המחזור ה-29 של הסרייה A :: דרבי הבירה חוזר אלינו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏11/3/11.

1. Muurad Member

הוא חוזר בדיוק או משחק לפני הדרבי לא?(זלאטן)

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/11
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הדרבי עוד שני משחקים,תעשה את החשבון לבד.

3. Muurad Member

מצויין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx נקווה שזה יעלה להם בסקודטו ושנדע לשם שינוי לנצל את ההזדמנות.

למרות שאני מסכים עם מה שbulldog אמר וציינתי את זה גם לפני, הוא מפריע לפאטו והם לא ממש מתקיימים בצורה טובה ביחד.. ככה שזה אולי יהיה לרעתנו בסופו של דבר אם ישחקו סביב פאטו והוא יעלה הילוך.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני דווקא לא מרוצה כל כך,ברור שמילאן עם זלאטן הרבה יותר מסוכנת אבל בלי זלאטן המהירות שלהם בהתקפה תהיה יותר גבוהה.
    מצד שני,אלגרי כל כך סומך על זלאטן ואני חושב שהוא לא מוכן למצב כזה של לאבד אותו ל3 משחקים כל כך חשובים וגם קשים,אז יכול להיות שההרחקה הזאת תהיה הרבה יותר קריטית למילאן משזה נראה כרגע.

אגרוף ברור ששווה הרחקה מ2-3 משחקים.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הצגה יפה, צהוב, לשניהם, בלחץ לדעתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/3/11
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא הבנתי ממה הוא התעופף שם, אבל זוהי עדיין פגיעה בשחקן שדורשת אדום והשעיה נוספת.

ולנושא אחר :

אני ממש נהנה מדיקאניו בתור פרשן בשנה האחרונה. הפעם הוא נכנס בלוטיטו על רכישת זראטה האוברייטד, לוטיטו החזיר לו והרוחות התלהטו. forza di canio! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/3/11
  7. Muurad Member

גם אני פחות או יותר בדעה הזאת.

שחקן ההגנה מכר את כל העניין בצורה פאתטית, אבל זה לא מוריד שום דבר מהכוונה והמעשה של זלאטן שמצריך הרחקה ועונש נוסף.. ה-3 משחקים היה מוגזם - אבל כנראה השנה רוצים להעביר מסר באיטליה בכל הנוגע לדברים כאלה...אני בטוח שלא יתלונן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. 亚历山大帕托 Member

זה לא דורש השעיה נוספת. לנגוח בשחקן שעומד ולא עושה כלום דורש. להביא אגרוף מאחורה לשחקן שלא עושה כלום דורש. להעיף יד של שחקן שמתגרה בך לא דורש.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו אתכם שטויות, קיבו הוא פושע, זלאטן הוא מלאך. בושה להתאחדות. די לדון בזוטות, זלאטן הורחק בצדק ליותר ממשחק אחד, פגע בשחקן ללא כדור, זה לא משנה אם באגרוף, סטירה חזקה, נגיחה, יריקה...הוא פגע בו בלי כדור, בלי קשר למשחק, בלי שום פרובוקציה ממנו במהלך הספציפי הזה, ככה, סתם. מגיע לו הרחקה ליותר ממשחק אחד, אבל עם איך שהוא נראה, מילאן צריכה להגיד תודה להתאחדות כי בלעדיו היא מסתדרת יותר טוב. שאני יזכיר לכם שטוטי על היריקה אל פאולסן אכל 4 משחקים בחוץ ביורו 2004? או שבגלל שזה היה יריקה ולא מגע פיזי שגרם לו נזק הוא צריך לקבל פרס. זו היתה מכה חזקה, מאחורה והגיע לו אדום וגם השעיה ליותר ממשחק אחד, רק על זה שהוא פגע בו ולו בצורה הכי קלה בלי כדור.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם הוא מתגרה בו גם מותר לו לדפוק לו כיסא בראש נכון?אם הוא מתגרה בו הכל מותר.

11. 亚历山大帕托 Member

בכל פעם שיש החלטה לא מוצדקת לטובת אינטר, בין אם זה על המגרש או מחוץ לו, מתחילים השקרים... אי אפשר להאשים אתכם, זו הצורה שבה הרגילו אתכם לזכות בתארים.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני באמת רואה שוב ושוב את ההילוך החוזר, טוב לא באמת כל כך משעמם לי אז פשוט ראיתי פעמיים, ולא מבין עדיין מה זלאטן עשה שהבלם לא עשה. בלי קשר למשחק? גם תנועות היד\מרפק של הבלם לכיוון זלאטן לא קשורות למשחק, אלא אם ריקוד התרנגולות הוא חלק ממנו, צריך להרחיק אותו לכמה משחקים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שקרים?השטויות שאתה מדבר פה כבר נמאסו.אז הוא התגרה בו,זה נותן לו פריבילגיה לתת לו מכות?
    ולזה שמעליי-אגרוף לבטן קשה לראות נכון?קשה לראות את זלאטן פתאום מעיף את היד שלו לתוך הבטן של רוסי.אם זו הייתה אינטר הייתם רואים יפה והייתם אומרים רק 3?הוא היה צריך להיות מורחק ל6 משחקים,מוראטי שולט בהתאחדות ובשופטים,בלה בלה בלה....

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אור, קשה לראות או לא, אני לא רואה שם שום דבר מיוחד. בקשר להמשך, פעם ראשונה ש"האשימו" אותי בסובייקטיביות שזה נוגע לאינטר מול מילאן (בטח שלכיוון הזה) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx האמת שאני גם לא יודע מי זה מוראטי, אבל בסדר...

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא אמרתי שאתה ספציפית תגיד ככה,אלא כמעט כל חברי הפורום פה למעט אוהדי אינטר.

אפשר לראות בבירור את היד של זלאטן פוגעת בבטן של רוסי וברגע שזה קורה-הוא צריך להיות מורחק לכמה משחקים.זה לא משנה את העוצמה או הנזק שנגרם לשחקן,פגיעה ללא כדור שווה הרחקה מכמה משחקים רק בגלל הכוונה המכוערת.