המחזור ה 25 בסריה A :: משחק עונה באיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏24/2/12.

1. Jimmy Jazz Member

בחיי שאני לא מצליח להבין איך אוהדים של קבוצה שמתהדרת בחבורת השחקנים הכי פרובוקטיבית ומגעילה בעולם הכדורגל (כן, אפילו יותר מ"הקבוצה של המדינה") מדברים כל כך הרבה על קלאסה וסטייל. מקרה קלאסי של אנשים שמשוכנעים שהחרא שלהם לא מסריח וכל מיני קלישאות אחרות בסגנון...

זבונימיר, התפקיד של מר אניילי הוא לדאוג לאינטרסים של יובנטוס. נכון שזה כיף להוציא את השלדים מהארון ולהשתמש בהאשמות המאוסות והשחוקות מ2006 בכל פעם שזה נוח, אבל הראיות שהוצגו במשפט בנאפולי נגד אינטר הופכות את "מסע הצלב" של אניילי ללגיטימי ורלוונטי. זה שזה לא מוצא חן בעיני אוהדי מילאן בארץ הקודש וראשי ההתאחדות לא אומר שזה לא נכון מבחינת מנהלי ואוהדי יובה. התלונות הלא קשורות האלה הזויות בערך כמו הבקשה הפתטית מבופון לרוץ לשופט ולספר לו שהכדור של מונטארי חצה את הקו.

אני לא אשקר, קצת הלכתי לאיבוד במגילת השנאה הילדותית והפסיכוטית שלך וקשה לי להתייחס אליה ברצינות. מה שכן חשוב לי לציין זה שעל כל אליפות שלקחנו "בזכות השופטים" מאז שאני אוהד את הקבוצה, גם הפסדנו אחת בגלל האנשים עם המשרוקית ו/או החליפות במשרדי ההתאחדות. הקטע הוא שאני לא מתעסק בלכשף את קולינה בגלל שאישר את המשחק בשלוליות של פרוג'ה או זוקף את הסקודטו הרומאי עונה לאחר מכן לשיתופו השנוי במחלוקת של נקאטה במשחק בדלה-אלפי. SHIT HAPPENS, פעם זה לטובתך ופעם לרעתך. במקום לקלל ולהשתולל כמו חולה נפש, עדיף להירגע, לנשום עמוק, לנשוך שפתיים ולהפנים שגם מקום שני זה הישג לא רע. בטח כשמעליך נמצאת הקבוצה הכי מרגשת וקסומה שיש בעולם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/12
  2. FelaKaT Member

מספיק לראות את התגובות של אלגרי אחרי המשחק של מילאן נגד בולוניה כדי לראות מי באמת פתטיים בכל הסיפור הזה.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם חייב לציין, יובנטוס הורדה ליגה בגלל המעשים של מוג'י ושאר חברי ההנהלה, כמובן שזלאטן ושאר השחקנים לא רימו על המגרש וגם לא קאפלו. לפני חודש בערך בית המשפט האזרחי באיטליה שלל כל קשר בין מעשיו של מוג'י להטבות שיובנטוס קיבלה כביכול על המגרש. כלומר, מבחינת יובנטוס, לא קיבלנו כלום. ולכן ברור שאניילי ייכנס באמאמא של ההתאחדות. וזה רק מהבחינה הטכנית של המשפט, מבלי להתייחס להבדל הניכר בין איכות הקבוצה במקום הראשון לקבוצה במקום השני באותן שנים...

כולם שונאים אותנו - סימן שביובה עושים עבודה טובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/2/12
  4. Milanista Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אתה חי בסרט. ממש קבוצה מרגשת. קבוצה אפורה שתיקו (או בכי) צריך להיות שמה האמצעי.

אלגרי רחוק שנות אור מהגועל נפש של קונטה בשבועות האחרונים.

5. Legend Member

נתראה בסוף העונה חבר, גם מקום שני זה יפה מאוד.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתנהגות של יובנטוס היא זאת שגרמה לנו לשנוא אותה עוד יותר, בהחלט עבודה טובה. אמנם חלק מהאוהדים משני הצדדים די מגזימים פה בתיאורים שלהם, אבל לפחות את הצד המילאנזי אני יכול להבין. כבר תקופה ארוכה שקונטה וההנהלה היובנטינית מתלוננים על טעויות שיפוט (ספק אם נכונות) ומה לעשות שכאשר השיפוט נטה לטובתכם באופן מובהק במשחק חשוב ביותר העונה אז אוהדי מילאן יפרקו עליכם עצבים ובצדק. גול של מונטארי נפסל, מאטרי לא היה בנבדל (תתפלאו אבל זאת האמת), לוידאל הגיע אדום ואולי גם למקסס (ביתרון שני שערים לא היינו נפגעים). אם מישהו משועמם שיבדוק את כמות טעויות השיפוט נגד מילאן ונגד יובה העונה ויתפלא מההבדל העצום.

קייליני שחקן דוחה. התחיל להתווכח ולריב (יחד עם קונטה) ובעצם הלהיט את המהומה. אוהדי מילאן (אמברוזיני) גם ככה עצבניים מהטעויות שיפוט ולינשוף ברוב חוצפתו יש על מה להתלונן ולהשתיק את אמברו וואן בומל. על מה בדיוק יש לקונטה להתלונן בפני ואן בומל? וקייליני עוד מצטרף אליו. אף שחקן לא יכול להשתוות למטראצי אבל קייליני ממלא את מקומו בכדורגל האיטלקי ב"כבוד". זה לא אותו אחד שחימם את בין סטורארי לזלאטן בגביע? ומי היה השחקן שהלהיט את לאמלה עד שגרם להרחקתו? קייליני מחפש את האירועים האלו וחבל שמנעו מאמברו ללמד אותו לקח.

אני לא חושב שהיה צריך לצפות מבופון להודות בפני השופט על ספיגת השער שראה ללא ספק. אלא שעבור מודל לחיקוי וקפטן הנבחרת אפשר לפחות להודות בתקשורת בדבר ולא להתחמק עם תירוצים טיפשיים.

לא כל השחקנים במילאן צדיקים וגם אני לא מתחבר למספר מהם, אך איך אפשר לומר עלינו שאנחנו קבוצה מגעילה ופרובוקטיבית? יש במילאן אולי שלושה שחקנים שמגעילים בעיניי- ואן בומל, זלטאן ובואטנג וכל הגועל של שתושתם ביחד לא משתווה לזה של קייליני. נתפסתם לצלילה של בואטנג נגד סיינה ומכאן אתם מגזימים. פרובוקטיבית?! זה הדבר הראשון שניתן לומר על יובה של החודשים האחרונים ובייחוד לאחר המשחק.

בקשר לכך שטענתי שמאטרי היה בנבדל- בעת המסירה הזרוע שלו עוברת את קו הנבדל שזה דבר שמותר על פי החוק אך חלק מהגוף שלו עובר את קו הנבדל ובנוסף, הרגל של השחקן מאחוריו מקדימה גם את רגלו של אבאטה. בכל אופן, מדובר על נבדל גבולי וגם אם השופט היה מאשר את השער לא הייתי רותח עליו על ההחלטה הספציפית הזאת. כך שאין לאף אוהד יובנטוס לומר שטעויות השיפוט התקזזו במשחק הזה. התירוץ היחיד שצוות השיפוט יכול לתת הוא שוואנדה נארה ומליסה סאטה נכחו ביציע, לא מעבר.
    http://i1093.photobucket.com/albums/i439/naorp8/26533243.Xxx
    קדימה, להמשיך לבכות.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל המסקנות של הליגה מסתכמות בכך שמקסס מושעה משלושה משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב איפה הרגל של אבאטה.
    אולי הפטמה של מאטרי נמצאת מאחורי הקצה של הציפורן של הבוהן של אבאטה.

בופון אחרי המשחק:
    “We were certainly helped by the incidents. The linesman’s error on the Milan goal had a specifically different weight on the game and the way it played out.

אתה באמת רוצה לבדוק את זה? לטובתך עדיף שהתיבת פנדורה הזאת תישאר סגורה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/2/12
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמתי לב, הרגל של שחקן יובנטוס מאחור מקדימה אותה במעט.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://media.muyblog.com/valechumbar/files/2012/02/Offside-Matri.Xxx

אף שחקן יובה חוץ ממאטרי לא מעורב במהלך והמסירה נשלחה ישירות אליו. גול חוקי למהדרין.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעות שלי, אין קשר ליובנטיני השני. מה שכן, תגדיל את התמונה ותשים לב בבירור שהכתף של מאטרי נמצאת אחרי רגלו של אבאטה.

הבאת לך תצלום הכי ברור שיכול להיות ואתה מביא אחת לא ברורה וגם מזוית גרועה? מה גם שלדעתי התמונה שלך מקדימה בכמה שניות את רגע המסירה.

12. FelaKaT Member

בוא נראה אם אתה יכול לעמוד מאחורי הציטוטים שלך - תביא ציטוטים שלא נוגעים למשחקים נגד סיינה ופארמה.

איזה תירוצים טפשיים בופון נתן? הוא אמר בפירוש שגם אם הוא היה יודע שזה שער הוא לא היה אומר לשופט, יותר ברור מזה?

לא נמאס לכם לשקר?

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיבובי השטויות של קייליני לתקשורת בקשר לתקרית בין זלטאן לסטורארי בגביע שלטענתו זלטאן סטר לשוער בדיוק כמו לארוניקה בעוד שבמציאות זלטאן בקושי נגע בסטורארי.
    חודש שלם של תלונות זה הרבה כדי לפרוק תיסכול בעקבות תוצאות לא מרשימות, אלא אם אתה מצפה שהקבוצה שלך תתלונן גם כשהיא מנצחת, רגע... קייליני עשה את זה נגד מילאן.

אוסף הציטוטים של קונטה החודש.

היללות של נדבד היישר לפנתיאון:

14. FelaKaT Member

בקושי נגע בסטורארי והורחק ל3 משחקים, צודק. איך זה קשור לשיפוט?
    בכל מקרה, לא הצלחת לעמוד מאחורי הדברים שלך והבאת בדיוק את מה שביקשתי ממך לא להביא. שאפו.
    עכשיו לך תקרא את התגובות של אנשי מילאן אחרי המשחק נגד בולוניה, תראה את הדימיון בין המשחק ההוא למשחק האחרון של מילאן ותגיד לי מה אתה חושב.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

את מוריאל וקואדראדו הכרתי כבר טוב יחסית לפני המשחק, מי שהיה סוג של תגלית בשבילי הוא איבארבו שהכרתי באופן מאוד שטחי. אולי זה יופיע בתקציר כלשהו של המשחק ואולי לא, אבל אתה יכול פשוט להאמין לי שבין המספר מהלכים היפים שביצע במשחק, היה אחד פשוט נהדר - דובלה סומברריטו על אותו מגן אומלל, שנגמר במצב בעיטה לא רע אותו לא ניצל (אני מאמין שאם היה כובש את זה היה מגיע לכותרות ולא היית צריך אותי לספר לך).