אלכס באמת היה פנטסטי ונתן תצוגה הירואית, אבל השער רשום על שמו ועל שמו של צ'ך. משחק כ"כ דל אירועים לצ'ך היום, והוא עדיין הספיק לעשות 2 טעויות על כל פעם שהיה צריך לעשות משהו, וזה ממש לא המשחק הראשון שהוא חלש בו. אנלקה, קאלו ומאלודה, אני מאוד מצטער, אבל עם שלישייה התקפית שכזו, לא פלא שבכל משחק שני הם צריכים את הגאונות של לפמארד הנפלא. איפה צ'לסי של מוריניו ואיפה צ'לסי של היום, שתי קבוצות שלא דומות במאומה. ואגב, הכניסה המכוערת של אלונסו בקאלו הייתה שווה צהוב וחצי. זו של למפארד הייתה שווה צהוב בהגזמה. החידה השבועית לילד: את מי ירחיק מייק ריילי? בין הפותרים נכונה יוגרל פוסטר של דובי גל.
יש!!!!! הייתי בטוח שהנה מגיע עוד 0-0 והתחלתי את נאומי סיום העונה,פתאום בא המלך הזה ומבקיע שני גולים.זה בוסט עצבני עבורנו וצריכים לעלות על הגל ולא לדפוק את זה. לבניון מגיע הרכב עד סוף העונה על מה שעשה מאז שנכנס,לחימה אדירה של הבחור מהדקה שנכנס. we shall not be moved! דרך אגב,ריילי איום ונורא. העונה אני מרגיש דברים כלפי סטיבי שלא הרגשתי מעולם. כלומר,תמיד החזקתי ממנו שחקן גדול עם יכולות גדולות אבל רק העונה-כנראה שהעונה אני באמת יכול להגיד בלב שלם שהוא בוגר מבחינת גיל-אני מחזיק ממנו גאון כדורגל,מהסוג הזה שהיו קאנטונה,זידאן,רונאלדיניו בשיאם. היכולת הזאת שלו לחשוב על הדבר הכי נכון שצריך להעשות עם הכדור באותו הרגע,ועוד לחשוב על זה צעד אחד לפני כולם ולבצע את זה בכזאת שלמות... זה פשוט פנומנאלי. וזה עוד בלי לדבר על זה שהוא שחקן שיש בו פשוט הכל,ענק. רק שיפסיק עם הצלילות המגעילות האלה,הוא לא צריך אותן בשביל להרוויח לנו את הגול.
מדגיש. הרענון חייב לבוא כמה שיותר מוקדם, גם אם זה כולל וויתור על העונה הנוראית הזאת. גם בניצחונות השחקנים משחקים ללא חשק. אין יותר אנרגיות במשחק של צ'לסי, אין שום להט לשחק. אם סקולארי רוצה להמשיך לשחק עם ה4-5-1 העתיק, אז הוא היה חייב ללחוץ על הדוושה ועל קניון ולבצע רכישה של שני שחקנים לאותן העמדות הכלכך בעיתיות בצ'לסי. אני לא רואה איך יוצא משהו טוב מהקבוצה המזדקנת שביישה את המועדון היום באנפילד.
תהיו רגועים שם ברפש , הם שם במרסיסייד כדיי לקחת אליפות צריכים לשחק גם נגד מאמן ספרדי שהוא אנטי כדורגל ,וממש מחבל בקבוצה הזאת כבר שנים , הריי אין ספק שאילולי הניצחון הפוקסי ההוא באיסטנבול הוא לא היה שורד את כל השנים האלו באנפילד . רק למה תמיד בתגובות שלכם אחרי משחקים של היריבות אתם מרגישים צורך להתגונן ? תרגישו חופשי לא צריך להתגונן , את ההגנה שאתם מקבלים משופטים אף קבוצה אבל אף קבוצה בעולם לא מקבלת.
