפקטיביות בהתקפה אז יונייטד כזו תפסיד. כי ההגנה שלה שייקית, זו עובדה קיימת וכבר תעשה את השטויות מנגד.
    וכמובן כשפוגבה ביום איום ונורא.
     
  5. Clichy COYG

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    3,779
    חרא של מחצית שניה, פנדל מומצא ואובאמיאנג נראה כמו סמרטוט (שערורייה שנתנו לו לבעוט את הפנדל) אבל למי אכפת, שורה תחתונה היא ניצחון במשחק סופר חשוב.

    וניילס במשחק הכי טוב שלו העונה.

    כמה גמלים אפשר לקבל על אוזיל?
     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    הפסד שהוא די אסון במאבק על טופ 4. המומנטום עובר לארסנל, כשלהם נשאר לוח קליל ולנו עוד נשאר דרבי שהוא הפסד כמעט בטוח. די מגיע לנו על השחצנות ההזויה של האוהדים שלנו, דיברו כאילו הטופ 4 כבר ביד וצריך לעקוף את טוטנהאם...אז בוקר טוב, אנחנו מקום 6 (אם צ'לסי לא תפסיד לברייטון במשחק השלמה), ואנחנו לא יותר טובים מארבע האחרות (בהנחה שטוטנהאם תפסיק מתישהו לירות לעצמה בראש).

    היו לנו כמה דקות טובות היום (הרבה יותר מבניצחונות האחרונים) אבל בשום רגע זה לא נראה שאנחנו בדרך להבקיע. סולשיאר עם ניהול משחק גרוע ולא בפעם הראשונה, חיכה וחיכה עם החילופים ובסוף ספג את השני. ראשפורד חוץ מהפנדל בפריז לא פוגע כבר חודשיים, צריך לרדת לספסל לתקופה.
     
    קשר שמאלי likes this.
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    ג'נקינסון נראה כמו קאפו לעומת ניילס, אבל כן, האיש בא לעבוד היום.

    אני לא חושב שאפשר לקבל כלום עבור אוזיל. צריך לשלם כסף כדי להעיף אותו.
     
  8. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,639
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    יום ארוך במשרד מה שנקרא, לא יצא לי לראות אפילו דקה מ-ארסנל נגד יונייטד אבל האמת שבבוקר המשחק הייתה לי תחושה שארסנל תנצח. דווקא משום שהקבוצות הגיעו במומנטום כל-כך שונה אחרי תוצאות הפוכות באירופה. כל אוהד יונייטד היה קונה ניצחון הירואי כמו בפאריס ומפלה היום גם אם הוחמצה הזדמנות להעפיל למקום השלישי. עם סולשאר יש תחושה שהכל הולך ולפעמים מעידות כאלה טובות, אני כן חושב שיונייטד לא יכולה לשמור על הבסיס הזה ולהצליח איתו הרבה מעבר בעונה הבאה. הטבלה עם הצטרפותו של סולשאר בהחלט לא משקרת אבל המספרים קצת מוגזמים. אני חושב שהעונה ארסנל משיגה תוצאות טובות נגד הצמרת הגבוהה, טובות משמעותית משנים עברו למרות שהיו שתי נפילות.

    הקרב על המקום הרביעי פשוט מטורף, אין רגע לנוח. כשטוטנהאם מפסידה משחקים כאלה כמו אתמול, לא אומרים כלום על פוצ'טינו? בריאל מדריד עם הפסד מפתיע כזה גם אם לפניו היו חמישה נצחונות ליגה רצופים - התקשורת הייתה מוציאה לו את החשק לחיות. צ'לסי? חבל שלא באמת הצליחה לפתח מומנטום, לא ראיתי משהו מעניין אצלה חוץ מבעיטות מרחוק והחמצת ענק של היגואין. האזרד עם גול מכלום, עוד יתגעגעו אליו כמובן. אני עדיין נזהר מלהמר על ארסנל במקום הרביעי.

    לגבי ליברפול: תוצאה קצת משקרת לטעמי, משחק ההתקפה עדיין לא זורם וסאלאח לא טוב, תמיד מאחר ברגע עם הבעיטה ולא מספיק חד. פירמינו טוב ומאנה בתקופה שהוא מבקיע.
     
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    שבוע הבא עוברים את טוטנהאם.

    נגמר הבית זונות.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    אין פה שום אסון. הטופ 4 עדיין בידי יונייטד ולארסנל יש משחקי חוץ לא פשוטים מול אברטון, ווטפורד, לסטר וגם נגד ברנלי שזה עשוי להיות משחק על חיים ומוות של המארחת. זה בדיוק מקומות שארסנל אוהבת להפסיד.

    גלובלית, לא מטרידה אותי השאלה באיזה מפעל אירופי נשחק בעונה הבאה, אלא מי יודע איך לחזק את הקבוצה הזו כדי שתתחרה על אליפות.
     
  11. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,886
    Likes Received:
    20,967
    התוצאה של ליברפול אכן משקרת. 5-1 היה יותר משקף.
     
    Coutinho10 and Scouser like this.
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אל תשכח שיש גם את צ'לסי שאנשים מסוימים כאן מבטלים לחלוטין ומתעלמים מכך שמאז ה6-0 התוצאות שלהם לא רעות בכלל.
     
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    אני לא מבטל אף אחד. אובייקטיבית זה בידי יונייטד עדיין.
    אבל אני חושב שהיא צריכה לעשות את המיטב בשלושת המפעלים, גם אם בסוף היא תשאר בלי כלום ובלי כרטיס לאלופות אפילו.
     
    Last edited: Mar 10, 2019
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    ארסנל קוטעת לאולה רצף של 22 משחקי ליגה ללא הפסד מתוכם ניצח 18, זה כולל 8 ניצחונות ו - 2 תיקו בעשרת משחקי הליגה האחרונים שלו במולדה וביונייטד הוא פתח בפרמייר ליג עם 10 ניצחונות ו - 2 תיקו.
    הפסד הליגה הקודם שלו היה ב - 26.8.2018 לרנהיים בבית 3:2.
     
  15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,022
    Likes Received:
    5,806
    ראיתי את המשחק בחצי עין כי הייתי בעבודה.
    לכן אתייחס נקודתית:

    הטוב: העצירה של לנו עם הרגל השער הנקי הם נקודת אור במשחק

    הרע: החורים של קוס וסוקרטס מזכירים לי שהשער הנקי היום הוא יותר חוסר מזל של מאן יונייטד

    המכוער: לא יתכן שאובה יבעט פנדל כלכך שערורייתי במצב של 1-0