יובנטוס מטונפים. הצביעות הבכיינית המחרידה הזאת כשאתם באים ומתלוננים על השופטים, מתלוננים כשמזכירים לכם את הקאלצ'ופולי, ובו זמנית הנשיא שלכם מנסה בכל דרך אפשרית להחזיר לכם את האליפויות שנלקחו לכם. כל עוד מיסטר אניילי לא חוזר בו ממסע הצלב שלו במטרה להחזיר את הסקדוטי ה"אבודים", אתם לא יכולים לומר מילה כשאוהדי קבוצות אחרות מדברים על הקאלצ'ופולי. כל העולם יודע שרימיתם, ואז בא אניילי, ובשם המועדון שלכם אומר בעצם, "כן, רימינו, אבל אנחנו בסדר עם זה ואנחנו חושבים שהתארים מגיעים לנו בכל זאת". במילים אחרות, תקעתם לכל הליגה סכין בגב ועכשיו אתם צוחקים לכולם בפנים. אבל איך אנחנו מעזים להזכיר את הקאלצ'ופולי בכל הזדמנות... אני גם לא מבין למה אתם מופתעים מהעצבים כאן של אוהדי מילאן. אני יודע שאתם אוהבים להתמם (אתם יודעים לעשות את זה טוב יותר מאשר לשחק כדורגל), אבל מתחיל להמאס כל טעויות השיפוט לטובתכם במשחקי עונה. וכן, אני מדבר על רונאלדו-יוליאנו, אני מדבר על 2 הפנדלים שלא נשרקו בדלה אלפי ונגמר 0-0 שהתאים לכם מאוד, ואני מדבר על שער שלא מאושר למרות שהכדור מטר מעבר לקו. כל פעם קבוצות נדפקות מולכם עם החרא הזה ויש לכם את החוצפה להתמם ולהאשים את אוהדי היריבות כאילו שמחפשים אתכם בכוח? אתם רציניים? לא נמאס לכם? מעניין באמת איך זה לגדול בתור אוהד של קבוצה ולדעת שחצי מהאליפויות שנהנתם לראות את המועדון שלכם זוכה בהם נלקחו בעזרת טעויות שיפוט הזויות לטובתכם. אולי אני מתחיל להבין למה נהייתם כאלו מומחים בלהתכחש ולהתמם. גם לי זה היה מפוצץ את המוח. לגבי קייליני החלאה. מטראצי החדש הוא בטוח לא, התואר הזה שמור למרקו רוסי. מילא כשאתה משחק בצורה אגרסיבית באופן קיצוני ולא יודע לתקל מבלי להרים את הפקקים מטר באוויר, אבל הוא נשרף ברגע שהוא רץ כמו מלשין קטן לשופט כדי לעורר מהומה ולגרום להרחקה של איברה על מקרה שבקושי שווה להתייחס אליו. איך אמר קאפיטאנו? "הוא מתנהג כמו מרגל". וביום שבת, כששוב פעם קייליני, כמו תמיד, הראשון לדחוף את הראש העצום שלו לכל מהומה שמתעוררת בניסיון לחמם ולעשות בלאגן, במגרש שלנו, אחרי ששדדתם אותנו בחסות השופט, מה לעשות שזה גבול אחד יותר מדי שהגיבן הזה חצה. וכשהקפטן הכי רגוע בעולם רודף ככה אחרי שחקן יריב, אפשר להבין לבד שמישהו פה חצה את הגבול. בקיצור, נמאסתם. אתם העבריינים ואתם הבכיינים. כן, בו זמנית. תופעה מאוסה ששייכת בלעדית לחלאות של עולם הכדורגל. עבריינים שמנסים לשחק אותה קורבן. הליברפול של איטליה. תחזרו מצידי לסרייה B. כשסיימתם פעמיים רצוף במקום השביעי עוד ריחמתי עליכם ורציתי שתחזרו להיות חזקים למען הליגה ולמען ההצלחה של האיטלקיות בליגת האלופות, אבל היי, נאפולי עושה עבודה מספיק טובה בעצמה. לא צריך אתכם. בשבועות האחרונים הזכרתם לי בדיוק עד כמה שאתם מועדון מטונף, אפילו יותר גרועים מאינטר. גם למשחקים מולכם אני לא אתגעגע במיוחד, הרי זה לא כאילו יש להם באמת ערך ספורטיבי. נ.ב. אוהדים מטונפים כבר אמרתי? אוהדי חוץ שמנצלים פאקין דקת דומייה כדי לשאוג קורי אנטי מילאן, הרי ברור שזה הרגע היחיד שבו מישהו יצליח לשמוע אותם... גועל נפש. מייצגים נאמנה את המועדון הרמאי שלהם. דרך אגב, יובנטינים ביזיוניים ומילאנזים בכיינים - רדו לאלגרי מהגב ותפסיקו להפגין את הבורות שלכם. יניב, אתה זה שצריך לשלוח אותו לסיביר. מילא היובנטינים שלא באמת מבינים מה זה לשחק בשלוש מסגרות מחייבות כשכל הסגל פצוע (יובנטוס הקבוצה הכי פחות פצועה העונה בליגה, מילאן הקבוצה הכי פצועה - לא דעה, עובדה סטטיסטית מוכחת. חפשו בעצמכם). אבל אתה יניב? אנחנו בלי קישור, השחקנים שיחקו משחק לחץ גבוה והרגו את יובה במשך שעה שלמה ומה לעשות שכבר לא יכלו לעמוד על הרגליים. אם אלגרי לא היה עושה חילוף הייתם קוטלים אותו על זה. הוא כן עשה חילוף ועשה את החילוף היחיד שיכל לעשות, כי מה לעשות שהיה רק קשר אחד על הספסל מלכתחילה. ומה משחקי אגו קשורים עכשיו לפיפו? במקום מי הוא היה נכנס? במקום החלוץ הצעיר שנכנס רק במחצית? במקום שחקן ההתקפה המתפקד היחיד שלך שהחזיק את הקבוצה בכל המשחק? במקום אחד הקשרים בניסיון להתאבד על משחק שלא יקרה כלום אם נסיים בו בתיקו (אבל יהיה גרוע מאוד אם נפסיד בו)?