האשם בשער של ליברפול הוא צ'ך שהגיב לאט מדי והיה חייב לקחת את הכדור שננגח ממש למרכז השער אבל באופן כללי הוא לא היה הבעייה של צ'לסי היום. צ'ך הציל כמה שערים בטוחים לצד התצוגה המעורערעת לעתים וגם אלכס בגופו הציל כל כך הרבה מצבים שכבר הפסקתי לספור כשהגעתי ל6. יש מספר שחקנים בצ'לסי שנמצאים בנסיגה מטאורית מאז תחילת העונה. דקו התחיל נהדר אך נעלם ברגע שחזר מהפציעה בסביבות נובמבר, בוסיגנווה בחודש האחרון לא קיים בהתקפה, ואנלקה לא הבקיע שער כבר חודש וחצי. אם סקולארי לא יפתיע ויביא שחקן ביומיים שנשארו לחלון הזה צ'לסי תהיה בבעיה גדולה בחלקי הקדמי לקראת ההמשך. ומה ההתלהבות מבניון? היום הוא נתן משחק טוב, כמו באמצע השבוע, אבל על כל משחק טוב הוא מסוגל לתת גם 3 משחקים בהם הוא משוטט על המגרש ולא עשוה שום דבר. הוא שחקן לא עקבי ולכן הוא רק שחקן מחליף ולא שחקן הרכב.
יש צדיק בסדום. מה צ'לסי עשו עד הדקה ה60 (ההרחקה של למפארד) ? כלום למעשה, אפילו לא הגיעו לחצי מצב. גם אם צ'לסי היו ב12 שחקנים, ליברפול עדיין תהיה דומנטית. למה ? כי ככה זה שתוקפים לקופ. לא צריך להרחיב. אז ריילי הוציא אדום לא מוצדק ללמפארד ורוב סטיילס שרק לפנדל שלא היה על מאלודה, מה לעשות ? דיס איז פוטבול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ג'רארד צוללן ? בחייכם... אם מישהו מחפש "שחקנים" בליברפול שיסתכל לכיוון של באבל או אפילו קין.
שון, אדום לאלונסו במקום אדום ללמפארד? על מה ולמה? אלונסו הלך אל הכדור במטרה לבעוט בכדור. למפארד עם תאקל נקי לחלוטין הקדים אותו, ולכן יצא לו בעיטה בלמפארד (שהוא לא הרגיש אותה אגב). שום אדום ושום צהוב לאף אחד (סקאוזר טומי...). ריילי היה צריך להמשיך את המשחק כרגיל, או לעצור על מנת שיוכלו לטפל באלונסו. לגבי בוסינגווה, גועל נפש. בניון כן עשה עבירה - חסימה. למי שלא יודע זה לא חוקי לעשות את זה בלי לגעת בכדור, ובניון לא נגע בכדור, לכן זו עבירה נגדו בצדק, אבל האדום לבוסינגווה היה צריך להישלף בכל מקרה. פשוט מגעיל. וכמובן ג'רארד עם אחת הצלילות הכי מצחיקות שראיתי מימיי. אם הוא רוצה ממש לצלול טוב שיעבור קורס מזורז בפורטוגל. איייכס. לגבי המשחק עצמו, לא משחק גדול, אבל כרגיל קצב נהדר. בכל המשחק הייתה קבוצה אחת על המגרש וזאת ליברפול שהגיע להרבה מאוד הזדמנויות ביחס לצ'לסי. צ'לסי גם לפני ההרחקה של למפארד שיחקה חרא, אבל יכול להיות שההרחקה היא זאת שסגרה את המשחק מבחינת של צ'לסי. לעומת זאת ליברפול לא הפסיקה לתקוף, חיפשה את הניצחון מהרגע הראשון. ההחלטה לעלות עם קאוט (אנטי כדורגל. מעניין אותי אם הוא עיוור צבעים) אני מבין למען האמת, אבל לא את ההחלטה לעלות עם ריירה במקומו של בניון. בניון בפורמה נהדרת בזמן האחרון וכבר שנכנס עשה מהלכים שריירה לא עשה במשך 70 דקות. לא ברורה לי ההחלטה לא לפתוח איתו.
