ריינה אאורליו סקרטל קראגר ארבלואה ריירה אלונסו מסצ'ראנו קויט ג'רארד טורס עוד פעם סקרטל ממשיך לקבל קרדיט מסיבות לא ברורות... פאק אוף רפא.
בטורניר פיפ"א כלשהוא בצד השני של כדור הארץ. וסקרטל בהרכב כי הופייה איטי מדי. סקרטל הוא מאץ'אפ טוב יותר מול אנלקה, דרוגבה וקאלו. אגב, מייקל צ'ופרה אחד החלוצים המוגבלים שראיתי אי פעם בפרמיירליג. 5 מיליון ליש"ט, fucking joke.
הוא פשוט מכיר תודה למועדון שגידל אותו.. או שהפחד ממה שהקהל יעשה למשפחה שלו בניוקאסל גרם לו להשתין במכנסיים
לצפות במשחקים של שתי קבוצות כל כך מוגבלות גובל במזוכיזם. ציפיתי שהאווירה תכפה על העילגות, אולי קצת מכות על הדשא, כמה אדומים, בעיטה של קיניר רלאש של הווארד ווב או משהו, אבל כלום. הקצב לפחות היה מהיר. סך הכל די התאכזבתי מהדרבי הזה.
מה אגר? עז? אחד הבלמים הכי טובים בליגה אם אתה שואל אותי. אבל לא, סקרטל שעלה לנו ב2 גולים מול אברטון ונתן משחק רע מול וויגאן יפתח.
אגר אכן שחקן הרבה יותר טוב מסקרטל. אני מניח שהבעיות סביב החוזה שלו (אליהם בניטז התייחס בעצמו) והמיעוט בדקות שהוא מקבל לאחרונה בעקבות כך גרמו לבניטז להעדיף את סקרטל שנמצא בכושר משחק טוב יותר. בעצם מה אני עושה? שכחתי שלעולם אסור לסנגר על החלטות הרכב של בניטז... זה אותו מאמן שנתן לבולו זנדן וג'רמיין פנאנט לשחק בגמר ליגת האלופות ורכש את אנדראה דוסנה. הוא מסוגל לכל שטות...
ריירה לספסל! כמה בינוני ובזבזני יכול להיות שחקן? מחצית ראשונה ממש לא טובה של שתי הקבוצות ואני מקווה שזה ישתנה במחצית השנייה.
אגר, לא מסכים איתך, אני חושב שנתנו מחצית לא רעה בכלל. פשוט צריך לבעוט יותר לשער, 3 בעיטות של אלונסו, מסצ'ראנו וריירה, הראשונה השיגה קרן והשתיים האחרות גרמו לצ'ך להדוף למקומות לא נוחים שעם יותר ערנות מאל ניניו גם אולי היה מגיע לאחת משתי ההדיפות של הצ'כי. קויט פשוט עלוב... בניון חייב להכנס, אם לא כבר בתחילת המחצית אז בדקה ה65 כמו שבניטז אוהב, כי קויט קיבל 7 כדורים במחצית הזאת ו6 מהם הלכו לרגליים של שחקני צ'לסי. ריירה דווקא לא רע למעט אחת הפעולות הכי מטומטמות שראיתי משחקן ליברפול בשנים האחרונות, אני חושב שהוא הבין בדיוק איזו שטות הוא עשה ואני מעדיף שקויט ייצא ולא הוא. אני מקווה שבניטז צועק על השחקנים בחדר ההלבשה ומבהיר להם שאם ממשיכים ככה, אין אליפות ושתיקו זה בדיוק אבל בדיוק כמו הפסד היום. CMON YOU REDS!!!
מישהו מוכן להסביר לי מה ONE ניסו לכתוב כאן:"בדקה ה-31 יצאה ליברפול למתפרצת נפלאה, כאשר ג'רארד פתח ימינה לקראגר, שהחזיר למרכז הטבלה. טורס העדיף לכת לכדור במקום להשאיר אותו לג'רארד והבעיטה של הספרדי נעצרה באלכס."
איך למען השם ריירה משחק לפני בניון ועוד אחרי ההצגה שלו בוויגאן ? לפעמים נראה שראפא הולך נגד עצמו והקבוצה שלו.
איזה קהל, איזה בניון, איזה פרננדו טורס! הבחור אמר לפני המשחק שהוא יגמור את הבצורת שלו באנפילד(8 חודשים), מילה שלו זאת מילה, 2-0! תגובה יותר רצינית בהמשך, כרגע אני בחגיגות, HIS ARMBAND PROVED HE WAS A RED...
ריילי האידיוט הרס עוד משחק פריימרליג. היה כתוב על המשחק הזה 0-0 עד ההרחקה הביזיונית של לאמפרד, לאחר מכן צ'לסי נראו מסכנים וליברפול ניצחו בצדק. ג'רארד עם עוד צלילה לארסנל, הפעם הוא נענש. השחקן האנגלי הרמאי ביותר בכל הזמנים כבר אמרתי?