עם כל הכבוד לבלאקפול על משחק התקפה צריך להיות טפשים בדקה 70 להמשיך לשלוח לכל התקפה 7 שחקנים , או קי אז כמעט היה 3-0 עם ההכשלה ברחבה , אבל איפה לעאזזל המגן הימני ? ולאן כולם עולים בדקה 70 . ? אולי זה טוב נגד וויגאן אבל לא בליגה של הגדולות ,אי אפשר לרוץ בלי שכל לכבוש ההבדל הגדול החילופ של רוני , ישר צרחתי בבית לאאאא! אבל האף עלה על הכלום ושום דבר שרוני עשה על המגרש , כמה שברבטוב חיכה למשהו לידו , בכלל ההבדל בין רוני למקסיקני זה כמו סוסיתא למרצדס הולווי הדמיוני ימשיך לספק צבע ,אבל כדי לנצח צריך גם הגנה ולא חבורת ליצנים שיוצאים לנבדלים מוזרים ותוקפים כאילו אין יריב בכלל .
אחרי המחצית הראשונה המחפירה שלנו התלבטתי אם לכבות את הטלוויזיה ולשקוע בנמנמת עצובה וכואבת במיוחדת או אולי לנסות להיות עד לביזיון הגדול ביותר בתולדות הקבוצה שלא היה כמותו מאז ההדחה המבישה שלנו מהגביע מול ברנסלי בעונת 98 שתי מקריי עברי מקוננים שמשפיעים מאוד עליי הכריעו את כף לגביי המשכו של הלילה: א.משחק העבר המפורסם והבלתי נשכח שהתקיים למרבה הפלא כאן אצלנו בארץ בין הפועל באר שבע לבין בית''ר ירושלים בעונת 98/97 לטעמי המשחק בו בוצע המהפך המדהים ביותר שבוצע אי פעם בידי קבוצה ישראלית, כאשר בית''ר בפיגור 2-0 עם עשרה שחקנים(מינוס יוסי אבוקסיס)ועם שוער בן 17 במשחקו הראשון והאחרון אי פעם בקבוצה בוגרת(קורנפיין נפצע כבר אחרי דקה)הצליחה לעשות את הבלתי ייאמן ולפרק את באר שבע 5-2, משחק שסלל לה את הדרך לאליפות(וכמובן שעל הדרך היה גם את המשחק השרוכים המפורסם לא פחות).... ב.המשחק בין מילאן לליברפול בגמר ליגת האלופות ב-2005 שמרוב שהיה חד צדדי כיביתי את הטלוויזיה במחצית משלא הצלחתי להירדם הדלקתי את הטלוויזיה ובדיוק כשהדלקתי נפסק לליברפול פנדל שלמרבה תדהמתי הביא אותה לשיוויון 3:3, את ההמשך ואת הסוף כולכם כמובן יודעים ואין טעם לפרט. אז כאמור החלטתי לראות את המחצית השנייה בגישה של מה שיהיה יהיה ושמה שלא בשליטתי הוא לא באשמתי ובסיומו של המשחק הכל כך מרגש הזה אני מודה לה'' על כך שנתן לי את הזכות לאהוד את הקבוצה הווינרית הניצחית הזאת שנקראת מנצ'סטר יונייטד! לא משנה איך ניראה,לא משנה מול מי נשחק בסופו של דבר תמיד נצא מחייכים ואחרי המשחק היום אין לי טיפה של ספק שבסיום העונה נהיה אלופים! אוהדי שיטי לא יזיק לכם לפרגן לנו עכשיו.... ווידוי אישי לסיום:ברגע שגיגס נכנס היה לי ברור שלא נפסיד את המשחק זה נוגד את כל חוקי ההיגיון!
כיף לדעת ולראות שגם סמולינג,בארבה,צ'יצ'רטו,רפאל,נאני,הם חלק ממורשת המהפכים הגדולה על שם סר אלכס הקדוש :aaa8: . רק שאתה חלק ממהפך כזה, אתה שד אדום אמיתי. גלורי גלורי...