רק ג'רארד? ומה עם טורס והזינוק האקרובטי שלו ברחבה ב10 הדקות האחרונות? אלירן: ראיתי שני הילוכים חוזרים בסלו מושן ובעיני אלונסו בעט לו ברגל במכוון בזמן שלמפארד היה עם הרגל באוויר. אולי אני טועה אך עד שאני לא ראה זאת שוב זאת דעתי בנושא. בכל אופן, מה שבטוח זה שהעבירה הייתה צריכה להשרק נגד ליברפול.
איזה צהוב בראש שלך?! הוא הגיע לכדור ראשון ואז בא שחקן ליברפול ובעט לו ברגל. הוא לא בעט בכוונה, הוא התכוון להגיע לכדור גם.
מה שמתסכל זה שלא רק שלמפארד הורחק היום והבטיח למעשה ניצחון של ליברפול, אלא שהוא כנראה לא יושעה לשלושת המשחקים הבאים. מילא היה מושעה, זה איכשהוא היה עוזר, אבל אין ספק שגם ההתאחדות האנגלית תבטל את האדום השערוייתי הזה. ומתי הם ישנו את החוק הדבילי על הצהובים? במקום שטרי יחמיץ את המשחק הקרוב בליגה בגלל 5, הוא יעדר מהטיול בגביע מול ווטפורד. באמת שהחוק הזה מפגר. שבוע לא שבוע, משחק הבא השעיה וננגמר הסיפור. כמה חבל שניוקאסל וסנדרלנד שיחקו מוקדם יותר היום. אחרת היינו רואים במשחק הזה את הווארד ווב והיה אפשר להיות רגועים.
ללמפארד לא הגיע אדום, החלטה עלובה של ריילי, שהמשיך אח"כ ולא נתן שום כרטיס לבוסינגווה שבעט ללא כדור בבניון (נקווה שועדת המשמעת של ההתאחדות האנגלית תרחיק את בוסינגווה).
שון, לא יודע, אני לא ראיתי בעיטה מכוונת ולדעתי המשחק היה צריך להימשך כרגיל. לגבי צ'לסי, סקולארי לפחות הבין שהוא עשה טעות אחת וזה להרכיב את דקו כקיצוני. הוא הפסיקה עם זה אם אני לא טועה במשחק אמצע השבוע (אז המחליף של דקו, קאלו גמל לו עם צמד) והמשיך עם זה היום. זו החלטה כמובן טובה, אבל הוא חייב לבצע שינויים תכופים בעמדות. להעיף את באלאק שלא מועיל בכלום ולעלות עם דקו במקומו. גם עמדת החלוץ זקוקה לשינויים, אבל ספק אם ביומיים הנותרים הוא מתכוון לעשות אותם (וגם אם כן ספק גדול אם יצליח). נבחן את העבודה שלו בקיץ. לגבי צ'ך, באמת שאני לא יודע מה עובר על הבחור. משחק רע שלו עם לא מעט השמטות וחלק לא קטן בשער שספג. אלכס נתן משחק מושלם עד ה-89 אז הגיע השער. כל-כך חבל בשבילו.
אחרי הפנדל המצחיק שווב שרק היום עדיף שהוא ישאר בסקוטלנד. בנוגע לריילי, לחץ של משחקים גדולים זה לא בשבילו, אבל בהתאחדות לא קולטים את זה ולא נותנים לו קצת מנוחה בליג 1.