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395862_3127727144965_1018261368_32750374_38371946_n.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx יותם אתה צבוע יותר מאוהדי בארסה הדגולים. העיקר שעשית את קייליני לייצור. תראה את הגועל נפש של שחקנים שיש במועדון שלך כשגאטוסו ואיברה אפילו לא נראים באופק: תמשיכו להתבכיין. יותם, כבר קפצתי לסופר פארם להביא לך מגבונים שתאסוף את דמעות התנין שלך.
אני חייב לדעת - זה אתה סימנת בעצמך או שזאת איזו תמונה שאוהדי יובנטוס מפיצים בינם ובין עצמם בניסיון הבלתי נגמר שלהם להתכחש למציאות ולחוקת הכדורגל?
כן, וונטינובה. רק אוהדי יובנטוס מסוגלים לספור אליפויות שכל העולם יודע שנלקחו במרמה. אין דברים כאלה. והם עוד מחברים על זה שירים וגאים בזה.
:aaagath: :aaarofl: :aaatv: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx לא רק שבנגיחה של מקסס יש 3 שחקנים לפני מונטארי, יש לך את החצ'קון הזה וידאל שהיציאה שלו מהמגרש קנתה רק אוהדי יובה עלובים שלא מבינים כלום בחוקי כדורגל. עם כל כך הרבה מתנות מהשופטים זה באמת מבלבל.
זה בסה''כ מה שפורסם בפייסבוק. אם שחקן עומד מחוץ למגרש, הוא עדיין קשור לנבדל? ואתה האחרון שיכול לדבר על טעויות שופטים שקבוצתך המגעילה קיבלה השנה פנדלים משום דבר. תמשיך לשכנע את עצמך שהערס בואנטג הוא לא צוללן. "לא, לא, לא, הייתה נגיעה קטנה שגרמה לו ליפול". תעשה לי טובה. כשזה מגיע לצד שלך רק על זלאטן אתה יודע לפתוח את הג'ורה שלך.
אוי, זה כל כך חמוד כשהם מתחילים ללמוד. אני כבר מזמין לך עותק: http://img2.imagesbn.com/images/102960000/102962989.Xxx לא משנה מה תגיד על הפנדל שסחט בואטנג, כבר הובלנו והשער הזה רק הגדיל את היתרון, כלומר לא היתה לזה השפעה על מספר הנקודות שהוצאנו באותו המשחק. זה שונה, למשל, מהשער הלא חוקי של קייליני נגד קטאניה שנתן לכם את היתרון ובזכותו ניצחתם. אם יש לך עוד שאלות או תהיות, אני תמיד אשמח לעזור לך ללמוד.
וכדי לתרום לדיון הפורה - כולכם רמאים, כולכם בכיינים, כולכם מלוכלכים - פורצה אינטר. אנחנו עוד נשיג את הכרטיס הנכסף לליגה האירופית, just you wait!