אנחנו לא גדולים רק בגלל הניצחון היום אנחנו גדולים גם בגלל שבעוד אנו מתבססים בפיסגה ומתרחקים מכל הקבוצות שמתחת(מבחינתי רק צ'לסקי מהווה סיכון של ממש והיום הרחקנו אותו באופן משמעותי) ארסנל ידידתנו חוגגת עלייה לגמר גביע הליגה, יחי ההבדל הקטן!
את ההבדל תבחן בסוף העונה, לא עכשיו. נכון לעכשיו אנחנו נאבקים על כל התארים האפשריים, אם תרצה או לא תרצה. נראה איך תיגמר העונה...
קודם כל, ברכות לארסנל. הניצחון שלהם היה חשוב מאוד. צריך תעודת ביטוח למקרה שווסטהאם עולה לגמר. שנית, Andrei Kanchelskis... יונייטד בפיגור, אתה זקוק להשראה כדי להאמין בקאמבק... ובמקום לחשוב על ההיסטוריה שלנו, אתה נזכר בבית"ר ירושלים ובליברפול? כרייסט!
אנחנו הרבה פעמים נאבקים על כל התארים האפשריים בינואר. זו לא חוכמה. המאבקים האמיתיים מתחילים באפריל. כבר עכשיו זה פער של 5 נקודות, נגד קבוצה שנמצאת עם רקורד של 0 הפסדים ואחרי ניצחון קריטי וחשוב מבחינה מנטלית, קבוצה שגם בדרך כלל צוברת תאוצה בחצי השני של העונה. אולי אנחנו נאבקים, אבל כמו שאומרים באנגלית, We're fighting a losing battle. אנחנו פחות טובים. הסיפור כמעט אף פעם לא גמור בינואר, אבל הכיוון כבר מאוד ברור. הפער מצ'אבסקי דו ספרתי, גם סיטי כבר רחוקה ובינתיים אנחנו נמצאים בקשר עין (שני משחקים זה לא מעט מול קבוצה שלא מפסידה) יותר מכולם והבעיות אצלנו ברורות מדי. איך שלא מסתכלים על זה, היום הוא צעד גדול מאוד לאליפות של יונייטד.
אולי תעזוב אותנו עם השטויות וחוסר המושג שלך , תגיד ראית קבוצה שלא חוגגת עליה לגמר ? יואאו מה אני עונה בכלל ולמי ? רק בשנה שעברה כל אירופה ראתה את חצי הגמר הכפול במנצסטר ואת החגיגה בסיום שהיתה קרובה לזכיה בליגת האלופות ואגב החגיגה בחצי בגומלין בבית שלך בגביע הליגה גדולה לפעמים מהזכיה עצמה (אם היא מושגת במשחק חג צדדי בוומבלי וגםלזה יש דוגמאות כולל כמבון הקבוצה ממנצסטר ) ואגב אף פעם אבל אף פעם לא הבנתי אנשים שמכבים מכשיר טלויזיה במחצית משחק שאלה למומחי שיפוט - האם החוק המטומטם שויכוח עם שופט גורם להקדמת הפאול ב9 מטר עדיין קיים ? היום היה צלילה של רפאל לייד דגל הקרן וגיגס לקח פאול על קו ה16 ,כבר שנים שלא מיישמים את החוק הזה אם הוא בכלל קיים עדיין באנגליה
עדי, צודק, אבל רק עניתי לבחור על האמירה המזלזלת כאילו כבר בשלב זה מתגלים ההבדלים בינינו לבין יונייטד - בעוד שאנחנו חוגגים עלייה לגמר גביע הליגה, הם חוזרים מהקבר ולוקחים 3 נק' חשובות. לגבי יתר הדברים, לא חשבתי לרגע שתגלה אופטימיות באשר לסיכויים שלנו לזכות באליפוות. בכל מקרה, לטעמי אתה מגזים (כהרגלך יש לומר). אתה הרי יודע שאני מאלה שמפקפקים ביכולת של הקבוצה לזכות באליפות, אבל כרגע מצבנו לא רע בכלל, ואי אפשר לבטל את הסיכויים שלנו לגמרי. כפי שאמרת, בוא נראה מה יהיה מצבנו באפריל.