טוב, טיפה נרגעתי, אז עכשיו תגובה רצינית יותר על מה שהלך במשחק: קודם כל - דירק קויט. השחקן הזה כל כך חסר טכניקה שהוא גורם לי אשכרה להתגעגע לזנדן, הוא איבד כל כדור שהגיע אליו, ברגע שהוא עף לתוך הרחבה ויוסי עבר ימינה הנעת הכדור כל כך השתפרה, זה לא להאמין איך בניון עדיין לא שחקן הרכב. ועכשיו הגעתי לבניון עצמו, איזה תותח, נכנס 73 דקות מאוחר מדי אבל זה לא שינה לו כלום, הבחור הזה שרף את הדשא ושיחרר 2 בעיטות מצוינות לשער של צ'ך ועוד חצי בישול לאל ניניו, הוא כל כך יותר טוב מקויט שזה כואב לראות אותו על הספסל. ולצד השני, ריירה היה היום סביר מינוס אבל כמה החלטות דפוקות גורמות לי להבין כמה חסר לנו ווינגר נורמלי. המחליף שלו באבל פשוט אגואיסט וילדון, אין מה להוסיף. אלונסו פשוט מדהים העונה, אומן מסירות, שיחרר כמה בעיטות נהדרות. ובכלל, שיחקנו באמת טוב היום, מחצית ראשונה לא רעה בכלל ומחצית שנייה טובה מאוד, הגיע לנו הנצחון הזה וסוף סוף מנצחים בדקות האחרונות. ציונים: ריינה 5.5 - לא הייתה עבודה בכלל. ארבלואה 6 - שמר הנהדר על קאלו שלא ראה כדור, עזר הרבה לקויט, משחק טוב של אחד המגנים הכי יציבים בליגה. קראגר 6.5 - לקח היום את כל ההגנה על הגב שלו, מלך. סקרטל 5.5 - משחק לא רע, כמה הרחקות טובות. עדיין חושב שאגר עדיף עליו. אאורליו 6.5 - הרמה אדירה לטורס בשער, ובכלל, עבודה מצוינת על מאלודה ותמך בהתקפה הרבה. קויט 3 - אחת ההופעות הגרועות שראיתי ממנו בליברפול. הקשר בינו לבין קשר ימני מקרי בהחלט. אלונסו 7 - אומן, פשוט אומן, מסירות מתי שהוא רוצה לאן שהוא רוצה, נתן בעיטה מסוכנת מאוד, פשוט ענק העונה. מסצ'ראנו 6 - שיחק טוב, סגר מצוין את פאט פראנק ובכלל היה העוגן במרכז הקישור. צריך לעלות יותר למעלה כי כשהוא עושה זאת תמיד יוצא משהו טוב. ריירה 5 - כמו שכתבתי למעלה, סביר מינוס, והעקב ההזוי שלו זה משהו שייקח לי זמן לשכוח. ג'רארד 6.5 - נהדר, היה בכל מקום במגרש. הצלילה העכירה אבל משחק טוב מאוד של קפטן פנטסטיק. טורס 7.5 - ב88 דק' הראשונות הוא היה ממש לא משהו, אבל איזה ווינר ענק, איזו הסתננות בשער הראשון, פשוט זרק את טרי ששמר עליו וניתר כדי לקחת את הכדור ממש מהראש של אלכס. וכמובן שמיקום מצוין בשער השני. בניון 6.5 - פשוט שינה את המשחק, מתי הוא כבר יפתח קבוע בהרכב? רואים שהבחור בכושר, תפס בטחון, וזה נראה טוב מאוד. באבל 4.5 - איבד כדורים ובעט החוצה. הגיע הזמן שייראה את הדלת. אנ'גוג - אין ציון. בניטז - סוף כל סוף הוא עושה חילופים נכונים. רק שיבין כבר שקויט לא קשר ימני, ושאגר טוב מסקרטל... עכשיו לרדוף אחרי יונייטד, לא אידיאלי בכלל, הרבה יהיה ברור אחרי ה17 למרץ. אני כבר לא יכול לחכות.