עד המשחק הזה יובה הייתה במקום הראשון ואף אחד לא זיין בשכל על שופטים, ועכשיו בגלל טעות איומה במשחק שבו יובה הייתה צריכה להפסיד (הרי מ2-0 אף קבוצה בעולם לא חוזרת מול 10 שחקנים), אז כבר יומיים לא סותמים את הפה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
יותם - מאכזב לראות את הכעס מעוור אותך. שוב - לא הגיע לנו אפילו התיקו לדעתי. אבל אתה התחלת לזרוק פה דברים בלי טיפת הגינות לאויר. אתה באמת רוצה שנדבר רגע על הקאלצופולי? שנזכיר שאחד המפיונרים הגדולים בעולם מחזיק את הקבוצה שלך? שמילאן גם הייתה מעורבת? אני לא רוצה להכנס אפילו לויכוח של מי יותר מושחת. כי אתם כולכם כמו דיפלומטים יפי נפש תסובבו את הכל בכל מקרה. לי זה לא מזיז. מעבר לכך, מי שראה כדורגל בין השנים 04-06 יודע שיובנטוס הייתה הטובה באיטליה, על המגרש ומבחינת יכולת, אבל שוב זה לטחון מים. אני גם לא אוהב את כל ההתבכיינות על הפנדלים אבל מפה ועד להתבכיין על משחקי עונה מלפני עשור ולהגיד שהכל מושחת ואנחנו חרא ואתם מלאכים מלכי הכדורגל, בחייאת יותם אתה מתנהג כמו אוהד בגיל 15. ולגבי אלגרי. כן יותם, עייפות היא לא תירוץ המשחק היה שלכם ולא השופט לקח לכם אותו, גול הוא לקח, את המשחק ממש לא. מי שרוצה לנצח משחקים כאלה שלא יתרץ פציעות ועייפות. חרטא. הייתם טובים יותר למרות כל הפציעות. לא הייתה לכם סיבה ללכת אחורה.
רק עכשיו יצא לי לראות את הזוועה באטאלאנטה. אני בדרך כלל נמנע מלבקר מאמן חסר ניסיון כמו אנריקה, אבל הפעם הוא פשוט טעה בכל מצב בו נדרש שיקול דעת. האיחור של דה רוסי לאימון מחייב קנס כספי כמו בכל מועדון אחר בעולם. זוהי אומנם בעיית משמעת אך אחת שיכולה לקרות לכל אחד (גם לאנריקה, והינה, גם לשחקן שבעצמו מנסה לשמור על משמעת שיא מחבריו לקבוצה) ואין שום צורך בחוקים חדשים שיפגעו בקבוצה. מילא היה זה פישיטלה שאיחר, אבל לדה רוסי חשיבות עליונה ובלעדיו, כשגם טוטי איננו, קשה מאוד לצפות לתוצאה סבירה, בוודאי שבמשחק חוץ קשה. פרט לכך שאנריקה יצר אווירה מחורבנת שהוציאה את השחקנים מריכוז דקה לפני שעלו למגרש, הוא גם פתח חזית עם השחקן שאחרי 3 הפסדים רצופים, יצא לתקשורת וביקש מהאוהדים לתת לאנריקה זמן ושקט לעבוד. משהו ממש דפוק במנטליות של הספרדי שבכל אירוע לא שגרתי בוחר לפוצץ את זה מול כל העולם ורץ כמו ילדה בכיינית להנהלה לבקש שיגבו אותו. אנריקה לא הכין את הקבוצה למשחק והיה נורא מרגיז לראות 4 שערים זהים מתוך 5 מתפרצות של אטאלאנטה, 4 טעויות טקטיות זהות ללא שום ניסיון לשנות את העמידה של השחקנים. שבוע שלם הוא תירגל הגנה עם קאייר ודה רוסי שמצאו את עצמם ביציע וגם ביצע שלושה חילופים הזוים. גם הכניסה של מגן איטי בן 35 שלא שיחק כבר שלושה חודשים למרכז ההגנה במקום חואן, גם הוצאה של גאגו, הקשר ההגנתי היחידי על המגרש לטובת גרקו, וגם כניסתו של אנחל במקום רוזי במחצית שיצרה חור גדול בהרבה בצד השני. אני עדיין חושב שצריך לתת לו לסיים את החוזה שלו, אבל נורא מרגיז לא לראות התקדמות ושיפור בתיפקוד שלו כמאמן שלא מצליח לחבר קבוצה וללמוד את היריבות שלו, וכאדם שלא בפעם הראשונה מתנהג כמו טינייג'רית היסטרית. אני מתבייש בו, מקווה שיעבור לי במהרה.
עונה מדהימה לדניס, בדרך לכבוש העונה יותר שערים ממה שכבש בשלושת העונות הקודמות שלו בסרייה A יחדיו. שפתחתי את הסרטון קיוויתי לראות גולים בדחיקה כי אני לא מחבב את הטיפוס הזה, למרות שהוא אוהד ראסינג, אבל המנייאק היה חייב לבשל, ולהראות תנועה טובה, יכולת מסירה וסיומת בשלושת הגולים שאחרי... בלי המינוס אטאלנטה במאבק על הכניסה לליגה האירופאית, הפתעה נהדרת של קבוצה שמבוססת כמעט ורק על איטלקים כמו שהרבה פה בפורום אוהבים.
אני צריך לעקוב יותר אחרי לצ'ה וקליארי. את היכולת של שלושת הקולומביאנים אני מכיר, אבל נחמד לראות שהם מקבלים העונה יותר במה וגם מוכיחים את עצמם (מוריאל וקואדראדו שחקנים של אודינזה). מוריאל כבר במונדיאליטו הראה שיש לו כדורגל ועכשיו הוא מצדיק את זה וקואדראדו כבר מזמן חלק מהנבחרת. לאיבארבו זוהי שנת הבכורה ואני מקווה שהוא ימשיך להציג את היכולת הגבוהה שהוא מציג.