בגדול הלוח משחקים שלנו יותר קל, אבל בקרוב הוא היותר קשה- שני המשחקים הקרובים מול אברטון בבית וניוקאסל בחוץ. אם נעבור את שני המשחקים האלה בשלום, ואם נגיע לתחילת מרץ במצב טוב(לכל הפחות המצב הנוכחי)- כאשר יונייטד תצא לברידג' ולאנפילד תוך ארבעה ימים לשני משחקים- אז אולי אפשר להתחיל לחלום. עד אז, אני שקט בעניין הזה...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אתה ענק עופר בחיי! גיגסי באמת התחפש לגנב (מותר לו) ולקח את הכדור 5 מטר לכיוון הרחבה!
האמירה שלו לא ממש שווה התייחסות, אפילו אוהדי יונייטד לא מבינים מה הוא רצה, בשנה שעברה יונייטד הייתה בערך במצב שלנו (בפיגור בליגה) ועלתה לגמר הקארלינג קאפ. מצבנו אכן לא רע בכלל, אני מסכים. אבל כבר היינו בסרט הזה וממש כמו שיש סימנים שהם יותר מעודדים בתקופה האחרונה, קשה שלא להבחין בבעיות שעומדות בפנינו ורק היום דנו עליהם בדיון של ארסנל די בהרחבה. אי אפשר לדעת לאן הדברים יתגלגלו בהמשך, אבל אני עומד מאחורי מה שאמרתי ולא חושב שאני הגזמתי במשהו. אנחנו פחות טובים כי עמוד השדרה שלנו פחות חזק מזה של יונייטד והליגה נמצאת במסלול שכיוונו די ברור כרגע, בוודאי אחרי שיונייטד השלימה את המשחק החסר שלה (בו לא ציפיתי שתאבד נקודות, גם אם בפועל נראה כאילו זה לא היה רחוק מכך). זה תלוי ביונייטד, לא בנו.
אני לא סגור על זה שהוא גנב אני רציני לגבי החוק הזה כי ?בלמי? בלאקפול כעסו על ההתחזות , ואם באמת מדובר על גניבה ללא ספק מסביר כמה נאיבים החברה מבלאקפול מדהים
גם אני לא מבין את אנדריי קנצ'לסקיס. קודם כל איזה אוהד יכול לכבות טלוויזיה במשחק של הקבוצה שלו. על דבר כזה יש לי רק משהו אחד להגיד. תתנדב מיד ל-3 שנים בצבא בקרבי ואם כבר עשית אז תתנדב למילואים, רק ככה מעריכים כל משחק של הקבוצה שלך. אני גם במצב של 6-0 במחצית לבלקפול לא הייתי מעביר ערוץ אפילו לא כדי לבדוק כמה התוצאה במשחק של ארסנל. ב. אני ממש לא שותף לזלזול הזה בעלייה לגמר גביע הליגה ואני מבין את ההתרגשות של אוהדי ארסנל שסוף סוף קרובים מאוד להביא תואר. אני מבין את ההתרגשות, גם אני התרגשתי מעלייה לגמר ואפילו דפקתי שנה שעברה דוך הביתה מהבסיס בגמר שלנו(אני אפילו זוכר את זה, יום ראשון ב12 עוד הייתי בבית ליד ובזכות טרמפ מאלוהים הצלחתי להגיע בזמן הביתה). חוץ מזה שזכייה במפעל הזה יכולה לסלול את הדרך לתארים רבים בעתיד. ג. בכיתי כשאבא שלי הצמיד את הפלאפון שלו לטלוויזיה במשחק הגומלין נגדכם בחצי גמר גביע הליגה כשרוני מבקיע בדקה ה90 ומיף אתכם הביתה. הניצחון עליכם היה בשבילי יותר גדול מהניצחון בגמר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx